Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikom okudum o diyeti verip te hiç almayan çok . Ama bana zor geliyor eşim olmasa evde yaparım ama mecbur yemek yapıyorum ben yemezsem çöpe gider onun için bi hafta hiç alış veriş yapıcaksın sadece gereken Lee evde olacak öle işte sma eğer kafama eserse evdeki yiyecekler azalırsa yaparım ...

gcen kocise kurufasulye yaptim yemedm. esine gore yap yemegi. ben arrtk oyle yapiorm. yada bilerek az yapiorm kendime cok az aliorm. ona cok koyuyorum.
zehraaaa tesekkr ederm cnm bnmm..

menumu yazim simdiden.. azcuk zaten.

sabah 1kseden az fazla mercimek corbaasi

simdii el kadar tavuk gogsu

aksamda acikirsam yine tavuk gogsu

sporlar
leslie 30dk
100mekik, 10dk bel, 10dk bacak

aksamda spor yaparim. yazarim.

bol kaçamaklı ama her kaçamaktan azar azar yemişsin az zararla kurtarmış gibisin

bu menü iyi olmuş işte.
ama sana bir uyarı bence sabah beyaz peynir yerine daha az yağlı bir peynir ye
çünkü zeytinde yağlı peynirde yağlı olmasın daha iyi olur

bırak çöpe gitsin yada azar azar yap
çöpe gitmesi göbeğinde,kalçanda birikmesinden iyidir.

gerçektende azıcıkmış
yarın sabah tartıda kacaman bir eksi göreceğine eminim
bugün epey protein almışsın mutlaka bol bol su iç çünkü protein böbrekleri çok yorar

.

akşam yemeğimi yemedim ama menüm belli o yüzden erkenden yazabilirim

sabah 8:00
1 elma

10:00 bir küçük tost ( okula yemek götüremedim bunu yemek zorunda kaldım)

12:40 3 kaşık bulgur,yarım biber turşusu

malesef doymadım

14:15 gibi 2 kaşıktan az bulgur.minnacık bir parça haşlanmış tavuk anca 2-3 lokmacık

ara
bir elma daha

arkadaşa başsağlığına gitmiştim orda 1 şekersiz türk kahvesi ve 2 adet minik ikramlık çikolata şu draje olanlarından

akşamada türlü ve tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım
sadece 2 kase çorba içmeyi planlıyorum bol pul biber ve limon eşliğinde.

yemekten sonra çocuklara portakal suyu sıkacam
belki 1 bardakta portakal suyu içerim

kızlar aralarda bolca çay ve kahvede içtim ama saatlerini bilmiyoru bu sebeple toplu olarak yazdım

bugün benden bukadar

akşam
1 servis kaşığı haşlanmış ıspanak üzerine 3 kaşık yoğurt.
1 bardak çay
akşam da yeşil çay içmeye devam.
kendimi çok yorgun hissediyorum. az önce zumba yapmaya başladım 12 dk yaptım ve kendimi iyi hissetmediğim için bıraktım.
deniz benim yediğim beyaz peynir diyet peynir. okula aldım götürdüm kahvaltılıklarmı orada tüketiyorum.

hıkocum menü gerçekten kuş kuş ama minik kuş. sporlar da güzel. devamı da gelecek diyorsun. hadi bakalım.
gül canım yemekleri daha az yap bence.

Ezineli tost, 4 gün kurusu, küçük domates, yeşil çay

Kayısılı probiyotik yogurt

nefis yayla çorbam

4 minik cıs yeşil çay ödüllendirdim kendimi yulaflı çok lezzetliyti

Pırasa yemegi (ayrıca pırasa bağırsak çalıştırmada çok iyiymiş) 1dlm tam tahıllı ekmek

Ah o çöpe gitsin konusunda ben çok hassasım . 2 kişiniz saten az az yapıyorum . Ama çöpe gitmesin diye yiyenlerdenim. Bana tabagındaki bitecek diye ögrettildi öle de alıştım şimdi az az koyuyorum. Hayatımda hiç tabağımda eğmek bırakmadım . Şimdi öle diyet ve hafif menülere idare ediyorum pilav yapacaksak eşime sadece bir fincan kadar yapıyorum yada makarna ona göre o konuşasa tedbirliyim

Evet kızlar akşam yemeğini yedim sadece bir kase pul biberli.limonlu çorba içtim birazdanda portakal suyumu sıkıp içecem
İkinci kase çorba hakkımı sabah kullanmaya
Karar verdim.

Zaten azıcık yemişsin bence çok güzel bir menü.

Kizlar, kV deyiz hala. Oglen 3de yemistim. Suan ac degilim canimda istemio
Gogus eti yersem midem bulanacakmis gibi hissediyorum .. Galiba yemicem..
Menuyu yazdiktan sonra bir bardak nescafe bir bardak cay ictim. Sabah tarti ne gostrrir bilemiyorum.
Sabah gorucez.
Kizlar, menuleriniz cok guzel. Kv misafirler geldi. Goren şok oldu. Cok zayiflamissin dediler.
Cok optum kizlar

canlar menum
sabah bir bucuk dilim tam bgdy ekmgi az cokelek zeytin cay
ara mandalina turk kahvesi
oglen uc kasik domatesli biberli bulgur pilavi yogurt
ara elma
aksam tavuk haslamasi yogurt
off su gobegimden kurtulmak istiyorum ya ben zayiflamak istedikce iyice cikti sanki

Gelmiş olsun,anne olup hasta olmak çok zor Allah yardımcınız olsun..,
Niye nefrete diyosun kendinden sen de insansın olucak bunlar bak ben de sendenim bu aralar oğluşuma çok sesimi yükseltiyorum evet ben de kızıyorum kendime ama geçicek diyorum biticek bu günler...kimse dört dörtlük diyildir arkadaşım herşeye yetişmeye çalışmak kolay mı??biz anneler de ara da fire verebiliyoruz bu da o zamanlardan biri diye düşün:))

Sercişşş gobegee mekik mekik mekikkk.. baska caremiz yoook.
Menun harikaaaa.

Tugseeel sen bnm canimsinnn.. bitter olaydiii bi paket yesydm yaaa. Cnm cekti.

Diyer menülerine göre bu biraz karışık olmuş ama sen de belirtmişsin zaten :)) yarına düzeltirsin eminim:))

Aman hadeka dikkat salgın çok bu ara hastalanma vitamine yüklen istersen canım zamanın varsa da dinlen bol bol:))

Bayılıyorum senin bu fotolu paylaşımlarına:) gayet başarılı bir menü hele o yulaflı bisküvi yok mu?:)) ben de hastasıyım kendisinin:))

Menü çok iyi fenoda.. maalesef o göbek ben de de var güzelim ancak sporla kurtulabiliriz bol mekik bol göbek atmaca)

Bu ara da kv lerden söz açılmışken önce maaşallah diyim Allah herkese benimki gibi bir kv versin öz annemden farksızdır.hastalanırım bakar,hediyeler alır,torunlara bakar bizi rahatlatmak için elinden geleni yapar yani anlıyacağınız süper babannedir kendisi)oğullarından önde tutar bizi öyle işte Allah razı olsun kaynanamdan:))

Son düzenleme:

Ay evet çok güzel Allah'tan 4 tanecik vardı yoksa hepsini yerdimmm

Sen de cansın hikom sağol:))
ben şu operasyonu atlatana kadar menü yazmıyım saçmaladım iyice çünkü mazur görün olmaz mı??iyileşiyim söz bomba gibi menüler yazcam size:))

Menülerim guzel degil su siralar ama yine paylasiyorum

Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk peynir,2 zeytin , 2-3 catal kuru patlican kavirmasi, 1-2 catal recel

Ögle 4 yk kisir

Ara yarim ayva , bir kahve, 5-6 üzüm

Aksam balik ekmek salatali ( avucum kadardi)

Spor 1 saat yürüyüs

canım adım Fatma değil. adımı yazmadım zaten hiç.
nazlım sen kaç kılosun
kv inat merak ettim.
ne güzel 2 kızın var kv neymiş. 3. ister doğurur ister doğurmazsın.
çok biliyorlr bazen.
Canım 68 kiloydum şimdi 58 lerde geziyorum.boyumda 164.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…