- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.781
Canım fena değil. Kaçamak da yok.daha ne olsun...Menülerim guzel degil su siralar ama yine paylasiyorum
Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk peynir,2 zeytin , 2-3 catal kuru patlican kavirmasi, 1-2 catal recel
Ögle 4 yk kisir
Ara yarim ayva , bir kahve, 5-6 üzüm
Aksam balik ekmek salatali ( avucum kadardi)
Spor 1 saat yürüyüs
Menülerim guzel degil su siralar ama yine paylasiyorum
Sabah 1 dilim ekmek, 1 kk peynir,2 zeytin , 2-3 catal kuru patlican kavirmasi, 1-2 catal recel
Ögle 4 yk kisir
Spor 1 saat yürüyüs
Sercişşş gobegee mekik mekik mekikkk.. baska caremiz yoook.
Menun harikaaaa.
Tugseeel sen bnm canimsinnn.. bitter olaydiii bi paket yesydm yaaa. Cnm cekti.
Kizlar, kV deyiz hala. Oglen 3de yemistim. Suan ac degilim canimda istemio
Gogus eti yersem midem bulanacakmis gibi hissediyorum .. Galiba yemicem..
Menuyu yazdiktan sonra bir bardak nescafe bir bardak cay ictim. Sabah tarti ne gostrrir bilemiyorum.
Sabah gorucez.
Kizlar, menuleriniz cok guzel. Kv misafirler geldi. Goren şok oldu. Cok zayiflamissin dediler.
Cok optum kizlar
Ben hep böle yiyorum kiii
Menün süpercanlar menum
sabah bir bucuk dilim tam bgdy ekmgi az cokelek zeytin cay
ara mandalina turk kahvesi
oglen uc kasik domatesli biberli bulgur pilavi yogurt
ara elma
aksam tavuk haslamasi yogurt
off su gobegimden kurtulmak istiyorum ya ben zayiflamak istedikce iyice cikti sanki
Diyer menülerine göre bu biraz karışık olmuş ama sen de belirtmişsin zaten :)) yarına düzeltirsin eminim:))
Aman hadeka dikkat salgın çok bu ara hastalanma vitamine yüklen istersen canım zamanın varsa da dinlen bol bol:))
Bayılıyorum senin bu fotolu paylaşımlarına:) gayet başarılı bir menü hele o yulaflı bisküvi yok mu?:)) ben de hastasıyım kendisinin:))
Menü çok iyi fenoda.. maalesef o göbek ben de de var güzelim ancak sporla kurtulabiliriz bol mekik bol göbek atmaca)
Bu ara da kv lerden söz açılmışken önce maaşallah diyim Allah herkese benimki gibi bir kv versin öz annemden farksızdır.hastalanırım bakar,hediyeler alır,torunlara bakar bizi rahatlatmak için elinden geleni yapar yani anlıyacağınız süper babannedir kendisi)oğullarından önde tutar bizi öyle işte Allah razı olsun kaynanamdan:))
Menülerim guzel degil su siralar ama yine paylasiyorum
Ögle 4 yk kisir
Spor 1 saat yürüyüs
Ohhhh motivasyon tavan yapmıştır
Canım onu kaçamağın için demiştim gayet güzel bir menü
Menün süper
ah o göbek yokmu o göbek 2 sezaryen doğumdan sonra benimde göbek çok fena durumda.
maşallah allah bozmasın.herkesede böyle bir kv nasip etsin.
Maşallah senin menü de çok güzel
bugün berkes harikalar yaratmış.
kuzum ben on tane mekiki zor cekiyorum sen nasil 100 tane cekebiliyorsun canim ben niye yapamiyorum
zayiflasamda onumde kalazcak sanki bu gobek yaa bakiyorum bai kadinlara uc dort dogum yapmis kiz gibi daha ben bir dogumda dagildimm
sagolasin hikkmm ama acim yemegi erken yedikMenuu guzel, sporlarrr harikuladeeee
sabah
kizimla yedik ispanakli yumurta 8 catal
6 zeytin
kk peynir
2 dilim ekmek
ogle
1 kaseden az fazla corba
yogurt ve 1 dilim ekmek
aksam7
1 kase corba
1 tabak ispanak yemegi
salata ve ekmek 1 dlim
sporlarim
12 dk slim ix lack
100 mekik
10 dk kalca
45 dk lesille
sagolasin hikkmm ama acim yemegi erken yedik
Menün çok güzel kevserim , bende senin gibi çıtır olmak istiyommmm
Eee gülom sen zaten citirsinn ..
Ee biraz eskiye oranla biraz çıtırım azıcık daha verim fotomu koyucam ama eski Halim yok . Hiko o kadar su içtim ki vücudu arındırmak için 5 dakikada bir çişe gidiyom
sabah
kizimla yedik ispanakli yumurta 8 catal
6 zeytin
kk peynir
2 dilim ekmek
ogle
1 kaseden az fazla corba
yogurt ve 1 dilim ekmek
aksam7
1 kase corba
1 tabak ispanak yemegi
salata ve ekmek 1 dlim
sporlarim
12 dk slim ix lack
100 mekik
10 dk kalca
45 dk lesille
Diyete ilk basladgm zaman hawa sicakti ya 3lt su iciordum, ama simdi icemiorm o kadar. O zaman bnde durmadan gidiordum. Gec uykudan uyandiriordu ya snir oluordum.. koy fotonu koy sekerim. Birazdan bende denicem fotoyu koymayi
Ee biraz eskiye oranla biraz çıtırım azıcık daha verim fotomu koyucam ama eski Halim yok . Hiko o kadar su içtim ki vücudu arındırmak için 5 dakikada bir çişe gidiyom
Diyete ilk basladgm zaman hawa sicakti ya 3lt su iciordum, ama simdi icemiorm o kadar. O zaman bnde durmadan gidiordum. Gec uykudan uyandiriordu ya snir oluordum.. koy fotonu koy sekerim. Birazdan bende denicem fotoyu koymayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?