Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canim dr ayca kaya yagsiz ve tuzsuz misir patlamasini. diyette atistirmalik olarak veriyor uzulme yaniii

çocuklara patlatmıştım malesef yağlı ve tuzluydu

benim kızımda hasta çok öksürüyor şimdi zar zor yatırdım
yarın bize de doktor yolları göründü

senin menüde iyiymiş ben batırdım bugün tartı günü öncesi için hiç iyi yapmadım ama ne yapalım

.

Son düzenleme:
Menun harika ya bayildimm.. öksürükte basladi sipamda ( ama keyfi yerindee.. diete gore o makarna fazla (( yarin yumurta yicem sadece.

Hikom ogluşumuz hasta mı oldu geçmiş olsun ya . Ya sen bu diyeti iyi yaptın sonu geldi bile nasıl dayandın şaşırdım sadece ayva ya gerçi ayva tok tutuyo ama ben dayanamam heralde

Papatya, deniiz, gülümm sagolsun kizlar.. nane limon yaptim icirdiim. Burnuna da okyanus spreyi var ondan sıktım. 9dan bu yana daha yeni uyudu. Burnu kapali diye uyuyamiordu. Eee emzikte agzinda nasil nefes alsin sipam. Cok üzülüorm kizlar. Sinirlendim de istemeyerek tabi. Bende stres uzuntu uykusuzlk hepsi bir araya karisti.
Gülümmm suan karnimdan gelen sesleri birduysan sasirirsin. Bu aciktigima isaret. Bi tane mandalina yerim. Yoksa bana sabah olmaz.
Denizcim sizede gecms olsun. Bizde yarin doktora gidicez.

Son düzenleme:
Papatyam yazmıştım saatleri görmedin sanırım.
Kalkış:06;45
Evde oluş : 07:00-07:15
Ctesi evde oluş: 13:40

Gülcüm seni çok iyi anlıyorum. Oglum 4 kilo doğdu ve tosuncugum diye severdim hep. Sütüm geldikçe tosun topsam oldu. Dr korkudan ek gıdaya geç başkayaşım dedi(8 aylık) başladık ama oglum ek gıdayı yoğurt dışında reddetti (emmeye güveniyor dedim ve bazı saglık problemler de olunca 20 ayluk sütten kestim. Çok pişmanım şimdi. Başladı zayıflamaya ve sütle alakası yokmuş yemiyormuş . Ne versem tükürüyor ögürüyor yutmuyordu ( yapmadığım şebeklik kalmıyordu yere atıyıdum kendimi Gülerken kaşığı ağzına . Tv çizgi film şarkı komiklikler . Ki hala öle sayılır .(meyve yemiyordu düne kadar. Dr yaşıtlarının altında diyor şimdide kilosunu. Çok psikolojim bozulmuştu yemek konusunda oturup Sinşrden çok aglamışımdırsonra biri bana elbet birgün o da meyve yemek vs yiycek hep tükürecek ögürecek degilya. Biz tükürüyormuyuz demişti. O günden beri zorlamıyorum . Çok açılma gibi duygusu olmadıgı için baya saat geçince acıkıyor ve azıcık yiyor. Ama napim saglıgı yerinde olsun. Büyüyünce burgerde yiycek waffle ne isterse. Vitamin alamıyorlar ona üÜlüyorum. Vitamin şurubuyla tatmin olmaya çalışıyorum napim. Yani uzun lafın kısası acıkınca ne vermek istiyorsan tek bi çeşit yedir zorlama . Birde bu lafı unutma elbet bigün sen istesende istemesende o yemek yiyecek

Sağol canım benim sanırım benim hatam hep açtırdı diye yaklaşıp sürekli bişi ler yedirmek ayına göre kilosu normal az düşük yani altında degil boyu baya uzun. Bugün öle çok sık vermedim ama üç öğünde yedi bitirdi bide akşam meyva püresi yaptım muz kivi ceviz falan onuda bitirdi bi müddet böle yapıcam açıkmasını saglıcam

hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar regl oldum sabah belim karnim cok agriyor
kilo bildrmi baslangic 69
bugun 68
regl o.dum ama yinede eksi gormek iyi olduuu

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen 3 hafta:58.0
Bu hafta:57.7
Giden:300
Hedef52 (9-22 Mart)

Sevindin çünkü regl günüm ve 900 1 kilo fazla çıkardım. Demekki vermiştim ve haftaya böle gidersem daha güzel bi rakam görücem

Kv uyku düzenimizi baltaladı (1de zor uyudu bütün gece mızırdandı ve sabah zor hazırlandım. Temizlikte yapınca yorgunluk üzerime çöktü.( ayrıntılı bişiler yazıcam öğle yemeğinde . Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Günaydın
Ebrucum ben kaçırmışım saatleri bugün ilk boş vaktimde yazıcam sana
Bildirim gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.8
Gelen yok
Giden 600 gram
Toplam giden 4.2 kilo
Hedef 60
Sonunda 62 yi gördüm ama uzun sürmez gene 63 olurum ben 2-3 hafta üstüste görürsem şeytanın bacağını kırmışım demektir
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Günaydın kızlar, okula gitmeden kilo bildirimimi yapayım. Ne zaman geleceğimiz belli olmaz. Şimdiden kilo veren, koruyan herkese tebrikler. Veremeyenler de haftaya verir inş. Üzülmeyin. Bu arada yarışma yapsak ne güzel olur. Özledim yarışmayı da. Katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa Mevcan grupları belirlerdi.
Bi önceki cuma kaç kilodaydım hatırlamıyorum iyimi Neyse sadece bu sabahkini yazayım bari.

Yeni başlangıç 57. 5

Bu sabah
57.5
Hedef kilo 53

günyadın

kilo alma azmim hızla devam ediyor,diet yapmıyorum,herşeyi boşladım neden böyleyim ya,

bildirim yapmam çok saçma diet yapmıyorumki

geçen hafta:61.

bugün :61.8

bu rakamı 9 ay önce görmüştüm en son

gunaydinn kizlar kilo bildirmim
baslangic 84.400
gecen hafta 78.300
bu hafta 78.200
giden 100
hedef 70
eee sadece dun dikkat edersem yediklerime sadece 100 gr gider neyse kizlar 5 gunde 5 kilo diyetine devam ediyorum bugun sebze gunum birazdan karnabahar ve havuc u buhatda pisiricem afiyetle yicem :))
ebrum fenado tebrik ederim kizlar
sukranim ne guzel kizina kurdale takilcakmis rabbim ins bizede o gunleri gosterir canim senin hizla hedefina ulasicagina eminim
papatya tebrik ederim canim
mevcann canim eminim sen toparlarsin kendini

hikossss kuzucuguna cok gecmis olsun canim havalar soguk olmayinca mikrop kirilmiyo tabi rabbim herseyin hayirlisini verir ins kar yagar soguk olur oglusa portakal suyu icir canim bide bir cay kasigi pekmez icir canim ben kizima hergun veriyorum ins bi an once duzelir kuzu

dün binamızda çok can sıkıcı bir şey yaşandı,

eve biraz geç gittik,eşim üst otoparka arabayı bırakırken,ben kızımla önden hızlı hızlı binaya girmek için ilerledim,anahtarı tam kapıya takacaktımki binada bağırık sesi duydum,iç kapının orda anne-oğul (sonradan öğrendim halasıymış) kavga ediyorlar,oğlan bağırıp kendini yere atıyor (meğersem içmiş kafayı bulmuş)ben 2 sn zaman diliminde kapıyı açıp açmama konusunda tereddüt edip anahtarı geri çektim,eşimle girmek için,o an pislik adam yangın hortumu ile iç kapının camlarına bir vurdu o camlar taa dış kapının önüne kadar geldi,her yer un ufak oldu,

ya düşünün o an binaya girmekten vazgeçmeseydim o camların hepsi kızımla benim üstüme gelicekti

sinirlerim çok bozuldu,yavrucum çok korktu,polis felan geldi ama bir şey yapmadı,binada amcaları var onlar karga tulumba evine götürdüler,eşim yönetimde o sıra ayak üstü konuştuk bina çoğunluğundan imza toplayıp attırmak için mahkemeye verelim diye (biz ev almadan öncede yapmış aynı şeyi)

ama çocuk tek başına yaşıyor,annesi küçükken babasına bırakıp kaçmış,babası üst katta yeni karısıyla yaşıyor,oğlunu alt kattaki evine yerleştirmiş,bu çocukta dün annemi istiyorum annem gelsin diye naralar atıyordu,

yaşadığım olay bir aile apartmanında çok can sıkıcı ama duyduklarım yeterince üzdü beni,herkeste bi tereddüt oldu ne yapsak şimdi diye

Günaydin arkadaslarrrrrrr

Cok mutluyummmmm bu hafta sanki hic guzel beslenmedim ama göze batan kacamaklarimda yoktu hic ve tüm haftanin kosusturmasiiiiininnnn sonucuuuuuu 1, 2 gitmiiiissssss

baslangıç 74
gecen hafta 68,4
bu hafta 67,2
gıden 1,2
hedef 60

mevcancım ne tuhaf bir şey olmuş öyle ya...ne bileyim ne yapılır ki böyle bir aileye. allah yardımcın olsun.
ebrucum özeline bak canım...

Baslangic: temmuz 93.3 eylul 88.5
Gcen cuma: 78.5
Bu cuma: 76.9
Giden: 1.600 gr
Gelen yok
Toplam giden: 16.400gr
Hedef 70

5gunde5kilo diyetime harfiyen uyamadigim icin bu kadar gitti. Daha gun bitmedi. Bugun son gun. Bugun harfiyen uyucam. Yumurta gunu bugun. Daha yemedim. Aciktim, birazdan 3yumurta yerim. Yaninda da yarim bardak lght sut icerim. Bugunde yarim ya da 1kilo gidrse 2kilodan fazla gitmis olacak. Hawa kotu yuruyuse cikamicam. Hava kapali ee oglanda hasta. Karnimi doyurduktan sonra leslie yapicam.
Kilo werenlere tebriklerrrrr.. veremeyenler uzulmeyin. Bizde azim cooook ,,, vazgecmek yook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…