- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #13.981
tugsellll cnm nasilll oldunnn iyi misinnn
Canım teşekkür ederim yeni okuyorum mesajları umarım rahatlıycam artık çok sagol ilgilendiğin için:)Tekrar geçmiş olsun ameliyatın iyi geçtiğine sevindim.epey rahatlıyacaksın artık.
çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın toparladın mı
Sağol canım daha iyiyim şükür, Allah düşmanıma vermesin, zordu geçti gitti inşallah :)
Lajoba;
Teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim sen nasılsın??
Zehra;
Canım hoşgeldin vatana şimdiden sizin için güzel bir tatil olur dilerim bol bol eğlenceler :))
Kızlar Pazartesi tekrar aranızda olup yorumlara başlıycam bir gün daha idare edin hepimiz öpüldünüzzz :))
Araniza katila bilirmiyim :)
Bi sure dedim, sure gectiii ,))
Senin ortagin seni yalniz birakirmi hicc..
Adetim geleckk bu hafta .. ins yinede kiloweririm,
Et yerine tavuk hasla baharat dok ye. Guzel oluyor. İnanilmaz tok tutuyor.
hhehehehehhh bende bi süre diyince sandım bikaç gün
oh yaa sevindim bak...
kuzum yaa tavuk da et sonuçta. onu da yemiom
ne kırmızı ne beyaz. hiçbirini sevmem
yarın sabah patates haşlayıp başlıyorum inşallah...
eşime pek çaktırmadan yapabilcekmiyim bakalım
bugün biraz kaçırdım ama 81 e çıkmadım hiç.
yarın tam motive devammmm
Geçmiş olsun nelsoncum en azından tatil okulla gityorsun ne kadar misafirin olacaksada toparlarsın kendini
Ayyy nazlıma okurken gözümde canlandı çık kötü bi durum ben küçükken kardeşime oldu aynı şey korkunç bişi Allah yAvrularımızı bize bağışlasın sende şokun etkisini biraz zor atlatırsın biraz zaman lazım her işte bir hayır vardır o olmuş ki Allah başka bilsen korumuş dizi iyi yönden düşünelimmm canım benim
nelson geçmiş olsun
nazlım çok korkunç bir durum ben de bu yaz yaşadım. ömrümden ömür gitti sanki. Allah bir daha yaşatmasın sana da bana da tüm annelere de.
kızlar dolaştık markete girdik bişeyler aldık sonra da çok gerekli gibi geldik eve yedik
eşim sizi bi cafeye götüreyim dedi tatlı ısmarlayayım dedi kabul etmedim.
evde salep içtik yanında da eti form mısır ve pirinç patlağı yedim.
Nelsonum çok dikkat et kendine çok geçmîş olsun. Çok yoruldun bir haftadır vücut bir yerde bitiyor işte. Tekrar geçmiş olsun
Nazlma offf içim ezildi okurken. Rabbim yardım etmiş. Bir anda oluveritor işte. Neyse ki hemen bulmuşsun.
Hikmetcim kendine dikkat et
Geçmişi okurken gözüme çarptı bir arkadaşımız ameliyat mı oldu şu snda nickini hatırlayanadım telefondan yazdığım içinde geçmişe bakamıyorum çok geçmiş olsun
tugsell :canım geçmiş olsun .Şimdi nasılsın?
tubii:canım sabah aç karınla,wc ye çıkmış ve çıplaktartılman gerekiyor
hiko:sen mi lavita yemiştin geçende.?bende aldım yedim bugün ve vazgeçilmezlerim arasına girdi
kızçelere geçmiş olsun canım.Sağolun canlar...hala aklımda inanırmısınız.gece dondum durdum...kızımda uyumadı geceyi doğru dürüst..bir tek gasta olunca uyumaz Nazlı. ..meğersem hastaymış.şimdi burnu filan aklyor.öksürüyor kuzum..şimdi uyudu...gece kalkar muhtmelen...reyyana geçerse napıcam offf...Allah başka dert vermesin...
gül menülerin çok güzel tabi ki tartıda eksileri göreceksin .Hikom geldinmî canım m
Bu gün tartıda çok güzel bi rakam gördüm mucize gibiydi 60.1 700gr --- Şükommm gör gör ortağını gör
Menüm
Sabah
Yeşil çay bir kupa
1sejersiz çay
2 ince dilim janbon
Katı yumurta
3 zeytin
Peynir
Domates salatalık hepsinden parça parça eşim evde olduğu için tabak hazırlamadım
3 dlm tam tahıllı ekmek
Kahvaltı geç olduğu için öğle yok
Akşam
Yulaflı yogurt bir kase içine iki ceviz parçaladım üzüm ve tarçın serpiştirdim bu günü kapattım
kızçelere geçmiş olsun canım.
düşünme artık şu kaybolma meselesini.
gül menülerin çok güzel tabi ki tartıda eksileri göreceksin .
Herkese selam. Nasilsiniz kizlar. .geçmişe bakamıyorum 2 gündür. .
bu gün ömrümün 20 yılı geçdi.avm gitmişdik kızlarımla.alış veriş yapıyordum.arkamı bir döndüm.Nazlı yok...ilk önemsemedim saklanıyor dedim.sakince aradım.sürekli Nazlı Nazlı kızımı çağırdiç.dolaşdim yok yok yok...git gide ağlayarak bağırmaya başladım.Nazlı nerdesin kızlm çık ortaya bak sana kinder aldim.çıt yok.o an rüyadayım kabus göruyorum zannetdim eeeeee uyanmiyorum diyorum her kes başıma toplandi..sağolsunlar aradilar kızımı benle beraber.ilk kata indi bir kadın.bende küçük kızımı kucağıma alıb inmişim.hayal meyal hatırlıyorum.bir baktim kızım karşımda.o da korkmuş ağlıyor
Hatirladikça deli oluyorum.ya bulmasaydim kızımı.ne yapardım ben nasıl yaşardım
Allah hepimizin evlatlar ını korusun.evladı kayıp olan hasta olanların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?