Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizlar bugunki menum
sabah
haslanmis patates
ara
kiraz sapi cayi
oglen
haslanmis patates
ara
1 bardak yesil cay
3 form biskuvi
aksam
haslanmis patates
70 mekik
100 ic bacak hareketi
150 basen

Canım sen artık anne grubunda olman gerek zaten. Ben hamileyken kkyla tanıştım. Çok şey öğrendim ve kk yola büyüttüm diyebilirim . Sende orda ol yinede bize zaman ayırıp uğruyorsun saol canımiyi olmanıza sevindim

Iyi akşamlar kızlar
Menüm gelsin hemen
07:30 kahvaltı bir dilim ekmek

Muzun yarısını ben yedim
11:00
Parmak büyüklüğündeki bu galeyanlardan 5 adet ve 1 kuru kayısı
12:00 yarım kase yayla çorba ve koca bir kase gavurdağı salata ve bir dilim ekmek
16:00 portakal
18:00 5 yk nohut 3 yk bulgur pilavı salata
Spor jillian yapıcam
ATV de kilo vermekle ilgili bir program var dinleyeyim bakalım neler anlatacak

Gözgexdiriyorum o yüzden atlamışım canım. Yemek yaptım 3 kap ama bu hafta yemekte daha iyi olucam. Temizlik günüm bugün inş bi aksilik çıkmazsa bu Akşm yapıcam. Ogluş gece kalkmadı ama sabah uyanır gibiydi ben tıpışlamayı bırakınca kv görünce kalkmış ama ağlamamış . Tel ağlamıyor konuşuyor artıkAnnecim çok özledim akşama gelicem diyo sanki o gitmiş gibi senin bunda büyük payın var biliyorsun dimi

Canım sen ve oğlun iyi ol da... Temizlik yaparken oğluna vileda bez verebilirsin çamaşır katlarken çorağipları onun önüne koyup teklerini buldurabilirsin. Evde yaptığın her işte ondan yardım isteyebilirsin böylelikle hem beraber vakit geçirmiş olursunuz hem de sen işlerini yapmış olursun. Gör bak çok keyif alacak. Nacizane faydam olduysa ne mutlu
Mutlaka oyuncakla oynamak zorunda değilsiniz. Bana saatlerini yollayacaktın

Sabah:

Ara: yarım kivi

Öğlen :
Salata
Pırasa yemegi 3 kaşık
1dlm tam tahıllı ekmek

Ara: yok

Akşam:
1kase dolusu yayla çorbası

Günü kapattım dahada bişi yemiyorum
Yarı inşallah --- lerde çıkarımm

Sabah yarim ayva, 1mandalina

Ogle arkadasma gttim illa makarna ye dedi. Sossuz sade 2yemek kasigi makarna yedim.

Ara yarim ayva 1mandalina

Aksam ceyrek ayva

Daha da bise yemem, makarna beni mahfettii. Gecen haftaki kiloma bakimde ne kadar kilo werdim .

kesin eksilerde çıkarsın menün gayet iyi

fotolar süper menü ve spor şahane

aboooo kız kuş kadar yemişsin sadece ayvayla gün geçermi

Merhaba kızlar, yine koşturmaca yine yoğunluk, ayaküstü bi girip okusam da cevap yazamıyorum. Çok heyecanlıyım. Yarın kızımın kurdela takma töreni varmış. Bu akşam yine okul çıkışında öğretmen yanıma gelip yarın kızımı hazırlayıp erken getirmeyi unutmamamı söyledi. Çok mutluyum. Nice sıkıntılar atlattık, kardeşinin yaramazlığına rağmen ödev yapmaya, okuyup yazmaya uğraştı ve tüm çabalara değdi. Kızımla gurur duydum.
Neyse telefonumun ekranı donmaya başladı artık, resimli menü paylaşamıyorum bugün.

Kahvaltı 1 kk beyaz peynir * 2 dl salam
5 zeytin* 2 dl ekmek* çay

Öğlen 1 domates * 1 kk beyaz peynir
2-3 çatal patates kızartması * 3 bardak çay

ara yarım portakal

Akşam 1 kase çorba * 1 tabak salata
1 dl ekmek

su 1.5 lt
spor 50 mekik * 1 mil leslie * 30 dk pilates

Kızın okumaya geçmiş ne güzel
önünde uzun bir okul hayatı var
allah zihin açıklığı versin

Menünde gayet iyi

Kızın okumaya geçmiş ne güzel
önünde uzun bir okul hayatı var
allah zihin açıklığı versin

Menünde gayet iyi
Teşekkür ederim Denizcim. Rabbim hepinizin yavrularına nasip etsin böyle bi mutluluğu.
Yarın tartı günü. 1 ay bile kilomu koruyamadım. Yarın sabahki kilomla yeniden başlıyorum ve bu seferki hedefim 53. İnş sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimine dönüştürürüm de bi daha üstüne kilo almam.

Kizlar, canim sıkkın. Oglanin aksam bu yana burnu akiyor. Halsizligi yok. Suan neseyle bagiriyor. Peditus verdim.
Dun geceki huysuzlugu ya gripten yada sabah cok kaka yapti onun rahatsizligiydi.
Atesi yok cok sükür. Uykusu war ama uyumamakta direniyor. Ben dun gece pek uyumadigim icin suan iptal bir haldeyim. Bu gecede uyuyamicam gibi. Cokyorgunum. Bu arada spor ,
100mekik , 1saat yürüyüs.. baska yapamicam takatim yok. Sabah tartida dunden bugune eksi gorurmuyum bilmiyorum. Yarin yumurta gunu. Bakalim kac tane yumurta tuketicem.
Bu diyeti 2hafta snra bir daha yapicam. Ve harfiyen uyucam. İlk deneme iyi gecmedi.
Herkesin menusune baktim. Cok guzeller. Ben hic ac degilim. Ayva cok doyurucu gercekten. Tadi da mūhtis.

sabah
7 catal peynirli yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek

ogle
5 kasik ispanak
5 ik kepekli makana

aksam
1 tabak taze fasulye
yogurt 1 dilim ekmek salata

spor olarak 40 dk plates evet bu gunluk benden bu kadar ama cok aciktim kesjn 1 bi dilim ekmek zeytin yerim

menuleriniz harika

hikom hele sen hic bisey yememissin pgluna da cok gecmiss olsunn cnmm bnm insallah bu gece uyur sende oglusjn Da kendinize gelirsiniz allahim yardimcin olsunn hikommm
hikom

Menun harika ya bayildimm.. öksürükte basladi sipamda ( ama keyfi yerindee.. diete gore o makarna fazla (( yarin yumurta yicem sadece.

Hikmetcim çok geçmiş olsun havalar bir tuhaf aman dikkat et oğluşa
Ben de jillian yaptım düşümü aldım bu jillianı 1 ay yapıcam bakalım benim göbek küçülecek mi
Az önce tartıldım bakalım sabah ne kadar eksi çıkacağım
Artık şu 62 sınırını bir geçsem orada bir direnç var ve ben onu kıramıyorum

Ayy şükran ablam ne mutlu sana inşallah Allah banada nasip eder eliz imi öyle görmeyi. Menün de çok güzel hedefine ulaşmana rağmen çok dikkat ediyorsun darısı basıma bi hedefe gelimde

Bencede bu 62 de bişi var ben onu zor kırdım şimdi bile sabah normal çıksam akşam 62 de görüyorum kendimi onu bi aşsak gerisi gelecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…