- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.861
canim dr ayca kaya yagsiz ve tuzsuz misir patlamasini. diyette atistirmalik olarak veriyor uzulme yaniii
Kizlar, canim sıkkın. Oglanin aksam bu yana burnu akiyor. Halsizligi yok. Suan neseyle bagiriyor. Peditus verdim.
Dun geceki huysuzlugu ya gripten yada sabah cok kaka yapti onun rahatsizligiydi.
Atesi yok cok sükür. Uykusu war ama uyumamakta direniyor. Ben dun gece pek uyumadigim icin suan iptal bir haldeyim. Bu gecede uyuyamicam gibi. Cokyorgunum. Bu arada spor ,
100mekik , 1saat yürüyüs.. baska yapamicam takatim yok. Sabah tartida dunden bugune eksi gorurmuyum bilmiyorum. Yarin yumurta gunu. Bakalim kac tane yumurta tuketicem.
Bu diyeti 2hafta snra bir daha yapicam. Ve harfiyen uyucam. İlk deneme iyi gecmedi.
Herkesin menusune baktim. Cok guzeller. Ben hic ac degilim. Ayva cok doyurucu gercekten. Tadi da mūhtis.
sabah
7 catal peynirli yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
ogle
5 kasik ispanak
5 ik kepekli makana
aksam
1 tabak taze fasulye
yogurt 1 dilim ekmek salata
spor olarak 40 dk plates evet bu gunluk benden bu kadar ama cok aciktim kesjn 1 bi dilim ekmek zeytin yerim
menuleriniz harika
hikom hele sen hic bisey yememissin pgluna da cok gecmiss olsunn cnmm bnm insallah bu gece uyur sende oglusjn Da kendinize gelirsiniz allahim yardimcin olsunn hikommm
hikom
Menun harika ya bayildimm.. öksürükte basladi sipamda( ama keyfi yerindee.. diete gore o makarna fazla (( yarin yumurta yicem sadece.
Kızım hiç bişi yemiyor. Hiç bişi yediremiyorum iki kaşıktan sorna ağzını kitliyor zorla ne yedirdiysem 6 saat bişi vermesem umrunda olmaz saat 7 gibi devam sütü verdim 120ml saat 11 oldu daha bişi yememiş ağzını kitliyor. bişi yediremiyorum ya çok üzülüyorum saglıgına bişi olucak diye ne yapmalıyım sizi tecrübelerinize sığınıyorum
Gülcüm seni çok iyi anlıyorum. Oglum 4 kilo doğdu ve tosuncugum diye severdim hep. Sütüm geldikçe tosun topsam oldu. Dr korkudan ek gıdaya geç başkayaşım dedi(8 aylık) başladık ama oglum ek gıdayı yoğurt dışında reddetti(emmeye güveniyor dedim ve bazı saglık problemler de olunca 20 ayluk sütten kestim. Çok pişmanım şimdi. Başladı zayıflamaya ve sütle alakası yokmuş yemiyormuş . Ne versem tükürüyor ögürüyor yutmuyordu ( yapmadığım şebeklik kalmıyordu yere atıyıdum kendimi Gülerken kaşığı ağzına . Tv çizgi film şarkı komiklikler . Ki hala öle sayılır . (meyve yemiyordu düne kadar. Dr yaşıtlarının altında diyor şimdide kilosunu. Çok psikolojim bozulmuştu yemek konusunda oturup Sinşrden çok aglamışımdır sonra biri bana elbet birgün o da meyve yemek vs yiycek hep tükürecek ögürecek degilya. Biz tükürüyormuyuz demişti. O günden beri zorlamıyorum . Çok açılma gibi duygusu olmadıgı için baya saat geçince acıkıyor ve azıcık yiyor. Ama napim saglıgı yerinde olsun. Büyüyünce burgerde yiycek waffle ne isterse. Vitamin alamıyorlar ona üÜlüyorum. Vitamin şurubuyla tatmin olmaya çalışıyorum napim. Yani uzun lafın kısası acıkınca ne vermek istiyorsan tek bi çeşit yedir zorlama . Birde bu lafı unutma elbet bigün sen istesende istemesende o yemek yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?