- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.701
Kewooommm, güloooommm menüleernz sûper.
Bnm aCik basim agriorr. Oglan aygmda salliorm, uyudu.
Sabah 6dan bu yana tempom bitmedii.. cok yoruluyoruum,
Eskiden deselerdi bana ewlenecksin ew hanimi olacaksn bi de ayparcasi oglun olacak deseler hadii beee gidin işinize derdim. O zamanki hkmet bu kadar seyi kaldiramazdi. Ama isin icine girince yapiluyormus. Allah hepmzin yardimcisi olsun. Ogliş yürümeye basladgnda napicam ben bilemiyorum. Deli gibiuykum war. Kocis gece calisiyor. Ee haliylw acikiyor. Ona mercimwk corbasi yaptim. Canim cektii ama icmedim. Bu diyete tam anlamiyla uyamadim ki. Arkadas metabolzmam hic calismiorr. İns bu hafta 2kilo gider.
Deniz laviva iiyiydi de vicdanm sizliyor yaaa(
Gülümm beni cok iyi taniorsun.. guzelhatun. Elizi öppp findigim napioo
Kewoooo nerdesn..
Serciş
Şükümmm
Lajobaaa nerdesn sekerim sen
lajoba canim hosgeldin yazini gorunce hemen yaziyim dedim kayseriyemi geliyosun ne kadar kalcaksin ?? ben kayserideyim biliyosun gorusebilsek keske
2 3 hafta kalirsan ayarlayalim goruselim canim ins hayirlisiyla gel buraya ozelden konusuruz gorusuruz musait oldugin bi gun insevet canım kayseriye geliyorum keşke çok isterim tanışmayıvalla kesin olmamakla beraber 2-3 hafta kal diyor eşim ama onun işi belli olmaz bilemiyorum ne kadar kalabilirim
cnm ya haklisinn bizim annemler full pilavcilar annemde cok guzel yapar valla kuranda sunnet dugunde annemi çağırır lar pilav pisir diye oyle olunca yememek kacinmaz oluyo yorumun icin tskk. gobek atmak butun dertlerimi unutturuyorr biz cok severiz oynamiyo bi baslariz sanki dugun oluyor:)Sebze bayılırım:)süper temizlenmiştir vücut şimdi :) umarım görüceksin sen de işe yararsa sonra ben de yapıcam Hiko bilesin:))
Fazlalık yok gayet güzel menü sadece belki akşam biraz ağır olabilir onu da sen demişsin zaten :) insanın kendini tanıması güzel:)
Harika gidiyorsun cumaya kilonu merak ediyorum gerçi o gün hastanede olucam ama eve gelince hemen bakarım artık:))
Sen de iyi ki varsın Gül böyle enerjik çıtırlar oldukça biz yakarız bu yağları,atarız kiloları:)) menün güzel ve doyurucu rahat rahat sabaha yeter sana :))
Öncelikle geçmiş olsun....evet ben de yenilerdenim 29 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum, 3 aylık da bir kızım:))var uzun süredir evde olan hatunlardanım:)) 63.800 lerdeyim hedef önce 60 sonra 58 inşallah ve tabi ki sıkılaşmak:))
Akşam pilav yemesemiydin kewo:)) sanki daha iyi olur du gibi geldi bana :)) onun haricinde menü güzel canım sporda maşallah vallahi:)) ben de attım bu gün göbek oh oh:)) moral biraz bozuk bedenen de biraz yorgunuz tatlımsen nasılsın??
cnmm ozletme kendi yaz boyleselaaaaam kızlar ben geldim
soranlar merak edenler olmuş sağolun var olun teşekkür eder hepinizi al yanaklarınızdan öperim
çok yorgunum ayaklarım bacaklarım sızım sızım sızlıyorkv geldi cumartesi gecesi, bu gün umreye yolladık..
dün pazarmıydı günlerden bilemedim şimdi ama dün de ben arabaşı yaptım akşama kadar ayaktaydım öldüm valla bide kv kızım bu yetmez yemek de yapalım nohut pilav demesin mineyse onu da yaptım sağolsun kv de de yardım etti ama perişan oldum ya ömrümde ilk defa bu kadar ayakta kaldım galiba yada yaşlanıyormuyum ne kayınbirader, elti ve onların patronları eşi kızları ve çoluk çocuk, eşimin teyzesi, kv ve biz derken akşam çok kalabalıktı bide onların gürültüleri benim yorgunluğa eklenince ayy nasıl yattım bilmiyorum gece bile çocuğun ağlamalıra uyanamadım eşim bakmış sağolsun
eşimin teyzesi de 2 gündür bizde kalıyordu.. umreye de kbiraderle bareber ailece gidiyorlar zaten anlayacağınız yoğun ve yorucu günler geçirdim..
hala sırtım bacaklarım ağrıyor
diyet miyet hak getire hiko 1 laviva yedim die üzülüyosun ya ben dün 2 laviva yuttumeee haliyle bugün +600 le güne başladım
deniz hoşgeldin canım.. önceden başarmışsın yine başarırsın inş..
kimin kocası umreye gidecekti yahu unuttum ama darısı bizlere inş Allah kabul etsin..
şükran abla dönmene sevindim ama kilo alman için aynı hisleri paylaşmıyorumverirsin sen ya idolümsün benim
bu arada biliyorsunuz ders çalışıyorum diye sık girmiyorum sormaya fırsatım olmadı ama merak ediyorum kevser de kv çağırmamıştı kızının dgününe yanlış hatırlamıyorsam sizin kv ile sorunlarınız ne ki acaba nası bi kadın ki istemiyorsunuz böyle??
neyse aslında geçmişi okuyayım yorum yaparım dedim ama kafam karıştı kim ne yaptı birbirine girdi
haa bi de operasyon olayı vardı geçmiş olsun yine kim olduğunu hatırlamıyom yaabalık hafıza mı oldum ben ama 7 sayfa okudum nasıl aklımda kalsın ki demi kendime de haksızlık etmeyim şimdi
neyse kızlar ya ben çok uzattım lafı canım sıkkın ama neşem yerinde gibi bilmiyorum ne haldeyim kaçayım ben en iiisi oğlum da uyurken uyuyayım daha bi ton iş var yarınaoyyyy arabaşı benim neyime yaa
hayırlı geceler kızlar
çok yorgunum ama iyiyim canım. yorumlarımı yapıp namazı kılıp oğluşu uyuturken uyumayı planlıyorum.
bi de mutfakta beni bekleyen yeşil çayımı içeceğim az sonra.
canım kuzuma geçmiş olsun. ne çok ağlıyorlar ama gerekli o aşılar.
gül gelmiş hoş gelmiş menü çok güzel spor da harika canım.
canım herşey güzel 5 kaşık pilav fazla geldi gözüme.
pilav 2 kaşık falan tüket ya da benim gibi pilav alma hiç 1 dlm ekmek ye daha doyurucu oluyor.
evden okula okuldan eve yürüyüşün bile seni eritecek güzelim.
ben de sınıf öğretmeniyim. bu sene 2. sınıfları okutuyorum ama anasınıfından farkı yok. küçük yaşta başladıkları için.
neden keyfin yok canım hasta mısın?
bence menü iyi gibi. gözüme batan bişey olmadı. bisküvi mi vardı onu hatırlayamadım.
sebze günü herhalde benim en rahat yapabileceğim gündür.
canım detoks gibi menün var maşallah. laviva da üstüne nazar boncuğu oldu artık.
evde bulundurmamak en iyisi. sporlar da güzel. mekik çekebildin mi? zumba ya da leslie?
güzel bir dönüş oldu papatyam. inşallah emeğinin karşılığını alacaksın yakında.
bu kılo da idare eder deme. daha fazlasını iste bence.
menün güzel canım. akapunkturu bırakmışsın. ama bu menülerle de ayda 2 kg verirsin sen.
arabaşı ne canım
maşallah çok kalabalık misafir ağırlamışsın.
yaşlanmamışsın da kendine çok yüklenmişsin güzelim.
fenoda sen annenin yanına mı gideceksin tatilde eşinin yanına mı anlamadım. yine de Allah kolaylık versin.
ebru sükran mevcan devkule nerelerdesiniz göremiyorum sizi pek. gerçi ebru gece yazıyor ama diğer kızlar nasılsınız?
hadekam yorumun icin tsk ederim evet pilavi cok tuketiyorumm ama vazgecemiyorumm malesef bi şeker den bide pilav dan onceden cok tuz katardim dogum dan sonra genc yasta tansiyon ilaci verilince tuzu cok ama cok azalltimm anam lajoba kiz sen degilde be. yaslandimm galiba ne yazicaktim unuttum unuttugum kizkar k.bakmasjn emi hepinizi seviykrummhayırlı gece. anam nr kızlar
çok yorgunum ama iyiyim canım. yorumlarımı yapıp namazı kılıp oğluşu uyuturken uyumayı planlıyorum.
bi de mutfakta beni bekleyen yeşil çayımı içeceğim az sonra.
canım kuzuma geçmiş olsun. ne çok ağlıyorlar ama gerekli o aşılar.
gül gelmiş hoş gelmiş menü çok güzel spor da harika canım.
canım herşey güzel 5 kaşık pilav fazla geldi gözüme.
pilav 2 kaşık falan tüket ya da benim gibi pilav alma hiç 1 dlm ekmek ye daha doyurucu oluyor.
evden okula okuldan eve yürüyüşün bile seni eritecek güzelim.
ben de sınıf öğretmeniyim. bu sene 2. sınıfları okutuyorum ama anasınıfından farkı yok. küçük yaşta başladıkları için.
neden keyfin yok canım hasta mısın?
bence menü iyi gibi. gözüme batan bişey olmadı. bisküvi mi vardı onu hatırlayamadım.
sebze günü herhalde benim en rahat yapabileceğim gündür.
canım detoks gibi menün var maşallah. laviva da üstüne nazar boncuğu oldu artık.
evde bulundurmamak en iyisi. sporlar da güzel. mekik çekebildin mi? zumba ya da leslie?
güzel bir dönüş oldu papatyam. inşallah emeğinin karşılığını alacaksın yakında.
bu kılo da idare eder deme. daha fazlasını iste bence.
menün güzel canım. akapunkturu bırakmışsın. ama bu menülerle de ayda 2 kg verirsin sen.
arabaşı ne canım
maşallah çok kalabalık misafir ağırlamışsın.
yaşlanmamışsın da kendine çok yüklenmişsin güzelim.
fenoda sen annenin yanına mı gideceksin tatilde eşinin yanına mı anlamadım. yine de Allah kolaylık versin.
ebru sükran mevcan devkule nerelerdesiniz göremiyorum sizi pek. gerçi ebru gece yazıyor ama diğer kızlar nasılsınız?
hadekam yorumun icin tsk ederim evet pilavi cok tuketiyorumm ama vazgecemiyorumm malesef bi şeker den bide pilav dan onceden cok tuz katardim dogum dan sonra genc yasta tansiyon ilaci verilince tuzu cok ama cok azalltimm anam lajoba kiz sen degilde be. yaslandimm galiba ne yazicaktim unuttum unuttugum kizkar k.bakmasjn emi hepinizi seviykrumm
bu arada esim kaza yapmisti hatirlayanlar olur belki arabamizi yaptiriuoruz cok sukur esim arabanin parcalarini aldi 3 gun boyunca ugrasti musait oldugu gun ustaya gtur yaptirtcak cok ozledik arabamizi ya onun mutlulugu var icim de
ya ben mekik cekmeyin gobek icin egzersiz yapmayinca gobegim buyuyor kizimi yeni uyuttum sabah erken kalkip mekik falan cekicem olmucak boyle yoksa
sukran abla nerelrdesin yoksun gene
hadekacım sağol canım arabaşı sormuşsun resimdeki gibi olur pişmiş hamuru tavuk çorbasına batırıp yersin ben çok severim ama pek diyet yemeği değil ama çorbası da tek başına süperdir tavsiye ederimbence en büyük özelliği de kalabalıkla yenmesidir
tuuğsell geçmiş olsun canım ya ne çok zordur bilirim inş ameliyatla geçer gider de rahatlarsın
bu arada kızlar pazar günü kayseriye annemlerin yanına gidiyorum inş bi mani çıkmazsa benim verdiğim kilolar geri gelecek diye korkuyorum annem hiiç dinlemez beni mantılar börekler ne yapcam ben yaaama çok da seviniyorum gezeceğim tozacağım hatta ders bile çalışabilirim hafta sonu da aöf sınavlarım var bu ara yoğunluğum hiç bitmiycek benim yaa :82:
iyi geceler kızlar.Bugün çok yorucu bi gündü ve topuklu çizmelerle ayaklarım ağrıyor.22:50 oğlum uyudu.ÇAmaşır yık as yemeği düdüklüye koydum duş aldım.Yorgunlugum gitsin dedim.Mayıştım valla spor yapamıycam uyumak istiyorum.menün iyi değil ama paylaşayım yinede.
bugün:aç karınla limonlu sıcak su
08:10=t.b sandiviç ekmeği arası 3 dl sucukla yapılmış tost,yeşilçay
ara:1 avuç(kuş üzümü,fındık sarı leblebi)
12:20=1 kase çorba,5 çatal et sote,1 dl ekmek,küçük 1 dl.kadayıf,1 yk yoğurt
ara:nescafe,çay,2 avuç yukarıdaki kuruyemişten
19:30=2 yk yoğurt,10 adet labada sarması(bulgur ve oeynir oluyo içinde içgen şeklinde sarılıyor)
ara:çay,türk kahvesi
Teşekkür ederim canım napalım başa gelen çekilir Allah dermansız dert vermesin kimseye ama bunu düşmanıma dahi vermesin harbiden çok acılı:)) bu arada çok uzun zamandır arabaşı yutmuyorum ama ben de onun çorbasının hastasıyım ellerinize sağlık harika görünüyor:)) evet diyetlik diyil ama dediğin gibi herzaman yenmiyor kalabalık olacakta anca o zaman işte:))
canım resim netten alıntı yazmayı unutmuşum nerde bende o marifet yani becerikliyimdir ama o kadar da değilacemi işiydi benimkisi dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin tekrardan geçmiş olsun
Sağol canım:)) niye ya yine de o hamuru tutturmakta bi marifet ben onu da yapamam emin ol:))hem acemlerin daha bi lezzetli olur elleri:))
Sağolasın Kübram, şimdi daha iyiyim. Nanelimon yapardım hep hasta olunca ama bu sefer hiçbişeyi midem almadı. Bu sabah düzelince bi tartıldım 56 ya düşmüşüm. 58.5 olmuştum şu 10 gündür filan. Neyse herşeyin başı sağlık. Dün sabahtan akşama kadar hiçbişey yiyememiştim. bugün kendimi toplamak için yiycem biraz. Çok da yoğun olucam bugün. yine kızımın öğlene kadar ödevleri yapılacak.
Okul hazırlığı, sabah 11 de veli toplantısı, 2 buçukta da eşime sofra hazırlyıp işe göndericem. Bana durmak yok yine. Sna da geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?