- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.921
Kız ben valla yapıyorum menüm ortada çok sağdıgım suya gelice kalktığımda ilk iş 2 bardak uyuduğumda tekrar öle gün arasında sürekli yeşil çay günde 2 tane kesin içiyorum ekmek 3 dlmden yukarı çıkmıyo ama zor veriyorum spora gelince evet belki sizin gibi yazmıyorum ama boş kaldıkıca ilk işim karın basen simit kol çalışmak oluyo
Menulerin guzel tabi. Su diyeti ptesi baslarsin. İnan verdgni gorursun.
Ben hep az yedigim icin az yiyince pek faydasi olmadi.
Sana cok faydaai olur eminim.
Kewo haftaya mewcan yapar eşleşmeyi.. ona soyleriz ortak yapar bizi.
Bu hafta rakibiz.
Guloommm rakippppp gecemezsnn bizi :)) tubimmle[/QUOTE pekii hikomm rakibiz seni ve guloyu sujran ablayii gecicemmmmm:))))
ortagimmm gell iiz sana da guveniyorum
Uyandigimda 2bardak su
11:00 pul biber ve karabiber eşliğinde yumurta (4adet)
12:00 1bardak yesilcay,3adet light bisküvi tahilli
14:00 1bardak türk kahvesi ,ceyrek elma
17:00 4adet yumurta (kekik,pulbiber,k.biber)
Kocise sote yapmistim. 1kucuk tavuk yedim, tadina bakmak amacli
Daha da bise yememmm. Midem bulanior azcik yumurta fazla geldi.
Ptesi 5gunluk diyeti yapicam. Tubiii Seninleyimmm.. ortagaamm.
Su 1.5lt gecti. Daha da icicem.
Leslie 20dk
100mekik
15dk twist. 3ünü Sabah yapmisti
15dk ic bacak , bisiklet .. bcak calistim.
Uyumadanda leslie yaparim. Suan yorgun hissetmiorm kendimi.
ohhhh hikommm ne guzelll rahatlamissindirrr ya banyo yapmak gibisi yoktur ya kiz hikom helal olsunn okadar az yiyorsun valla dayaniyorsun masalaah ya beni niye aornadin len sen gel dovuxem seniGülommm kolestrol. banyrmaall ... fena bi durum yook.. :)
Kizlar, kocia oglise bakti. Bende bi banyo yaptim. Kirklandim resmen. Kocis bakinca uzattimda uzattimm banyo yapmayi:)) vucudumu kremledimm. Yuzume maske yaptim. Bakim yaptim ayolll... bi geldim ko kois dellenmis ohh olsun hahahahaaaaa
Tubiyle beni gecemiceksiniz kizlar... bu arada regl i bu hafta olabilirim.. siskinlkde olsa canjm ciku da cekseee cikssss diormm birakmiormmmmmm.. bakalm bugun kac ge verdim. Yarin sabah belli olur. Yazarimmm baby ler.
Şükümmmmm nasilsin..
Hadekaa nerdean cnm yaaaa.. ben iyiyim coksukur. Oglis az hasta , yeni uyuduu. Dinlenmedeyim bende..
Tugseeel cook gecmis olsun. Kolayca atlatmissin ne guzel . Ewlatcigin hemen uyurda sende hemen dinlenirsin..
Selam kızlar ameliyat başarılı geçti :) çok şükür evdeyim şimdi iyiyim paylaşmak istedim :)) çok stresli bir gündü benim için sonra yine detaylı yazarım ilaçlar uyku yapıyor kızımı uyutup yatıcam şimdilik bu kadar öpüldünüzzz :))
ohhhh hikommm ne guzelll rahatlamissindirrr ya banyo yapmak gibisi yoktur ya kiz hikom helal olsunn okadar az yiyorsun valla dayaniyorsun masalaah ya beni niye aornadin len sen gel dovuxem seni
Ebrucum gunaydin. Dun dinlenmissin iste ne guzel. Kocanin seni uyandirmamasi da harika. Benim regl de eli kulaginda calar kapiyisana da kolay gelsin..
Iyi oldu valla. Kaç kilo verdin merak ediyorum geçmişe bakıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?