- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.741
Kizlar aaslinda bu diyete temmuz ayinda baslamistim. Kv nin yazligina gitmistik. Kv sagolsun dikkat etmem icin cok konusmustu benimle. Onun sayesinde baslamistim.
O zaman. 93.3 kiloydumm. Ve coook şiskoydum. O etekli mayolu fotograflarimi gorseniz korkarsiniz. Neyaptim ilk basta Kola meyve suyunu ve normal ekmek yemegi kestim. 13gun kalmistik yazlikta, ve cok dikkat ettim yediklerime. Bi de insanlarin gozu ustumdeydi. Siskoydum ve yememem gerekiordu. Orda ben 90a dusmustum, sonra alistim kepek ekmegine dewam ettim. Eylulde buraya basladigimda 88.4 dim. Yani anlicaginiz simdiye kadar 15.900 gr gitmis, toplaaamda. Nerdyse 6aydaa..
Kv bana 70 e gelirsen sana hediye alicam demisti. Ne kdar cok inandiysa zayoflicagima bana 24ayar bileklik almis, eesmle beraber secmisler. Hikmete soyleme demis. Esim hayatta tutamaz agzinda boyle surprizleri. Bileklik aldi dedi. Eee sewindim tabii. Daha da hirslandim sanki. Heheheeee
Yani kizlarr mimariiimm sizlersiniz. İyi ki warsiniz
verirsin canım azmini yitirme yeter ki
hiko ve denizden feyiz alalım :)
kv de seviyor seni
ne güzel seni motive etmeye çalışmış
yazlıkta seni uyarmış
başka açılardan naasıl bilemem ama senin iyiliğini düşünüyor
gül yediklerinde dğişiklik yap
vücut rutine alışıyuor o nedenle kılo verme duruyor.
ya da sporu arttır.
deniz
okulda ne yiyeceğim sıkıntısı oluyor.
ben bazen okula çavdar ekmeği götürüyorum kantincimiz ondan tost yapıyor iyi oluyor aklında bulunsun.
bugün bende de ne yiyeceğim derdi var.
sular da kesik bugün. sıkıntılı bir gün olacak gibi.
Bence bizden önce kayın validen o seni sürüklemiş bi şube koymuş ve karşılığında ödüllendirecek çok güzel . Ben de vericem inşallah hiko daha yeniyim bu benim hayatındaki ilk diyet 28 kadımdan beri yapıyorum önümde 4 ay var 50 53 falan olmam lazım
günaydın kızlar:
hikmet kız o nasıl bir kayın valideymiş öyle. maşşallah. allah nazardan saklasın. benim ki ömründe bana hediye almamıştır ki doğumda bile oğlana bir küçük altın taktı geçti. aramızda ki konuşma da nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın dan öteye geçmez.
nelsonum yazdıkların hayat içn önemli dersler verdi bana. bu aralar yazmıyorum sana faceden. yoğunsundur diye yazmıyorum.bilesin canım....
selam canlar...
nasılsınız bakalım?
ben bu sabah namazında çok acıktıgımı hissedince 2 dilim kek lüplettim
bol bol da su içtim ama yemiş bulundum birkere.
akşam misafirlikte kaçamak yapmamaya çalışıp, yeme içmeyi erken saate kesince sabah acıkmış olarak uyandımdı...
bu hafta eksilerde çıkamam heralde.
eşimi gönderince tam odaklanıcam inşallah :)
şimdilerde umre alışverişi telaşındayız.
hepinizi çok öpüyorum.
hikomm meyve günündesin bugün dimi??
ayyy süper diyet bu ben bayılıyorum.
gitsin kilocuklarr
VAY BE nasıl kayınvalide o öyle
benimkide diyet yaptığımı duyunca delleniyor
bende söylemiyorum yaptığımı
ben ilk evlendiğimde 70 kiloydum
son doğumdan sonra en düşük kilom 78 di
geçen sene 58 kiloya kadar düştüm
tabi kadın alışık değil beni zayıf görmeye yadırgadı sanırsam
bide kaynanamın komşuları çok laf söylediler neymiş çok zayıflamışım
kadın özelliğim kalmamış çocuk vücudu gibi olmuşum
yakışmamışta şuda buda
ama o laf söyleyenlerin hepsi beni yolda yakalayıp nasıl zayıfladın bizede öğret diye dört dönüyolardı etrafımda
kıskançlıktan çatladılar sanırsam..
eeee kaynanamda yaşlı kadın çevrenin söylediklerinden çok etkileniyor
ama kimseye kulak asamam vallahi ben nasıl mutlu olacaksam o kiloya inecem
58 ken çok rahattım şimdide hedefim 58 olmak
verirsin canım azmini yitirme yeter ki
hiko ve denizden feyiz alalım :)
Tubiii bugün meyve degil et gunu.
Tavuk eti yicem o da tavuk gogsuu
sagolasinn cnm bnm cok sukur buyuk hasar bize biseyde olmadi aslinda esim tejdi arabada kadin bi anda esimin onune cikmis oda kadina vurmamak icin park halinde arabaya carpmis cok sukur esimde kadin sa sorun yok ooyy gobek den benim de ayrilmam lazimm gobegimden nefret ediyorumkaza mı geçmiş olsun canım önemli bi hasar olmamıştır inş sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun da araba tamir edilir ki ettiriyormuşsunuz ne güzelevet ya benim de hemen karnım şişiyo offf bu göbek gidecek de nasıl gidecek bilmiyorum ama onunla yollarımı kesinlikle ayıracağım
kübracım inş canım fırsat bulursam görüşelim özelden yazarım ben sana
hikomm bende seni sevuyum bacim iyimm cok sukur sen nasilsinn mama sen mukkemel gidiyorsun en yakin zaman istedigin kikoya inersin insallah darisi basimizaGünain kizcelerim. Şuküümmmmmm dun ndn gelmedin(
Kewoomm gunaydinini sewüüümmmmmmmmm ..
Yaa canlar foto koyacaktm eski ve yeni halini .. ama tablet karti okumadiii ..
Sonra yine denerimmm...
Tartilmak istiorummm. Eksi gormezdm üzulürmmm.
Bugun meyve gunu.. dun mercimek corbaai yapmstm kocise gece içmemiş.. uyuzz :)))
Ben bi kase icsem mi kiiiii diyete harfiyeen uyamadim. Pofff.. bu hfta 76gormem gerek 75 gorseem daha iyi olur daaa..
Kv ye gidebiliriz bugun. Orda net war da sık sık girememmm.
Eee nasilsiniz. Şüküm ,, kewom eltilerimmm
hikomm asık sen iyiki varsinnnn kaynnda ne gizel destekliyor seni masallah boyle kaynanalara can kurban vallaKizlar aaslinda bu diyete temmuz ayinda baslamistim. Kv nin yazligina gitmistik. Kv sagolsun dikkat etmem icin cok konusmustu benimle. Onun sayesinde baslamistim.
O zaman. 93.3 kiloydumm. Ve coook şiskoydum. O etekli mayolu fotograflarimi gorseniz korkarsiniz. Neyaptim ilk basta Kola meyve suyunu ve normal ekmek yemegi kestim. 13gun kalmistik yazlikta, ve cok dikkat ettim yediklerime. Bi de insanlarin gozu ustumdeydi. Siskoydum ve yememem gerekiordu. Orda ben 90a dusmustum, sonra alistim kepek ekmegine dewam ettim. Eylulde buraya basladigimda 88.4 dim. Yani anlicaginiz simdiye kadar 15.900 gr gitmis, toplaaamda. Nerdyse 6aydaa..
Kv bana 70 e gelirsen sana hediye alicam demisti. Ne kdar cok inandiysa zayoflicagima bana 24ayar bileklik almis, eesmle beraber secmisler. Hikmete soyleme demis. Esim hayatta tutamaz agzinda boyle surprizleri. Bileklik aldi dedi. Eee sewindim tabii. Daha da hirslandim sanki. Heheheeee
Yani kizlarr mimariiimm sizlersiniz. İyi ki warsiniz
Hiko sen 5 günlük şok diyet mi yapıyorsun 5 günde 5 kg nasıl gittimi protein günündesin keşke söyleseydin birlikte yapardık bende denim bi pek saglıklı degil gibi aöa bişi olmaz 5 günden
canım adım Fatma değil. adımı yazmadım zaten hiç.Hadekaa ismin fatosdu dmi. Uzun zaman oldu soylemistn unutms olabilirimm.
İltifatin icin tesekkler canim. Burdaki kizlarin hepsi azimli cok sükür.
canım adım Fatma değil. adımı yazmadım zaten hiç.
nazlım sen kaç kılosun
kv inat merak ettim.
ne güzel 2 kızın var kv neymiş. 3. ister doğurur ister doğurmazsın.
çok biliyorlr bazen.
ben de 3. istemiyorum ama bazen de kardeşlik çok güzel diyip olsa mı diye hayal kuruyorum ama annem kv babaannem kız kardeşlerim eşim yani herkes olmasın sakın diyorlar:)Benim kv de benden üçüncüyü istiyor du ama avcunu yalar
Zaten kaynım yeni evlendi yeni eltimde hemen hamile kaldı artık onun bebeğiyle oyalanırlar.
Büyük konuşmak istemem ama 3. Çocuğu düşünmüyorum hiç.
Allah olmayanlara versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?