Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gunaydin citirlarim
gunaydin hikoss
gunaydin ebrucum canim inan bende seninle sohbet etmeyi ozledim oglusun dun erken uyumus oh oh masallah

günaydın kızlar:
dünkü 4 yağlı gevreğe rağmen bu sabah -600 ile uyandım. aman dilimi ısırayım da nazar değmesin. valla yatağa aç girmeyi özlemişim. nasıl bir mutluluktur o...
ebrucum sen böyle yazdıkça ben çok mutlu oluyorum inan. çalışmanın tek amacı para kazanmak değil ki. tamam para kazanmak önemli ama çok daha başka getirileri var. buradaki arkadaşları konu dışında tutarak bir iki şey yazmak istiyorum. oturduğum apartmanda ev hanımı bayan çok fazla. ben de hepsiyle görüşürüm. ara sıra uğrar kahvelerini içerim. hele bir tanesi benim oğlumla ilgilendiğim kadar ilgilenmez çocuğuyla. sürekli çarşı pazar gezer. çocuk bir orda bir burda. ama ben zamanımı iyi değerlendirmeyi öğrendim. evet çok zor ama yapıyorum bir şekilde. çalışıyor olmanın bana getirdiği tek eksi sürekli huzursuz olmam. yani zaman konusunda huzursuzum. bir arkadaşıma oturmaya gitsem gözüm hep saatte. çünkü evime dönmek evimde de vakit geçirmek istiyorum. yada bir komşuya gitsem hemen kendime sınır koyarım. 30 dk sonra kalkıcam diye. zamansızlıktan sürekli saatle haşır neşirim. bilmem anlatabildim mi?
ebru herşey daha da iyi olacak. oğlun alışacak sen alışacaksın. nasıl gidiyor yemek temizlik olayı.

günaydın çıtırlar,

dün öğlen çıktım işten,koştur koştur kızımın toplantısına,havada çok güzeldi şansıma,çok güzel şeyler duydum hocamızdan,eokula notlar girilmiş,orda ki notlar tamamıyle çocuğunuzun okuldaki becerisi ile ilgili,onlar küçük çok çok veriyim demedim,düşük olan anneler üzülmesin sadece çocuklarıyla daha fazla zaman geçirsin dedi,bende hemen baktım tabi hepsi 100 dü

ve hocamız isim vermek istemiyorum ama bazı anneler var burda,çocukları hastalıktan yada başka bir sebepten okuldan geri kaldığı halde çocuklarına çok destek vererek onların okumaya geçmesine yardımcı oldu,onlarada çok teşekkür ediyorum dedi

okul çıkışı kızımla gezip ordan arkadaşıma kahve içmeye gittim,dünde bahsetmiştim babam bende,akşam yemek ve temizlik yaptım

akşam yatağa aç girdim sabah - kilo gördüm şükür

şükomm,eskisi kadar aktif deilim,diet modundanda kopunca topiğe çok uğramaz oldum,ne yalan söyleyim geçmişe hep göz ucu ile baktım,oda alıntı msjlara ailen hakkında yazdıklarını görmedim, ama yokluğunu fark ettim her sabah ilk mesajımda seni sordum hatta dün kevsere bile,topic kalabalık atlamış olabiliriz kırılma

nelsonum başınız saolsun canım,cennet mekan olsun yeri,kardeşininde bebeği hayırlı olsun güle güle büyütsün

papatyam sanki beni anlatmışsın,çalışmayı paradan ziyade sosyalleşmek,yeni yerler yeni insanlar tanımak için çok seviyorum ve evet saat yokmu o saat,hep bi koşturmaca içindeyim,gözüm hep saattte

eprumm dilini ıssır,totonu kaşı kız

şimdilik kaçıyorum ben iş beklemez

günaydın güzel anneler

tebrik ederim seni ve senin gibi çocukları ile ilgili tüm anneleri.

ebrucum oğluş artık daha erken uyumaya başlamış. papatyanın tavsiyeleri işe yarıyor gibi. maşallah nazar değmesin.

şükran senden bi yorum bi yazı bişeyler bekliyorum canım yaaa.
lütfen buradan kopma.
kevser böreği yakacak kadar yürümüşsün takma derim.

papatya -600 çok iyi.
ben de bu hafta pek değişiklik yok hatta artıdayım. ne yapalım vereceğiz yavaş yavaş.
içine giremediğim bir eteği giydim bugün.
2.5 kılo bile çok fark etti bende.

kızlar azminizi kaybetmeyin. olacak bu iş. ama durarak ama azalarak gidecek kılolar.

selam kızlar

sabah erkenden girip birsürü yorum yazmıştım ama okulun interneti sağolsun
bütün yazdıklarım silinmiş anca bağanabildim kopma olmazsa tekrar yorum yazmaya çalışacam

lajoba, devkule çok göremiyorum artık sizi nerelerdesiniz?

gül nasılsın canım?

Nelson dünden beri sana yazacağım bi nasip olmadı.
başınız sağolsun. ölüm gerçeğini hep atlayarak yaşıyoruz.
sonsuz bir yaşam arzusu genç kalma isteği gözümüzü bürümüş.
bu dünyada yolcu olduğumuzu unutuyoruz.
ölüm en büyük nasihat.
bir gün sen de öleceksin diyor bize tabi kulak verirsek.
hz Ömer bir hizmetçi tutmuş kendine
hizmetçinin görevi hergün halifeye
Ölüm var ya Ömer demekmiş.
ne zaman hz Ömerin saçları beyazlamış.
artık gerek kalmadı demiş.
hizmetçisi de sormuş Ne değişti diye
Artık saçlarımdaki aklar bana ölümü hatırlatıyor demiş.
aklıma bu geldi.

herşeye hak ettiği kadar değer verip maneviyatımızı
göz ardı etmediğimiz günler diliyorum.

günaydın deniz
senin enerjin de çok güzel maşallah.
yorumlarını bekliyoruz internetin azizliğine uğramazsan.
geçen hafta kk okulda açılmıyordu.
meb erişimi engelledi yazıyordu.
bu hafta açık bakalım.

Dünku yazinda birini kaybettiginle ilgili bise yazmişsin. İnan ben gormedim. Yoksa asla es gecmem. Bunu bilmeni sterim canim arkadasim. Basin sagolsun.

zehra dünyada ve ülkemizdeki acı olaylar hepimizi üzüyor.
elimizden dua etmekten ve bu zulüm bitsin artık demekten başka bir şey gelmiyor.

ben izmirde yaşıyorum ve izmire suriyeden birçok aile geldi.
özellikle kadın ve çocuklar.
eşleri savaşta ölmüş.
onlara elimizden geldiğiş kadar yardım etmeye çalıştık ve çalışıyoruz.
geçenlerde şunu duydum kahroldum
kdınlardan bazıları kahvehanelere gidip oralardaki erkeklere beni ikinci eş olarak al çocuklarımla çok zor durumdayız diye yalvarıyormuş.
kahroldum
kendimi o kadının yerine koydum .
eş yok başka bir ülke dil yok para yok
hiç tanımadığın bir erkekten huyunu suyunu bilmeden medet isteme.
işte böyle.
içim parçalanıyor yazarken bile. Allah yardımcıları olsun.

zehra menü de iyi bence. akşam da kaçırmamak adına yemek yerine tuzlu kek iyi olmuş.

selam kızlar nasılsınız bakalım...

yeni işemebaşlaıdm bugün 3. günümm çalışmak konusu geçmiş valla bend eçoks eviyorum çalışmayı evdekigünleirm kabus gibiydii
ortama alışırsma birde buradaki herşeyd daha iyi olcak sabah geç gelip akşam daha erken evimde oluyoruma rtık
çocuklarla daha iyi z<aman geçiriyorum.. sadece para degil çalışmakta ki amaç
sosyal hayat , düzenli bir hayatt ediniyor insann

egerki çocukları okula verirsem gelecek yılaa burada zorlanmıycamm..

masum yeni işin hayırlı olsun demiştim.
tekrar ediyorum Allah içine sindirsin. inşallah mutlulukla ve huzurla çalışmayı nasip etsin Rabbim.

ewet çalışmak sadece para kazanmak değil bence de.
birşeyler üretip hayatına anlam katmaktır çalışmak.

tşk ederim hadekaa cnm gözümden kaçmış olabilir sık ugramıyorum ya sayfaya o sebeptenn cnm

sitede problem yaşıyorum diyet günlüklerine sadece bana gelen mesajlar bölümünden girebiliyorum başka da bir yere giremiyorum şu an.

kızlar ayrıca günlerdir kk nın saat ayarları çok tuhaf. hep yazdıklarınızı farklı saat dilimleri olarak görüyorum. mesela şu an saat 14.20 ama bu yazım benim başka bi saatte yazılmış gibi çıkıyor. sizde de öyle mi?
öyleyse kk yönetimi neden düzeltmiyor?

Dünku yazinda birini kaybettiginle ilgili bise yazmişsin. İnan ben gormedim. Yoksa asla es gecmem. Bunu bilmeni sterim canim arkadasim. Basin sagolsun.

Dogrudur canim benim asla yanlis anlamam ...bende eminim bazen kaciriyorum bazi seyleri,,saol aro

Evet duadan baska yapacak hicbirseyimiz yok dunyanin dört bir yaninda yasaniyor vahset malesef yüzyillari asip medeniyyeti ögrenecegimz yerde medeniyyetten uzak yamyamlara donusuyoruz

Evet durumlari zor,,farkli kültürlerde yetismisler ,, asalet ,,degerlerrr her millette irkta farkli (( cok sey yazdim yazdim sildim :///
Bende cuma gece izmirdeyim buruk bir mutluluk yasiyorum

selam kızlar...
gelemedim bir iki gündür...
eşim umreye gidicek inşallah onun işlemleri, evrakları vs. ugraştık

eşim 2 şubat ta gidicek kısmetse.
bende yoğuuun bir kilo verme maratonuna girmeyi planlıyorum
hem eşim olmadıgı için abur cubur alan olmucak
hemde kilo verme diye başımın etini yiyen olmucak.
bol bol spor ve kaçamaksız bir 15 gün beni bekliyor.
bu 15 gün içersinde 75 i görmek istiyorummm

menümü paylaşayım:

saat 10:00

• 1 tane elma

saat 12:30
  • 3 çatal sucuklu yumurta
  • 1 tane minik börek
  • çay

saat 15:00

• 1 tane elma
  • kuru kayısı

bolca su
bol hareket

akşam da agır yememeyi düşünüyorum.

canım bende bunu yapmıştım 5 gün :)
ve 5 kilo vermiştim.
hatta ilk gün yani patates gününde 1,5 kilo vermiştim.
yalnız bundaki tek kural gün boyunca aynı şeyi yemek.
sen ekstra bişeyler de yemişsin sanırım...

olmadı bende mi başlasam ne?
bol sporla güzel kilo verecegimden eminim.

her sabah 1 kilo düşük görmek güzel oluyor.

ama çok sağlıklı bir kilo verme şekli değil...

kızlar benim net sınırlı da...
zumba nın kısa videosu varmı bildiğiniz?
indireyim pc ye de kotayı aşmayalım

Esinin umre gidecek olmaaina cok sewindim. Allahm smdiden kabul etsin. Ssenin icin gurur verici birseydir. Ahj ahh bizede o mübarek yerleri gormeyi nasip etsn allahim amin.
Esin olmayinca kilo wermen cok kolaylasaak desene. Ee ne guzel. Kisa videosu 5dk lik wardi. Bence sen leslie indir. Hareketlerini ogrenirsin kisa surede. Ben daha azcikwerdm. Ayniseyleri yemedigimden oldu kesin. ogleden snra laviva yedim hataliym ewet ama cok cnm cekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…