- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.941
1.şükran-roseliz
2.tubilosh-hkmt
3.kevser-kubra
kuralları biliyorsunuz,tekrar tekrar yazmıycam,hepinize kolay gelsin 5 er 5 er veresiniz inşallah,
ben pzt kadar yokum,yarışmak isteyen olursa gruplara dahil edin lütfen,hikom en aktif sensin sana güveniyorum bebiş
Tubiii ortagiz sekeerimm.. bu hafta guzel kilo werelim tamamm..
1kilo da cook iyi gercekten.
Aciktim ben gidimde yumutami yapim.
Kocise de tavuk sote yapicam. Canim cekmiceeeekkk o kadarr..
Kewooo rakibiizzz hehehe
Mew tablet elimin altinda yaris isteyenleri eşleştirirm. Guzel hafta sonlari,
Daha da bise yememmm. Midem bulanior azcik yumurta fazla geldi.
Ptesi 5gunluk diyeti yapicam. Tubiii Seninleyimmm.. ortagaamm.
ortaaam pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine mi başlıcan yine?
Ya işte regl olursam yapamam. Ama sıkı diyet, bol su ve sporlaaaa guzel kilo weririmm.. sen yapicakmisin..
hosbulduk cnm bende iyim 3bucuk aylik bir kizim var rejim yapamiyom kilomu nasil verecem diye kara kara dusunuyom :)Hosgeldin. Ben iyiyim. Sen nasilsin.
9bucuk aylikoglum war. Eylulden bu yana rejim icindeyim.
Suan 78.5 im. Hedef ilk once 75 sonra 70 inssss..
Basladgmda 88.4 kilo idimm..
Sen anlat bakalm.
Super videoymuş buuuuu.sağol tatlişkom.bende yapıcam bunu.tam baaaaaa göre
Hoşgeldin canım..
ben çok istiyorum aslında. eşim biraz sıkıntı yapıyor biliyorsundur, yazmıştım...
diyet yapmamı istemiyor.
ama çaktırmadan yapabilirsem iyi olur.
1 defa hiç extra bişi yemeden yapmıştım bu diyeti, ne günüyse sadece ondan yedim. 5 kilo vermiştim
tekrar yaptıgımda gündüzleri bozmadan,akşamları normal öğün yiyerek yapmıştım ve 3 kilo vermiştim...
75 i görmek için yapmak isiyorum...
haftada 1 kilo vermek az bana göre.
ilk etap 75. sonra zaten acelem yok yawaş yawaş 72-73 e insem yeter.
bu hafta süper motive edelim birbirimizi... senin var 6 kilo 70 e
benim de 5,5 kilo 75 e. verelim şu kilolarımızıııı
sabah kahvaltıda
- 3 çatal omlet
- 2 minik ekmek parçasına nutella sürdüm
- çay
- 1 tane patates kızartması
yok yok bu diyet öğünü olmadı.
günü toparlamam lazım
bol spor ve az kalori...
kızının başarısını görmek ne güzel bir anne için. 1. snıf en çok emek verilmesi gereken sınıftır. meyvesi de okuma ve yazma. kızın başarmış ne mutlu sana.Teşekkür ederim Denizcim. Rabbim hepinizin yavrularına nasip etsin böyle bi mutluluğu.
Yarın tartı günü. 1 ay bile kilomu koruyamadım. Yarın sabahki kilomla yeniden başlıyorum ve bu seferki hedefim 53. İnş sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimine dönüştürürüm de bi daha üstüne kilo almam.
inşallah oğlun daha iyi olmuştur. çok geçmiş olsun canım.Kizlar, canim sıkkın. Oglanin aksam bu yana burnu akiyor. Halsizligi yok. Suan neseyle bagiriyor. Peditus verdim.
Dun geceki huysuzlugu ya gripten yada sabah cok kaka yapti onun rahatsizligiydi.
Atesi yok cok sükür. Uykusu war ama uyumamakta direniyor. Ben dun gece pek uyumadigim icin suan iptal bir haldeyim. Bu gecede uyuyamicam gibi. Cokyorgunum. Bu arada spor ,
100mekik , 1saat yürüyüs.. baska yapamicam takatim yok. Sabah tartida dunden bugune eksi gorurmuyum bilmiyorum. Yarin yumurta gunu. Bakalim kac tane yumurta tuketicem.
Bu diyeti 2hafta snra bir daha yapicam. Ve harfiyen uyucam. İlk deneme iyi gecmedi.
Herkesin menusune baktim. Cok guzeller. Ben hic ac degilim. Ayva cok doyurucu gercekten. Tadi da mūhtis.
deniz çok geçmiş olsun kızına.benim kızımda hasta çok öksürüyor şimdi zar zor yatırdım
yarın bize de doktor yolları göründü
.
tebrikler bunca telaşın içinde gitmiş 1 kılo.hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar regl oldum sabah belim karnim cok agriyor
kilo bildrmi baslangic 69
bugun 68
regl o.dum ama yinede eksi gormek iyi olduuu
tebrikler canım menülerin abartılı olmuyor ama çok sade de olmuyor. ve kılo vermeye devam hem de regl iken.Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen 3 hafta:58.0
Bu hafta:57.7
Giden:300
Hedef52 (9-22 Mart)
Sevindin çünkü regl günüm ve 900 1 kilo fazla çıkardım. Demekki vermiştim ve haftaya böle gidersem daha güzel bi rakam görücem
62 sınırını aşacaksın. bence kafaya çok takma. kırılma noktası için sabretmelisin.Günaydın
Ebrucum ben kaçırmışım saatleri bugün ilk boş vaktimde yazıcam sana
Bildirim gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.8
Gelen yok
Giden 600 gram
Toplam giden 4.2 kilo
Hedef 60
Sonunda 62 yi gördüm ama uzun sürmez gene 63 olurum ben 2-3 hafta üstüste görürsem şeytanın bacağını kırmışım demektir
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
canım ya koruyamamışsın kılonu çok üzüldüm. diyet modundan çıkınca dikkat etmedin mi yediklerine?Günaydın kızlar, okula gitmeden kilo bildirimimi yapayım. Ne zaman geleceğimiz belli olmaz. Şimdiden kilo veren, koruyan herkese tebrikler. Veremeyenler de haftaya verir inş. Üzülmeyin. Bu arada yarışma yapsak ne güzel olur. Özledim yarışmayı da. Katılmak isteyen arkadaşlar yazarsa Mevcan grupları belirlerdi.
Bi önceki cuma kaç kilodaydım hatırlamıyorum iyimiNeyse sadece bu sabahkini yazayım bari.
Yeni başlangıç 57. 5
Bu sabah Eki Görüntüle 948082
57.5
Hedef kilo 53
bundan sonra daha dikkatli olursan gidiyor demek ki kılolar 1 güne 100 gr 7 güne 700 gr gider demek ki. haftaya bekliyoruz eksileri.gunaydinn kizlar kilo bildirmim
baslangic 84.400
gecen hafta 78.300
bu hafta 78.200
giden 100
hedef 70
eee sadece dun dikkat edersem yediklerime sadece 100 gr gider neyse kizlar 5 gunde 5 kilo diyetine devam ediyorum bugun sebze gunum birazdan karnabahar ve havuc u buhatda pisiricem afiyetle yicem :))
ebrum fenado tebrik ederim kizlar
sukranim ne guzel kizina kurdale takilcakmis rabbim ins bizede o gunleri gosterir canim senin hizla hedefina ulasicagina eminim
papatya tebrik ederim canim
mevcann canim eminim sen toparlarsin kendini
hikossss kuzucuguna cok gecmis olsun canim havalar soguk olmayinca mikrop kirilmiyo tabi rabbim herseyin hayirlisini verir ins kar yagar soguk olur oglusa portakal suyu icir canim bide bir cay kasigi pekmez icir canim ben kizima hergun veriyorum ins bi an once duzelir kuzu
maşallah iyi gitmiş zehra. Türkiyeye hoş geldin. bol bol gez eğlen ailenle vakit geçir.Günaydin arkadaslarrrrrrr
Cok mutluyummmmm bu hafta sanki hic guzel beslenmedim ama göze batan kacamaklarimda yoktu hic ve tüm haftanin kosusturmasiiiiininnnn sonucuuuuuu 1, 2 gitmiiiissssss
baslangıç 74
gecen hafta 68,4
bu hafta 67,2
gıden 1,2
hedef 60
cumartesi kılonu da merak ettim şimdi. acaba toplamda kaç gitti hiko.Baslangic: temmuz 93.3 eylul 88.5
Gcen cuma: 78.5
Bu cuma: 76.9
Giden: 1.600 gr
Gelen yok
Toplam giden: 16.400gr
Hedef 70
5gunde5kilo diyetime harfiyen uyamadigim icin bu kadar gitti. Daha gun bitmedi. Bugun son gun. Bugun harfiyen uyucam. Yumurta gunu bugun. Daha yemedim. Aciktim, birazdan 3yumurta yerim. Yaninda da yarim bardak lght sut icerim. Bugunde yarim ya da 1kilo gidrse 2kilodan fazla gitmis olacak. Hawa kotu yuruyuse cikamicam. Hava kapali ee oglanda hasta. Karnimi doyurduktan sonra leslie yapicam.
Kilo werenlere tebriklerrrrr.. veremeyenler uzulmeyin. Bizde azim cooook ,,, vazgecmek yook.
bak 1.5 gitmiş yine kevser senin tarzın bu demek ki. maşallah.mevcanim ne bicim aileymişa allahim sizi korumuss gecmis olsunn cnm
oncelikle. kil veren herkezi tebrikk ederimm vermeyenler de uzulmesin bu hafta hirslanip daha cok verirsinizz
bana gelince
baslangic:73.5
gecen hafta:66.1
bu hafta:64.6
giden:1.5
gelen yok cok sukur
mevcanim biliyorum canın sıkkın diyette de degilsin ama. belki yaris yapmak isteyen arkadaslar varsa eslestirmisin
tebrikler canım.Günaydın kızlar. Nasılsınız.benim bu gun psikolog randyevum var..çlkıcam az sonra.size yaziyimda öyle çıklyım...kim ne kadar vermiş merak dan çatlıyorum..ama büyük ihtimalle gece okurummm...
Başlanğıc 68.1
Geçen hafta 58.9
Şimdi 58.3
Giden 600.
Toplam giden.9.800
Hedef 55 (şimdilik)
Boy 164.
Ben den bu günlük bu kadar canlar.kaçıyım kociş mızırdıyorkilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim. Veremeyenlerde haftaya vermek dileğiyle. Öpüldünüz...
canım bundan sonradaha dikkatli ol. oğluşa geçmiş olsun. neden cildi kızarıyormuş?günaydın kızlar
neyse neyse kilo bildiriminden kaçışım yok
geçen hafta 66.0
bugün 66.7
gelen 700
giden yok
üzülmeÇok moralim bozuk ya yapıştı kaldı gitmiyo gitmiyoo
Başlangıç :65.9
Geçen hafta :60.8
Bu hafta. :60.8
NE GELEN VAR :44: NE GİDEN
Yarış istiyorum , Pazartesi şok diyet yapıcam yapacak olan varsa birlikte yapalım 5 günde 5 kilo
75i de göreceksin canım.selam canlarrrr
sabah tartıya çıktım bi anda 79.8 göstermesinmiiianahhhh dedim
indim,geri çıktım 80 küsür
tartım benimle oyun oynadııı
ama 79 görünce çok mutlu olmuştum.
inşlallah görücem 79 uuuu az kaldıııı
teşekkürler mevcanım. hikocan la eşleşmişiz mutlu oldummm
hikocanımmmmm ortağız heeee
ay mutlu oldummm
kimse tutamaz biziiiii
gitsin kilocuklarrrr
çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın toparladın mı kendini.Selam kızlar ameliyat başarılı geçti :) çok şükür evdeyim şimdi iyiyim paylaşmak istedim :)) çok stresli bir gündü benim için sonra yine detaylı yazarım ilaçlar uyku yapıyor kızımı uyutup yatıcam şimdilik bu kadar öpüldünüzzz :))
Hikom iyiki çok yedin verdigini geri aldırasın biz yeneriz siziHadekacigim, gülümm menuleriniz cok guzel..
Ben bugün cooook yedim.
İyi akşamlar kızlar, menüler gayet güzel yine bu akşam. Gül'üm menünü beğendim. Aradaki bitter nutella bi seferlik güzel, sık sık olmamak şartıyla, önemli olan miktarını az tutmak.
Bugün oğlum ateşlendi. İlaç içmeyi de reddediyo, zorla fitil vermek zorunda kaldım. Yarım saat uyudu. Şimdilik ateşi yok ama gece çıkıyo hep. İnş çıkmaz bu gece. Götürürken daha da hasta ederim diye annemlere de gidemedim bu haftasonu. Eşim işte olduğu için bırakamadı bizi. Orda anneannesi benden bile iyi bakıyo, hasta olsa da orda toparlıyo kendini.
Menüm
Eki Görüntüle 949883 Eki Görüntüle 949884 Eki Görüntüle 949885 Eki Görüntüle 949890
Kahvaltı 2 küçük dl ekmekten tost * 1.5 kk beyaz peynir
5 zeytin* şekersiz çay
Öğlen 4 kaşık pilav *7 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
ara 1 küçük yeşil elma * şekersiz çay
Akşam 1 kase cacık * 6 kaşık kuru fasulye
su 2.5 lt
spor 1.5 - 2 saat pazarda dolaşmak * 50 mekik
100 ip atlama*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?