Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Masallah herkesin keyifler yerinde sevindim

Hikmetcim gecmis olsun bebek hasta oldumu gercekten hayat duruyo ..corba iciyorsa sicak corbayla rahatlatabilirsin hemde güc verir

Gül ,,ebruuu cocuklari hep öyle zamanlari oluyor sonra yine normale donuyorlar,,,yalniz bir tavsiye ben kizima ilk yumurta yedirdigimde isteksiz 1 2 catal alir yemezdi ama hic duzeni bozmadan hep verdim azda yese bi süre sonra damagi seviyor simdi kendisi yumurta yiycem diyor..meyvedede öyle israr edince sanki inat ediyor iki isirikta alsa vermekten hic vazgecmiyorum sonra alisiyor..baliktata mesela öyle olmustu simdi baligi tek basina öyle bir yiyorki,,,ilk verdigimde 1. catalda yuzunu burusturmus 2. almamisti,,,cocuklar endiselenildigini fark ettigi anda bunu keyifle yapmaya devam ediyor...benim kizimda zayif ama hic dusunmuyor cunku sagliks eyleri yiyor yogurt kefir hastasi yetistiremiyor yumurta meyve balikta yiyor daha ne yani ille her bebek tombis mi olucak
Oglum dogdugunda 4,1 kg di ...simdi cubuk gibi ve ben bayiliyorum slim jeansler süper duruyo
Ne cok konustum :) ama seviyorum bu mevzulari:)

Kizlarrrr ben bu aksam yola cikiyor ve sizlerin yaniniza geliyorummmmmm bu aksam minik kizimla turkiyeye gelicez 2 hafta 2. ayin 10 nunda donucez 17 gün galiba :) türkiyede girebilecegimi sanmiyorum kalabalik bir ortamim olucak bu gibi durumlarda hos olmuyo elde telefon :) saniyorum 2 hafta kilo bildiriminde cuma olmiycam 3. cuma geliyorum,,,ins almis degil vermis olarak dönerim
Kevser,sükran,hikmet, gül, ebru, mevcan, papatya, hedeka, tugsel, tubilosch, nzlima,btlkübra, deniz,lajoba heüinizi tek tek öpüyorum basarilar diliyorum sabirli iradeli keyifli kilo vermelerrrr ..benim artim hazirlanmam lazim ..geöen gidenden hic hazirlik yapmadim daha

Cocuklarinin guzel annesi,, seninle farkli ulkede degil de ayni ulkede hatta yan komşumuzsun gibi hissettik. Oyle sicak bir insansin. Seni özlicez. Bize unutma
İns geldiginde hepimzi hedeflerimize yaklasmis oluruz. Bak kilo almayiz ins demiyorum. Cunku yok oyle birsey dimi kizceler.. iyi yolculuklar.. turkiyeye ayak bastiginda bize selam yolla , biz duyariz. Hoscakal. Kolay gelsin.

mevcanim ne bicim aileymişa allahim sizi korumuss gecmis olsunn cnm

oncelikle. kil veren herkezi tebrikk ederimm vermeyenler de uzulmesin bu hafta hirslanip daha cok verirsinizz
bana gelince
baslangic:73.5
gecen hafta:66.1
bu hafta:64.6
giden:1.5
gelen yok cok sukur

mevcanim biliyorum canın sıkkın diyette de degilsin ama. belki yaris yapmak isteyen arkadaslar varsa eslestirmisin

anam 17 gun boyunca biz ozlerizz seniama dikkat edin kendiniz0ze insallah vermis olraj gelirsinn simdiden hayirli yolculuklar kazasiz belasiz gelin turkiye ye hikosumun dedigi bize selam yolla hissderiz biz:)

Kewoooom harikaasin. Ayni kilo wermisiz. Bugun ne kadar gdicek benden bakalm. En az 1kilo wermem gerek. Yoksa hafta boyunca bosyere ac kaldim dicem ((

Mewcanim canim kotu bir olay yasamissiniz. allahm sizi korumuş.
Oyle insanlar her apt da bi tane oluyor. Kilo wermemen icinde takma kafana. Cani sıkkin olunca insanin cani hicbse yapmak istemior haliyle. Yaris icin eşleştirsen bizleri.

selam yafrilerrrr

kilo bildirim günüüü

yalnız şöyle bir sıkıntı var?
birkaç gündür çok veremedim dedim ya?
pijamalarımı değiştirmiştim.
yani her sabah tartıldıgım pijamalarım değil,bunlar az daha kalın.
bende sabah bi pijama pantolonuya,bide pantolonsuz tartıldım...

pijama pantolonuyla 81.0 pantolonsuz 80.6

neyse ben kıyafetle olanı baz alayım yinede dimi????

kilo bildirimiiiiii

Başlangıç :.....84.4
geçen hafta :.81.6
bu hafta :......81.0
giden:........... 60
toplam giden:..3.40

hedef: 75.00

boy:1.78

Günaydın kızlar. Nasılsınız.benim bu gun psikolog randyevum var..çlkıcam az sonra.size yaziyimda öyle çıklyım...kim ne kadar vermiş merak dan çatlıyorum..ama büyük ihtimalle gece okurummm...
Başlanğıc 68.1
Geçen hafta 58.9
Şimdi 58.3
Giden 600.
Toplam giden.9.800
Hedef 55 (şimdilik)
Boy 164.
Ben den bu günlük bu kadar canlar.kaçıyım kociş mızırdıyorkilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim. Veremeyenlerde haftaya vermek dileğiyle. Öpüldünüz...

ben diet modunda deilim ama isteyen kızları seve seve eşleştiririm,isteyen yazsın akşama belirlerim grupları

mevcan canim cok uzuldum insallah tatlilikla hallolur.yarin sabah on bes gunlugune yine ayriliyorum evimden esim ve oglumla valiz hairlanicak ev temizlencek benim bi huyum var gitmeden heryeri temizler oyle giderim.ama benim hic halim yok karnim cok agriyorrr

günaydın kızlar
sabah oğlumu dr a götürdük.. cildi çok kuru ve kızarıyor kaşınıyor.. alerjik egzama dedi ve sürekli tekrarlarmış büyüse bile offf çok canım sıkıldı ama buna da şükür çok önemli bişey değil.. bide burnu tıkandı emerken nefes almakta zorlanıyo sürekli hırıl hırıl.. oyyy kuzum benim ya onun bu halini görünce içim yanıyor ama yinede gayet hareketli 1 dk yerinde durmuyo sevimli sıpam

hiko geçmiş olsun canım senin de oğlun hastaymış ay ben ilaç da kullanmıyorum nasıl atlatacak bilmiyorum sabah dermatolojiye gittik de bi de çocuk dr na mı gitsek bilemedim yaa.. bi de hastaneye zam gelmiş 60 tl ödedik sinir oldum pislikler bu ne ya hadi biz iyi kötü verebiliyoruz ama herkes nasıl versin bu kadar parayı

neyse kilo bildirip kaçayım pazar yolculuk var.. fenado ben de senin gibiyim giderken evi dip köşe temizler tüm ütüleri yapar öyle giderim ama eve döndüğümde eşim eskisinden beter hale getirmiş olur ve tekrar temizlik ütü offf sırf bu yüzden gitmek istemiyorum annemlere

neyse neyse kilo bildiriminden kaçışım yok
geçen hafta 66.0
bugün 66.7
gelen 700
giden yok

kzın bana ya dövün beni öyle arabaşılar çikolar yemek marifet değil işte olacağı buydu zaten

Zehra abla hayırlısı ile sağ salim gelin kızınla özleyeceğim seni kendinize iyi bakın inş kilo almadan dönersin ama alsanda bişey olmaz sen yine verirsin onları Allah'a emanet ol..

Son düzenleme:
Çok moralim bozuk ya yapıştı kaldı gitmiyo gitmiyoo

Başlangıç :65.9
Geçen hafta :60.8
Bu hafta. :60.8
NE GELEN VAR :44: NE GİDEN

Yarış istiyorum , Pazartesi şok diyet yapıcam yapacak olan varsa birlikte yapalım 5 günde 5 kilo

Lajobaa isim neydi snn ya da takma ismin. Lajiba demek zor yaa.
Bzmoglann doktoru tip merkeznde onceden 18di simdi 27 olmus. Oglan iyi cok sukur, bitek burnu akior, tikanior. Burun spreyle aciorm. Soguk algnlg peditsu da weriorm.
Birazdan doktorunu aricam gel derse gideriz bzde.
Oglusuna da ck gecmis olsn.. bnm sipa da inanilmaz hareketli sabahtan bu yana daha yeni uyudu. Ben tukendm ama daha gece olmadan. O kadar halsizim ki spor yapack takatim yok. Cok yorgunm.., basimda agriorr. Bulask dag gibi. Allahtan makine war. Ayy ne cok konustm. Gdip mutfagi halledm. İs beklemez. Kimse de gelip yapmaz. İs kadina bakar. Adaletsizlige bakyaaaaa.. bn regl donemom gelior galibaaa cook sinirliyimmm.
Anneye gdince heeep yenior walllaaa..

Onumuzdekihafta yapmicaktm ama yapmam gereekk. Hafta sonu ara weriilorr zateen.
11gibi 4yumurtami yedim. Bol aci karabiber doktum. 1brdak da light süt.
Yedimm doydum gibii. Sıkma cainiiiniii daha nekilolar wericezz. Veee korumaaaya geciceezzzz ahh ahh iple cekiormm..

Kewoooooooom napiosn beaaa..

Tubiiii sekerim sabah ac karnina ciplaak tartlicaksn. Kiyafetsiz baz alinir yani :)

elif diyelim o zaman

bende burun spreyi veriyorum canım bizimkinin de burnu pek akmıyo da hapşurunca toplu olarak çıkarıyo
bizde calpol harici bebek ilacı yok ama ilerlerse artık kayseriye gidince orda götürürüm dr a..
aynen kız benimde hiç halim yok gece ders çalıştım biraz sonra tam ben yattım oğlan ağlamaya başladı velhasıl sabahı zor ettim
amaan iyişesinlerde bi an önce yorgunluğa uykusuzluğa razıyım
dediğin gibi iş kadına bakıyor hadi kolay gele sana da

Gitmiyo hikom ya çok mu kafaya takıyorum ne ondan olabilir. Bu sabah çok unhluydum gidecek diye bi kalktım aynı rakam şok diyeti yapıcam Pazartesi inşallah gider

Elifcim o zaman oglan hala uyuyor. Ama gorsen yarim burnundan nefes alior agzi da acik tab mecbur ordanda alior. Don dön uyuyor .. mutfagi hallettm yatak odasni toparladm. Camasirlari yerlestirdm. Oje sürüp dusa giricem. Gerginligimi alir en azindan dus almak.. cok gerginm yaaa. Herseye catasim gelior. Bizimkinin doktoru her ihtimale karsi peditusda yazmsti, yarim olcek veeriorm. Snn bi de ders calisma olayin war dmi. Cok zor yaa,, onlar iyi olsunda uykusuzlk sorun degil. regl yaklasior diee ben gerginim.. bu donemde kocis hiicc yanasmaz bana. Bise diemez. Halimden anlior saolsun..

Gitmiyo hikom ya çok mu kafaya takıyorum ne ondan olabilir. Bu sabah çok unhluydum gidecek diye bi kalktım aynı rakam şok diyeti yapıcam Pazartesi inşallah gider

Kafna taktigin icin gitmiordur. Bol su ic. Yesilcay da. Off ben yapiormuyum sanki ((
Mide acken hicc yook ,, ama bi su icim he,en sisiorr deliiriorm oyle olunca.
Neyse gulom oglan uyanmadan dus alim. Kendme gelmem gerek. Cok sinirliym coook

Tubiiii sekerim sabah ac karnina ciplaak tartlicaksn. Kiyafetsiz baz alinir yani :)

hiko can o zaman ben daha düşük kilodayım heee
o zaman ben kilo bildirimini düzenleyeyim tam 1 kilo gitti yaziim...

yumurta günündemisin :)
ben 9 yumurta yemiştim 1 günde
kaçamak da yapmıştım akşam ama sabaha 600 gr daha düşük çıkmıştım

bak benim de canım çekti şimdi şok diyet :)
şubat ayında bende yapiciiim :) eşim gidince

geldim hikom tam sana yaZarken sarjim bitti simdi de cay keyfi yapiyorum gel cek oglusun. nasil oldu

gulumm uzme canini pes etmekkk yokk kesinlikle gidicek canim bu kilolar baska caremizz yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…