- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.681
Canım geçmiş olsun şimdi nasıl annen. Bu arada sen nasılsın ???
cok memnun oldum enfes bi hatunsun anladigim kadariyla
sabah
1 haslanmis yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
ogle
1 kase corba ve yogurt
1 dilim ekmek
ara
nescafe
aksam
5 kasik pilav
5 kasik bezelye
salata
Eki Görüntüle 944130
spor
1 saat yuruyus
15 dkk gobek atma:)
65 tane mekik
150 tane oklava
evettt benden bu kadar
o yenilerden biri benim hoş bulduk
ben kendimi yeniden tanıtayım
35 yaşında 2 çocuk annesi 65 kilo
anasınıfı öğretmeni
ancelina joli, selma hayek birazde tulin şahin karışımı bir hatunum
a laviva çok güzel olsada yesem .... Iyiki yok yoksa yerimm ben onu hikoookoooo laviva hayatı dolu dolu yaşa
gulum cok sagol canim annem cok sukur daha iyi bende cok yorgun hissediyorum kendimi dinlrnemeden cumartesi tekrar gidecegm esim ogretmen biliyorsun o evdeydi ben annemin yanindaydim oglanla esimle ilk defa ayri kaldik hafta sonlari geldi ama evindeki gibi olmuyor iste ara tatil bitene kadar kalip gelecegm evime insallah annem iyice toparlanir o zamana kadar simdi ablam yaninda oyle iste canim kilo desen ayni bi adapte olamadim ki bi esimlerin cenazesi bi annemin rahatsizligi kendimi toplayamadim inan insallah ara tatilden sonra bomba gibi gelecegm
Sebze bayılırım:)süper temizlenmiştir vücut şimdi :) umarım görüceksin sen de işe yararsa sonra ben de yapıcam Hiko bilesin:))10;00 1salatalik
12:30 koca tabak Salataa
14:00 1havuc , 1laviva((
15:00 1havuc
17:000 Rokaa Salataasii
17:30 1havuc
Bugun sebze günüm. Ondan boyle bol sebzeli.
Acikirsam yine Salata yapicam. Yarin meyve günüm..
Dun patates gunuydu daha cok açtim. Salata doyuruyor.
İns bu diyetin faydasini gorurum.
Sporlar.
1saat yurūyüş
100mekik , 10dk bel
Gecede uyumadan leslie yaparm. Zumba yaparm .. mekikde cekerim.
Fazlalık yok gayet güzel menü sadece belki akşam biraz ağır olabilir onu da sen demişsin zaten :) insanın kendini tanıması güzel:)Merhaba kızlar
Tubacım eşin güle güle gider gelir inşallah
Fenodo çok geçmiş olsun
Menüme gelirsek
07:30 kahvaltı
Eki Görüntüle 943967
Bir dilim ekmek ve yeşilçay
10:30 bir elma
12:30 6 adet baş parmak büyüklüğünde köfte avuç içi kadar pide salata
16:30 bir adet sütaş meyveli yoğurt
18:00 4-5 yk nohut 3-4 yk pirinç pilavı
18:30 Türk kahvesi
Akşam fazla yediğim için başka birşey yemicem artık
Jillian yapıcam bir de karın hareketi
Harika gidiyorsun cumaya kilonu merak ediyorum gerçi o gün hastanede olucam ama eve gelince hemen bakarım artık:))Sıra benim menümde
Sabah 8.00
iki dilim light ekmek arasinda dün yaptığım kurutulmuş biber ezmesi ve şekersiz çay
Öğlen 14.00
Küçük bir tabak lahana kavurma
1 yeşil biber
Bir avuçtan biraz büyük kepekli lavaş
Ara
1 portakal
Akşam
1 adet Haşlama tavuk budu.derisiz
3 kaşık tavuk suyuna bulgur pilavı.tavuk suyu yağlı olduğu için içine yağ katmadım
Salata ve yarım kase ev yoğurdu
Gün içinde bol bol çay ve kahve.ayrıca yeçil çay
Spor olarakta
Okuldan çarşıya ordanda eve hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 4 veya 5 kilometre
Birazdan bir çubuk tarçınlı yeşilçay daha
Benden bugün bukadar
Sabah:
Büyük bi kupa yeşil çay
Peynirli omlet
Yarım dlm tam tahıllı ekmek
Ara:yarım portakal
Öğlen:
2köfte
Bol salata
Ara : probiyotik yogurt kayısılı
Akşam:
ıspanak yemegi 4 kaşık
1adet köfte
1bardak ayran
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
2litre su
1saat bebek arabasıyla yürüyüş
Salıncakta elizi sallama
100 tane mekik
işte karşınızda tekrar toparlanmış Gül
iyiki varsınız
yeni arkadslâr gelmiş hosgelmis kendimi tanitayim adim sercan 27 yasindayım 7 aylik bi oğlum var ev hanimiyim uzun suredir evde degildim annemin anindaydim rahatsizdi biraz benden bu kadar kilom 69
sabah
1 haslanmis yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
ogle
1 kase corba ve yogurt
1 dilim ekmek
ara
nescafe
aksam
5 kasik pilav
5 kasik bezelye
salata
Eki Görüntüle 944130
spor
1 saat yuruyus
15 dkk gobek atma:)
65 tane mekik
150 tane oklava
evettt benden bu kadar
Nelson cugum başınız sağolsun Nur içinde yatsın . Allah'ın takdiri illahi ger işte var bir hayır .
nelsooon canim başiniz sagolsun. Mekani cennet olsun. Birini kaybetmek inan cok zor.. kardesinde dogum yapmis, hayirl olsun. Sen dinlen bol bol.. esine destek olman gerekir. Erkekler uzüntülerini kolay kolay belli etmezler. İcine atarlar aman dikkat et.
nelsonummm cnmm basinizz sagolsunnn allahimmm rahmett eylesinn mekani cennet olsun
Nelson hoşgeldin bügün hep aklımda idin ama yoğunsundur diye yazmadım sana. Tekrar başın sağolsun
Kardeşinin bebişi de sağlıkla mutlulukla büyür inşallah
Dediğin gibi hayat ertelenmeye gelmez ben sayende çok şey öğrendim
Sporu U yaptım kızlar duşumu aldım yatıcam birazdan
Sizinleyazışmayı özlemişim. Yarın işe götüreceğim ara öğünlerimi ayâlamam gerek şimdi
Iyi geceler herkese
saol mevim
Etrafımdaki herkes işe başlayınca o kadar düşkünken bizlere 5 dk bırakamazken nasıl bırakıypsun,3 kuruş için degermiydi vss söylenenleri az çok biliosun.Çok ağladım çok üzüldüm.Eşimin çalışan bi yeğeni var bi tek o anladı dinledi öğüt verdi aradı hal hatır sordu.Sende beni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyosun ne diyim Allah razı olsun.
yarın denycem hikom inş içebilirim gerçi jeletini açtım mecbur içicem
saol canım inş böle devam eder.özledim seninle sohbet etmeyi
hadeka:kayısılı felan denemedim bunuda yanlışlıkla aldım mecbur içicem canım.Hundert i yapmana sevindim bende hergün yapıyorum artık.
denizeklm:aramıza hoş geldin.fırsat bulup yazamadım bi türlü.Çok güzel kilo vermişsin.ama sonra dediğin gibi bi rahatlık bi şımarıklık iltifatlar hop 6-7 kilo geri gelmiş.inş tekrar o motivasyonu burda bulup hedefine ulaşırsın.
şüküm:sana kanım çok ısındı bunu söylmek bu güne kısmetmiş.görüyosun halaimi bak saat kaç yatamadım size bakayım deidm.henüz geçmişi 10 sayfayı atlata atlaya okudum.zamanım olsada senin yokluğunu farketmem mi hiç.
nelsonum:canım başınız saolsun fani dünya.hepimizin gideceği yer orasıteyze olmuşsun Allah ona uzun ömürler versin.boşver görme bi süre bazen öle oluyor insan.kendine gelince yaparsın
slm kızlar
gece yarısı uzanıp telefondan sizi okudum
yogun misafir trafigi yasıyorum başsaglıgı ve cuma türkiye yolculugu için
misafirlerimi ugurlayıp tv yi actıgımda suriyedeki vahşeti görünce kanım dondu bogazımda bir yumru öylece tavanı izliyorum dolu gözlerle .. bilmiyorum ne diyim bu acının bir dili yok
nelson basınız sagolsun allah sabır versin
sükrancım haksızlık edıyorsun,, ben konudan haberdardım ve yazmıştım cvp alamamıştım
buraya geldigimden beri iki buyuk kayip yasadim kimi bassagligi diledi kimi dilemedi
eminim görmediler gördülersede unuttular
kendi yasadigim yogunluktan anliyorum sizlerinde yogunlugunu
sende lütfen yanlus degerlendirip bizide kendinide cezalandirma
menülere tek tek yorum yazamiyorum amagenelde kacamakdiz guzel oluyor menüler tebrikler kizlar ama kevserin 3 dilim böregide gözümden kacmadi?? kevsercim nazar mi degirdik sana?
ebrucum tesekkürler cok mutlu oluyorum begendiginizi görünce:16 spor olarak yürüyüs yapiyorum canim
unuttugum birsey yada kimse varsa afola:26:
Sagol canım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize:)
Nelsoncum öncelikle başın sağolsun Allah sabırlar versin cennetine kabul etsin inşallah..kızkardeşin de doğum yapmış sağlıkla sıhhatle büyüsün dilerim,şansı bahtı açık olsun...bu arada insan her zaman hissettiği yaştadır sen de 15 lik bir çıtırmışsın ne güzel :)
Menüler gayet başarılı bence makarna da şöyle,tarhana unlu ve yoğun bir çorba olduğu için ikisinden birini tercih edebilirdin ama acıktıysan yapacak birşey yok çok etkileyeceğini sanmıyorum:)
şükomm,eskisi kadar aktif deilim,diet modundanda kopunca topiğe çok uğramaz oldum,ne yalan söyleyim geçmişe hep göz ucu ile baktım,oda alıntı msjlara ailen hakkında yazdıklarını görmedim, ama yokluğunu fark ettim her sabah ilk mesajımda seni sordum hatta dün kevsere bile,topic kalabalık atlamış olabiliriz kırılma
nelsonum başınız saolsun canım,cennet mekan olsun yeri,kardeşininde bebeği hayırlı olsun güle güle büyütsün
papatyam sanki beni anlatmışsın,çalışmayı paradan ziyade sosyalleşmek,yeni yerler yeni insanlar tanımak için çok seviyorum ve evet saat yokmu o saat,hep bi koşturmaca içindeyim,gözüm hep saattte
eprumm dilini ıssır,totonu kaşı kız
şimdilik kaçıyorum ben iş beklemez
lajoba, devkule çok göremiyorum artık sizi nerelerdesiniz?
gül nasılsın canım?
Nelson dünden beri sana yazacağım bi nasip olmadı.
başınız sağolsun. ölüm gerçeğini hep atlayarak yaşıyoruz.
sonsuz bir yaşam arzusu genç kalma isteği gözümüzü bürümüş.
bu dünyada yolcu olduğumuzu unutuyoruz.
ölüm en büyük nasihat.
bir gün sen de öleceksin diyor bize tabi kulak verirsek.
hz Ömer bir hizmetçi tutmuş kendine
hizmetçinin görevi hergün halifeye
Ölüm var ya Ömer demekmiş.
ne zaman hz Ömerin saçları beyazlamış.
artık gerek kalmadı demiş.
hizmetçisi de sormuş Ne değişti diye
Artık saçlarımdaki aklar bana ölümü hatırlatıyor demiş.
aklıma bu geldi.
herşeye hak ettiği kadar değer verip maneviyatımızı
göz ardı etmediğimiz günler diliyorum.
nelson canim basiniz sagolsun
selam kızlar nasılsınız bakalım...
yeni işemebaşlaıdm bugün 3. günümm çalışmak konusu geçmiş valla bend eçoks eviyorum çalışmayı evdekigünleirm kabus gibiydii
ortama alışırsma birde buradaki herşeyd daha iyi olcak sabah geç gelip akşam daha erken evimde oluyoruma rtık
çocuklarla daha iyi z<aman geçiriyorum.. sadece para degil çalışmakta ki amaç
sosyal hayat , düzenli bir hayatt ediniyor insann
egerki çocukları okula verirsem gelecek yılaa burada zorlanmıycamm..
Öncelikle başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin. Kardeşinin bebeğide hayırlı olsun allah ona uzun ve guzel bir ömür verir insallah.
Bende 25 görünümlü 35 im he he
Menülerin gayet iyimiş böyle giderse çabucak çıtır olursun
Misafire rağmen menün gayet iyiymiş
Ben şu aniden gelen misafirlere sinir oluyorum çok psnikliyorum elim ayağıma dolaşıyor sen yinede iyi ifare etmişsin
Hadeka sendemi öğretmensin
Yeni işin hayırlı olsun insanın içine sinen bir işte çalışması çok önemli
Menün çok az gibi geldi bana
Bu diyeti bende uygulamiştım
Gerçekten iyi kilo veriliyor
Annene çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir
Evet bu diyeti tam kuralına göre yapmıyorsun ama yinede kilo verirsin bence
Vayyyy güzel menü
Evet burası gerçekten çok işe yarıyor
Menünde gayet iyi bence tabiki akşama abartmadıysan.
Süpersin ya teşekkür ederim
Menü harika ama şu laviva nedir anlamadım
Bugün herkedin menüleri harika süpersiniz
çok yorgunum ama iyiyim canım. yorumlarımı yapıp namazı kılıp oğluşu uyuturken uyumayı planlıyorum.Iyiyim canım benim teşekkürederim sen nasılsın?
canım kuzuma geçmiş olsun. ne çok ağlıyorlar ama gerekli o aşılar.fenoddomm canim cok gecmiss olsunnn
kizimin asini yaptirdik 3 tane birden cok agladi ama masallah eve geldin mi atesi falan cikmDi ssimdi. uyutuyorum spor yapicam insallah yaptijtan sonra menumu de yazarim ya kabizim karnim acayip şiş insallah cuma gunune kadar kabizligim gider gitmez uuuuu artı da olurum acayip
gül gelmiş hoş gelmiş menü çok güzel spor da harika canım.Sabah:
Büyük bi kupa yeşil çay
Peynirli omlet
Yarım dlm tam tahıllı ekmek
Ara:yarım portakal
canım herşey güzel 5 kaşık pilav fazla geldi gözüme.sabah
1 haslanmis yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
evden okula okuldan eve yürüyüşün bile seni eritecek güzelim.Sıra benim menümde
Sabah 8.00
iki dilim light ekmek arasinda dün yaptığım kurutulmuş biber ezmesi ve şekersiz çay
Öğlen 14.00
Küçük bir tabak lahana kavurma
1 yeşil biber
Bir avuçtan biraz büyük kepekli lavaş
Gün içinde bol bol çay ve kahve.ayrıca yeçil çay
Spor olarakta
Okuldan çarşıya ordanda eve hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 4 veya 5 kilometre
Birazdan bir çubuk tarçınlı yeşilçay daha
Benden bugün bukadar
neden keyfin yok canım hasta mısın?Slm kızlar bu gün bedenen yorgun bir günümdeyim sabah dansa gittim yine kızımla 1 saat:) ama pek keyfim yok sizlere şöyle bir göz gezdirdim masum; işin hayırlı olsun
Şimdilik bu kadar kızlar girebilirsem daha sonra yazarım yine...
sebze günü herhalde benim en rahat yapabileceğim gündür.10;00 1salatalik
12:30 koca tabak Salataa
14:00 1havuc , 1laviva((
15:00 1havuc
.
güzel bir dönüş oldu papatyam. inşallah emeğinin karşılığını alacaksın yakında.Merhaba kızlar
Menüme gelirsek
07:30 kahvaltı
Eki Görüntüle 943967
Bir dilim ekmek ve yeşilçay
10:30 bir elma
12:30 6 adet baş parmak büyüklüğünde köfte avuç içi kadar pide salata
16:30 bir adet sütaş meyveli yoğurt
18:00 4-5 yk nohut 3-4 yk pirinç pilavı
18:30 Türk kahvesi
Akşam fazla yediğim için başka birşey yemicem artık
Jillian yapıcam bir de karın hareketi
menün güzel canım. akapunkturu bırakmışsın. ama bu menülerle de ayda 2 kg verirsin sen.citirlarim bugunku menum
spor
1 mil leslie
100 mekik
150 basen hareketi
5 dk zumba
arabaşı ne canımselaaaaam kızlar ben geldim
soranlar merak edenler olmuş sağolun var olun teşekkür eder hepinizi al yanaklarınızdan öperim
5: oyyyy arabaşı benim neyime yaa
canim annemin yanindaydim bugun geldim evime cumartesi tekrar gidecgm esim evdeydi okul var biliyorsun ara tatil geldi birlikte gidecegz iste cumarteside ara tatilden sonra bomba gibi baslayacagm insallah rabbimin izniylehayırlı geceler kızlar
çok yorgunum ama iyiyim canım. yorumlarımı yapıp namazı kılıp oğluşu uyuturken uyumayı planlıyorum.
bi de mutfakta beni bekleyen yeşil çayımı içeceğim az sonra.
canım kuzuma geçmiş olsun. ne çok ağlıyorlar ama gerekli o aşılar.
gül gelmiş hoş gelmiş menü çok güzel spor da harika canım.
canım herşey güzel 5 kaşık pilav fazla geldi gözüme.
pilav 2 kaşık falan tüket ya da benim gibi pilav alma hiç 1 dlm ekmek ye daha doyurucu oluyor.
evden okula okuldan eve yürüyüşün bile seni eritecek güzelim.
ben de sınıf öğretmeniyim. bu sene 2. sınıfları okutuyorum ama anasınıfından farkı yok. küçük yaşta başladıkları için.
neden keyfin yok canım hasta mısın?
bence menü iyi gibi. gözüme batan bişey olmadı. bisküvi mi vardı onu hatırlayamadım.
sebze günü herhalde benim en rahat yapabileceğim gündür.
canım detoks gibi menün var maşallah. laviva da üstüne nazar boncuğu oldu artık.
evde bulundurmamak en iyisi. sporlar da güzel. mekik çekebildin mi? zumba ya da leslie?
güzel bir dönüş oldu papatyam. inşallah emeğinin karşılığını alacaksın yakında.
bu kılo da idare eder deme. daha fazlasını iste bence.
menün güzel canım. akapunkturu bırakmışsın. ama bu menülerle de ayda 2 kg verirsin sen.
arabaşı ne canım
maşallah çok kalabalık misafir ağırlamışsın.
yaşlanmamışsın da kendine çok yüklenmişsin güzelim.
fenoda sen annenin yanına mı gideceksin tatilde eşinin yanına mı anlamadım. yine de Allah kolaylık versin.
ebru sükran mevcan devkule nerelerdesiniz göremiyorum sizi pek. gerçi ebru gece yazıyor ama diğer kızlar nasılsınız?
gulum cok sagol canim annem cok sukur daha iyi bende cok yorgun hissediyorum kendimi dinlrnemeden cumartesi tekrar gidecegm esim ogretmen biliyorsun o evdeydi ben annemin yanindaydim oglanla esimle ilk defa ayri kaldik hafta sonlari geldi ama evindeki gibi olmuyor iste ara tatil bitene kadar kalip gelecegm evime insallah annem iyice toparlanir o zamana kadar simdi ablam yaninda oyle iste canim kilo desen ayni bi adapte olamadim ki bi esimlerin cenazesi bi annemin rahatsizligi kendimi toplayamadim inan insallah ara tatilden sonra bomba gibi gelecegm
nazlım nasılsın sen neler yapıyorsun
diyet nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?