Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydin kizlar.. Oglum sabaha kadar hic uyumadi desem yeridir. Surekl uyandi. Dun oglen yurutecindeyken kafasini kapiya carpti. Az kizardi, ondan mi uyumuyor dedik esimle. Simdi de zorla uyudu. Sabahin 5inden bu yana 5dk uyumadi düsünün. Hala ayagimda tabi yerine yatirdigimda uyanmaz ins. Dun aksam zorlu sureclerdn gectim. Kv esim kp surekli ye ye dediler. Yemedim tabii... ve sabah az da olsa sonucunu aldim.
77.0 . .. 400gr gitmis. Her gun 400/gr gidiyor. Tam anlamiyla uymadim diye. Dun yuruys yapmadim gece sporda yapamadim,. Bugün hawa guzel , oglisle yuruyuse cikariz.
Birazdan da leslie yaparim. Zumba zorluyor beni o yuzden yapmak istemiorum..

Ozgem iyi olmana cok sewindm. Minigimz. 22haftalk oldu demek ne guzel. Ablasi nasil iyi mii...
Gülümmm kanmamak gerek ama bazen nefse yenilioruz.
Ebrucum şiskinlktendir eminim. Haftaya sen en az 1kilo wrirsin.
Nazlma ebrunun soyledikleri cok dogru. Yaninda yatirma , bizde kocisle cekyatta yatioruz 10aydir. Ama yataginda yatior. Yatagini sewdigini dusunuorum. Sende yatagnd aa besiginde uyutmaya alistir.
Mewcanim evladinla ilgili herhangi birseye baskalarinin karismasina insan cildirior gercekten. Sen uzulme lutfen. Kizin sana kizgin kirgin degil. Onemli olanda o degilmi.
Serciş, bilekligin sinyalini werdi dun kv. Bileklik demedi de hediye dedi..

Kızım hiç bişi yemiyor. Hiç bişi yediremiyorum iki kaşıktan sorna ağzını kitliyor zorla ne yedirdiysem 6 saat bişi vermesem umrunda olmaz saat 7 gibi devam sütü verdim 120ml saat 11 oldu daha bişi yememiş ağzını kitliyor. bişi yediremiyorum ya çok üzülüyorum saglıgına bişi olucak diye ne yapmalıyım sizi tecrübelerinize sığınıyorum

Gulum yedirirken cocuk sarkilari soylurmusun. Ya da benim oglan rekalam izlerken yemeye bayilior. Reklam yoksa sarkilar soyluyorum. Bir aslan miyav dedi warya onu soyluorum.

cnm ne diyim ya kiyamam kuzuma dislerine baktinmi canim belki distendirr

gulom cnm ya bizim bu bebelere yemek yedirmek cok zor bizim ki oyle reklamlar cikti gi zaman yediriyorum hop hop yaparak sarki soyleyerek yoksa yemiyo

cnm ne diyim ya kiyamam kuzuma dislerine baktinmi canim belki distendirr

gulom cnm ya bizim bu bebelere yemek yedirmek cok zor bizim ki oyle reklamlar cikti gi zaman yediriyorum hop hop yaparak sarki soyleyerek yoksa yemiyo

4 diş çıktı be reklam ne şarkı hiç fayda etmiyor düşünebiliyormusunuz peceteyle kandırıyorum ona ağzını acıyor hop kaşığı hemen ağzına ne oyunlar ne oyuncaklar hersey yapıyorum eline kasık verip bişi yi vurduruyorum ama yemiyo ya

selam kızlar...

sabah kahvaltım çok mu fazla olmuş sizce yaa??

saat 8:00

sirkeli ılık su

saat 9:30

sucuklu yumurta (4-5 çatal)
2 dilim ekmek
3 dilim salatalık
ekmeğin bir parçasına çok az nutella sürdüm
çay

sanki çok oldu gibi geldi moralim bozuldu.
bugün dikkat etmeye çalışıcam.
ne hikmetse bir hafta 1,5 kilo veriyorum diğer hafta bişi yok. tekrar bir hafta 1,5 kilo sonra yine yerimde sayyorum...
yarın ekside çıkamam heralde.
kilo bildiriminde bu hafta aynı çıkıcam sanırım.

eşim gidince asıl diyet başlıcakk

kevserciğim menü ve spor harika. güzel menüye ne denebilir ki harika

Malesef ki o göbek bendede kalıcak ikinci bebekten sorna gerdirmeyi bile düşünüyorum çok kötü ya resmen atlet gibi pantolonun içine sokuyorum ama olsun biraz zayıflımda onu bi şekilde kamufle edicem
güldürdün beni gül Allah da seni güldürsün. inşallah gidecek o göbek üzülme.

Ee biraz eskiye oranla biraz çıtırım azıcık daha verim fotomu koyucam ama eski Halim yok . Hiko o kadar su içtim ki vücudu arındırmak için 5 dakikada bir çişe gidiyom
çişe giderken arınıyor işte vücut gidiyor toksinler çişle:)

menü güzel bence karamsar olma kötü diye.
ben de regl oldum dünden beri kılom fazla çıkıyor. cumaya da iyi bi rakam göremeyeceğim ama ne yapalım.
57 görsem yeter diyorum. hafta başı 56.4 gördüm. oğluş da uyku saatini 11 olarak belirledi sanırım.

menü güzel spagetti ne kadar yedin canım gerçi öğle yemişsin yakmışsındır.

bence bir an önce odasını ayır benim oğlan 2yi bitirdi üçe başladık dibimden ayrılmıyor ilk çocuğumu hemen ayırmıştım hiç zorlanmadık 5 yaşında şimdi aramaz bizi. küçüğü de ayırmadım artık hiç ayrılmıyor.

Alçak koca getirdi biskolatayı zorla ağzıma tepti yaa, resmen orucum bozulmuş gibi hissettim kendimi yaa
bozuldu tabi gül diyet orucun bozuldu:) bu azim seni zayıflatacak. hassasiyetine bayıldım.

sabırla çekmeye devam et canım gidecek o göbek.

bir hafta 1.5 verip durup sonra yine 1.5 vermek bence çok iyi. haftalık 750 gr gidiyor demektir. bence bu duruma sevinmelisin.
kahvaltı biraz çok olmuş. diğer öğünlerde azaltarak dengelemelisin.

yarın karne verince okulca kahvaltı yapacağız.
bugün çiğ köfte var bi arkadaş getirmiş. diyetimi katleden çok şey oluyor önümde.
buna rağmen devam etmeye çalışıyorum.

bakalım hayırlısı ile kılo verip korumayı nasip etsin Allahım hepimöize.

slm citirlarim nasilsiniz ben bugun temizlik yaptim ev mis gibi oldu kizimda yeni uyandi oyuncaklariyla oynuyo :)) bugun yeni diyete basladim 5 gunde 5 kilo bakalim ins fayfasini gorurum sabah patates yedim biraz sonra kiraz sapi cayimi icicem
hikoss kuzular bazen ole yapiyo yaa neden uyumadi acaba senin kuzu ??
roseliz canim belki bi dis daha cikaricaktir yada degisik seyler yedir biraz benim kizimda oleydi kac gundur dun degisik bi yemek yaptim guzelce yedi haa bide zorla yedirmeye calisma canim biliyorum icinr sinmiyo ama sutunu az icir 120 ml yerine 90 ml icir acikinca nasil yicek bak gorrursun
ebru canim regl siskinligidir regl bitsin kilo vermis oldugunu gorceksin canim :)
mevcan dun san yazamadim canim bende bazen kzima kiziyorum ama bizde insaniz sinirlerimiz yipranabiliyo
kevserim sen nasilsin canim
sukranim sende iyisindir ins
fenodo canim yazamadim annene cok gecmis olsun canim

Tavsiyen için Sağol canım eline bişiler verince bi
Şekilde yiyor salatalık ekmek falan bende dedim o zaman yiyebilecegi şeyler mi yapsam ama bu seferde öle alışır diye korkuyorum yoğurdu çok seviyor versem hep yer ama ben farklı seyler yesin istiyorum Dr götğrimde bakim Dr ne dicek

hadekammm cnnmm cokk tskk ederimmm

ebrum menunn guzel cnm

kubram iyim cok sukur sen nsilsin bakim kizimla oynuuoruz:)

bu arada nazlim odalari ayir ben kizim ilk 5.ayina kadat yattik beraber ama besiginde o ayni odada yattik simdi biz yatak odasin da kizim o dasinda yatiyir

kevserim iyiyim bende cok sukur kizimla disari cikicaz simdi :))
nazlima canim sanada yazmak istediklerim var kevserin dedigi gibi odani ayir sadece kuzun agladikca git yanina ben kizimi kendi odasina ayairdigimda 4 aylikti ve suan sabah yanima almak istesem bile gelmiyo odasini cok seviyo

hikmet canım bazen bebekler huzursuz oluyor. bir yeri ağrımış olabilir.
uykusuz kalmak çok zor ama evlatların bir gülüşü herşeye bedel. Allah kolaylık versin. şimdi nasıl?

güle güle otur evinde canım. benimki de temizlenecek tatili bekliyorum. cumartesi başlayacağım kv gelmeden halledeceğim inşallah.

onları mis gibi karşılayayım
bide ben mi yapsam 5 günde 5 kg diyetini acaba.
patates sebze meyve tamam da ben et gününü yapamam işte. tiksinirim.
dün hiko da yiyemedi pek . dikkatimi çekti.

Kızıma pekmezli gün kurulu cevizli pancake yaptım tadı çok güzel oldu kalkınca verim eline yesin , bende tadına baktım çok güzel olmuş tavsiye ederim bebişler içn

Bence menün güzel
sporda yapmışsın zaten
kuru pastayla helvayı yakmışsındır
.

Spagetti nin miktarı önemli.çok yemediysen
sorun yok

Alçak koca getirdi biskolatayı zorla ağzıma tepti yaa, resmen orucum bozulmuş gibi hissettim kendimi yaa

Birtane biskolatadan bişe olmaz onu yerken reklamındaki yakışıklı erkekleri düşünseydin
heycandan hemen yakardın yediklerini.

Malesef çocuklar arada böyle uyuzluklar yapıyorlar.benim kızım 4 yaşında oldu halen bişey yediremiyorum.

çok olmamış ama o nutella olmasaymış daha iyi olurmuş

Bizde yarın akşam okulca yemeğe gidecez
diyet miyet kalmaz yarın.alkolde alırsam eyer hiç dikkat edemem.

Kızlar moralim çok bozuk
dün akşam sadece bir kase çorba içtim
bir bardakta portakal suyu ama sabah kilom çok yüksek çıktı halbuki gece yatarken midem kazınıyordu niye böyle yaaa
yoksa nazarmı değdi bana offf offf

Bu günkü menüm

sabah
2 dilim kepekli tandır ekmeği ama dilimler azıcık büyük gibiydi
3 çatal peynir
5 zeytin
3 çatal yumurta

ara
çay kahve
Yarım elma

öğlen
küçük bir tabak kavrulmuş çeşitli otların karışımı.
3..4 kaşık biber ezmesi 1 dilim tandır ekmeği

akşama
sadece bir kase çorba içecem

Son düzenleme:

Ne gerek var canım biskolatayı yedirende yakışıklı yani kocam bi Kaş bi göz var herkes bayılıyor birazabarttım ama :))) inşallah sadece uyuzlujtan dır bi sorun olmasında

kubracim cok sagolAllah razi olsun.sanirim nazlinin bebisinin yatakla ilgili bi sorunu var bence ben dogru bulmuyorum cok kucuk yasta ayri yatirilmasini benim oglumun besigi benim yatagimin hemen yaninda onu gormem lâzim benim o baska odadayken uyuyamam ben buyudugu zaman zamani gelince nasilsa yatar ayri.akisina birkmak laim bilmiorum geri kafali gelebilirim belki ama ben boyle dusunuyorum cocuklar anneden guven aliyor yaninda oldugunu hissedince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…