Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kewo çok güzel menü kaçamaksız bir gün ne geçirmişsin:) :) sporlar da harikaymış ben de bu gün hiç istek yok vallahi ne yalan söyliyim

Deniz; âmin canım Allah bozmasın gerçekten

Hiko vallahi nazar değecek sana canım korkuyorum :)) maşallah

Kizlar, aciktim. Ve bi avuc beyaz leblebi yedim.
Bu saatte tavukgogsu yiyemicegim icin en kolay ve kalorisizi o ydu.

tubi:Allah kabul etsin.Bizede nasip etsin gençken gitmeyi

fenodo:annene geçmiş olsun canım.

denizeliklim:baya eksi çıkmşınsın ne güzel

hikom:bravo kıss bnu da yaparsın sen ben inanıyorum

Hava sıcakların daha rahat veriliyor hikom keşke bende o zamn başlasaydım ama homidi gırtlak yiyordum sitresten

O da war tabi. Ama yeme istegi arada ol be kuzu.
Vicdansiz koca, koca ekmege tost yapti.
Bana da askim domates soyarmisn dedi..
O misss kokuda domates soydum. Azapti walla,

Menetün çok güzel kevserim , bende senin gibi çıtır olmak istiyommmm
gulom sagolasin ama sen zaten çıtır sin deme oyle
Kiss sen yine yemissin, ben sabah corba ogle sonu tavuk gogsu o kadarr..
Ama hala ac hissetmiorm kendimi. Anlamadm gttii
kiz hikom haklisinda bizim kiz sut deposunu bosaltiyor durmadan sut yetisemiyoum ve hemen acikiyorum
menü çok güzel,sporlar şahane kıskandım vallahi
denizim sagolasinn cnm benim tsk ed er rim

tugselim cnm tsk ederim evet kacamaksiz ama acim bazen benim istegim olmuyor spor yapmak icin bi geliyorlar yapiyorum ozaman:)

Deniz, albumu tumden silebiliyorsun. Sadece rkadaslar yap. Herkes gormez.

Kewom eee dogru sen emziriosun hala. Haklisin yemekle

Son düzenleme:
menüleriniz ço güzel kızlar herkes motive olmuş çok sevindim.cuma regl olucam ama nasılsa artı çıkarım diye düşünmeyip ne kadar az cıs o kadar iyi brnim için diyorum.Çok tatlı isteğim var.h.sonu waffle yiycem inş.menüm sizler kadar iyi değil ama paylaşayım.migdem genişlemiş küçültmeye çalııyorum.Patronun eşi bile ççok su içiyosun haliyle wc çok çıkıyon dedi.ben çok su içiyom aklıma gelmezdi ama kk dan sonra hep içiyom arka arkaya.
roseliz:ya bu resimli menülere bayılıyom.keşke zamnım olsada bende resimli paylaşsam

zuzum özgem sehram hawarım ugramaışlar

buğün:
08:15=tb. sandiviç ekmeği arasında 1 dl.peynir,yeşilçay
ara:çay,2 kurupasta
12:10=1 kase çorba,1 avuç içi kadar yağsız balık,3 yk zytnyglı pırasa,karışık salata,1 dl.helva
ara:1 elma
19:30=tb. ekmeği 1 dl.peynir,1 bardak ayran.

spor:
100 yarım mekik
100 oklava
100 hundert

yatıcam çok uykum var iyi geceler kızlar

Kevserim menün süper sporlarında.çok kıskamdım.ben hiç spor yapamiyorum bu ara..o havam da diğilim...menümü yazıyım...
Sabah bir dilim ekmek. 1 az yağda yumurta.az kaviar.çay ve bir küçük top çikolata.
Öğle.spagetti Bolognese. 2 küçük kebab. (Kemikdi zaten dişimi kırıyordum nerdeyse)ve salata.
Ara üç ısırık muz yarım elma ve bir kivi.
Akşam sütlü müsli.
Bu kadarcık..aç diğilim mekik filan çejip uyuycam ki acıkmıyım..

Canım menünü beyendimmm.güzel..sporda yapmışsın..oğluşun için çok sevindim.çocuklar rahat olunca bizde seviniyoruz...
benimde fikirlerinize ihtiyacım var. Benim küçük kızçem benimle uyuyub benimle kalkıyor..beraber yatıyoruz..kocişde şikayet ediyor ayır diyebenimde belim filan eyiliyor...nasıl alıştırıyım sizce.:26:uyusun artık kendisi.yoksa 1 yaşınımı bekliyim:26:

Kizceler nasilsiniz
Ben iyiyim cok sukur hayatimda ekstra bi degisiklik yok sizleri cok takip edemedim umarim herkes iyidir var mi bi havadis varsa yazin okuyayim
Ebrucum beni sormussun seni ve sizleri ihmal ettim nedesen haklisin ama girip ne yazayim bilemiyorum diyet yapmadigimdan pek bi paylasicak birseyim yok yine de elimden geldigince bakarim sizlere

Günaydın arkadaşlar. Sabah dayanamayıp tartıldım aynıyım:))normalde sevinmezdim 3 haftadır aynıyım. Ama regl de 900 en az alırdım . İnş aynı çıkar ve haftaya şişkinliğim inince 57 yi görürüm

Biz Eşimle ogluşun odasında çekyatta yattık 20 aylığa kadar . Eşime kalsa hala orda yaratdık. Hep uyanıp orda oldugunuzu kokumuzu aldığı için uyandırdı. Çık şükür hep odasında yattığı için yatağını odasını seviyor . Bence sende çok alışmadan beşiğine yada odasına alıştır. Odasında emzir salla uyut.agladıça uyandıkça yanına alma sen onun yanına git. Büyüdükte zorlaşır işin. Aklıma geldikçe yazarım canım

günaydın çıtırlar,

teselli msjlarınız için hepinize teşekkür ederim,okudum ama cevap yazacak takatim yoktu,işler çok yoğun yeni şantiyeler başladı,okuyorum tam alıntı yapıcam hoppp mevcan bi bak,geri geldiğimde herşeyi unutmuş oluyorum,

dün vicdanım beni tüketti,tuvalete gidip gidip ağladım,insanım elbet bi sabrım var ama bu sefer ki bağırığım çok daha kötüydü,babam bende kalıyor bide o akşam kaynana kayınpeder de vardı,onların kızımı savunması işleri çığırından çıkardı,

dün akşam herşey yolundaydı,ödevlerini babaannede yapmış,az bi ödevi vardı,onu yaptık beraber biraz oynayıp kitap okuduk,akşam 9 da kızımla beraber uyudum,o herşeyi unutmuş ama ben o gün ona yaşattığım korkuyu halen unutamadım.

diet adına yaptığım hiç bir şey yok,sadece dün ilk kez akşam yemek yemedim,aç yatmanın faydasını gördüm buna rağmen sabah berbat bi rakam gördüm,bugün dikkat edip en azından geçen haftaki kiloyu görmek istiyorum

günaydın kızlar
mevcan ne olmuş ben kaçırmışım da geçmişi kurcalayınca gördüm. zaman zaman bende bağırıyorum. örneğin bu sabah. tam evden çıkacağız onu okula bırakacağım yok efendim ıpadin sarjı nerdeymiş. bilmiyorum o senin malın diyorum. anlamıyor. ben de bağırdım hatta küs ayrıldık. düşün annecim diyorum. neden sonra hatırladı nerede old. hııı ben şuraya koymuşltuım diyor. ama olan benim sinirlerime oldu. ben de kendime söz veriyorum bağırmıcam diye ama tutatmıyoruım bazen kendimi. üzülme canım. çocuklar çabuk unutur. bize psikiyatr öyle demişti. çocuklar kin tutmaz nefret bilmez. demişti.
ebrucum her sabah senden iyi haberler alınca çok seviniyorum. geçende sordum ama gözünden kaçtı galiba. yemek temzilik işleri nasıl gitti bu hafta.
ben şu tartıda 62 li birşeyler göremicem herhalde. görüyorum da sadece bir gün sürüyor. sonra yine hopp 63. 3 gündür jillianı yapıyorum. ama göbeğim çok sinirimi bozuyor. mekik de çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…