- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.841
kizlar bugunki menum
sabah
haslanmis patates
ara
kiraz sapi cayi
oglen
haslanmis patates
ara
1 bardak yesil cay
3 form biskuvi
aksam
haslanmis patates
70 mekik
100 ic bacak hareketi
150 basen
Kizceler nasilsiniz
Ben iyiyim cok sukur hayatimda ekstra bi degisiklik yok sizleri cok takip edemedim umarim herkes iyidir var mi bi havadis varsa yazin okuyayim
Ebrucum beni sormussun seni ve sizleri ihmal ettim nedesen haklisin ama girip ne yazayim bilemiyorum diyet yapmadigimdan pek bi paylasicak birseyim yok yine de elimden geldigince bakarim sizlere
Gözgexdiriyorum o yüzden atlamışım canım. Yemek yaptım 3 kap ama bu hafta yemekte daha iyi olucam. Temizlik günüm bugün inş bi aksilik çıkmazsa bu Akşm yapıcam. Ogluş gece kalkmadı ama sabah uyanır gibiydi ben tıpışlamayı bırakınca kv görünce kalkmış ama ağlamamış . Tel ağlamıyor konuşuyor artıkAnnecim çok özledim akşama gelicem diyo sanki o gitmiş gibi senin bunda büyük payın var biliyorsun dimi
Sabah:
Eki Görüntüle 947356
Ara: yarım kivi
Öğlen :
Salata
Pırasa yemegi 3 kaşık
1dlm tam tahıllı ekmek
Ara: yok
Akşam:
1kase dolusu yayla çorbası
Günü kapattım dahada bişi yemiyorum
Yarı inşallah --- lerde çıkarımm
Iyi akşamlar kızlar
Menüm gelsin hemen
07:30 kahvaltı bir dilim ekmek
Eki Görüntüle 947313
Muzun yarısını ben yedim
11:00 Eki Görüntüle 947319 Eki Görüntüle 947319
Parmak büyüklüğündeki bu galeyanlardan 5 adet ve 1 kuru kayısı
12:00 yarım kase yayla çorba ve koca bir kase gavurdağı salata ve bir dilim ekmek
16:00 portakal
18:00 5 yk nohut 3 yk bulgur pilavı salata
Spor jillian yapıcam
ATV de kilo vermekle ilgili bir program var dinleyeyim bakalım neler anlatacak
Sabah yarim ayva, 1mandalina
Ogle arkadasma gttim illa makarna ye dedi. Sossuz sade 2yemek kasigi makarna yedim.
Ara yarim ayva 1mandalina
Aksam ceyrek ayva
Daha da bise yemem, makarna beni mahfettii. Gecen haftaki kiloma bakimde ne kadar kilo werdim .
Merhaba kızlar, yine koşturmaca yine yoğunluk, ayaküstü bi girip okusam da cevap yazamıyorum. Çok heyecanlıyım. Yarın kızımın kurdela takma töreni varmış. Bu akşam yine okul çıkışında öğretmen yanıma gelip yarın kızımı hazırlayıp erken getirmeyi unutmamamı söyledi. Çok mutluyum. Nice sıkıntılar atlattık, kardeşinin yaramazlığına rağmen ödev yapmaya, okuyup yazmaya uğraştı ve tüm çabalara değdi. Kızımla gurur duydum.
Neyse telefonumun ekranı donmaya başladı artık, resimli menü paylaşamıyorum bugün.
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir * 2 dl salam
5 zeytin* 2 dl ekmek* çay
Öğlen 1 domates * 1 kk beyaz peynir
2-3 çatal patates kızartması * 3 bardak çay
ara yarım portakal
Akşam 1 kase çorba * 1 tabak salata
1 dl ekmek
su 1.5 lt
spor 50 mekik * 1 mil leslie * 30 dk pilates
Teşekkür ederim Denizcim. Rabbim hepinizin yavrularına nasip etsin böyle bi mutluluğu.Kızın okumaya geçmiş ne güzel
önünde uzun bir okul hayatı var
allah zihin açıklığı versin
Menünde gayet iyi
Offff ben ne yaptım
koca bir kase ama kocaman patlamış mısır yedim yarın tartı beni çok üzecek
sabah
7 catal peynirli yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
ogle
5 kasik ispanak
5 ik kepekli makana
aksam
1 tabak taze fasulye
yogurt 1 dilim ekmek salata
spor olarak 40 dk plates evet bu gunluk benden bu kadar ama cok aciktim kesjn 1 bi dilim ekmek zeytin yerim
menuleriniz harika
hikom hele sen hic bisey yememissin pgluna da cok gecmiss olsunn cnmm bnm insallah bu gece uyur sende oglusjn Da kendinize gelirsiniz allahim yardimcin olsunn hikommm
hikom
Merhaba kızlar, yine koşturmaca yine yoğunluk, ayaküstü bi girip okusam da cevap yazamıyorum. Çok heyecanlıyım. Yarın kızımın kurdela takma töreni varmış. Bu akşam yine okul çıkışında öğretmen yanıma gelip yarın kızımı hazırlayıp erken getirmeyi unutmamamı söyledi. Çok mutluyum. Nice sıkıntılar atlattık, kardeşinin yaramazlığına rağmen ödev yapmaya, okuyup yazmaya uğraştı ve tüm çabalara değdi. Kızımla gurur duydum.
Neyse telefonumun ekranı donmaya başladı artık, resimli menü paylaşamıyorum bugün.
Kahvaltı 1 kk beyaz peynir * 2 dl salam
5 zeytin* 2 dl ekmek* çay
Öğlen 1 domates * 1 kk beyaz peynir
2-3 çatal patates kızartması * 3 bardak çay
ara yarım portakal
Akşam 1 kase çorba * 1 tabak salata
1 dl ekmek
su 1.5 lt
spor 50 mekik * 1 mil leslie * 30 dk pilates
Hikmetcim çok geçmiş olsun havalar bir tuhaf aman dikkat et oğluşa
Ben de jillian yaptım düşümü aldım bu jillianı 1 ay yapıcam bakalım benim göbek küçülecek mi
Az önce tartıldım bakalım sabah ne kadar eksi çıkacağım
Artık şu 62 sınırını bir geçsem orada bir direnç var ve ben onu kıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?