- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.901
hiko can o zaman ben daha düşük kilodayım heee
o zaman ben kilo bildirimini düzenleyeyim tam 1 kilo gitti yaziim...
yumurta günündemisin :)
ben 9 yumurta yemiştim 1 günde
kaçamak da yapmıştım akşam ama sabaha 600 gr daha düşük çıkmıştım
bak benim de canım çekti şimdi şok diyet :)
şubat ayında bende yapiciiim :) eşim gidince
temizligi anca bitirdim valiz hazirlanacak size bi bakayim dedim kilar ben onbes gun yokum ozleyin beni unutmayinda.iki kilo eksik gelmeyi dusunuyorum insallah tabi gelince sok diyeti bende yapacgmmm
Eveettt 1kilo tubii super super super... sabah 4yumurta yedim. Bi su bardagi turk kahvesi yaptim. Tok tutsun diye skersiz tabii.. esin gdince yaparan canim.
kızlar kimse yarış istiyorum yazmamış,işim çok msjları tam okuyamadım işin doğrusu
şükoo,kevser,hkmt,tubilos,kevser
yarışmak isteyen varsa bildirsin , istemiyorsanızda adınızı sileyim
Onumuzdekihafta yapmicaktm ama yapmam gereekk. Hafta sonu ara weriilorr zateen.
11gibi 4yumurtami yedim. Bol aci karabiber doktum. 1brdak da light süt.
Yedimm doydum gibii. Sıkma cainiiiniii daha nekilolar wericezz. Veee korumaaaya geciceezzzz ahh ahh iple cekiormm..
Kewoooooooom napiosn beaaa..
Gitmiyo hikom ya çok mu kafaya takıyorum ne ondan olabilir. Bu sabah çok unhluydum gidecek diye bi kalktım aynı rakam şok diyeti yapıcam Pazartesi inşallah gider
sukrann ablaamm selinimi tebrikkk ederimmm aferinn benim akıllı kızımaMerhaba kızlaaar. Eşim işe gidene kadar yazamadım. Yarından itibaren izne ayrılıyo bi haftalığına. Benim acemi birliği başlıycak yine.
tatili zehir edicek. O kahveye gidince veya uyuyunca yazarım artık buraya.
Kızımla ilgili güzel dileklerinize teşekkürler. Bu arada ben de yarışma istiyorum.tekrar söyliyim.
Mevcan yaşadıkların çok sinir bozucu. İyi ki binaya girmekten vazgeçtiniz, ucuz atlattınız. Apartmanlarda her türlü insan oluyo işte.
Kimin napıcanı bilemiyosun. İnş bi çözüm bulunur.
Hikoş ve Lajoba, geçmiş olsun yavrulara. Allah şifalar versin. İnş tez zamanda iyileşirler.
Çok güzel kilolar verilmiş bu sabah. Haftaya yarışmayla devamı gelir inş, hepinize tebrikler
Nelsonum başın sağolsun canım. Ne zaman ne olucak bilemiyoruz şu hayatta. 1 dk sonrasına garantimiz yok işte. Şu sınırlı ömrümüzü en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım.
Papatyam sen de yavaş yavaş aktif olmaya başladın, dönmene sevindim.
Zehra ve Sercan hayırlı yolculuklar, özliycez sizleri. İnş herşey yolunda gider sizler için
Özgecim özletiyosun kendini canım. Yazıcak bişey yok diyosun. Günlük hayatından bahset, hamileliğinden, kızından filan bahset. Kopma bizlerden. Unutma doğumdan sonra tekrar burda çıtır anne olmaya çalışıcaksın inş.
Ebru, Kevser, Gül, Devkule, Deniz, Kübra, Tubi, Nazlma, Hadeka, Masum nasılsınız kızlar?
Sehraam sen nerelerdesin?
kizz hikoommn rakibiz yapicak misin bu haftda bu diyeti.Tubiii orakılsekeerimm.. bu hafta guzel kilo werelim tamamm..
1kilo da cook iyi gercekten.
Aciktim ben gidimde yumutami yapim.
Kocise de tavuk sote yapicam. Canim cekmiceeeekkk o kadarr..
Kewooo rakibiizzz hehehe
Mew tablet elimin altinda yaris isteyenleri eşleştirirm. Guzel hafta sonlari,
Şükümm kizini tebrik ederim, senin basarinda buyuk. Seni de tebrik etmek gerek.
Eşinde ewde olacakmis. Allah yardim etsin. Ben kocise sote yapim. Gelirm sonra.
Kevserim, Hikoşum çok sağolun kızlar, ben de iyiyim. Az isyan etmedim öğretmene. Abartmıyorum son iki haftada 30-40 sayfaya çıkmıştı ödevlerimiz. Ödevlerin başından kalkamıyınca buraya bile çok az yazabiliyodum. Oğlumla da çok zor oluyodu onu çalıştırmak. Neyse, geçti bitti şükür. Tatilde daha rahat ederiz. En azından götür getir işinden kurtuldum onbeş günsukrann ablaamm selinimi tebrikkk ederimmm aferinn benim akıllı kızıma
iyim sen nasilsin annemler geldi sagolsunn yemek yapti kizima bakti bende camasir falan evi supurdum yoruldum belim agridi valla
Merhaba kızlaaar. Eşim işe gidene kadar yazamadım. Yarından itibaren izne ayrılıyo bi haftalığına. Benim acemi birliği başlıycak yine.
tatili zehir edicek. O kahveye gidince veya uyuyunca yazarım artık buraya.
Kızımla ilgili güzel dileklerinize teşekkürler.
Mevcan yaşadıkların çok sinir bozucu. İyi ki binaya girmekten vazgeçtiniz, ucuz atlattınız. Apartmanlarda her türlü insan oluyo işte.
Kimin napıcanı bilemiyosun. İnş bi çözüm bulunur.
Hikoş ve Lajoba, geçmiş olsun yavrulara. Allah şifalar versin. İnş tez zamanda iyileşirler.
Çok güzel kilolar verilmiş bu sabah. Haftaya yarışmayla devamı gelir inş, hepinize tebrikler
Nelsonum başın sağolsun canım. Ne zaman ne olucak bilemiyoruz şu hayatta. 1 dk sonrasına garantimiz yok işte. Şu sınırlı ömrümüzü en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım.
Papatyam sen de yavaş yavaş aktif olmaya başladın, dönmene sevindim.
Zehra ve Sercan hayırlı yolculuklar, özliycez sizleri. İnş herşey yolunda gider sizler için
Özgecim özletiyosun kendini canım. Yazıcak bişey yok diyosun. Günlük hayatından bahset, hamileliğinden, kızından filan bahset. Kopma bizlerden. Unutma doğumdan sonra tekrar burda çıtır anne olmaya çalışıcaksın inş.
Ebru, Kevser, Devkule, Deniz, Kübra, Tubi, Nazlma, Hadeka, Masum nasılsınız kızlar?
Sehraam sen nerelerdesin?
Gülcüğüm ortağım, menülerin çok iyi gidiyo. Ama Eliz rahat verirse sporlarını arttır biz 1. olalım canım.
Elifcim o zamanoglan hala uyuyor. Ama gorsen yarim burnundan nefes alior agzi da acik tab mecbur ordanda alior. Don dön uyuyor .. mutfagi hallettm yatak odasni toparladm. Camasirlari yerlestirdm. Oje sürüp dusa giricem. Gerginligimi alir en azindan dus almak.. cok gerginm yaaa. Herseye catasim gelior. Bizimkinin doktoru her ihtimale karsi peditusda yazmsti, yarim olcek veeriorm. Snn bi de ders calisma olayin war dmi. Cok zor yaa,, onlar iyi olsunda uykusuzlk sorun degil. regl yaklasior diee ben gerginim.. bu donemde kocis hiicc yanasmaz bana. Bise diemez. Halimden anlior saolsun..
Kafna taktigin icin gitmiordur. Bol su ic. Yesilcay da. Off ben yapiormuyum sanki((
Mide acken hicc yook ,, ama bi su icim he,en sisiorr deliiriorm oyle olunca.
Neyse gulom oglan uyanmadan dus alim. Kendme gelmem gerek. Cok sinirliym coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?