Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

iyi geceler kızçeler.bugün 7 ye kadar iş yerindeydik.Rafları masaları sildik.dosyaları taşıdık bi sürü iş.Daha ayıklanacak şeyler var yarında herkes gidicek.Çocugum küçük diye herhalde saolsunlar çağırmadılar.eve geldim ogluşa duş yaptıracaktım.eşimin yeğeni geldi oğlum onu çok seviyor.Yukarı çıkmak istedi.Kırmadım çıktık oynadı.Sonra hadi biyere gidelim dediler.dedim saat 10 hem yorgunum hemde oğlumun 11 de uykuda olması lazım.yoksa başa çıkamıyorum.aldım ogluşu duş yaptırdım sütünü içti.ve babası parkta yormuş gezdirmiş öğlende uyumadığı için hemen daldı akıllı bıdıgımdalmışım oğlumu sallarken eşim biişi sordu gereksiz bişi uykum dağıldı sinir oldumayaklarım sızlıyordu bari dedim bi duş alıp rahatlayayım.şimdi size bakayım yatıcam.

Tekrar geçmiş olsun ameliyatın iyi geçtiğine sevindim.epey rahatlıyacaksın artık.
Canım teşekkür ederim yeni okuyorum mesajları umarım rahatlıycam artık çok sagol ilgilendiğin için:)

selam canlarrr

iyi pazarlar hepinize

akşam misafirlikte arkadaşlardaydık.
bi dünya hazırlık yapmıştı
bir de sinema filmi koydular heh tamaammm. o arada neler yedim neler
ama sabah 80,8 dim. yani 200 gr fazla. e onu da sporla halledicez artık.

ben çamaşırla tartılmıyorum :44: genelde ince pijamalarla tartılıyorum.
tabi pijamalar değişince sayıda hemen farkediyor.

yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıcak arkadaşlar varmış. bende istiyorum da bakalım artık durum neyi gösterir.
tüm malzemelerim tamam. et günü yapmıcam ama. et sevmiyorum çünki.

hikocannn neden gelmeme kararı aldın bi süreliğine yaa
özleriz seni ama

hepinizi öpüyorummm

Bi sure dedim, sure gectiii ,))
Senin ortagin seni yalniz birakirmi hicc..
Adetim geleckk bu hafta .. ins yinede kiloweririm,
Et yerine tavuk hasla baharat dok ye. Guzel oluyor. İnanilmaz tok tutuyor.

Son düzenleme:
Bi sure dedim, sure gectiii ,))
Senin ortagin seni yalniz birakirmi hicc..
Adetim geleckk bu hafta .. ins yinede kiloweririm,
Et yerine tavuk hasla baharat dok ye. Guzel oluyor. İnanilmaz tok tutuyor.

hhehehehehhh bende bi süre diyince sandım bikaç gün
oh yaa sevindim bak...

kuzum yaa tavuk da et sonuçta. onu da yemiom
ne kırmızı ne beyaz. hiçbirini sevmem

yarın sabah patates haşlayıp başlıyorum inşallah...
eşime pek çaktırmadan yapabilcekmiyim bakalım

bugün biraz kaçırdım ama 81 e çıkmadım hiç.

yarın tam motive devammmm

Yarin herkes bir motive icinde olacak desene. Sewindim.
Bende yarin baslicam.
Hedef bu hafta 75 olmakk

Nasılsınız kızçeler?gece deliksiz uyumuşum.Sabah ogluş erken kalktı.13:30 uyuduk ikimizde.Valla dün yorulmuşum .yoksa böle uyuyamazdım.4 kap yemek yaptım.şimdi oğlumla çamaşırları katlıcaz (papatyam )

tugsell :canım geçmiş olsun .Şimdi nasılsın?

tubii:canım sabah aç karınla,wc ye çıkmış ve çıplaktartılman gerekiyor

hiko:sen mi lavita yemiştin geçende.?bende aldım yedim bugün ve vazgeçilmezlerim arasına girdi

Sağolun canlar...hala aklımda inanırmısınız.gece dondum durdum...kızımda uyumadı geceyi doğru dürüst..bir tek gasta olunca uyumaz Nazlı. ..meğersem hastaymış.şimdi burnu filan aklyor.öksürüyor kuzum..şimdi uyudu...gece kalkar muhtmelen...reyyana geçerse napıcam offf...Allah başka dert vermesin...

Hikom geldinmî canım m
Bu gün tartıda çok güzel bi rakam gördüm mucize gibiydi 60.1 700gr --- Şükommm gör gör ortağını gör

Menüm

Sabah
Yeşil çay bir kupa
1sejersiz çay
2 ince dilim janbon
Katı yumurta
3 zeytin
Peynir
Domates salatalık hepsinden parça parça eşim evde olduğu için tabak hazırlamadım
3 dlm tam tahıllı ekmek

Kahvaltı geç olduğu için öğle yok

Akşam
Yulaflı yogurt bir kase içine iki ceviz parçaladım üzüm ve tarçın serpiştirdim bu günü kapattım

:26:
Çok güzel dimi ebrum laviva ama vazgeçilmezlerin arasına girmesin ben çıktı çıkalı 4 tane yemişimdie şu diyette hedefe ulaşayım kendimi sufle ve lavivayla ödüllendirilcem valla

kızçelere geçmiş olsun canım.
düşünme artık şu kaybolma meselesini.

gül menülerin çok güzel tabi ki tartıda eksileri göreceksin .

kızçelere geçmiş olsun canım.
düşünme artık şu kaybolma meselesini.

gül menülerin çok güzel tabi ki tartıda eksileri göreceksin .

Artık göreyim dimi hadekacıgım . Bir kaç gündür takılmıştım üzülüyordum bu baya motive etti beni sanırım o içtiğim bol sular sayesinde oldu bu

Haklısın hadeka cım artık düşünmüyüm...
Eveeet kızlar gelelim diyetime.10 gündür sadece 200 qr gidimce bende biktim veeeee tavuk diyeti yapmaya başladım..aslımda bu diyet bir az ağır.ama ben emzirdiğim için yumşaltdımilaveler yaptım..
Sabah 1 haşlanmış yumurta. .1dilim ekmek.diyet peynir.çay.
Öğlen. Tavuk haşlama salata ve yarim dilim ekmek.
Ara 1 elma ve 1 bardak diyet süt.
Akşam. Tavuk haşlama salata.yarim dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta. .
Bol su ve çay..bide erken uyumak...tabii kızlar uyrsa..
Şimmdi yeteneksize bakarak spor yapıcam.

Anlattıklarını dehşetle okudum
benimde en büyük korkumdur
bu sebeple avm ye giderken pek çocukları götürmem.
bende vir anımı anlatıyım
benim kızım çok haylaz ve hareketlidir
birgün avm ye gittik
bir elbise beyendim denemem lazımdı ama ama kızımı eşime bile güvenip bırakamıyordum çünki bildiğiniz gibi değil çok hareketli neyse beraberimde kabine soktum eşimle oğlumda dışarda beklediler
ben tam soyundum benim 2 yaşındaki haylaz kabin kapısının altındaki boşluktan çıkmazmı bide kaşla göz arasında abisiyle babasınıda atlatmış koca avm nin içine dalmış ben çıplağım dışarı çıkamıyorum panikten giyinemiyorumda sadece kabinin içinde bağırıyorum sesime oğlum koştu sağolsun ben giyinene kadar kızı bulup getirdi eşiminde dünyadan haberi yok koca mağazanın öbür ucunda kıyafet bakıyor adam benimde ömrümden ömür gitmişti.
bu sebeple seni çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…