- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.401
sabah 11:00 1.5kk peynir, 2 yk pekmez, 5 zeytin, 1 domates, 3 dilim uno denge, yarım porsiyon biber kızartma,1 ceviz, 2 badem
ara 1 armut, 1 elma
akşam 19:30 1.5 çipura tavada, bol salata, 1 bardak acılı şalgam
ara yarım elma , yarım greyfurt 1 avuç beyaz leblebi
yediklerim toplamda1312 kalori yapıyor
2 fincan yeşil çay, 2,5lt su, leslie 4 mil, 5dk ip atlama ( 600 ) 323+55 kalori
akşam biraz fazla kaçtı
Ben senin demek istedigini anladım ve kilo bildirimi yapıcaz menüde paylaşıcaz.Yalnız grup olarak yarışmıycaz ama hepmiz birbirimizle rakibiz zaten yarışıyoruz ama dostuzda deyip dostlugumuz teyit etmek istedim.Her ikimizde bişi ima etmedik ben öylesine hem rakip hem dostuz ne güzel demek istedim.
bu gece tarihin arka odası var tabi gece baya oturcaz diye kocam tuturdu canım spagetti istedi bende ona uydumyaptık yedik valla koca tabağı gece gece
Kizlar sizleri cok ozluyorum yaaa.
Uzun uzun yorum yazasim geliyo sizlere.
Ben de 2 gundur acayip sacmaladim yarin eski duzene donuyorum ipin ucu kacmadan kendimintoparlayayayim
Okullar tatil oldu cocuklu olanlar misafirlige gelcekler gunduz insallah cok fazla kacirmam
Pspatya ellerine saglik yemwgin guzel gozukuyo
Hawarcim tebrik ederim bu hafta cok iyi vermissin.
Zorisimbuldum nelson sehraa gezmelerde cok yemeyin bakin okadar emek bosa gitmesin aman diyimm
Ebrucum senle sohbetlerimizi de ozledim.
Beni ozleyin emiii kizlarhepinizi
Canım cok sagol...babacigimin 5. Ameliyatı bu ilkini daha askerken olmus... Allah onu bizden ayırmasın.. O benim herseyim...canım çok geçmiş olsun...inşallah önemli birşey yoktur...
sanırım sigarayla alakalı. ben eskiden beri çok severim patlıcanı..
ve menüm:
11:00 peynir, zeytin, domates, salatalık, 2 közlenmiş kırmızı biber, ,3-4 dilim sucuk, 2 dilim çavdar, 2 ceviz
14:00 bir portakal, yarım elma
15:30 3-4 yk taze fasülye, 1 çavdar
17:00 bir kivi
18:00 1 kepçe tarhana, 3 yk patlıcan kebabı, 2 yk makarna, yoğurt
az önce yeşilçay
Ayyy cok güzel bi görüntü .., annem bunu muhteşem yapar... Ne zamandır aklimdaydi...köftesini beceremem diye yapmadım ... Eline saglık canım
canım ben menünü beğendim. akşamda kaçmış birşey göremedim ben....
sporda güzel...
ben kendime onra çok kızdım ben de hiç gece yeme alışkanlığı olmadı çok rahatsız etti beni bide ben zayıfda değilim kesinlikle yapmamma gereken bişeydiayyy canım ben de gece program izleyip kardeşlerimle gece yemek yerdim o günleri hatırlattın bana
ne güzelllll valla sana kızamadım bileee
ama ben o zaman zayıftım
çocuklar hep aynı demekki bizde hep evi ararız akşam olunca başka yerde kalmayı hiç sevmez kızım menün güzel olmuşkızlar kızımı zor uyutuyorum burayı yabancı gördü ağlıyor yeni yatırdım geldim
bir kuru incir bir elma
bugün ailecek kahvaltı ettik
bir dilim beyaz ekmek iki kızarmış domates az labne iki bar çay birden az yumurta çünkü tereyağlıydı birazcık b peynir beş zeytin tadımlık bal tadımlık reçel
öğleyin kasenin dibinde şehriyer çorbası bir tabak fırında karnıbahar bir dilim k ekmeği yarım kase yoğurt
arada bir aktivya bir ayva
akşam bir dilim k ekmeği bollll salata
geç yatacak gibiyim ablamlarla oturucam çok acıkırsam bir portakal yerim
hep öyle canım sanki neden öyle olursa çok iradesiz oluyorum hafta sonları dediğin gibi bütün bi hafta haftasonu alınanları vermekle geçiyo haftasonu yenir kafa yapısını değiştirmek lazım ama nasıl eşim o kadar iştahlıki haftasonları he kalorili güzel şeyler ister sebze varsa dışarda yiyelim der kaçış yok yani bende de reddedecek irade yok malasefgünmaydın çıtır anne adaylarııııı
kızlra bu sabah tartıldım +300 deyim, moralim bozuldu, kendime çok kızıyorum, hafta sonu y,iyorum sonra hafta içi onu vermek için uğraşıyorummm
elff haklısın gece yamemek lazım, ve bu hafat sonu işi yani ödül olayını abartıyoruzzz, bide benim bir huyum vardır, bitirmeden durmam, o lezzetli şeyden tadımlık alamıyorum illahi doyumluk olacak, ama bu hafta onuda yenmeye çalıştım 2 gündür dolapta kabak tatlısı var cuma yapmıştım o gün yedim cumarteside yedim ama dünden beri yemiyorum eşime diyorum bitir
minik kelebek doyuarsın canım ekmeksiz ama, hiç yeyemezlik yapam günde 4 dilim falan yemelisin,i bide sen hala emziriyorsun, kilo verecem diye çok kasma kendini sadece fazlaş yeme
ebruuu nerelerdesin yawww özledik
Burdayım canımKendimi biraz geri çektim diyelim.Ama takipteyim Papatya ve senin iradeli devamınızı izliyorum Kalori sepetine uye oldum.Çok güzel bir siteymiş.
Canım kalori sepetinde yarım tabak olmuyor sanırım.Hep 1 porsiyon olarak degerlendiriyor.Bu akşam karnıyarık yiycem.Kaç tane yersem 1 pporsiyon olur?1 porsiyon 1 kepçe mi?
bende öyleyim eğer hiç yemezsem kendimi tutarım ama tadımlık alınca bi bakmışım tabak bitmiş aslında bu öğretile blir bişey senin yatığın gibi nefsimize hakim olcaz ve bunu beynimize öğreticez yoksa ne bu diyet faslı biter nede bu kilolar gider gitse bile yeme alışkanlığı değişmediğinden geri gelir irade lazımelff haklısın gece yamemek lazım, ve bu hafat sonu işi yani ödül olayını abartıyoruzzz, bide benim bir huyum vardır, bitirmeden durmam, o lezzetli şeyden tadımlık alamıyorum illahi doyumluk olacak, ama bu hafta onuda yenmeye çalıştım 2 gündür dolapta kabak tatlısı var cuma yapmıştım o gün yedim cumarteside yedim ama dünden beri yemiyorum eşime diyorum bitir
minik kelebek doyuarsın canım ekmeksiz ama, hiç yeyemezlik yapam günde 4 dilim falan yemelisin,i bide sen hala emziriyorsun, kilo verecem diye çok kasma kendini sadece fazlaş yeme
ebruuu nerelerdesin yawww özledik
ebruuuu papatya ve irade demişsin. yeme konusunda diyorsan bu aralar pek irade yok...
kızlar neden böyle oluyor. insanlar 20-30 kilo veriyorlar. ben 2 kiloyu veremedim gitti. aslında genel olarak çok yemiyorum ama bazen hayır diyemiyorum.
bugün oğlumla dışarı çıktık.
acıkmaya başladım dışarıda. evde yiyeyim diye kendimi telkin etmeye çalıştım. evde bulgur pilavı vardı. 2 yk yanına da yoğurt yedrim dedim. oğluma da hamburger yaparım...
o sırada eşim 15 dakikalık işim var. oğlan acıkmış.hadi siz birşeyler yiyin dedi. ve ben kendimi elimdeki ekmek arası dönerler buldum.
yemeye başladım, hem pişman oldum hem yedim. eve gelince de üstüne mozaik pastayı yedim.
oooffffffffff
vermem gereken 2,5 kilo var. insan dikkat etse 2 yada 3 haftalık iş.
bana başka birşey gerek ama ne???????????**
bende öyleyim eğer hiç yemezsem kendimi tutarım ama tadımlık alınca bi bakmışım tabak bitmiş aslında bu öğretile blir bişey senin yatığın gibi nefsimize hakim olcaz ve bunu beynimize öğreticez yoksa ne bu diyet faslı biter nede bu kilolar gider gitse bile yeme alışkanlığı değişmediğinden geri gelir irade lazım
nedense o 1 -2 kilo gitmez hiç bu kadar canını sıkma akşam hafif bişeyler yersin spor yaparsın biter gider en azın dan kilo olarak dönmez zaten bi döner ekmekle kilo alınmaz ardından yediklerimize dikkat etsek ama olmuyo zaten şuandaki kilolar hep o huyumuz yüzünden
0.5 yazınca yr oluyo canım 1 patlıcan 1 porsiyondur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?