- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.081
ebrumm cok gecmis olsun cnm insallah bir once iyilesirsin
kubram dun yazmadim menumu iyide aslinda ama dun biraz canim sıkkındı yazmak icimden gelmedi Ma bu gun daha iyim kizina da cok gecmis olsun insalah bir once iyilesir
hikomm kiz masallah sana nazar dicek ya
gulum sen nsilsin nasil gidiyor
nazlim ya sNa yazikcaktim bi nasip olmadi sanada gecmis olsun allahim o korkuyu bi daha hic kimseye yasatmasin
mevcanim ya gel sende artik aramiza basla diyete bak bizden uzak kaldikca ve diyet yapmayinca kilo alirsin allah korusun yilbasindan sonra bomba gibi gelicektin canimm gellll
anamm az once zumba yapiyim dedim yeminle sadece 20 dk dayanaabildimm
tubom cnm ben 20 yasindayimm citir anne olmaya calisiyorum:) 1 tanecik prensesim var oda yavas yavas yurumeye basladi cok mutluyim
papatyam cnm bende gun icerisin de yPiyorum spor salonda yapiyorum kizim uyunca e haliyle soguk olunca terlmiyorum kizkm uyanikken icerde yapiyorum. fazla terlemiyorum sonra banyo
Kızlar bennim ortim yok. Boşda olan varsa olalımmı orti...hikoşum müsadenle. kendime 3 günlük orti arlyorummmmmm
Kızlar bennim ortim yok. Boşda olan varsa olalımmı orti...hikoşum müsadenle. kendime 3 günlük orti arlyorummmmmm
Nazlma Kevser Saolsun kızlar.
Birde şok diyet yapan arkadaşlar . Verdiginiz şok kilo şok bi şekilde fazlasıyla geri gelir. Hemde yağdan değil kastan gider benden söylemesi
Nazlma Kevser Saolsun kızlar.
Birde şok diyet yapan arkadaşlar . Verdiginiz şok kilo şok bi şekilde fazlasıyla geri gelir. Hemde yağdan değil kastan gider benden söylemesi
kizlar nasilsin eve yeni geldim cok yorgunum sabah kizimla eve geldikten sonra annemden telefon geldi kadinhastaliklarindan ufak bi operasyon gecircekmis hazirlandim kizi kv ye biraktim annemin yanina gittim annem eve ciktijtan sonra kendi evime geldim bi baktim kizimin vucudu hep kirmizi beneklerle dolu karnini doyurdum hazirlandik kvyle hoop tekrar kizimin doktoruna kizamik gibi bisey olmus ne tam kizamik ne degil tan tahlili verdik bir saat onu bekledik doktor evde dinlensin bulasici olabilir dedi kaninda enfeksiyon cikti moralim bozuldu ne diyet kaldi ne bisey valla kizim iyi olsunda baska bisey istemem anlicaniz eve yeni geldim kv yemegi ben yaparin drdi saolsub simdi kizimin karnini doyurcam
kizlar nasilsin eve yeni geldim cok yorgunum sabah kizimla eve geldikten sonra annemden telefon geldi kadinhastaliklarindan ufak bi operasyon gecircekmis hazirlandim kizi kv ye biraktim annemin yanina gittim annem eve ciktijtan sonra kendi evime geldim bi baktim kizimin vucudu hep kirmizi beneklerle dolu karnini doyurdum hazirlandik kvyle hoop tekrar kizimin doktoruna kizamik gibi bisey olmus ne tam kizamik ne degil tan tahlili verdik bir saat onu bekledik doktor evde dinlensin bulasici olabilir dedi kaninda enfeksiyon cikti moralim bozuldu ne diyet kaldi ne bisey valla kizim iyi olsunda baska bisey istemem anlicaniz eve yeni geldim kv yemegi ben yaparin drdi saolsub simdi kizimin karnini doyurcam
roseliz canimm doktorumuz cok iyi agzindakiyle vucudundaki dokuntuler farkliymis yani agzinda enfekaiyon farkli ona ilac kullaniyoruz doktorumuz ikisi ayni anda tesaduf debk geldi dedi bakalim ins hemen gecer ikiside
denizcim saol canim ins hemen gecer doktorumuz obemli bisey degil dedi bakalim ins oledir
Sağol canım benimm..amin yaşatmasın Rabbim hiç birimize..senin kızçen yürüyormu.oyş yerim ben onu..ebrumm cok gecmis olsun cnm insallah bir once iyilesirsin
kubram dun yazmadim menumu iyide aslinda ama dun biraz canim sıkkındı yazmak icimden gelmedi Ma bu gun daha iyim kizina da cok gecmis olsun insalah bir once iyilesir
hikomm kiz masallah sana nazar dicek ya
gulum sen nsilsin nasil gidiyor
nazlim ya sNa yazikcaktim bi nasip olmadi sanada gecmis olsun allahim o korkuyu bi daha hic kimseye yasatmasin
mevcanim ya gel sende artik aramiza basla diyete bak bizden uzak kaldikca ve diyet yapmayinca kilo alirsin allah korusun yilbasindan sonra bomba gibi gelicektin canimm gellll
anamm az once zumba yapiyim dedim yeminle sadece 20 dk dayanaabildimm
tubom cnm ben 20 yasindayimm citir anne olmaya calisiyorum:) 1 tanecik prensesim var oda yavas yavas yurumeye basladi cok mutluyim
papatyam cnm bende gun icerisin de yPiyorum spor salonda yapiyorum kizim uyunca e haliyle soguk olunca terlmiyorum kizkm uyanikken icerde yapiyorum. fazla terlemiyorum sonra banyo
Evet cnm bende 90 lıyım..bende girdim moda vallahi.o kadar tuhaf geliyorki bana.ne çabuk geçdi zaman.daha dün parklarda koşub oynıyan.ayağı hep düşmekden yara olan ben şimdi 2 prensesin annesi..arada böyle kalıyorum işteNazlıma aramızda sadece 9 gün var canım ben şimdiden 24 modlarına girdim 90 kıyım ben sende ölesin sanırım
Çok iyi oldu ya. Ben çok sevindim ortişim.evet benim ortağım yok seve seve ortak oluruz
ama ben şu ortaklık ve yarışma kurallarını bilmiyorum
biri bana anlatsın
.
Tatlım çokkkkkk geçmiş olsun kuzuna..kizlar nasilsin eve yeni geldim cok yorgunum sabah kizimla eve geldikten sonra annemden telefon geldi kadinhastaliklarindan ufak bi operasyon gecircekmis hazirlandim kizi kv ye biraktim annemin yanina gittim annem eve ciktijtan sonra kendi evime geldim bi baktim kizimin vucudu hep kirmizi beneklerle dolu karnini doyurdum hazirlandik kvyle hoop tekrar kizimin doktoruna kizamik gibi bisey olmus ne tam kizamik ne degil tan tahlili verdik bir saat onu bekledik doktor evde dinlensin bulasici olabilir dedi kaninda enfeksiyon cikti moralim bozuldu ne diyet kaldi ne bisey valla kizim iyi olsunda baska bisey istemem anlicaniz eve yeni geldim kv yemegi ben yaparin drdi saolsub simdi kizimin karnini doyurcam
Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dün elizden de kan aldılar için parçandı hikom bilir o kan sonucu belli olana kadar çık kötüydüm bişi çıkacakmı bişi varmıdiye sonunda bişi çıkmadı ama ben elizin pek üstüne düşmeyip rahat davranmaya çalışıyorum. Biz çocuklarınızı böyle hasaslastırıtoruz . Taz gelince elizi topragın kumun içine atıcam vücudu alışsın diye . Ve gittiğin doktor çok önemli ben ilk başta ağzına aldığı bişi dir dedi şimdi farklı bir tanı koydu alerji de yapabilir farkı bişi yedimi bu aralar kızın
Çok iyi oldu ya. Ben çok sevindim ortişim.anlatıyım. Şimdi biz ortiyizya senin verdiğin kiloyla benim verdiğim kiloyu topluycaz...eğer en çok biz verdiysek.bu haftanın şampiyonu biz olucaz..ki bence buz olucaz bu hafta..
.
iyii aksmlar kizlar ben geldim canım kkın sebebleri
1.esim arabayi tamir ederken ustayla isaret parmagini kesmis dr gitti dikis attmislar parmagini oynatamiyor kopuk varni yok mu diye persembe gunu pilastik cerahiye gidicek
2.esim arabamiz oldu az bisey kaldi elini kesince yarim kaldi eve gldi arabayi kenara cekincebduvara vurmus az yamulmus
3.kizim cok huysuz gene dis cikaricak heralde atesi de var calpol ve dis jelini suruyorum evet anlicaniz hersey ust uste geliyor
Sağol canım benimm..amin yaşatmasın Rabbim hiç birimize..senin kızçen yürüyormu.oyş yerim ben onu..darısı bizim başımıza...benimde kızım 3 saniyelik tay tay duruyor diye ben nasıl seviniyorum ama dün baya 15 saniye kadar durdu
Evet cnm bende 90 lıyım..bende girdim moda vallahi.o kadar tuhaf geliyorki bana.ne çabuk geçdi zaman.daha dün parklarda koşub oynıyan.ayağı hep düşmekden yara olan ben şimdi 2 prensesin annesi..arada böyle kalıyorum işte
Çok iyi oldu ya. Ben çok sevindim ortişim.anlatıyım. Şimdi biz ortiyizya senin verdiğin kiloyla benim verdiğim kiloyu topluycaz...eğer en çok biz verdiysek.bu haftanın şampiyonu biz olucaz..ki bence buz olucaz bu hafta..
Tatlım çokkkkkk geçmiş olsun kuzuna..endişelenme.eminimki kötü bir şey yokdur..iyileşir yakında kuzu inşallah. .
Sizede geçmiş olsun rosem.hiç bilmiyordum kusura bakma...iyileşmiş şükür prenses. Bi daha yaşatmasın Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?