Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hadekacım sağol canım arabaşı sormuşsun resimdeki gibi olur pişmiş hamuru tavuk çorbasına batırıp yersin ben çok severim ama pek diyet yemeği değil ama çorbası da tek başına süperdir tavsiye ederim bence en büyük özelliği de kalabalıkla yenmesidir

tuuğsell geçmiş olsun canım ya ne çok zordur bilirim inş ameliyatla geçer gider de rahatlarsın

bu arada kızlar pazar günü kayseriye annemlerin yanına gidiyorum inş bi mani çıkmazsa benim verdiğim kilolar geri gelecek diye korkuyorum annem hiiç dinlemez beni mantılar börekler ne yapcam ben yaa ama çok da seviniyorum gezeceğim tozacağım hatta ders bile çalışabilirim hafta sonu da aöf sınavlarım var bu ara yoğunluğum hiç bitmiycek benim yaa :82:

Eklentiler

• $8ara.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 38

Kız hiko keşke benim elizim de erken kalksa inanırmısın daha uyumamış sabah da 11 gibi kalkıyor bende evi toparla falan eliz kalkınca kahvaltı yapıyorum ..

lajoba canim hosgeldin yazini gorunce hemen yaziyim dedim kayseriyemi geliyosun ne kadar kalcaksin ?? ben kayserideyim biliyosun gorusebilsek keske

iyi geceler kızlar.Bugün çok yorucu bi gündü ve topuklu çizmelerle ayaklarım ağrıyor.22:50 oğlum uyudu.ÇAmaşır yık as yemeği düdüklüye koydum duş aldım.Yorgunlugum gitsin dedim.Mayıştım valla spor yapamıycam uyumak istiyorum.menün iyi değil ama paylaşayım yinede.

bugün:aç karınla limonlu sıcak su
08:10=t.b sandiviç ekmeği arası 3 dl sucukla yapılmış tost,yeşilçay
ara:1 avuç(kuş üzümü,fındık sarı leblebi)
12:20=1 kase çorba,5 çatal et sote,1 dl ekmek,küçük 1 dl.kadayıf,1 yk yoğurt
ara:nescafe,çay,2 avuç yukarıdaki kuruyemişten
19:30=2 yk yoğurt,10 adet labada sarması(bulgur ve oeynir oluyo içinde içgen şeklinde sarılıyor)
ara:çay,türk kahvesi

lajoba canim hosgeldin yazini gorunce hemen yaziyim dedim kayseriyemi geliyosun ne kadar kalcaksin ?? ben kayserideyim biliyosun gorusebilsek keske

evet canım kayseriye geliyorum keşke çok isterim tanışmayı valla kesin olmamakla beraber 2-3 hafta kal diyor eşim ama onun işi belli olmaz bilemiyorum ne kadar kalabilirim

evet canım kayseriye geliyorum keşke çok isterim tanışmayı valla kesin olmamakla beraber 2-3 hafta kal diyor eşim ama onun işi belli olmaz bilemiyorum ne kadar kalabilirim
2 3 hafta kalirsan ayarlayalim goruselim canim ins hayirlisiyla gel buraya ozelden konusuruz gorusuruz musait oldugin bi gun ins )

cnm ya haklisinn bizim annemler full pilavcilar annemde cok guzel yapar valla kuranda sunnet dugunde annemi çağırır lar pilav pisir diye oyle olunca yememek kacinmaz oluyo yorumun icin tskk. gobek atmak butun dertlerimi unutturuyorr biz cok severiz oynamiyo bi baslariz sanki dugun oluyor:)

cnmm ozletme kendi yaz boyle

hadekam yorumun icin tsk ederim evet pilavi cok tuketiyorumm ama vazgecemiyorumm malesef bi şeker den bide pilav dan onceden cok tuz katardim dogum dan sonra genc yasta tansiyon ilaci verilince tuzu cok ama cok azalltimm anam lajoba kiz sen degilde be. yaslandimm galiba ne yazicaktim unuttum unuttugum kizkar k.bakmasjn emi hepinizi seviykrumm

bu arada esim kaza yapmisti hatirlayanlar olur belki arabamizi yaptiriuoruz cok sukur esim arabanin parcalarini aldi 3 gun boyunca ugrasti musait oldugu gun ustaya gtur yaptirtcak cok ozledik arabamizi ya onun mutlulugu var icim de
ya ben mekik cekmeyin gobek icin egzersiz yapmayinca gobegim buyuyor kizimi yeni uyuttum sabah erken kalkip mekik falan cekicem olmucak boyle yoksa

sukran abla nerelrdesin yoksun gene

Son düzenleme:

kaza mı geçmiş olsun canım önemli bi hasar olmamıştır inş sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun da araba tamir edilir ki ettiriyormuşsunuz ne güzel evet ya benim de hemen karnım şişiyo offf bu göbek gidecek de nasıl gidecek bilmiyorum ama onunla yollarımı kesinlikle ayıracağım

kübracım inş canım fırsat bulursam görüşelim özelden yazarım ben sana

Teşekkür ederim canım napalım başa gelen çekilir Allah dermansız dert vermesin kimseye ama bunu düşmanıma dahi vermesin harbiden çok acılı:)) bu arada çok uzun zamandır arabaşı yutmuyorum ama ben de onun çorbasının hastasıyım ellerinize sağlık harika görünüyor:)) evet diyetlik diyil ama dediğin gibi herzaman yenmiyor kalabalık olacakta anca o zaman işte:))

Canım yaa umarım iyi bir uyku çeker yarına bomba gibi kalkarsın:)) menü biraz fazla sadece :))ama şu akşam yemeğini merak ettim ilk defa duydum ismini sonra açıklasana biraz :))

Kewo napıcan canım sen de yerken bir kaşık eksik yemeye çalışıcan hiç değilse şu kilolar gidene kadar :)) ama anne pilavı da ne güzeldir dimi:)) aman ben de gaz vereyim derken neler yazıyorum:))
hadi gittim ben:))kız daha kıpırdanıyor 150 yan bel ,120 mekik azıcıkda esneme bu gecelik bu kadar....

canım resim netten alıntı yazmayı unutmuşum nerde bende o marifet yani becerikliyimdir ama o kadar da değil acemi işiydi benimkisi dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin tekrardan geçmiş olsun

canım resim netten alıntı yazmayı unutmuşum nerde bende o marifet yani becerikliyimdir ama o kadar da değil acemi işiydi benimkisi dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin tekrardan geçmiş olsun

Sağol canım:)) niye ya yine de o hamuru tutturmakta bi marifet ben onu da yapamam emin ol:))hem acemlerin daha bi lezzetli olur elleri:))

Günain kizcelerim. Şuküümmmmmm dun ndn gelmedin (
Kewoomm gunaydinini sewüüümmmmmmmmm ..
Yaa canlar foto koyacaktm eski ve yeni halini .. ama tablet karti okumadiii ..
Sonra yine denerimmm...
Tartilmak istiorummm. Eksi gormezdm üzulürmmm.
Bugun meyve gunu.. dun mercimek corbaai yapmstm kocise gece içmemiş.. uyuzz :)))
Ben bi kase icsem mi kiiiii diyete harfiyeen uyamadim. Pofff.. bu hfta 76gormem gerek 75 gorseem daha iyi olur daaa..
Kv ye gidebiliriz bugun. Orda net war da sık sık girememmm.
Eee nasilsiniz. Şüküm ,, kewom eltilerimmm

gunaydin citlarim kizim 6 da uyandi simdi cizgifilm izliyo bende uzaniyorum bugun arkadasimin dogum gunu oraya gidicem waffle yapicam giderken belki pankek te yaparim bakicam artik :)) orda 1 2 saat oturup akraba oturmasina gecicem yogunum yani bugun :)
sukranim seni kircak biseymi yaptik neden yazmiyosun artik emin ol burdaki herkes seni cok seviyo

Günaydın kızlar, beni sormuşsunuz, tam yazmaya başladım yeniden derken dün sabah rahatsızlandım. Sabahtan akşama kadar sürdü bulantı, kusma mahvoldum yaa dün geceye kadar. çocuklarla hastalık çekmek ne kadar zor. Annemi aradım geldi sağolsun. kızımı okuldan o aldı ve saatlerce çocuklara baktı sağolsun. Babam da iş dönüşü geldi. gece 22:00 ye doğru anca toparladım kendimi. Onlar da evimi toplayıp, çocukları yedirip öyle eve döndüler.

sukran canim cok gecmis olsunn kiyamam evet gercekten cocukla hasta olmak cok zor ben gecen hafta full yattim bi annem geldi bi kv nryse toparladim simdi iyiyin umarim bugun daha iyisindir canim cok dikkat et kendine nane limon fln ic

Sağolasın Kübram, şimdi daha iyiyim. Nanelimon yapardım hep hasta olunca ama bu sefer hiçbişeyi midem almadı. Dün sabahtan akşama kadar hiçbişey yiyememiştim. bugün kendimi toplamak için yiycem biraz. Çok da yoğun olucam bugün. yine kızımın öğlene kadar ödevleri yapılacak. Okul hazırlığı, sabah 11 de veli toplantısı, 2 buçukta da eşime sofra hazırlyıp işe göndericem. Bana durmak yok yine. Şu yarıyıl tatili bi gelseydi de rahatlasaydım. Sana da geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:

Şükümmmm cok gecmis olsun, merak etmistik. Toparlanmana sewindm. Tempolu bir gn seni beklior. 56ya dusmen harikaaaaa. Kocisine ne yemek yapicaksn sekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…