Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım fena değil. Kaçamak da yok.daha ne olsun...

Gayette başarılı abartılı hiç birşey yok kaçamakta yapmamışsın,yürüyüş de yapmışsın daha ne zehracım :))

Ohhhh motivasyon tavan yapmıştır

Ben hep böle yiyorum kiii

Canım onu kaçamağın için demiştim gayet güzel bir menü

Menün süper
ah o göbek yokmu o göbek 2 sezaryen doğumdan sonra benimde göbek çok fena durumda.

maşallah allah bozmasın.herkesede böyle bir kv nasip etsin.

Maşallah senin menü de çok güzel
bugün berkes harikalar yaratmış.

zayiflasamda onumde kalazcak sanki bu gobek yaa bakiyorum bai kadinlara uc dort dogum yapmis kiz gibi daha ben bir dogumda dagildimm

sabah
kizimla yedik ispanakli yumurta 8 catal
6 zeytin
kk peynir
2 dilim ekmek

ogle
1 kaseden az fazla corba
yogurt ve 1 dilim ekmek

aksam7
1 kase corba
1 tabak ispanak yemegi
salata ve ekmek 1 dlim

sporlarim
12 dk slim ix lack
100 mekik
10 dk kalca
45 dk lesille

zayiflasamda onumde kalazcak sanki bu gobek yaa bakiyorum bai kadinlara uc dort dogum yapmis kiz gibi daha ben bir dogumda dagildimm

Malesef ki o göbek bendede kalıcak ikinci bebekten sorna gerdirmeyi bile düşünüyorum çok kötü ya resmen atlet gibi pantolonun içine sokuyorum ama olsun biraz zayıflımda onu bi şekilde kamufle edicem

Menün çok güzel kevserim , bende senin gibi çıtır olmak istiyommmm

Ee biraz eskiye oranla biraz çıtırım azıcık daha verim fotomu koyucam ama eski Halim yok . Hiko o kadar su içtim ki vücudu arındırmak için 5 dakikada bir çişe gidiyom

Diyete ilk basladgm zaman hawa sicakti ya 3lt su iciordum, ama simdi icemiorm o kadar. O zaman bnde durmadan gidiordum. Gec uykudan uyandiriordu ya snir oluordum.. koy fotonu koy sekerim. Birazdan bende denicem fotoyu koymayi

menü çok güzel,sporlar şahane kıskandım vallahi

Diyete ilk basladgm zaman hawa sicakti ya 3lt su iciordum, ama simdi icemiorm o kadar. O zaman bnde durmadan gidiordum. Gec uykudan uyandiriordu ya snir oluordum.. koy fotonu koy sekerim. Birazdan bende denicem fotoyu koymayi

şu su ile birtürlü yıldızlarımız barışmadı

Ee biraz eskiye oranla biraz çıtırım azıcık daha verim fotomu koyucam ama eski Halim yok . Hiko o kadar su içtim ki vücudu arındırmak için 5 dakikada bir çişe gidiyom

ya şu fotoları koyduktan sonra istediğimiz zaman silebiliyormuyuz ben de koymak isterim ama hemen silmek şartıyla

Ogluş uyudu yine 23:00papatyam:))size bakayım dedim.
Masum: yeni işin hayırlı olsun canım. Insan evde bunalıyor dediğin gibi sadece para değil!inş alıştırsın ve seversin işini.
Pcden yazayım en iisi

Hava sıcakların daha rahat veriliyor hikom keşke bende o zamn başlasaydım ama homidi gırtlak yiyordum sitresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…