- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.041
Kızlar hasta oluyorum.Hapşırık üşüme boğazım acıyor burnum akmaya başladı:2gluşa geçmese bari:18:bol bol çay yeşilççay içtim bugün.spor yapamıycam halim yok.Annem çok sevdiğim göçmen yemeği yapmış.Dayanamdım gittim yedim.gelirken oğlum 22:20 uyudu papatyam eve geldim.ortalıgı topladım,eşimle kendime ütü yaptım oje sürdüm(hasta ama oje de sürer )size bakıyorum yatıcam hemen.sıcak bi ıhlamur yapanım bile yok
kızlar yaaa bugün diyet miyet hak getire bende...
aşırı yemedm tabi ama çok da dikkat edemedim.
sıkıntılıydım bugün azıcık. ondan olsa gerek diyet moduna giremedim.
bu arada, yaşlarımızı yazsak ya?
Maşallah çok düzeyli bir topiğimiz var. ama yaşlarımızı bilirsek büyüklerimizi bilip ona göre davranırız olmazmı?
ben kimseyi tanımıyorum mesela.
saygısızlık da etmek istemem.
mesela canım ortime hikocan diyorum ama benden büyük heralde. utandım kendimdennnsaygısızlık ettim gibi oldu.
resimlerinde tam çıtır görünüosun ama böyle şeylere de çok takıgım nedense yaa...
Maşallah çok düzeyli bir topiğimiz var. ama yaşlarımızı bilirsek büyüklerimizi bilip ona göre davranırız olmazmı?
mesela canım ortime hikocan diyorum ama benden büyük heralde. utandım kendimdennnsaygısızlık ettim gibi oldu.
resimlerinde tam çıtır görünüosun ama böyle şeylere de çok takıgım nedense yaa...
O löp göbek kalın bacaklar nereye gitmiş:))kıs çok güzel orantılı zayıflamışsın bravone dyim.
maşallah nazar değmesin kız ebrunun dediği gibi o löp göbek gitmiş yerine fıstık gibi hiko gelmiş az kaldı bi 8 kilo sorna bende böle olacağım inşallah tebrik ediyorum seni canı gönülden
Kızlar hasta oluyorum.Hapşırık üşüme boğazım acıyor burnum akmaya başladı:2gluşa geçmese bari:18:bol bol çay yeşilççay içtim bugün.spor yapamıycam halim yok.Annem çok sevdiğim göçmen yemeği yapmış.Dayanamdım gittim yedim.gelirken oğlum 22:20 uyudu papatyam eve geldim.ortalıgı topladım,eşimle kendime ütü yaptım oje sürdüm(hasta ama oje de sürer )size bakıyorum yatıcam hemen.sıcak bi ıhlamur yapanım bile yok
çok geçmiş olsun
kendine dikkat et
yakın olaydık gelir yapardım ıhlamurunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?