Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

VAY BE nasıl kayınvalide o öyle
benimkide diyet yaptığımı duyunca delleniyor
bende söylemiyorum yaptığımı
ben ilk evlendiğimde 70 kiloydum
son doğumdan sonra en düşük kilom 78 di
geçen sene 58 kiloya kadar düştüm
tabi kadın alışık değil beni zayıf görmeye yadırgadı sanırsam
bide kaynanamın komşuları çok laf söylediler neymiş çok zayıflamışım
kadın özelliğim kalmamış çocuk vücudu gibi olmuşum
yakışmamışta şuda buda
ama o laf söyleyenlerin hepsi beni yolda yakalayıp nasıl zayıfladın bizede öğret diye dört dönüyolardı etrafımda
kıskançlıktan çatladılar sanırsam..
eeee kaynanamda yaşlı kadın çevrenin söylediklerinden çok etkileniyor
ama kimseye kulak asamam vallahi ben nasıl mutlu olacaksam o kiloya inecem
58 ken çok rahattım şimdide hedefim 58 olmak

selam canlar...
nasılsınız bakalım?

ben bu sabah namazında çok acıktıgımı hissedince 2 dilim kek lüplettim
bol bol da su içtim ama yemiş bulundum birkere.
akşam misafirlikte kaçamak yapmamaya çalışıp, yeme içmeyi erken saate kesince sabah acıkmış olarak uyandımdı...

bu hafta eksilerde çıkamam heralde.
eşimi gönderince tam odaklanıcam inşallah :)

şimdilerde umre alışverişi telaşındayız.
hepinizi çok öpüyorum.

hikomm meyve günündesin bugün dimi??
ayyy süper diyet bu ben bayılıyorum.
gitsin kilocuklarr

Kv motive etti ama hediyeden zayiflamak istemedim tabii. Bilmiorm neoldu bana da bu kadar azimlendim. Kocisle bana kiyafet almaya gttgmzde hcbise olmuordu. Bi de esim o yazliktan sonra hcbise sana guzel olmuyr dedi. O da war.
Kv le aram hep iyidir. Arkadas gibiyizdir
. Ama ben abarttgmda olmustu. Adan z ye anlatiordm. Snra bi ara tartistik biseyden kootu ben oldum. Ondan snra kocisle aramdaki hcbisei anlatmiorm.
Ama iyi kadindir sewer beno.

Allahm hepmzi hedefmze ulastirsin ins. Odülü bileklk hic beklemiordum wallaa.
Beni her gordgugnde cok guzel oldgmu guzel zayifladgmi soyluor.
Zayif olmam hosuna gttii
Sende ulasirsn hedefne merak etme. Ben yaptuysaam herkes yapar emin ol.

Aminnn aminnnnnnn kuzum.. kv hep hediye alir. HicbilmeZse bi küpe alir.
Ozel gunlero hic kacirmaz. 7/subat dogum gunum.. bakalm ne alacak ya da bilekligi mi verecek. Bizim aramiz iyidir. Dertlesirdk eskiden ama smdi biraz resmiyiz.

Tubiii bugün meyve degil et gunu.
Tavuk eti yicem o da tavuk gogsuu

Heyyytttt beee deniz iste buuu. Kims kulak asma. Bnm kv cevresi de ben kiloluyum siye laf soyluyorlarmia. Kv degilde esim soyledi. Kv ondan zayiflamami istiordu. Bana laf soylemesinler die. Smdi her goren şoktaaa. Naptin falan diorlar.
Uzulme sen hedefeeedewam

sagolasinn cnm bnm cok sukur buyuk hasar bize biseyde olmadi aslinda esim tejdi arabada kadin bi anda esimin onune cikmis oda kadina vurmamak icin park halinde arabaya carpmis cok sukur esimde kadin sa sorun yok ooyy gobek den benim de ayrilmam lazimm gobegimden nefret ediyorum

[ru met edet edda s da QUOTE=Tuugsell;33633873]Teşekkür ederim canım napalım başa gelen çekilir Allah dermansız dert vermesin kimseye ama bunu düşmanıma dahi vermesin harbiden çok acılı:)) bu arada çok uzun zamandır arabaşı yutmuyorum ama ben de onun çorbasının hastasıyım ellerinize sağlık harika görünüyor:)) evet diyetlik diyil ama dediğin gibi herzaman yenmiyor kalabalık olacakta anca o zaman işte:))

Canım yaa umarım iyi bir uyku çeker yarına bomba gibi kalkarsın:)) menü biraz fazla sadece :))ama şu akşam yemeğini merak ettim ilk defa duydum ismini sonra açıklasana biraz :))

Kewo napıcan canım sen de yerken bir kaşık eksik yemeye çalışıcan hiç değilse şu kilolar gidene kadar :)) ama anne pilavı da ne güzeldir dimi:)) aman ben de gaz vereyim derken neler yazıyorum:))
hadi gittim ben:))kız daha kıpırdanıyor 150 yan bel ,120 mekik azıcıkda esneme bu gecelik bu kadar....[/QUOTE]aynen anne pilavi mukkemmel haklisin bi kasik eksik yemeye calisirim:)

hikomm bende seni sevuyum bacim iyimm cok sukur sen nasilsinn mama sen mukkemel gidiyorsun en yakin zaman istedigin kikoya inersin insallah darisi basimiza
hikomm asık sen iyiki varsinnnn kaynnda ne gizel destekliyor seni masallah boyle kaynanalara can kurban valla

Son düzenleme:
Gunaydin. .nasilsiniz. kv bahs edilmiş.benimki ne hikmetse benn hep şişko oliyim ister..44 46 giyiyim.bide dün tel.de bana kendine iyi bak ye iyice..3 sene sonra erkek torun vericeksin inşallah. ..başka dertin.teeee Allahım ya bir buna karışmamışdı..kendimi o an doğurqan inek gibi hissetdim.sadece doğurmak içinmi geldim ben bu dünyaya.ikinci kızıma hamileyken hep erkek beklediler .olursa eğer kurbanlar kesicem diye başımın etini yedi.kızımda doğunca öğrendik cinsiyyətini. kızım doğdu ve tısları yattı.şimdi her kızımı sevdiklerinde özlüyüyoruz dediklerinde bana itici ve yapmacık geliyor.inanirmısınız.hamileıiyim boyunca hiç cinsiyyətini merak etmedim.sırf onlar ısrar ediyor diye sordum dk.30 haftaya kadar göstermeyince bende dahada öğrenmedim...ona o kadar sevgiyle bağlandımki.hatta yanımda erkek tir inşallah dediklerinde diğer odaya kaçıyordumki sanki duyacak ya kızsa üzülür diyene ise ya.
Ona diyemedimya.bir ben bir 8 sene çocuk düşünmüyorum.ikide oğlu 3 numarayida kız istiyor.ismmini leyla koyucakmış
Vee iki ay sonra kv gidecez.karşısında bir 15 kilo verdi görünce konuşmuycak kesin.kp de.eşim takma diyyo boşver.nasıl istiyorsan öyle ol.bbir diyet yaptığımda kimseye demedim kızlar.çok qaza geldim ben ya 5 kilo daha versem ahh ahhhhh

Hiko sen 5 günlük şok diyet mi yapıyorsun 5 günde 5 kg nasıl gittimi protein günündesin keşke söyleseydin birlikte yapardık bende denim bi pek saglıklı degil gibi aöa bişi olmaz 5 günden

Diyet deneyimlerinde 5gunde 5kilo dieti war ordan oku iice.
Ben 78.5dimm, 2gunde 900 gr gtti. Ama tam anlamiyla uyamadim. Ektra cok sey yedim.
Bakalm bugun ne kdr gidicek. Kv gttgmzde odaya kapanicam 1saat spor yapicam.

Kewoooo sewioreee seniiii.. sende azimlisin kzmm bnm gibi.. o sporlarin yeter..
Gülümm hadiii azimlenelmmm kiloo wermek istiosaan sporrr yapicaksn.
Yapicaaz.
Nazlma kv de tuhafmis hee.. nden kilo almani istioo ki.

Hikmet hedeka kizmayin kizmayin peynir ekmek yedim sayin :) ya siyah unla yapmistim zaten belli oluyor fotodada yagda yarim cay bardagi var icinde sadece sagliksiz az oldu diye dusunmustum ben :)

Ooo ohhhh hikmetcimmmm kaptin haa bilekligiiii ama hakettin kuzum 6 ayda 15 kilo ayakta alkislanir

Ya bende eskiden cok rahat kilo verirdim de simdi inaniyorum gitmiyor diyenlere ben simdi 35 yasindayim baya zorlaniyorum bu zorlanma zaman zaman rehavete sokuyor insani birakiyorsun o zaman inisler cikislar bi ileri bi geri ..zor. Zor

Hadekaa ismin fatosdu dmi. Uzun zaman oldu soylemistn unutms olabilirimm.
İltifatin icin tesekkler canim. Burdaki kizlarin hepsi azimli cok sükür.
canım adım Fatma değil. adımı yazmadım zaten hiç.
nazlım sen kaç kılosun
kv inat merak ettim.
ne güzel 2 kızın var kv neymiş. 3. ister doğurur ister doğurmazsın.
çok biliyorlr bazen.

canım adım Fatma değil. adımı yazmadım zaten hiç.
nazlım sen kaç kılosun
kv inat merak ettim.
ne güzel 2 kızın var kv neymiş. 3. ister doğurur ister doğurmazsın.
çok biliyorlr bazen.

Benim kv de benden üçüncüyü istiyor du ama avcunu yalar
Zaten kaynım yeni evlendi yeni eltimde hemen hamile kaldı artık onun bebeğiyle oyalanırlar.
Büyük konuşmak istemem ama 3. Çocuğu düşünmüyorum hiç.
Allah olmayanlara versin.

Kızlar bugün çok saçma beslendim malesef

Sabah
1 elma bir saat sonrada 1 küçük tost azıcık bişeydi 4-5 lokmada bitti

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı.
Yarım biber turşusu
1 elma daha

Ama doymamıştım 2 saat sonra
2 kaşıktan az bulgur ve akşamdan kalan 2 lokmacık haşlama tavuk yedim

Akşama etli türlü yapacam
Biraz ondan yerim bide yoğurt

Az sonra bir arkadaşa gidecem kv si ölmüş baş sağlığına fazla oturmayacam inşallah bişey hazırlamamıştır.

ben de 3. istemiyorum ama bazen de kardeşlik çok güzel diyip olsa mı diye hayal kuruyorum ama annem kv babaannem kız kardeşlerim eşim yani herkes olmasın sakın diyorlar:)

bu arada sizin menülere yorum yapa yapa bi hal oluyorum ama kendim menü paylaşmıyorum iki gündür. unutmuşum yaaa

dünkü menümü yazayım da cıslarım ortaya çıksın.

sbh
1 dilim kepek ekmeği
ile 1 kk beyaz peynir ve 5 zeytin
1 çay kaşığı bal kaymak
1 ekmek banmalık reçel
domates

ara 2 yeşil çay

öğle
1 porsiyon bulgur pilavı
1 servis kaşığı barbunya ve 3 kaşık yoğurt
1 lokumun 4te biri

ara yoğurtlu ıspanak salatası 1 porsiyon

22 dk zumba

akşam
1 dilim börek
1 dilim kekin 4te birini yedim. harikaydı ama tuttum kendimi
2 bardak çay
1 bardak yeşil çay

gece oğlanın pingusundan çok minik bir ısırık.
5badem

bugünkü menümü de ekleyeyim aklımdayken
sbh 5 badem
45 dk sonra
1 dlim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 çay k bal kaymak
domates
çemen 1 çay kaşığı

ara yeşil çay

öğle
börülce salatası 2 yk
2 yk bulgur pilavı
1.5 kepçe mercimek çorbası
çeyrek portakal
yarım elma
şekersiz nescafe

ara 10 kuru üzüm ve yeşil çay

akşamı da ekleyince bütün halinde tekrar yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…