Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Küboşuuuuuuummmmmmm, waffle mı ayyy hihhhyy hic sewmemmm. Bana hiicc yapmaa. Yemem ki.. karnimm suan gurul gurul gurlasa da. Cookk ac olsaaam daaa yemem yani
Yaa bugun et tavukgünümm.. sabah sabah da tavuk et yenmez kiii.. mercimek corbasi yapmiştim, ondan bi kase icerimmm ee mecburrr. Yoksaa midem sirtima yapişicaaakkk.

günaydın kızlar,

çok keyifsizim bugün,akşam saça sapan bir sürü şey oldu evde,hırsımı kızıma bağırarak çıkardım,sebep sormayın sebebi yok çünkü,kızımı boşyere üzdüğüm için kendimden nefret ettim,gece koynuna kaçtım dayanamadım,sabah olduğunda herşeyi unutmuştu ama ben

kendimi toparlayınca dönerim

Biraz once tartildim. Dunku yedigim laviva etkilememis kilomu.
Cok mutluyum kizlar.

Kk nin sizin sayenizde iyi ki warsiniz. Ucuyorum mutluluktaaan.
Mercimek corbami iciyim. Oglen baslarim haslanms tavuga.

güzellikler günaydınn

dünki menüm (kızıcaksınız bana):26::26:
sabah 2 dilim tuzlu kek ve 1 fincan cay

ögle sabah ki krkten bir dilim ( içinde kuru domates zeytin keci peyniri beyaz peynir maydanoz dereotu

aksam sütlü kahve

sonra ani bir kararla bir arkadasımıza caya gittik 1 bardak cay, biraz ceviz

1 saat acık havada yürüyüş

hikosssss ayy hic sorma bende hic sevmem waffle :)))))))))) makinasi var esim hep soyler yapta yiyelim diye ama ben yememek icin yapmiyorun :)))
bugun gezmelerde bisey yemicem kesin kararliyim ayrica hikossss cok mutlu oldum senin adina 77.400 harikasin (hih aslinda sinirlendim sana :))))))) ayy bende yarin o diyete baslicam yaaa banane

hayirli sabahlar guzel hatunlar sabahki menumu yazayim hemen bir bucuk dilim tam bugday ekmegi az cokelek peyniri uc zeytin cay
mutfaktaki halimi sildim attim disari kurusun diye oglusu salliyorum simdide.sukranim cok gecmis olsun nelson canim tam anlayamadm ama bi yakinin vefat etmis basin sagolsun canim yegenin olmus anali babali buyusun insallah

Kizlar menülerin masallahi var
Fedona ögecmis olsun canim nasil simdi annen?

Sükrancim gecmis olsun
Hikmet masalllah keyifle veriyorsun kilonuuuu bu en guzeli
Gül ya o tatlisiz kacamaksiz süpersin zaten böyle normal ye ama kacamak yapma kesinlikle veriyosun
Lajobaolsun canim dinlenirsin bazen oluyor öyle yogunluklar ama olsun:)
Deniz tskler
Mevcan oluyor böyle arada canim uzulme bu kadar

Mewcanim, insan bazen biselere hic sinirlenmezsen oyle bi yük gelir ki patlarsin. Seninde oylr olmustur. Yoksa senin kizina olan sevgini bilioruz. Beim bile bazen 10aylk ogluma bagiriorm. Ne anlior hicbise. Bagiriorm ya yüzüme guluyorr. İnsanlik hali uzülme. Kizin seni coook sewiyor.
Kübossss makinesini neden aldn sizde. Ayy bende olsa yapr yerdim. Allahtan esimin tatliylaa hioccc arasi yok. Eve nadir yaspasta alinir. Tatli hicc. Eee mutlu oluyrm almamasina. Kubos ben diete harfiyen uyamadm. Bun 3.gun, 900gr gtti sanirim. Eski kilo bildirimne bakar anlam ne kdr verdgmi. Sende yap. İse yariyor. Ben ayda bir yapicam. Bunyeyi mahfeder yoksa.
Sercişiimmm 60 bnm bunyeyi bozar. İri kemikli oldugm icin en guzel 73 70 bakalmmm hayirlisi. Yaa 16gun net yoktu. Diyet yapamamistm. Acisini cikariorm. Eee sporda yapiorm. Sabah leslie 30dk yaptim. 15dk bel 10dk oc bacak calistim. İc bacaklrm cok agriyor.
Zehraaaa canimsin resimlerharikaaaa. Amaa cislar coookk kizicaaam baak.

Ya çıtırlarım sanırım benim kilo vermem durdu iki hafta önceki kilomdayım 60.8 ne yapabilirim benim hedef Ocak bitmeden 5 raksmları görmek

Ya çıtırlarım sanırım benim kilo vermem durdu iki hafta önceki kilomdayım 60.8 ne yapabilirim benim hedef Ocak bitmeden 5 raksmları görmek

kkuzu aksamlari corba salata yapsan. 6dan once yesen. 6dan sonra da cay kahve tuketsen. Ocak bitmden gorürsün 5li rakamlari emin ol. Bnm diyeti yap dicm . Ben bi patates gununde ac kaldim. Dun salatayla havucla doyurdum karnimi. Bugunde et tavueti gunu, tavuk eti hem ewde yok. Hemde sbh sbh gtmez die. Mercimek corbasi ictm. Bi kaseden biraz fazla ictim. Ama sisirdiii. Cok ictm midem az bulanior.

günaydın kızlar

anca yazmaya fırsatım oldu
bugün tarttıda 65.1 idim
hafta sonuna kadar 63 lü rakamları görsem süper olacak

bu saate kadar daha bir elmayla duruyorum
bugün okula yemek getiremedim
bu sebeple şimdi 1 tost siparişi verdim
bugün böyle oldu artık.büsküvi veya simit dışında yenecek bişe yoktu
bende tost yemeyi tercih ettim
haftaya bende 5 günde 5 kilo diyetini yapacam inşallah

şu kilo durma olayı benimde canımı sıkıyor
ya iki günlük şok diyet uygulayacaksın ya da birgünlük detoks
anca düşüşe geçer

Kizlar aaslinda bu diyete temmuz ayinda baslamistim. Kv nin yazligina gitmistik. Kv sagolsun dikkat etmem icin cok konusmustu benimle. Onun sayesinde baslamistim.
O zaman. 93.3 kiloydumm. Ve coook şiskoydum. O etekli mayolu fotograflarimi gorseniz korkarsiniz. Neyaptim ilk basta Kola meyve suyunu ve normal ekmek yemegi kestim. 13gun kalmistik yazlikta, ve cok dikkat ettim yediklerime. Bi de insanlarin gozu ustumdeydi. Siskoydum ve yememem gerekiordu. Orda ben 90a dusmustum, sonra alistim kepek ekmegine dewam ettim. Eylulde buraya basladigimda 88.4 dim. Yani anlicaginiz simdiye kadar 15.900 gr gitmis, toplaaamda. Nerdyse 6aydaa..
Kv bana 70 e gelirsen sana hediye alicam demisti. Ne kdar cok inandiysa zayoflicagima bana 24ayar bileklik almis, eesmle beraber secmisler. Hikmete soyleme demis. Esim hayatta tutamaz agzinda boyle surprizleri. Bileklik aldi dedi. Eee sewindim tabii. Daha da hirslandim sanki. Heheheeee
Yani kizlarr mimariiimm sizlersiniz. İyi ki warsiniz

pilav güzeli bir anne var yani. ne güzel ama yine de dikkatlı olmakta fayd var.
kaza geçirdiğini hatırlamıyorum ya unuttum ya da gözden kaçtı kusura bakma. geçmiş olsun canım.

Sağol canım iyiyim.sende ne var ne yok...diyetim eb işte.size yazmiyinca abrtiyorum hiç..bu haftadan umutlu diyilim malesefyarindan kendime gelmeliyim.
canım bize sık sık yazmalısın sen de farkındasın. biz de yuvarlanıp gidiyoruz.

anlatmak istersen dinleriz canım. biz burada içimizi döküp rahatlıyoruz. hem diyet hem terapi oluyor kk bize.

kadayıf ve ikinci ara öğündeki kuruyemişler fazla olmuş onun haricinde menü iyi.

çok geçmiş olsun canım. gözlerim kk yollarında seni bekledim hep bu ara.

canım o saçma sapan şeylerin hepsi geçecek üzme kendini. arada kızabiliyoruz evlatlara ama istemeden oluyor. çok takma kafana.

menü çok değil ama hep kek güzelim olmamış.

sakın moralini bozma ben de 58lerde çok takıldım ama sabredince yavaş yavaş gidiyor. pes etme yağlar pes etsin.

kv de seviyor seni
ne güzel seni motive etmeye çalışmış
yazlıkta seni uyarmış
başka açılardan naasıl bilemem ama senin iyiliğini düşünüyor

gül yediklerinde dğişiklik yap
vücut rutine alışıyuor o nedenle kılo verme duruyor.
ya da sporu arttır.

deniz
okulda ne yiyeceğim sıkıntısı oluyor.
ben bazen okula çavdar ekmeği götürüyorum kantincimiz ondan tost yapıyor iyi oluyor aklında bulunsun.
bugün bende de ne yiyeceğim derdi var.
sular da kesik bugün. sıkıntılı bir gün olacak gibi.

Bence bizden önce kayın validen o seni sürüklemiş bi şube koymuş ve karşılığında ödüllendirecek çok güzel . Ben de vericem inşallah hiko daha yeniyim bu benim hayatındaki ilk diyet 28 kadımdan beri yapıyorum önümde 4 ay var 50 53 falan olmam lazım

günaydın kızlar:
hikmet kız o nasıl bir kayın valideymiş öyle. maşşallah. allah nazardan saklasın. benim ki ömründe bana hediye almamıştır ki doğumda bile oğlana bir küçük altın taktı geçti. aramızda ki konuşma da nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın dan öteye geçmez.
nelsonum yazdıkların hayat içn önemli dersler verdi bana. bu aralar yazmıyorum sana faceden. yoğunsundur diye yazmıyorum.bilesin canım....

verirsin canım azmini yitirme yeter ki
hiko ve denizden feyiz alalım :)

Allah razi olsun canim cok sukur iyi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…