Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım ben menünü beğendim. akşamda kaçmış birşey göremedim ben....
sporda güzel...

şimdi neden öyle söylediğini anladım canımmmm aynen öyle hem rakip hem dostuz yaşasııınnnn zayıflamaaaakkk

bu gece tarihin arka odası var tabi gece baya oturcaz diye kocam tuturdu canım spagetti istedi bende ona uydum yaptık yedik valla koca tabağı gece gece

ayyy canım ben de gece program izleyip kardeşlerimle gece yemek yerdim o günleri hatırlattın bana
ne güzelllll valla sana kızamadım bileee
ama ben o zaman zayıftım

kızlar kızımı zor uyutuyorum burayı yabancı gördü ağlıyor yeni yatırdım geldim
bir kuru incir bir elma
bugün ailecek kahvaltı ettik
bir dilim beyaz ekmek iki kızarmış domates az labne iki bar çay birden az yumurta çünkü tereyağlıydı birazcık b peynir beş zeytin tadımlık bal tadımlık reçel
öğleyin kasenin dibinde şehriyer çorbası bir tabak fırında karnıbahar bir dilim k ekmeği yarım kase yoğurt
arada bir aktivya bir ayva
akşam bir dilim k ekmeği bollll salata
geç yatacak gibiyim ablamlarla oturucam çok acıkırsam bir portakal yerim

özledik zatennnn canımmmm
hoş ben de pek giremiyorum yaa
ama dikkat etmeye çalışıyorum

Canım cok sagol...babacigimin 5. Ameliyatı bu ilkini daha askerken olmus... Allah onu bizden ayırmasın.. O benim herseyim...
Ayyy cok güzel bi görüntü .., annem bunu muhteşem yapar... Ne zamandır aklimdaydi...köftesini beceremem diye yapmadım ... Eline saglık canım
Simdi benim menulerim dün
Sabah 1 yumurta 1 zeytin 1 dilim peynir, 2 dilim k.ekmegi
Muhallebi tenceresinin dibi biraz ..:)
1 elma galeta
Aksam biraz kiyma soslu makarna
3 litre su
20 dk spor (kızım bu kadar izin verdi )

Hawar bu hafta güzel kilo vericeksin galiba(ins)
zorusbuldum canım ben bugünkü menünü az buldum...(sonra benim yaptığımı yapmada)
bugunku menüm
sabah 1 yumurta 3 zeytin çeyrek simit
ara 1 bardak ayran
aksam üzeri 1 lahmacun (büyük ) 2 bardak ayran az salata
ara yarım muZ
9 gibi 5 zeytin ,3 dilim k.ekmegi biraz peynir (((
cok üzgünüm geceki yemek icin
ama dunle bugün (baklavalara böreklere sizi yemicem dedim) bunuda belirteyim :)))

canım ben menünü beğendim. akşamda kaçmış birşey göremedim ben....
sporda güzel...

balık birbuçuk oldu ya ondan dedim canım, 555 kalori, gerçi sabah geç kahvaltı yapınca öğleni atlıyorumm

senin menünde güzel aslında aradaki küçük kaçamak biraz bozmuş işi,

günmaydın çıtır anne adaylarııııı

kızlra bu sabah tartıldım +300 deyim, moralim bozuldu, kendime çok kızıyorum, hafta sonu y,iyorum sonra hafta içi onu vermek için uğraşıyorummm

ayyy canım ben de gece program izleyip kardeşlerimle gece yemek yerdim o günleri hatırlattın bana
ne güzelllll valla sana kızamadım bileee
ama ben o zaman zayıftım
ben kendime onra çok kızdım ben de hiç gece yeme alışkanlığı olmadı çok rahatsız etti beni bide ben zayıfda değilim kesinlikle yapmamma gereken bişeydi
çocuklar hep aynı demekki bizde hep evi ararız akşam olunca başka yerde kalmayı hiç sevmez kızım menün güzel olmuş
günmaydın çıtır anne adaylarııııı

kızlra bu sabah tartıldım +300 deyim, moralim bozuldu, kendime çok kızıyorum, hafta sonu y,iyorum sonra hafta içi onu vermek için uğraşıyorummm
hep öyle canım sanki neden öyle olursa çok iradesiz oluyorum hafta sonları dediğin gibi bütün bi hafta haftasonu alınanları vermekle geçiyo haftasonu yenir kafa yapısını değiştirmek lazım ama nasıl eşim o kadar iştahlıki haftasonları he kalorili güzel şeyler ister sebze varsa dışarda yiyelim der kaçış yok yani bende de reddedecek irade yok malasef

Ekmegim yok benim yaaaa doyarmiyim onsuz...
dun yengemler filan zayiflamissin kaç kilo verdin dedi... (Mutlu oldum)
devam ...son gaz ...bu hafta iyi gidiyorum umuyorum bozmam Allahım ben ne zaman 69 U gorcem..
ne zaman gorurim ki acep:44::44:

elff haklısın gece yamemek lazım, ve bu hafat sonu işi yani ödül olayını abartıyoruzzz, bide benim bir huyum vardır, bitirmeden durmam, o lezzetli şeyden tadımlık alamıyorum illahi doyumluk olacak, ama bu hafta onuda yenmeye çalıştım 2 gündür dolapta kabak tatlısı var cuma yapmıştım o gün yedim cumarteside yedim ama dünden beri yemiyorum eşime diyorum bitir

minik kelebek doyuarsın canım ekmeksiz ama, hiç yeyemezlik yapam günde 4 dilim falan yemelisin,i bide sen hala emziriyorsun, kilo verecem diye çok kasma kendini sadece fazlaş yeme

ebruuu nerelerdesin yawww özledik

bugün durumum çok vahim. sabahları güne gayet iyi başlıyorum. gün içinde cozutmaya başlıyorum. yememem gereken çok kalorili birşey yediysem de demoralize olup yattı balık yan gider diyorum..
az önce ekmek arası et döner yedim. ardından da mozaik pasta...
bu gidişle ben 60'ı biraz zor görürüm...

Burdayım canımKendimi biraz geri çektim diyelim.Ama takipteyimPapatya ve senin iradeli devamınızı izliyorumKalori sepetine uye oldum.Çok güzel bir siteymiş.

Burdayım canımKendimi biraz geri çektim diyelim.Ama takipteyimPapatya ve senin iradeli devamınızı izliyorumKalori sepetine uye oldum.Çok güzel bir siteymiş.

ebruuuu papatya ve irade demişsin. yeme konusunda diyorsan bu aralar pek irade yok...
kızlar neden böyle oluyor. insanlar 20-30 kilo veriyorlar. ben 2 kiloyu veremedim gitti. aslında genel olarak çok yemiyorum ama bazen hayır diyemiyorum.
bugün oğlumla dışarı çıktık.
acıkmaya başladım dışarıda. evde yiyeyim diye kendimi telkin etmeye çalıştım. evde bulgur pilavı vardı. 2 yk yanına da yoğurt yedrim dedim. oğluma da hamburger yaparım...
o sırada eşim 15 dakikalık işim var. oğlan acıkmış.hadi siz birşeyler yiyin dedi. ve ben kendimi elimdeki ekmek arası dönerler buldum.
yemeye başladım, hem pişman oldum hem yedim. eve gelince de üstüne mozaik pastayı yedim.
oooffffffffff
vermem gereken 2,5 kilo var. insan dikkat etse 2 yada 3 haftalık iş.
bana başka birşey gerek ama ne???????????**

Canım kalori sepetinde yarım tabak olmuyor sanırım.Hep 1 porsiyon olarak degerlendiriyor.Bu akşam karnıyarık yiycem.Kaç tane yersem 1 pporsiyon olur?1 porsiyon 1 kepçe mi?

bende öyleyim eğer hiç yemezsem kendimi tutarım ama tadımlık alınca bi bakmışım tabak bitmiş aslında bu öğretile blir bişey senin yatığın gibi nefsimize hakim olcaz ve bunu beynimize öğreticez yoksa ne bu diyet faslı biter nede bu kilolar gider gitse bile yeme alışkanlığı değişmediğinden geri gelir irade lazım

nedense o 1 -2 kilo gitmez hiç bu kadar canını sıkma akşam hafif bişeyler yersin spor yaparsın biter gider en azın dan kilo olarak dönmez zaten bi döner ekmekle kilo alınmaz ardından yediklerimize dikkat etsek ama olmuyo zaten şuandaki kilolar hep o huyumuz yüzünden

sizi bilmem ama benim saçma huylarım var yeme konusunda. zaten boğa burcuyum. yemeyi severim.
elime aldığım tabak bitecek illa. kıtlıktan çıktım. birazını ye bırak dimi...tadımlık ye...çatlayana kadar yemenin anlamı ne..
dün bulgur pilavı yapmıştım. ömrümde ilk kez de içinde bulyon koydum. o da harika olmuş. 6 yk yedim. o pilav evde nasılsa. 3 yk ye...gerisini yarın yersin..
kesinlikle dediğin gibi bu alışkanlığı bırakmak gerek...
şimdi kilo verdim diyelim. tadımlık yemeyi öğrenemezsem yine alırım...
bu hafta yine 62,2 de kalmayı hedefliyorum. malum anneme gideceğim. orada almadan gelmeyi ümit ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…