- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.021
hikmetcim şimdilik iyi gidiyor.
maşallah diyeyim...süper kilo vermişsin.
Biraz once 1 dilim yaş pasta yedim.
:18
Kızınn bana,, offf bugun her firsatta leslie yapicam.
aMa cissssss öhhhhhhhhhh böğgggggg hikom dun yedin bugun niye yedin kiz doverim seni bi daha yemeAma ama ama coooook guzeldi amaaa ..
Kizlar, yeni halimin fotosunu attim. Kewomdan baska kimse bakmamis.
Gurur tablom albumde.
Ama ama ama coooook guzeldi amaaa ..
Tubiiiii ortaaaagimmmm gel naptgmi gör(
selam yafrilerrrr
nasılsınız bakalımmm
sabah namazında hüplettiğim 2 dilim çikolu kekten sonra az önce tartıda yine 80.6 çıktım.
sevindim artıda çıkmadıgım için...
bende hikomla aynı başlayayım, bugün meyve günü yapayım :)
akşam misafirlerim vardı. meyve dilimlerim onlara ama çoğu kaldı.
atmak istemedim israf olmasın die.
hem değerlendirmiş hemde meyve günü yapmış olurum...
bugün eşimin doğumgünü.
pasta alıcaktım ama vazgeçtim.
bugün eşim de pasta vs. istemediğini söyledi.
kaçamaktan kurtuldummmm
arkadaş ekledim seni kuzu. kabul et de bende bakim. çok merak ediyordum senii
gıııızzzzz pasta mı yedinn...
eve almamak lazım. insanın gidip gelip yiyesi geliyor.
sonra da ne motive kalıyor ne bişi...
tamam daha yeme olurmu kuzuuu... biz kazancas bakk
hikomm canisin biliyorsunn oo lesille ve temizlikk o pasta erimistir
ohhhh pastaaa coktann gitjistir cnm sıkma canini sen onu erittin bile ben bj daha yeme diye kizdim sana kizmadin demi banaOglan uyudu. Leslie yapicam yine. Mecburum kewom.
ohhhh pastaaa coktann gitjistir cnm sıkma canini sen onu erittin bile ben bj daha yeme diye kizdim sana kizmadin demi bana
Denizcim benim kızımda seninki gibi aynen çok hareketli.bide çok sosyal bir kız.gerçekten biri gel gidelim derse tereddutsuz gider.Anlattıklarını dehşetle okudum
benimde en büyük korkumdur
bu sebeple avm ye giderken pek çocukları götürmem.
bende vir anımı anlatıyım
benim kızım çok haylaz ve hareketlidir
birgün avm ye gittik
bir elbise beyendim denemem lazımdı ama ama kızımı eşime bile güvenip bırakamıyordum çünki bildiğiniz gibi değil çok hareketli neyse beraberimde kabine soktum eşimle oğlumda dışarda beklediler
ben tam soyundum benim 2 yaşındaki haylaz kabin kapısının altındaki boşluktan çıkmazmı bide kaşla göz arasında abisiyle babasınıda atlatmış koca avm nin içine dalmış ben çıplağım dışarı çıkamıyorum panikten giyinemiyorumda sadece kabinin içinde bağırıyorum sesime oğlum koştu sağolsun ben giyinene kadar kızı bulup getirdi eşiminde dünyadan haberi yok koca mağazanın öbür ucunda kıyafet bakıyor adam benimde ömrümden ömür gitmişti.
bu sebeple seni çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun.
.
Masum benim eşimde böyle.azcık soğukkanli.sen maşallah büyütmüşsün ikizleri.darısı başımıza.nazlımaa
çok geçmiş olsun cnm yakorkunç birandır eminim ki gözlerimde canlandı anlattıgın .
avm ler gerekten çok tehlikeli bu konudaa
geçen bende i oyun alnına götürmüştüm benimkiler ikiz ya bakıyorum biri var digeri yok
allahım oglum kardeşin nerde yok , görevli baktı yok
meger arada bir yerde saklanmış duruyormuş ama baya korktum
ben böyle yerlere gideken aynı giydirmeye özen gösteriyorum takip kolay oluyor
bikez eşim ilkez yalnız avm ye götürdü bunları dedimki tuvalete gidince birlikte götürüyorsun dimi dedim zor oluyor ama minicik wc de 3 kişi dedimmm adam ne dese begenirisn ben orada duranlara emanet edip öbürünü wc ye götürüyorum
vee ondan sonra bi süre göndermedimmm eşimle bileee , atık büyüdüler vee direk kendileirne diyorum wc ye giidnce birlikte gidin diye
Sağol ebruşum.gitmezmi.öldüm öldüm...nazlma:canım geçmiş olsun canım.İnsanın ömründen ömür gider.inş bi daha böle bişi yaşamazsın.
Evet cnm geliyor malesef.daha dikkatlı olmak lazımmış..günaydın çıtırlar,dolu dolu bir haftasonu yaşadım,güzel stres attım,sizler nasılsınız,geçmişe birazdan bakıcam,
nazlma,yaşadığın hemen hemen her annenin başına belli biryaşta geliyor maalesef,rabbim kimseyi evladı ile sınamasın,
eprumm iş yeriniz taşınıyor sanırım,yakınmı burası evine,anahtar vereceklermi sana,
Ebruuu kendimi kandirdim ve ayy ne koyms tadi dedim. Benim en sewdigim tadella allahm yok boyle bise .. bu hafta ewden disari cikmayi dusunmuorum. Suan ewde yas pasta war, yememek icin kendimi zor tutuorum,.
NAZLMA canim arkadasim, zor bir durum yaşamissiniz Allahm bi daha gostermesin.
Mewcanim hafta sonunun guzel gecirmne cok sewindim. Ben iyiyi cok sukur. Kizin nasil iyi mi.
Ebrum yeni evemi taşınacaksın.hayrli olsun cnm..MEV: yan tarafa taşındık ve anahtar yine yok(
Masum: bende namaz kılıyom . Sandiviçimi hazılıyom. Eşime ütü yapıom fön makyaj Anca. Bazen bende çamaşır asıyom öle işte :))
Nazlıma:yok kızAllah söyletti inş keşke ofis yan tarafa taşındı
Papatyam: olmaz mı iyi ki varsın
Yuvarladı çamaşırları kahvaltıyı hazırladık
Tubi: eşinin d günü kutlu olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?