Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizlar doktordan geldik simdi kizimin agzinda mantar ve aft olmus malesef neden olur dedim surekli agzina biseyler aldigi icin olurmus ee benim kizda evde yerde ne gorse agzina aliyo o kadar dikkat ediyorum ama yinede oluyo neyse bundan sonra dahada dikkatli olucam dokto damla verdi onu kullanicaz 5 gun ins gecer
mevcanim iyiyim bende evdeyim ugrasiyorum kurabiye yapiyorum )
ebrum aman dikkat et sen dun usuttun sanirim karda beklemistin dimi bugun sicak biseyler ic canim

Ebrucum aman dikkat et. Hhem is hem oglunla ilgilenmen hasta olunca hicbiseye takati kalmaz insanin.

Masum adetn neden o kadar gecikti ki.. bir de monti Dieti ne oluyor. Anlatr misin

Mewcan biraz once bir dizide pizza yiyorlardi iciimmm gitttoii. sende pizza diyince iptalim simdi. Benim ocakta tavuk haslaniyor. Diyete uymam gerek. Mecbur bu saatte yicem.

Kubossssss gecmis olsun ,, doktordan sonra yaz bize merak ederz.

kubos bizimki de herseyi agzina atior.
(( ins bzde olmaz. Cok gecmis olsuuunnnn..

hikmetcimm ben polisiktik over hastasıyım yani düzgün adet göremem yumurtalam işlevinin bozuk olması demek
ostrojen hormponu salgılanmaması demek zayıfladıgım için çok düzenliydi adetlerim ama sonra kilo alınca eskiye dönüyorum yavaş yavaş hamileyim die çok korktum emin oldugum halde yani

cnm monti glismein enkdesk diyeti, birazda ayrıştırma pretin ve kh aynı ögünd eyemiyorusn
beyazun , pattes,üzüm, karpuz muz, pirinç yasak yani glismein endeksi fazla olan gıdalar yasak

günaydınlaaaaaaarrr

nasılsınız kızlar?
ben bugün düne göre daha iyi hissediyorum kendimi...

bugün patates günü yapıyorum inşallah.

sabah 1 bardak ılık sirkeli suyumu içtim.
patateslerim haşlanio. bugünü bozmadan bitirip yarın -1 çıkmak istiyorum tartıda.

hepinizi öpüyorumm

hikommmmmm ortimmmmmm maşallah gitsin kilocuklar süpersin yaaa
accaip özendim. bende vercem işte
dün bozdum maalesef moralim bozuktu.
bugün daha iyi sonuçlar alırım inşallah

ama yinede yazıyım ben 35 yaşındayım

.

24 yaşında çıtır bi anneyim 8 aylık kızım varr

Ben 88liyim, 7subatta 26olucam. Bana istedigini soyleyebilirsn,

27 yaşındayım 9 Mart'ta 3 yaşına girecek bir oglum var

ayyy maşallah herkezcikler çıtırmış yaaa

yaşa takılmamak lazım evet ama inanın çok rahatladım. abla denilecek kadar büyük kimse de yokmuş

tam tamına 36 yaşındayım. abovvv hiç 36 dememiştim daha. 2014 e girince dedim. pek kocaman olmuşum ben be... 9 yaşında bir oğlum var...
ebrucum çok geçmiş olsun. çok sevindim oğlunun erken uyanmasına. 22:20 çok iyi bir saat.
kübracım çok geçmişi olsun. aft ben de çok çıkar.
hikmet sen ne güzel kilo veriyorsun maşallah.
ben bu sabah anladım ki ben spor yapmayınca kilo veremiyorum. ne kadar az yesem de ne kadar aç yatsam da olmuyor. zaten az yiyen bir insanım. bu hafta misafirden dolayı henüz spor yapamadığımdan hala artıdayım...
bir de çok spor yapanlara bir sorum var. ben spor yapacağım zaman giyiyorum taytımı badimi. yapıyorum sporumu. sonra duşa. siz bu kadar çok değişik sporu gün içine mi yayıyorsunuz. duş olayını nasıl hallediyorsunuz.

Günaydın çıtırlarım

5de 5 yapan kızlar bu diyeti üst üste yapmanızı pek önermiyorum çünkü çok saglıklı bir diyet gibi görünmüyor dikkat edin kendinize.

Kübram: canım iyiyim evet fazla konuşamıyoruz bende eskisi kadar pek sık gitmiyorum kızın içinde geçmiş olsun benim kide sokuyor ağzına ben çok pis bişi olmadıgı sürece üstünde durmuyorum vücudu tanısın bağışıklık kazansın diye sen de öle yap belki o aftın çıkmasına başka bişi neden olmuştur sıkıntı yapma .

Ebrum: canım çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine keşke bir izin alabilseydin . Şu anahtar işine çok kızıyorum bari soğuklar gecene kardan idare etsinler tekrar alsınlar yani daha güvenlerini kazanamadınmı ne kadar pinpirik insanlarımış herkesi kendileri gibi görüyorlar demek ki üzülüyorum sana karın altında bekle hiç mi vicdanları yok . Allah büyüktür elbet sana muhtaç olurlar :)))

Saol canım .Haklısın canım ama ne diyim (birde sabah burası yana göre çok sıcak nasıl hasta oldun anlamıyorum dedi.(kızgın similey )

ebrum cok gecmis olsun canim.dikkat et kendine.ihlamur filan ic.benim iki kizim hasta malesef...
tubim bende 23 yasindayim 3 agustos 24 oluyorum resmi olarak
hala tavuk diyetine devam ediyorum.ama eklemelerim var uzerine tabi.emziriyorum sonuctabu gun 3 gundur yapiyorum.yarin son gun.ara vericem 4 gun...varya kizlar acayip mutluyum 2 gune 700 qram gitmis,,,oley oley oley.
az once 33 dak,54 saniye zumaba yapitim..hikosum
simdi mekik popo hareketi filan yapiyim.tavugumu yiyim bir guzel salatamla..sonra dus...saat 2 de kizlarin yemegini yedircemgunluk rapor tamamdir

Bende sen yazdikca acaba hamilemi dedim icimdende yazmak istemedim.
Adet gorememe cok kotudur. Butun bunyeni etkiler. Sen kilo almamaya bak.
O diyeti yapmak benim zor. Tek tek arastir. Zor walla.

masumum sanada cokkkkk gecmisler olsun..ben emzirdigim icin 14 geciktim.cok kotuydu gercekteninsallah duzene girer reglin

Nazlimmmmmm kis zumbaaa ben yapamiorm yaaa. Cok hizli yapiorlar yapamiorm,
Bende vakit buldukca leslie yapiorum. Gunluk yuruyus gibi..
Gr lar gdior harika

papatyacim gun icerisinde spor yapiorum. Terleyen bir insan degilim, o yuzden hemen dus almam gerekmiyor. Lesllieyi de biliorsun cok tempolu degi.

Tubiiiii bu hafta 75e dusmem gerek. Kocisle iddiaya girdik. Sende iyi gidiyorsun.
Eminol super sonuclar alacaksin.

Son düzenleme:

Ama ama ama super Zumba. .Leslie yapmıyorum been. Çok yavaş.terlemiyorum ben onda.zaten haftada en az 3 kez dışardayız.i benim Leslie m.

Kızlar bennim ortim yok. Boşda olan varsa olalımmı orti...hikoşum müsadenle.kendime 3 günlük orti arlyorummmmmm

hikmet araştırcak bişiy yokki normal bildigin diyett,
sadece et yediginde ekmek yemiyorsun okadar
meyve kuruyemiş ekemk herşeyi yyebiliyorsun

nazlım saol cnms en tavuk diyeti derken sabah akşam mı tavuk yiyorusn bend ebir kez yapmıştım ama
bu diyetler cidden saglıksızz sonra geri geliyor o kilollarr azda olsa ekmek meyve ye

Haklısın canım sağlıksız.ben tam uymuyorum zaten.mesela
sabah 1.5 krep yedim kıymalı..çaylada bir ısırık çikolata yedim.
öğlende haşlanmış tavuk yarım dilim ekmek ve salata.
Araya bir bardak süt ve 1 elma..
Akşamda öğle ne yediysem onu yerim. ..

ebrumm cok gecmis olsun cnm insallah bir once iyilesirsin

kubram dun yazmadim menumu iyide aslinda ama dun biraz canim sıkkındı yazmak icimden gelmedi Ma bu gun daha iyim kizina da cok gecmis olsun insalah bir once iyilesir

hikomm kiz masallah sana nazar dicek ya

gulum sen nsilsin nasil gidiyor

nazlim ya sNa yazikcaktim bi nasip olmadi sanada gecmis olsun allahim o korkuyu bi daha hic kimseye yasatmasin

mevcanim ya gel sende artik aramiza basla diyete bak bizden uzak kaldikca ve diyet yapmayinca kilo alirsin allah korusun yilbasindan sonra bomba gibi gelicektin canimm gellll

anamm az once zumba yapiyim dedim yeminle sadece 20 dk dayanaabildimm

tubom cnm ben 20 yasindayimm citir anne olmaya calisiyorum:) 1 tanecik prensesim var oda yavas yavas yurumeye basladi cok mutluyim

papatyam cnm bende gun icerisin de yPiyorum spor salonda yapiyorum kizim uyunca e haliyle soguk olunca terlmiyorum kizkm uyanikken icerde yapiyorum. fazla terlemiyorum sonra banyo

Son düzenleme:

Nazlıma aramızda sadece 9 gün var canım ben şimdiden 24 modlarına girdim 90 kıyım ben sende ölesin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…