Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menulerin guzel tabi. Su diyeti ptesi baslarsin. İnan verdgni gorursun.
Ben hep az yedigim icin az yiyince pek faydasi olmadi.
Sana cok faydaai olur eminim.

Kewo haftaya mewcan yapar eşleşmeyi.. ona soyleriz ortak yapar bizi.
Bu hafta rakibiz.

Guloommm rakippppp gecemezsnn bizi :)) tubimmle

Son düzenleme:

Hiko kolesterol ne durumda çok yemişsin yumurtaaa

Rakipler geçicez sizi heheeee

Menü

Sabah:
Yeşil çay
3gün kurusu
1haşlanmış yumurta
Kk oeynir
3 zeytin

Ara:sade Türk kahvesi

Akşam:
Fırında tavuk avuç içi kadar
Ispanak kavurması
Bol salata

Öğlen misafirim vardı yiyemedim , koçişle akşam yürüyüş yaptık yeni geldik yazım hemen dedim menümü

iyi akşamlar kızlar
bugün kk ya bakmaya hiç fırsatım olmadı
nasılsınız
kılo durumlarınız nedir merak ediyorum.
daha sonra geçmişi okuyacağım.
kılo bildirimim

başlangıç:59.3
geçen hafta: 56.7
bu hafta: 56.8
gelen 100 gr

canım sağolsun ne diyeyim. haftaya daha güzel rakamlar görmek dileğiyle.

Yettim Gül'üm. Biz kazanıcaz. Hepiciğini geçicez rakiplerin he he he. Ben de çok dikkat edicem . Veee çok sporrrrr yapıcamm.

Menünü beğendim ortağım, yürüyüş de yapmışsın. Kim tutar biziii

Son düzenleme:
sabah1 haslanmis yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
kk peynir

ogle
1 tabak esek baklasi
1kase corba
1dilim ekmek

aksam
1 tabak esek baklasi
5 kasik kavurma 2 kasik pilav

spor olarak da lesilleyle 2 millim 20 dk yan 10 dk gobek

Selam kızlar ameliyat başarılı geçti :) çok şükür evdeyim şimdi iyiyim paylaşmak istedim :)) çok stresli bir gündü benim için sonra yine detaylı yazarım ilaçlar uyku yapıyor kızımı uyutup yatıcam şimdilik bu kadar öpüldünüzzz :))

Gülommm kolestrol nrmaall ... fena bi durum yook.. :)
Kizlar, kocia oglise bakti. Bende bi banyo yaptim. Kirklandim resmen. Kocis bakinca uzattimda uzattimm banyo yapmayi:)) vucudumu kremledimm. Yuzume maske yaptim. Bakim yaptim ayolll... bi geldim ko kois dellenmis ohh olsun hahahahaaaaa

Tubiyle beni gecemiceksiniz kizlar... bu arada regl i bu hafta olabilirim.. siskinlkde olsa canjm ciku da cekseee cikssss diormm birakmiormmmmmm.. bakalm bugun kac ge verdim. Yarin sabah belli olur. Yazarimmm baby ler.

Şükümmmmm nasilsin..

Hadekaa nerdean cnm yaaaa.. ben iyiyim coksukur. Oglis az hasta , yeni uyuduu. Dinlenmedeyim bende..

Tugseeel cook gecmis olsun. Kolayca atlatmissin ne guzel . Ewlatcigin hemen uyurda sende hemen dinlenirsin..

Kizceler, acikiorummmm..
Bise yemicwm tabiiki dee..
Beyaz show izlrken leslie yapimmm.
Sonra 100mekik cekim.

ohhhh hikommm ne guzelll rahatlamissindirrr ya banyo yapmak gibisi yoktur ya kiz hikom helal olsunn okadar az yiyorsun valla dayaniyorsun masalaah ya beni niye aornadin len sen gel dovuxem seni

Geçmiş olsun canım bu sayede iyi kilo verirsin şimdi bağırsaklarda tertemizdir inşallah iyileşme dönemini rahat ağlatırsın .

ohhhh hikommm ne guzelll rahatlamissindirrr ya banyo yapmak gibisi yoktur ya kiz hikom helal olsunn okadar az yiyorsun valla dayaniyorsun masalaah ya beni niye aornadin len sen gel dovuxem seni

Rahatladimm tabiii.. oglis uyanmazsa sabaha kadar guzel bir uyku cekerim. Normalde deaz yiyordumda bu azin azinin azii dimi.. leslie 20dk yaptimmm yoruldummm aç olunca bidee.. 100de mekik cektim. 5dk twist bel cevirdm.. sabaha 1kilo az cikmazsam cok uzulurum yemin ederim yaa.. seni unutmuşmuyumm manyak been affet kewooom fena feci sewerm seni blirsin.. :))) yarin 75i goreydimdii inss insss..
Neyse ben kactim. Uyuyim yarina dinç olim.. yarin normmal yememe donecem. Bugun kocise sote yapmistm yaa ne tesaduf hepsini yemedi. Yarin oglene offf ne yerim ben onu yaaa.. zytini ozledmm ekmek nedir unuttm zatenn.. sabah greyfut suyumla guzel bir kqhvalti yaparm artikk :)))). İyi uykulqr kewommm

Serciş yarin icin iyi yolculuklarr.. ozlicez senii.. cook yeme waalla geldiginse gazabimdan kurtulamazsn. Hoscakal.

Gülümmmmm iyigecelerr. Tatli. Ruyalar.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Yağmurda kapı önünde saçak altından yazıyom size. Geçmişi okuyamadım kim kaç kilo verdi noldu merak ediyorum. Dün çok yogunduk bi baktım Akşm olmuş. Uykusuzluk yorgunluk ilk defa uyuyakalmışım. Eşimde ogluşla oynamış arabada tur attırmış uyumayınca eve gelip masal anlatmış sallamışhiç bişi duymadan ruh gibi uyumuşum. Karnım belim gece regl nedeniyle ağrıyor. Çok uyumaktan başımda ağrıyor bünye alışkın değil nasıl olsa erken uyumaya karnım feci aç Akşm yemek yemedim. 1 activia 1 avuç kuş üzümlü fındık badem karışımı yedim. İçeri girince yağsız tb ekmekşi peyniri tostumu yiycem. Yan tarafa taşınıcaZ bugün mesai kAlıcam(inş yarın çağırmazlar fırsat buldukça gizli gizli geçmişi okumak lstitorum bugğn Anca yeter zaten

Ebrucum gunaydin. Dun dinlenmissin iste ne guzel. Kocanin seni uyandirmamasi da harika. Benim regl de eli kulaginda calar kapiyi sana da kolay gelsin..

Hiko: çok iyi vermişsin canım hakediyorsun zati :)
Zehra: sende iyi vermişsin. Ama menülerinde iyidi zaten. Demek buraya geliyosun.özlüyoruz seni amabide ben seni hayalimde canlandıranıyırum çok merak ediyorum .
Kevser: sende çok iyi vermişsin tebrik ederim canım
Rose : gülüm ya senin resimli menülerinde çok iyiydi çok şaşırdım vermemene:/neyse belki haftaya baya verirsin .
Lajoba: üzülme haftaya daha Gülay edip verirsin . Ogluşuna geçmiş olsun. Bende çok üzüldüm alerjisi hafif çıktığında ama neleri var dei düşünüp telkinde bulundum kendi kendime.
Mevcan : kızına bagırma olayını bizlerde yaşıyoruz ve senin gibi sonrasında derin bi pişmanlık vijdanen üzüntü duyuyoruZ. Oğluma hiç senin gibi bağırmam derdim hamileyken anneme. Şimdi annem nie bağırıyor bagırmasana der yani insanız olabiliyor bazenkomşu olayınıda ne diyim bilemedim çocukta ayrı büyümüş psikolojik olarak napsın

Son düzenleme:
Elifcim ama iyi degil 5gunde 5kilo werdiren diyeti yaptim. Kacamaklarim oldugu icin veremedim. Haftaya kizlarla bu diyeti yine yapicaz

Nasil ozlemisim...
Cavdar ekmegiyle tost.. 2yemek kasiği menemen,
4siyah zeytin , yarim bardak light süt..
Midem fena şişti. Oglanda uyuyorken leslie yapim.
Kimsede yok burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…