- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.801
sabah
kizimla yedik ispanakli yumurta 8 catal
6 zeytin
kk peynir
2 dilim ekmek
ogle
1 kaseden az fazla corba
yogurt ve 1 dilim ekmek
aksam7
1 kase corba
1 tabak ispanak yemegi
salata ve ekmek 1 dlim
sporlarim
12 dk slim ix lack
100 mekik
10 dk kalca
45 dk lesille
şu su ile birtürlü yıldızlarımız barışmadı
ya şu fotoları koyduktan sonra istediğimiz zaman silebiliyormuyuz ben de koymak isterim ama hemen silmek şartıyla
Hava sıcakların daha rahat veriliyor hikom keşke bende o zamn başlasaydım ama homidi gırtlak yiyordum sitresten
gulom sagolasin ama sen zaten çıtır sin deme oyleMenetün çok güzel kevserim , bende senin gibi çıtır olmak istiyommmm
kiz hikom haklisinda bizim kiz sut deposunu bosaltiyor durmadan sut yetisemiyoum ve hemen acikiyorumKiss sen yine yemissin, ben sabah corba ogle sonu tavuk gogsu o kadarr..
Ama hala ac hissetmiorm kendimi. Anlamadm gttii
denizim sagolasinn cnm benim tsk ed er rimmenü çok güzel,sporlar şahane kıskandım vallahi
menüleriniz ço güzel kızlar herkes motive olmuş çok sevindim.cuma regl olucam ama nasılsa artı çıkarım diye düşünmeyip ne kadar az cıs o kadar iyi brnim için diyorum.Çok tatlı isteğim var.h.sonu waffle yiycem inş.menüm sizler kadar iyi değil ama paylaşayım.migdem genişlemiş küçültmeye çalııyorum.Patronun eşi bile ççok su içiyosun haliyle wc çok çıkıyon dedi.ben çok su içiyom aklıma gelmezdi ama kk dan sonra hep içiyom arka arkaya.
roseliz:ya bu resimli menülere bayılıyom.keşke zamnım olsada bende resimli paylaşsam
zuzum özgem sehram hawarım ugramaışlar
buğün:
08:15=tb. sandiviç ekmeği arasında 1 dl.peynir,yeşilçay
ara:çay,2 kurupasta
12:10=1 kase çorba,1 avuç içi kadar yağsız balık,3 yk zytnyglı pırasa,karışık salata,1 dl.helva
ara:1 elma
19:30=tb. ekmeği 1 dl.peynir,1 bardak ayran.
spor:
100 yarım mekik
100 oklava
100 hundert
yatıcam çok uykum var iyi geceler kızlar
tubi:Allah kabul etsin.Bizede nasip etsin gençken gitmeyi
fenodo:annene geçmiş olsun canım.
denizeliklim:baya eksi çıkmşınsın ne güzel
hikom:bravo kıss bnu da yaparsın sen ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?