- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.761
Diyet deneyimlerinde 5gunde 5kilo dieti war ordan oku iice.
Ben 78.5dimm, 2gunde 900 gr gtti. Ama tam anlamiyla uyamadim. Ektra cok sey yedim.
Bakalm bugun ne kdr gidicek. Kv gttgmzde odaya kapanicam 1saat spor yapicam.
Kewoooo sewioreee seniiii.. sende azimlisin kzmm bnm gibi.. o sporlarin yeter..
Gülümm hadiii azimlenelmmm kiloo wermek istiosaan sporrr yapicaksn.
Yapicaaz.
Nazlma kv de tuhafmis hee.. nden kilo almani istioo ki.
sbh
1 dilim kepek ekmeği
ile 1 kk beyaz peynir ve 5 zeytin
1 çay kaşığı bal kaymak
1 ekmek banmalık reçel
domates
ara 2 yeşil çay
öğle
1 porsiyon bulgur pilavı
1 servis kaşığı barbunya ve 3 kaşık yoğurt
1 lokumun 4te biri
ara yoğurtlu ıspanak salatası 1 porsiyon
22 dk zumba
akşam
1 dilim börek
1 dilim kekin 4te birini yedim. harikaydı ama tuttum kendimi
2 bardak çay
1 bardak yeşil çay
gece oğlanın pingusundan çok minik bir ısırık.
5badem
bugünkü menümü de ekleyeyim aklımdayken
sbh 5 badem
45 dk sonra
1 dlim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 çay k bal kaymak
domates
çemen 1 çay kaşığı
ara yeşil çay
öğle
börülce salatası 2 yk
2 yk bulgur pilavı
1.5 kepçe mercimek çorbası
çeyrek portakal
yarım elma
şekersiz nescafe
ara 10 kuru üzüm ve yeşil çay
akşamı da ekleyince bütün halinde tekrar yazarım.
Hikom okudum o diyeti verip te hiç almayan çok . Ama bana zor geliyor eşim olmasa evde yaparım ama mecbur yemek yapıyorum ben yemezsem çöpe gider onun için bi hafta hiç alış veriş yapıcaksın sadece gereken Lee evde olacak öle işte sma eğer kafama eserse evdeki yiyecekler azalırsa yaparım ...
gcen kocise kurufasulye yaptim yemedm. esine gore yap yemegi. ben arrtk oyle yapiorm. yada bilerek az yapiorm kendime cok az aliorm. ona cok koyuyorum.
zehraaaa tesekkr ederm cnm bnmm..
menumu yazim simdiden.. azcuk zaten.
sabah 1kseden az fazla mercimek corbaasi
simdii el kadar tavuk gogsu
aksamda acikirsam yine tavuk gogsu
sporlar
leslie 30dk
100mekik, 10dk bel, 10dk bacak
aksamda spor yaparim. yazarim.
akşambugünkü menümü de ekleyeyim aklımdayken
sbh 5 badem
45 dk sonra
1 dlim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 çay k bal kaymak
domates
çemen 1 çay kaşığı
ara yeşil çay
öğle
börülce salatası 2 yk
2 yk bulgur pilavı
1.5 kepçe mercimek çorbası
çeyrek portakal
yarım elma
şekersiz nescafe
ara 10 kuru üzüm ve yeşil çay
akşamı da ekleyince bütün halinde tekrar yazarım.
Ah o çöpe gitsin konusunda ben çok hassasım . 2 kişiniz saten az az yapıyorum . Ama çöpe gitmesin diye yiyenlerdenim. Bana tabagındaki bitecek diye ögrettildi öle de alıştım şimdi az az koyuyorum. Hayatımda hiç tabağımda eğmek bırakmadım . Şimdi öle diyet ve hafif menülere idare ediyorum pilav yapacaksak eşime sadece bir fincan kadar yapıyorum yada makarna ona göre o konuşasa tedbirliyimbol kaçamaklı ama her kaçamaktan azar azar yemişsin az zararla kurtarmış gibisin
bu menü iyi olmuş işte.
ama sana bir uyarı bence sabah beyaz peynir yerine daha az yağlı bir peynir ye
çünkü zeytinde yağlı peynirde yağlı olmasın daha iyi olur
bırak çöpe gitsin yada azar azar yap
çöpe gitmesi göbeğinde,kalçanda birikmesinden iyidir.
gerçektende azıcıkmış
yarın sabah tartıda kacaman bir eksi göreceğine eminim
bugün epey protein almışsın mutlaka bol bol su iç çünkü protein böbrekleri çok yorar
.
akşam yemeğimi yemedim ama menüm belli o yüzden erkenden yazabilirim
sabah 8:00
1 elma
10:00 bir küçük tost ( okula yemek götüremedim bunu yemek zorunda kaldım)
12:40 3 kaşık bulgur,yarım biber turşusu
malesef doymadım
14:15 gibi 2 kaşıktan az bulgur.minnacık bir parça haşlanmış tavuk anca 2-3 lokmacık
ara
bir elma daha
arkadaşa başsağlığına gitmiştim orda 1 şekersiz türk kahvesi ve 2 adet minik ikramlık çikolata şu draje olanlarından
akşamada türlü ve tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım
sadece 2 kase çorba içmeyi planlıyorum bol pul biber ve limon eşliğinde.
yemekten sonra çocuklara portakal suyu sıkacam
belki 1 bardakta portakal suyu içerim
kızlar aralarda bolca çay ve kahvede içtim ama saatlerini bilmiyoru bu sebeple toplu olarak yazdım
bugün benden bukadar
Eki Görüntüle 945332
Ezineli tost, 4 gün kurusu, küçük domates, yeşil çay
Eki Görüntüle 945334
Kayısılı probiyotik yogurt
Eki Görüntüle 945336
nefis yayla çorbam
Eki Görüntüle 945337
4 minik cıs yeşil çay ödüllendirdim kendimi yulaflı çok lezzetliyti
Eki Görüntüle 945338
Pırasa yemegi (ayrıca pırasa bağırsak çalıştırmada çok iyiymiş) 1dlm tam tahıllı ekmek
Zaten azıcık yemişsin bence çok güzel bir menü.
Günaydın kızlar, beni sormuşsunuz, tam yazmaya başladım yeniden derken dün sabah rahatsızlandım. Sabahtan akşama kadar sürdü bulantı, kusma mahvoldum yaa dün geceye kadar. çocuklarla hastalık çekmek ne kadar zor. Annemi aradım geldi sağolsun. kızımı okuldan o aldı ve saatlerce çocuklara baktı sağolsun. Babam da iş dönüşü geldi. gece 22:00 ye doğru anca toparladım kendimi. Onlar da evimi toplayıp, çocukları yedirip öyle eve döndüler.
Niye nefrete diyosun kendinden sen de insansın olucak bunlar bak ben de sendenim bu aralar oğluşuma çok sesimi yükseltiyorum evet ben de kızıyorum kendime ama geçicek diyorum biticek bu günler...kimse dört dörtlük diyildir arkadaşım herşeye yetişmeye çalışmak kolay mı??biz anneler de ara da fire verebiliyoruz bu da o zamanlardan biri diye düşün:))günaydın kızlar,
çok keyifsizim bugün,akşam saça sapan bir sürü şey oldu evde,hırsımı kızıma bağırarak çıkardım,sebep sormayın sebebi yok çünkü,kızımı boşyere üzdüğüm için kendimden nefret ettim,gece koynuna kaçtım dayanamadım,sabah olduğunda herşeyi unutmuştu ama ben
kendimi toparlayınca dönerim
Biraz once tartildim. Dunku yedigim laviva etkilememis kilomu.
Cok mutluyum kizlar.
Harikasın hikom bu azimle diyil bir laviva,bir paket çikolata yesen yine etkilemez seni merak etme:))
günaydın kızlar
anca yazmaya fırsatım oldu
bugün tarttıda 65.1 idim
hafta sonuna kadar 63 lü rakamları görsem süper olacak
bu saate kadar daha bir elmayla duruyorum
bugün okula yemek getiremedim
bu sebeple şimdi 1 tost siparişi verdim
bugün böyle oldu artık.büsküvi veya simit dışında yenecek bişe yoktu
bende tost yemeyi tercih ettim
haftaya bende 5 günde 5 kilo diyetini yapacam inşallah
Bana sorarsan hafta sonuna kadar iki kilo fazla yavaş ama öz olsun derim.zaten sen de bu istek varken kilolardan çabucak kurtulursun deniz:)) hayranım azmine :))
Gunaydin. .nasilsiniz. kv bahs edilmiş.benimki ne hikmetse benn hep şişko oliyim ister..44 46 giyiyim.bide dün tel.de bana kendine iyi bak ye iyice..3 sene sonra erkek torun vericeksin inşallah. ..başka dertin.teeee Allahım ya bir buna karışmamışdı..kendimi o an doğurqan inek gibi hissetdim.sadece doğurmak içinmi geldim ben bu dünyaya.ikinci kızıma hamileyken hep erkek beklediler .olursa eğer kurbanlar kesicem diye başımın etini yedi.kızımda doğunca öğrendik cinsiyyətini. kızım doğdu ve tısları yattı.şimdi her kızımı sevdiklerinde özlüyüyoruz dediklerinde bana itici ve yapmacık geliyor. inanirmısınız.hamileıiyim boyunca hiç cinsiyyətini merak etmedim.sırf onlar ısrar ediyor diye sordum dk.30 haftaya kadar göstermeyince bende dahada öğrenmedim...ona o kadar sevgiyle bağlandımki.hatta yanımda erkek tir inşallah dediklerinde diğer odaya kaçıyordumki sanki duyacak ya kızsa üzülür diye ne ise ya.
Ona diyemedimya.bir ben bir 8 sene çocuk düşünmüyorum.ikide oğlu 3 numarayida kız istiyor.ismmini leyla koyucakmış
Vee iki ay sonra kv gidecez.karşısında bir 15 kilo verdi görünce konuşmuycak kesin.kp de.eşim takma diyyo boşver.nasıl istiyorsan öyle ol.bbir diyet yaptığımda kimseye demedim kızlar.çok qaza geldim ben ya 5 kilo daha versem ahh ahhhhh
canım sen aldırma kv dene çocuğa bakacak, onu yetiştirecek olan sensin..hem allahım 2tane sağlıklı evlat vermiş daha ne derdi varmış illâ oğlan mı?olcak yani Allah hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmek nasip etsin hepimize...bundan sonra kimseye laf etmek düşmez bence...( ben böyle şeyler duyunca kan beynime sıçrıyo kusuruma bakma abartmamışımdır umarım) inşallah kiloların dan biran önce kurtulursun canım:))
canlar menum
sabah bir bucuk dilim tam bgdy ekmgi az cokelek zeytin cay
ara mandalina turk kahvesi
oglen uc kasik domatesli biberli bulgur pilavi yogurt
ara elma
aksam tavuk haslamasi yogurt
off su gobegimden kurtulmak istiyorum ya ben zayiflamak istedikce iyice cikti sanki
Diyer menülerine göre bu biraz karışık olmuş ama sen de belirtmişsin zaten :)) yarına düzeltirsin eminim:))akşam yemeğimi yemedim ama menüm belli o yüzden erkenden yazabilirim
sabah 8:00
1 elma
10:00 bir küçük tost ( okula yemek götüremedim bunu yemek zorunda kaldım)
12:40 3 kaşık bulgur,yarım biber turşusu
malesef doymadım
14:15 gibi 2 kaşıktan az bulgur.minnacık bir parça haşlanmış tavuk anca 2-3 lokmacık
ara
bir elma daha
arkadaşa başsağlığına gitmiştim orda 1 şekersiz türk kahvesi ve 2 adet minik ikramlık çikolata şu draje olanlarından
akşamada türlü ve tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım
sadece 2 kase çorba içmeyi planlıyorum bol pul biber ve limon eşliğinde.
yemekten sonra çocuklara portakal suyu sıkacam
belki 1 bardakta portakal suyu içerim
kızlar aralarda bolca çay ve kahvede içtim ama saatlerini bilmiyoru bu sebeple toplu olarak yazdım
bugün benden bukadar
Aman hadeka dikkat salgın çok bu ara hastalanma vitamine yüklen istersen canım zamanın varsa da dinlen bol bol:))akşam
1 servis kaşığı haşlanmış ıspanak üzerine 3 kaşık yoğurt.
1 bardak çay
akşam da yeşil çay içmeye devam.
kendimi çok yorgun hissediyorum. az önce zumba yapmaya başladım 12 dk yaptım ve kendimi iyi hissetmediğim için bıraktım.
deniz benim yediğim beyaz peynir diyet peynir. okula aldım götürdüm kahvaltılıklarmı orada tüketiyorum.
Bayılıyorum senin bu fotolu paylaşımlarına:) gayet başarılı bir menü hele o yulaflı bisküvi yok mu?:)) ben de hastasıyım kendisinin:))Eki Görüntüle 945332
Ezineli tost, 4 gün kurusu, küçük domates, yeşil çay
Eki Görüntüle 945334
Kayısılı probiyotik yogurt
Eki Görüntüle 945336
nefis yayla çorbam
Eki Görüntüle 945337
4 minik cıs yeşil çay ödüllendirdim kendimi yulaflı çok lezzetliyti
Eki Görüntüle 945338
Pırasa yemegi (ayrıca pırasa bağırsak çalıştırmada çok iyiymiş) 1dlm tam tahıllı ekmek
canlar menum
sabah bir bucuk dilim tam bgdy ekmgi az cokelek zeytin cay
ara mandalina turk kahvesi
oglen uc kasik domatesli biberli bulgur pilavi yogurt
ara elma
aksam tavuk haslamasi yogurt
off su gobegimden kurtulmak istiyorum ya ben zayiflamak istedikce iyice cikti sanki
Diyer menülerine göre bu biraz karışık olmuş ama sen de belirtmişsin zaten :)) yarına düzeltirsin eminim:))
Aman hadeka dikkat salgın çok bu ara hastalanma vitamine yüklen istersen canım zamanın varsa da dinlen bol bol:))
Bayılıyorum senin bu fotolu paylaşımlarına:) gayet başarılı bir menü hele o yulaflı bisküvi yok mu?:)) ben de hastasıyım kendisinin:))
Menü çok iyi fenoda.. maalesef o göbek ben de de var güzelim ancak sporla kurtulabiliriz bol mekik bol göbek atmaca)
Canım 68 kiloydum şimdi 58 lerde geziyorum.boyumda 164.canım adım Fatma değil. adımı yazmadım zaten hiç.
nazlım sen kaç kılosun
kv inat merak ettim.
ne güzel 2 kızın var kv neymiş. 3. ister doğurur ister doğurmazsın.
çok biliyorlr bazen.
Gelmiş olsun,anne olup hasta olmak çok zor Allah yardımcınız olsun..,
Niye nefrete diyosun kendinden sen de insansın olucak bunlar bak ben de sendenim bu aralar oğluşuma çok sesimi yükseltiyorum evet ben de kızıyorum kendime ama geçicek diyorum biticek bu günler...kimse dört dörtlük diyildir arkadaşım herşeye yetişmeye çalışmak kolay mı??biz anneler de ara da fire verebiliyoruz bu da o zamanlardan biri diye düşün:))
Biraz once tartildim. Dunku yedigim laviva etkilememis kilomu.
Cok mutluyum kizlar.
Harikasın hikom bu azimle diyil bir laviva,bir paket çikolata yesen yine etkilemez seni merak etme:))
Bana sorarsan hafta sonuna kadar iki kilo fazla yavaş ama öz olsun derim.zaten sen de bu istek varken kilolardan çabucak kurtulursun deniz:)) hayranım azmine :))
canım sen aldırma kv dene çocuğa bakacak, onu yetiştirecek olan sensin..hem allahım 2tane sağlıklı evlat vermiş daha ne derdi varmış illâ oğlan mı?olcak yani Allah hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmek nasip etsin hepimize...bundan sonra kimseye laf etmek düşmez bence...( ben böyle şeyler duyunca kan beynime sıçrıyo kusuruma bakma abartmamışımdır umarım) inşallah kiloların dan biran önce kurtulursun canım:))
Çok haklısın.bu benim kararim...sınırım zıplıyor.ama hiç bir şey demem ben kv deme...sağol tatlım hepimiz kurtulalım inşallah.
Şüküm geçmiş olsun canım. .şimdi iyisin inşallah.
Nelson bqşınız sağolsun.Allah sevdiklerimizin acısını gpstermesin.
Tubişim Allah kabul etsin.bizlere de nasip etsin o muhteşem topraklarda ibadet etmek.
Hikoşşşşşşşş bravo sana.azimli arkadaşım. Devam devam. ..
Mevcanım üzülme.kendinde nefret etme..hepimiz yaşıyoruz bunlari ..kızında almışdır seni annesi...
Rose menulerin resimlerin muhteşem....
Zehracim bir konu açtım.özellikle senin yorumuna ihtiyacım var. .
Diğerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?