Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tekrar geçmiş olsun ameliyatın iyi geçtiğine sevindim.epey rahatlıyacaksın artık.

Tamam canım, ben çikolata türlerini bilmiyorum pek, evet küçük bir parçaymış sorun değil. O kadar çikoyu zaten diyetisyen selahattin dönmez de öneriyomuş günlük. Ben çikoyu bulsaydım paketiyle hüpletirdim. tebrikler sen küçük bir parça yemişsin sadece. Ohh sen de yürüyüşünü yapmışsın, çok iyi.

Kızlar bu aralar çok yoğunum pek giremedim buraya epey şey kaçırmışım .
yarış varmış heralde bende yarışmak istiyorum benide katın olmazsa bireysel yarıyaşayım.
bende pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlıcam.
3 kilo versem bana yeter.
birsonraki haftayada 3 kilo versem 6 kilo eder.hedefime yaklaşmış olurum

Dün akşam okulun yemeği vardı
bol bol yedik içtik eğlendik
Diyete hiç dikkat etmedim
ama eve gelince yediklerimin hepsini çıkardım
heralde içki dokundu bütün midemi boşalttım fenada olmadı hani.
bu sabah kahvaltıda epey yedim çünkü öğleden sonra sınav görevim vardı.saat 3 e kadar kahvaltıyla durdum.sınav çıkışı çok açtım bir paket halley büskivi yedim malesef ne yapıyım çok aç tım.
akşamada 1 adet fırında but ve birkaç kaşık pilav yedim
yarında sınav görevi var yarında pek dikkat edemiye bilirim ama pazartesi bomba gibi geliyorum.

canım bundan sonradaha dikkatli ol. oğluşa geçmiş olsun. neden cildi kızarıyormuş?

inş canım benim daha dikkatli olacağım ama anlamadım gitti dün 66.7 yi açken gösteren tartı bu gün tokken bile 66.1 gösterdi beni inş dün yanlış tartmıştır da önümüzdeki cuma 65 hatta 64 görürüm canım dr cildinin çok hassas olduğunu söyledi bide alerjik egzama varmış arada böyle tekrarlayacakmış büyüse bile ona canım sıkıldı ama şükür ki çoook da önemli bişey değil inşallah tamamen geçer de rahatlar yavrum, kızardığı zamanlarda çok kaşınıyo kendini parçalıycak sanıyorum hertarafını çiziyo ya bi sürü krem solüsyon verdi ama bi günde faydasını gördük kremlerin işte benim sürekli dikkat etmem cildini her daim nemli tutmam lazımmış.. böyle işte..

çok geçmiş olsun oğluşuna

.

sabah1 haslanmis yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
kk peynir

ogle
1 tabak esek baklasi
1kase corba
1dilim ekmek

aksam
1 tabak esek baklasi
5 kasik kavurma 2 kasik pilav

spor olarak da lesilleyle 2 millim 20 dk yan 10 dk gobek

kızlar menülerin hepsi harika

ya şu maydonozu sevemedim gitti

evet bu kahvaltı pek diyetlik olmamış inşallah gün içinde telafi edersin.

Toplamda 1.700 - 1.800 gittii sanirim. Sabah lavabo sorunum wardi.
Diyete harfiyen uyamadim diye ya da hep az yiyordum ya zaten ondan pek faydasi olmadi.
Sen guzel kilo verirsin bak da gor.

bukadar gitmesi bile harika bence.zaten uzmanlar haftada 1 kilo vermek en ideali diyorlar.

senin kahvaltıda iyiymiş
insan tartıda eksileri görünce nasılda sevindirik oluyor demi ama.

kızlar sizin menülerde harika

sağol tatlım bu arada ne öğretmenisin canım ya tarih coğ veya türkçe ise sana soru sorabilirmiyim bende kpss çalışıyorum da

canım ben anasınıfı öğretmeniyim pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum.

Lajoba , elif ,,, bu hafta yaris istiorsan denizle ortak olabirlsn canim

valla canım ben diyet yapmıyorum şuan sadece az yemeye çalışıyorum o yüzden sizin gibi yarışmacılar karşısında ezilirim ben denizciğim tek başına bile 1. olabilir beni ortak edip heba etmeyelim denizi

kiymali yumurta
kk peynir
6 zeytin

ara. bardak nescafe 2 paca kucukcuk tavuk

ogle
5 kasik firinda patlican
3 kasik tavuklu pilav
yoguet

ara
1 avux citos 5 tane vardi canim acayip cekti malesef

spor olrakda 15 dk yuruyus lesille 2 milli surekli gobegi iceri. cekmece

annemlere geldim esim birakti yuruyerek el ele cok guzeldi
sukran ablam melihe cokk gecmisss olsunnnn melihin nesi var

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okuyacak dermanım yok.. kusura bakmayın.. bu hafta beniallak pullak etti...ne yaptığımı ne yediğimi nerede zaman geçirdiğimi bilmemedim..hepinizi ve diyet ve spor yapmayı çok özledim...ama hiç dermanımyok... buğün hastalandım.. daha fazla dayanamadı vucudum tempoyaa... kusma mide bulantısı derken bir serumla toparlandım biraz...şimdievdeyim yarın kendşme zaman ayıracağım.. memlekte gidemiyorum misafilerim olacak.zamanlama skmıntıım var....yiyenimi görmeyi çok istiyorum...

Herkese selam. Nasilsiniz kizlar. .geçmişe bakamıyorum 2 gündür. .
bu gün ömrümün 20 yılı geçdi.avm gitmişdik kızlarımla.alış veriş yapıyordum.arkamı bir döndüm.Nazlı yok...ilk önemsemedim saklanıyor dedim.sakince aradım.sürekli Nazlı Nazlı kızımı çağırdiç.dolaşdim yok yok yok...git gide ağlayarak bağırmaya başladım.Nazlı nerdesin kızlm çık ortaya bak sana kinder aldim.çıt yok.o an rüyadayım kabus göruyorum zannetdim eeeeee uyanmiyorum diyorumher kes başıma toplandi..sağolsunlar aradilar kızımı benle beraber.ilk kata indi bir kadın.bende küçük kızımı kucağıma alıb inmişim.hayal meyal hatırlıyorum.bir baktim kızım karşımda.o da korkmuş ağlıyor
Hatirladikça deli oluyorum.ya bulmasaydim kızımı.ne yapardım ben nasıl yaşardım
Allah hepimizin evlatlar ını korusun.evladı kayıp olan hasta olanların yardımcısı olsun

Geçmiş olsun nelsoncum en azından tatil okulla gityorsun ne kadar misafirin olacaksada toparlarsın kendini

Ayyy nazlıma okurken gözümde canlandı çık kötü bi durum ben küçükken kardeşime oldu aynı şey korkunç bişi Allah yAvrularımızı bize bağışlasın sende şokun etkisini biraz zor atlatırsın biraz zaman lazım her işte bir hayır vardır o olmuş ki Allah başka bilsen korumuş dizi iyi yönden düşünelimmm canım benim

kisa bi sure kk ya giremicem. onemli kotu bse yok. sizi sewiorm gelince detayli anlatrm

kisa bi sure kk ya giremicem. onemli kotu bse yok. sizi sewiorm gelince detayli anlatrm ablama msj atmayin face den muck

nelson geçmiş olsun

nazlım çok korkunç bir durum ben de bu yaz yaşadım. ömrümden ömür gitti sanki. Allah bir daha yaşatmasın sana da bana da tüm annelere de.

kızlar dolaştık markete girdik bişeyler aldık sonra da çok gerekli gibi geldik eve yedik
eşim sizi bi cafeye götüreyim dedi tatlı ısmarlayayım dedi kabul etmedim.
evde salep içtik yanında da eti form mısır ve pirinç patlağı yedim.

Nelsonum çok dikkat et kendine çok geçmîş olsun. Çok yoruldun bir haftadır vücut bir yerde bitiyor işte. Tekrar geçmiş olsun
Nazlma offf içim ezildi okurken. Rabbim yardım etmiş. Bir anda oluveritor işte. Neyse ki hemen bulmuşsun.
Hikmetcim kendine dikkat et
Geçmişi okurken gözüme çarptı bir arkadaşımız ameliyat mı oldu şu snda nickini hatırlayanadım telefondan yazdığım içinde geçmişe bakamıyorum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…