- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.821
Kızım hiç bişi yemiyor. Hiç bişi yediremiyorum iki kaşıktan sorna ağzını kitliyor zorla ne yedirdiysem 6 saat bişi vermesem umrunda olmaz saat 7 gibi devam sütü verdim 120ml saat 11 oldu daha bişi yememiş ağzını kitliyor. bişi yediremiyorum ya çok üzülüyorum saglıgına bişi olucak diye ne yapmalıyım sizi tecrübelerinize sığınıyorum
cnm ne diyim ya kiyamam kuzuma dislerine baktinmi canim belki distendirr
gulom cnm ya bizim bu bebelere yemek yedirmek cok zor bizim ki oyle reklamlar cikti gi zaman yediriyorum hop hop yaparak sarki soyleyerek yoksa yemiyo
kevserciğim menü ve spor harika. güzel menüye ne denebilir ki harikasabah
kizimla yedik ispanakli yumurta 8 catal
6 zeytin
kk peynir
2 dilim ekmek
ogle
1 kaseden az fazla corba
yogurt ve 1 dilim ekmek
aksam7
1 kase corba
1 tabak ispanak yemegi
salata ve ekmek 1 dlim
sporlarim
12 dk slim ix lack
100 mekik
10 dk kalca
45 dk lesille
güldürdün beni gül Allah da seni güldürsün. inşallah gidecek o göbek üzülme.Malesef ki o göbek bendede kalıcak ikinci bebekten sorna gerdirmeyi bile düşünüyorum çok kötü ya resmen atlet gibi pantolonun içine sokuyorum ama olsun biraz zayıflımda onu bi şekilde kamufle edicem
çişe giderken arınıyor işte vücut gidiyor toksinler çişle:)Ee biraz eskiye oranla biraz çıtırım azıcık daha verim fotomu koyucam ama eski Halim yok . Hiko o kadar su içtim ki vücudu arındırmak için 5 dakikada bir çişe gidiyom
menü güzel bence karamsar olma kötü diye.menüleriniz ço güzel kızlar herkes motive olmuş çok sevindim.cuma regl olucam ama nasılsa artı çıkarım diye düşünmeyip ne kadar az cıs o kadar iyi brnim için diyorum.Çok tatlı isteğim var.h.sonu waffle yiycem inş.menüm sizler kadar iyi değil ama paylaşayım.migdem genişlemiş küçültmeye çalııyorum.Patronun eşi bile ççok su içiyosun haliyle wc çok çıkıyon dedi.ben çok su içiyom aklıma gelmezdi ama kk dan sonra hep içiyom arka arkaya.
roseliz:ya bu resimli menülere bayılıyom.keşke zamnım olsada bende resimli paylaşsam
zuzum özgem sehram hawarım ugramaışlar
buğün:
08:15=tb. sandiviç ekmeği arasında 1 dl.peynir,yeşilçay
ara:çay,2 kurupasta
12:10=1 kase çorba,1 avuç içi kadar yağsız balık,3 yk zytnyglı pırasa,karışık salata,1 dl.helva
ara:1 elma
19:30=tb. ekmeği 1 dl.peynir,1 bardak ayran.
spor:
100 yarım mekik
100 oklava
100 hundert
yatıcam çok uykum var iyi geceler kızlar
menü güzel spagetti ne kadar yedin canım gerçi öğle yemişsin yakmışsındır.Kevserim menün süper sporlarında.çok kıskamdım.ben hiç spor yapamiyorum bu ara..o havam da diğilim...menümü yazıyım...
Sabah bir dilim ekmek. 1 az yağda yumurta.az kaviar.çay ve bir küçük top çikolata.
Öğle.spagetti Bolognese. 2 küçük kebab. (Kemikdi zaten dişimi kırıyordum nerdeyse)ve salata.
Ara üç ısırık muz yarım elma ve bir kivi.
Akşam sütlü müsli.
Bu kadarcık..aç diğilim mekik filan çejip uyuycam ki acıkmıyım..
bence bir an önce odasını ayır benim oğlan 2yi bitirdi üçe başladık dibimden ayrılmıyor ilk çocuğumu hemen ayırmıştım hiç zorlanmadık 5 yaşında şimdi aramaz bizi. küçüğü de ayırmadım artık hiç ayrılmıyor.Canım menünü beyendimmm.güzel..sporda yapmışsın..oğluşun için çok sevindim.çocuklar rahat olunca bizde seviniyoruz...
benimde fikirlerinize ihtiyacım var. Benim küçük kızçem benimle uyuyub benimle kalkıyor..beraber yatıyoruz..kocişde şikayet ediyor ayır diyebenimde belim filan eyiliyor...nasıl alıştırıyım sizce.:26:uyusun artık kendisi.yoksa 1 yaşınımı bekliyim:26:
bozuldu tabi gül diyet orucun bozuldu:) bu azim seni zayıflatacak. hassasiyetine bayıldım.Alçak koca getirdi biskolatayı zorla ağzıma tepti yaa, resmen orucum bozulmuş gibi hissettim kendimi yaa
sabırla çekmeye devam et canım gidecek o göbek.günaydın kızlar
mevcan ne olmuş ben kaçırmışım da geçmişi kurcalayınca gördüm. zaman zaman bende bağırıyorum. örneğin bu sabah. tam evden çıkacağız onu okula bırakacağım yok efendim ıpadin sarjı nerdeymiş. bilmiyorum o senin malın diyorum. anlamıyor. ben de bağırdım hatta küs ayrıldık. düşün annecim diyorum. neden sonra hatırladı nerede old. hııı ben şuraya koymuşltuım diyor. ama olan benim sinirlerime oldu. ben de kendime söz veriyorum bağırmıcam diye ama tutatmıyoruım bazen kendimi. üzülme canım. çocuklar çabuk unutur. bize psikiyatr öyle demişti. çocuklar kin tutmaz nefret bilmez. demişti.
ebrucum her sabah senden iyi haberler alınca çok seviniyorum. geçende sordum ama gözünden kaçtı galiba. yemek temzilik işleri nasıl gitti bu hafta.
ben şu tartıda 62 li birşeyler göremicem herhalde. görüyorum da sadece bir gün sürüyor. sonra yine hopp 63. 3 gündür jillianı yapıyorum. ama göbeğim çok sinirimi bozuyor. mekik de çekiyorum.
bir hafta 1.5 verip durup sonra yine 1.5 vermek bence çok iyi. haftalık 750 gr gidiyor demektir. bence bu duruma sevinmelisin.selam kızlar...
sabah kahvaltım çok mu fazla olmuş sizce yaa??
saat 8:00
sirkeli ılık su
saat 9:30
sucuklu yumurta (4-5 çatal)
2 dilim ekmek
3 dilim salatalık
ekmeğin bir parçasına çok az nutella sürdüm
çay
sanki çok oldu gibi geldi moralim bozuldu.
bugün dikkat etmeye çalışıcam.
ne hikmetse bir hafta 1,5 kilo veriyorum diğer hafta bişi yok. tekrar bir hafta 1,5 kilo sonra yine yerimde sayyorum...
yarın ekside çıkamam heralde.
kilo bildiriminde bu hafta aynı çıkıcam sanırım.
eşim gidince asıl diyet başlıcakk
slm citirlarim nasilsiniz ben bugun temizlik yaptim ev mis gibi oldu kizimda yeni uyandi oyuncaklariyla oynuyo :)) bugun yeni diyete basladim 5 gunde 5 kilo bakalim ins fayfasini gorurum sabah patates yedim biraz sonra kiraz sapi cayimi icicem
hikoss kuzular bazen ole yapiyo yaa neden uyumadi acaba senin kuzu ??
roseliz canim belki bi dis daha cikaricaktir yada degisik seyler yedir biraz benim kizimda oleydi kac gundur dun degisik bi yemek yaptim guzelce yedi haa bide zorla yedirmeye calisma canim biliyorum icinr sinmiyo ama sutunu az icir 120 ml yerine 90 ml icir acikinca nasil yicek bak gorrursun
ebru canim regl siskinligidir regl bitsin kilo vermis oldugunu gorceksin canim :)
mevcan dun san yazamadim canim bende bazen kzima kiziyorum ama bizde insaniz sinirlerimiz yipranabiliyo
kevserim sen nasilsin canim
sukranim sende iyisindir ins
fenodo canim yazamadim annene cok gecmis olsun canim
hadekammm cnnmm cokk tskk ederimmmkevserciğim menü ve spor harika. güzel menüye ne denebilir ki harika
güldürdün beni gül Allah da seni güldürsün. inşallah giyatıyor kapisini aralik birakiyorum aglayinca hemen gidip emziriyorum göbek üzülme.
çişe giderken arınıyor işte vücut gidiyor toksinler çişle:)
menü güzel bence karamsar olma kötü diye.
ben de regl oldum dünden beri kılom fazla çıkıyor. cumaya da iyi bi rakam göremeyeceğim ama ne yapalım.
57 görsem yeter diyorum. hafta başı 56.4 gördüm. oğluş da uyku saatini 11 olarak belirledi sanırım.
hadekammm
menü güzel spagetti ne kadar yedin canım gerçi öğle yemişsin yakmışsındır.
bence bir an önce odasını ayır benim oğlan 2yi bitirdi üçe başladık dibimden ayrılmıyor ilk çocuğumu hemen ayırmıştım hiç zorlanmadık 5 yaşında şimdi aramaz bizi. küçüğü de ayırmadım artık hiç ayrılmıyor.
bozuldu tabi gül diyet orucun bozuldu:) bu azim seni zayıflatacak. hassasiyetine bayıldım.
sabırla çekmeye devam et canım gidecek o göbek.
bir hafta 1.5 verip durup sonra yine 1.5 vermek bence çok iyi. haftalık 750 gr gidiyor demektir. bence bu duruma sevinmelisin.
kahvaltı biraz çok olmuş. diğer öğünlerde azaltarak dengelemelisin.
güle güle otur evinde canım. benimki de temizlenecek tatili bekliyorum. cumartesi başlayacağım kv gelmeden halledeceğim inşallah.slm citirlarim nasilsiniz ben bugun temizlik yaptim ev mis gibi oldu kizimda yeni uyandi oyuncaklariyla oynuyo :)) bugun yeni diyete basladim 5 gunde 5 kilo bakalim ins fayfasini gorurum sabah patates yedim biraz sonra kiraz sapi cayimi icicem
hikoss kuzular bazen ole yapiyo yaa neden uyumadi acaba senin kuzu ??
roseliz canim belki bi dis daha cikaricaktir yada degisik seyler yedir biraz benim kizimda oleydi kac gundur dun degisik bi yemek yaptim guzelce yedi haa bide zorla yedirmeye calisma canim biliyorum icinr sinmiyo ama sutunu az icir 120 ml yerine 90 ml icir acikinca nasil yicek bak gorrursun
ebru canim regl siskinligidir regl bitsin kilo vermis oldugunu gorceksin canim :)
mevcan dun san yazamadim canim bende bazen kzima kiziyorum ama bizde insaniz sinirlerimiz yipranabiliyo
kevserim sen nasilsin canim
sukranim sende iyisindir ins
fenodo canim yazamadim annene cok gecmis olsun canim
menüleriniz ço güzel kızlar herkes motive olmuş çok sevindim.cuma regl olucam ama nasılsa artı çıkarım diye düşünmeyip ne kadar az cıs o kadar iyi brnim için diyorum.Çok tatlı isteğim var.h.sonu waffle yiycem inş.menüm sizler kadar iyi değil ama paylaşayım.migdem genişlemiş küçültmeye çalııyorum.Patronun eşi bile ççok su içiyosun haliyle wc çok çıkıyon dedi.ben çok su içiyom aklıma gelmezdi ama kk dan sonra hep içiyom arka arkaya.
roseliz:ya bu resimli menülere bayılıyom.keşke zamnım olsada bende resimli paylaşsam
zuzum özgem sehram hawarım ugramaışlar
buğün:
08:15=tb. sandiviç ekmeği arasında 1 dl.peynir,yeşilçay
ara:çay,2 kurupasta
12:10=1 kase çorba,1 avuç içi kadar yağsız balık,3 yk zytnyglı pırasa,karışık salata,1 dl.helva
ara:1 elma
19:30=tb. ekmeği 1 dl.peynir,1 bardak ayran.
spor:
100 yarım mekik
100 oklava
100 hundert
yatıcam çok uykum var iyi geceler kızlar
Kevserim menün süper sporlarında.çok kıskamdım.ben hiç spor yapamiyorum bu ara..o havam da diğilim...menümü yazıyım...
Sabah bir dilim ekmek. 1 az yağda yumurta.az kaviar.çay ve bir küçük top çikolata.
Öğle.spagetti Bolognese. 2 küçük kebab. (Kemikdi zaten dişimi kırıyordum nerdeyse)ve salata.
Ara üç ısırık muz yarım elma ve bir kivi.
Akşam sütlü müsli.
Bu kadarcık..aç diğilim mekik filan çejip uyuycam ki acıkmıyım..
Alçak koca getirdi biskolatayı zorla ağzıma tepti yaa, resmen orucum bozulmuş gibi hissettim kendimi yaa
Kızım hiç bişi yemiyor. Hiç bişi yediremiyorum iki kaşıktan sorna ağzını kitliyor zorla ne yedirdiysem 6 saat bişi vermesem umrunda olmaz saat 7 gibi devam sütü verdim 120ml saat 11 oldu daha bişi yememiş ağzını kitliyor. bişi yediremiyorum ya çok üzülüyorum saglıgına bişi olucak diye ne yapmalıyım sizi tecrübelerinize sığınıyorum
çok olmamış ama o nutella olmasaymış daha iyi olurmuşselam kızlar...
sabah kahvaltım çok mu fazla olmuş sizce yaa??
saat 8:00
sirkeli ılık su
saat 9:30
sucuklu yumurta (4-5 çatal)
2 dilim ekmek
3 dilim salatalık
ekmeğin bir parçasına çok az nutella sürdüm
çay
sanki çok oldu gibi geldi moralim bozuldu.
bugün dikkat etmeye çalışıcam.
ne hikmetse bir hafta 1,5 kilo veriyorum diğer hafta bişi yok. tekrar bir hafta 1,5 kilo sonra yine yerimde sayyorum...
yarın ekside çıkamam heralde.
kilo bildiriminde bu hafta aynı çıkıcam sanırım.
eşim gidince asıl diyet başlıcakk
yarın karne verince okulca kahvaltı yapacağız.
bugün çiğ köfte var bi arkadaş getirmiş. diyetimi katleden çok şey oluyor önümde.
buna rağmen devam etmeye çalışıyorum.
bakalım hayırlısı ile kılo verip korumayı nasip etsin Allahım hepimöize.
Bence menün güzel
sporda yapmışsın zaten
kuru pastayla helvayı yakmışsındır
.
Spagetti nin miktarı önemli.çok yemediysen
sorun yok
Birtane biskolatadan bişe olmaz onu yerken reklamındaki yakışıklı erkekleri düşünseydin
heycandan hemen yakardın yediklerini.
Malesef çocuklar arada böyle uyuzluklar yapıyorlar.benim kızım 4 yaşında oldu halen bişey yediremiyorum.
çok olmamış ama o nutella olmasaymış daha iyi olurmuş
Bizde yarın akşam okulca yemeğe gidecez
diyet miyet kalmaz yarın.alkolde alırsam eyer hiç dikkat edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?