Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar ben alışverişimi yaptım
yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıcam
sanırım yanlız yarışıyorum
gerçi kurallarınızı bilmiyorum
kendimce bişeyler yapacam artık
ama bugün felaketti geçen hafta verdiğim 700 gr fazlasıyla geri aldım sanırım.
Eşim hamsi getirmiş bugün çatlayana kadar yedim hemde somun ekmek arası yaparak
içinizden iyi .........yedin dediğinizi duyar gibiyim malesef bende kendime dedm onu
neyse yarından itibaren sıkı bir diyetle telafi edecem sanırsam bu tatili iyi değerlendirmeliyim
hepimize bu hafta kolay gelsin.

nazlımaa
çok geçmiş olsun cnm ya korkunç birandır eminim ki gözlerimde canlandı anlattıgın .
avm ler gerekten çok tehlikeli bu konudaa
geçen bende i oyun alnına götürmüştüm benimkiler ikiz ya bakıyorum biri var digeri yok
allahım oglum kardeşin nerde yok , görevli baktı yok
meger arada bir yerde saklanmış duruyormuş ama baya korktum
ben böyle yerlere gideken aynı giydirmeye özen gösteriyorum takip kolay oluyor

bikez eşim ilkez yalnız avm ye götürdü bunları dedimki tuvalete gidince birlikte götürüyorsun dimi dedim zor oluyor ama minicik wc de 3 kişi dedimmm adam ne dese begenirisn ben orada duranlara emanet edip öbürünü wc ye götürüyorum

vee ondan sonra bi süre göndermedimmm eşimle bileee , atık büyüdüler vee direk kendileirne diyorum wc ye giidnce birlikte gidin diye

ebru snein bir kaç mesajını okudum cnm anladıgım kadarıyla papatyanında yardımı ile baya bi yol kat etmiş düzenini kurmuşsun cnm
çok sevindim işe ilk başlama dönemleri zor oluyor çocuk içinde anne iinde ama sen atlatmışsın bu durumu mesela benim geçen yıl işe başladıgımda hiç altına yapmayan oglum altına bir kaç kez çiş yapmıştı ama bu kez öyle olmadı 1 ay evd ekalmama ragmen şe başladıgımda sorun çıkarmadılarrr

senindee herşey dahaiyi olur cnm inşş ilerleyen günlerde sabah kaçta başlıyorsun işe?

çoook pişmanım çoook
akşam yemeğinde yediklerimden dolayı çok pişmanım
yine tutamadım o boğazımı yaaa
bu hafta içi yeni başlıyacağım diyeti bozarsam kendimden nefre edecem.

.

iyii gecelerrrr cNlarrr ben geldim dun oglen annemlere gittim umraniyeden dayimlar geldi sabah 5.30 da yattik gırgır şamata allahim cok gizel gecti dun orda kaldim bu gunde misafirlige gittik hep beraber ordada girgir şamata gulmek ten gozlerimizden yaş geldii anlicaniz cok guzel gecti:)) esim yarin arabayi yaptiriuor cok sukur
dayim eve birakti sagolsun

ama ilk defa bu kadar cok yedimm iyi de oldu ozlemisin eve geldim yarindan itibaren tekrar devamm edicem kesinlikle herkez dedi ne guzel zayiflamissinn:) cok mutlu oldummm

ortagim nerelerdesinn gell

Kizlar, cok uykum war. Leslie 45dk yaptim.
Vicdan azabindan dolayi o da.
Arkadaslar geldi, gelirken yas pasta almislar.
Cikolatali miss gibiydii. Sonrasi mide bunaltisi malesef..
Yarin diyete baslioruz.
Keewom yrn msj aticam cok uykm var affet.
Deniz , lajobayla ortak olabilirsin.
Hepinizi optm tatli ruyalar..
Sizi sewiyorum.

Iyi geceler çıtırlar:)) beni sorarsanız daha da iyiyim ama bu hafta diyet yapamayabilirim sporda 10 gün yok sanırım( işte bu beni çıldırttı ama napıyım önce sağlık dimi:))

Ebrucum şimdi iyiyim tatlım sorman yeter:))
Nazlıma; canım Allah korumuş kuzunu sana bağışlamış düşüncesi bile çıldırtıyor insanı çok geçmiş olsun....

Hadi şimdilik öptüm hepinizi :))

İyi geceler arkadaşlar.Bugün ögel uykusunu fazla kaçırınca ogluş zor uyudu.Haklı masum bak benim hala uykum yokSizlere bakıp törpü yapayım barisehram olsa törpümle ilgili yorum yapardı nerdesin sehramm

bugün:aç karınla 1 bardak sıcak limonlu su

10:30=1.5 dl.ekmek,1 yumurta sarısı,2 dl. sucuk,kk peynir,1 bıçak ucu tereyag bal,çay
16:00=1 laviva çiko
17:30=biraz kapama,1.5 bardak ayran
20:30=1 dl.kek,çay, türk kahvesi(arkadaşlarım geldi)

kalan kekleri çantama koydum.Sonra vazgeçip kv koydum ogluşla bol bol yesinler.Ne kadar az cıss girerse migdeye o kaaa iyi

saolsun zaman ayırıp dinledi.çözüm aradı pogram yaptı.bende uyuyorum ve herşey daha iyiye gidiyorçok etkilendi yavrum bu kadar olacağını tahmin edemezdim.ilk günler vazgeçmeyi çok düşündüm ama evde olmak iyi gelmiyordu ve dayanmm gerek dedim.inş bugünlerini hatrlamaz.çünkü 2 çocuk olunca büyük ihtiml çalışmıycam.bezen de ona kendimi az gösterdiğim için anneliğimi suççluyorumseninkiler alımış ne güzel kafanda rahat olur iş yerinde.

nazlma:canım geçmiş olsun canım.İnsanın ömründen ömür gider.inş bi daha böle bişi yaşamazsın.

06:45 uyanıyorum.08:10 işte oluyorum.08:30 başlıyor.neden sordun canım?

Anammmm saat 2 oluyor.Törpüm bitti.Ogluş gece klkarsa görücem törpüyü müzik keyfiniİyigeceler

gunaydin citirlarim :) geldim kevserimm kusura bakma hafta sonu pek giremiyorun form a cumartrdi gunu gezmem vardi ordan kv ye gectim aksam eve gel kizi uyutu spor yap halim kalmadi pazar gunu sabahtan annemlere gittim aksama kadar aksamda esim geldi annemlere oturduk sonra eve gel kizi uyutu spor yap halim kalmadi :) bu arada benim evdeki tartim fazla tartiyomus annemlerde aksam tok karnima tartildim 77.800 gosterdi belki o tarti bozuktur diye kizimi babami ve esimi tarttim hepsi dedikleri kikoda cikti yanii ac karnima tarti kac olurdu acaba acaip mutlu oldum :))
nazlima canim cok zor bisey yasamissin benimde encok korktugum seydir ins bidaha olmaz canim
ebrumm duzeninizin yerine oturma inan cok seviniyorum okurken yuzum guluyo :)
kevserim ne guzel eglenmissin annenlerde :)
hikosss bi dilim pastadan bisey olmaz dun bende baya kacirdim
kizlar bugun yigenim ameliyat olcak geniz etinden kucuk yigenim bana gelicek kizimdan 2.5 ay kucuk bakalim napicam ikisiyle o yuzden bugunde pek gelemiyebilirim ama diyetime dikkat edicem kevserim aksamda menumu yazarim optum hepinizi

Günaydın . Kardan habersiz şapkasız şalsız eldivensiz kapı önündeyimdonuyorum inş yeni yerimiz sıcak olur. Boğazlarım acıyo hemen 1 pastil attım ağzıma.

günaydın çıtırlar,dolu dolu bir haftasonu yaşadım,güzel stres attım,sizler nasılsınız,geçmişe birazdan bakıcam,

nazlma,yaşadığın hemen hemen her annenin başına belli biryaşta geliyor maalesef,rabbim kimseyi evladı ile sınamasın,

eprumm iş yeriniz taşınıyor sanırım,yakınmı burası evine,anahtar vereceklermi sana,

günaydınnnn

ebrucum erken kalkıyormuşsun ya onun için sordum . erken başlıyorsun sende benimde eski iş yerim öleydi yaa
erken kalkardım hoş şimdiide erken kalkıyorum ama ir sürü iş yapıyorum.
mesela bugün 7 de kalktım çm astım bulaşık makinaısnı boşalttım, kahvaltı haızrladım ogluşlarla kahvaltı yaptık
geç kaldık telaşı olmadannn rahat rahat süslendim çıktım
onları kv ye bıraktım işee geldim..

Gunaydin kizceler..
Bugun diyete basladim, patates yerine meyve gunu yapiorum.
2gun dikkat etmedim diye 600gr hoppp geri gelmis. 77.500 ..
Yas pasta dun, bi gun once dönerr.. eee olacagi buydu.
İlk hedefi 75di. Bu hafta ilk hedefime ulasicam insallah.
Herkese mutlu haftala..

Ebruuu kendimi kandirdim ve ayy ne koyms tadi dedim. Benim en sewdigim tadella allahm yok boyle bise .. bu hafta ewden disari cikmayi dusunmuorum. Suan ewde yas pasta war, yememek icin kendimi zor tutuorum,.

NAZLMA canim arkadasim, zor bir durum yaşamissiniz Allahm bi daha gostermesin.

Mewcanim hafta sonunun guzel gecirmne cok sewindim. Ben iyiyi cok sukur. Kizin nasil iyi mi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…