Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyiyim kevserim sen nasılsın kızın nasıl . Yürüyormu merhametim 1 yaşında ya ya benim ki yürürse peşinde kılmaktadır ne kilolar veririm

Nazlma Kevser Saolsun kızlar.
Birde şok diyet yapan arkadaşlar . Verdiginiz şok kilo şok bi şekilde fazlasıyla geri gelir. Hemde yağdan değil kastan gider benden söylemesi

kızlar biliyorsunuz dün patates günümü bozmak zorunda kalmıştım
akşam patates yerine 1 kase çorba içmiştim
ona rağmen 66.1 olan kilom sabah uyandığımda 64.9 olmuş
yani -1.2 deyim

bugün sebze günüm ve malesef misafirlerim geldi
onlara kek ve biberli ekmek yaptım
ikiside çok güzel olmuştu yememeye kararlıydım
ama misafirlerim çok ısrar ettiler bide kendim yapmışım onlarla yemesem yanlış anlarlar diye yemek zorunda kaldım
1 ince dilim biberli ekmek küçük bir dilimde kek yedim :26:
fazla etkileyeceğini sanmıyorum çünkü bugün sabah sadece 2 kase sebze çorbası içmiştim
saat 4 civarıda o dediğim ikramlardan yedim başkada bişe ağzıma sürmedim
akşamada havuç,marul domates,maydonoz ve belkide haşlanmış karnıbahar yerim

.

Birde şok diyet yapan arkadaşlar . Verdiginiz şok kilo şok bi şekilde fazlasıyla geri gelir. Hemde yağdan değil kastan gider benden söylemesi

valla hepsini biliyorum aslında ama şu diyete uzun zamandan sonra tekrar motive olmak için azıcık kilo vermem lazım
zaten 5 te 5 diyeti uzun süre yapılabilecek bir diyet değil
ben iki hafta yapmayı planlıyordum ama şu iki gün çok zorlandım
haftayı tamamlarım ama haftaya tekrar yaparmıyım meçhul
eğer bu hafta 63 kilonun altına düşebilirsem belki hırslanıp bir hafta daha yaparım

.

kizlar nasilsin eve yeni geldim cok yorgunum sabah kizimla eve geldikten sonra annemden telefon geldi kadinhastaliklarindan ufak bi operasyon gecircekmis hazirlandim kizi kv ye biraktim annemin yanina gittim annem eve ciktijtan sonra kendi evime geldim bi baktim kizimin vucudu hep kirmizi beneklerle dolu karnini doyurdum hazirlandik kvyle hoop tekrar kizimin doktoruna kizamik gibi bisey olmus ne tam kizamik ne degil tan tahlili verdik bir saat onu bekledik doktor evde dinlensin bulasici olabilir dedi kaninda enfeksiyon cikti moralim bozuldu ne diyet kaldi ne bisey valla kizim iyi olsunda baska bisey istemem anlicaniz eve yeni geldim kv yemegi ben yaparin drdi saolsub simdi kizimin karnini doyurcam

aaaaa çok geçmiş olsun
bi hastalık vardı 5. veya 6. hastalıktı adı
yine böyle kırmızı döküntüler yapıyordu
benim kızımdada olmuştu
zararsız bir hastalıkmış
belki sizinkide o hastalıktır
inşallah önemli bişey değildir
tekrar geçmiş olsun

.

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dün elizden de kan aldılar için parçandı hikom bilir o kan sonucu belli olana kadar çık kötüydüm bişi çıkacakmı bişi varmıdiye sonunda bişi çıkmadı ama ben elizin pek üstüne düşmeyip rahat davranmaya çalışıyorum. Biz çocuklarınızı böyle hasaslastırıtoruz . Taz gelince elizi topragın kumun içine atıcam vücudu alışsın diye . Ve gittiğin doktor çok önemli ben ilk başta ağzına aldığı bişi dir dedi şimdi farklı bir tanı koydu alerji de yapabilir farkı bişi yedimi bu aralar kızın

roseliz canimm doktorumuz cok iyi agzindakiyle vucudundaki dokuntuler farkliymis yani agzinda enfekaiyon farkli ona ilac kullaniyoruz doktorumuz ikisi ayni anda tesaduf debk geldi dedi bakalim ins hemen gecer ikiside
denizcim saol canim ins hemen gecer doktorumuz obemli bisey degil dedi bakalim ins oledir

rose canim farkli bisey yemediki dunden bu yana ama kan tahlilinde kandaki enfeksiyon orani yuksel cikti ;(

Sen Dr una güveniyorsan doğrudur canım ben biraz o konuda hasasım daha sabit Dr edilemedik söyle adam gibi ilgilenen biri çıkmadı bakalım en son götürdüğüm iyi birine benziyordu ilgilendi böle devam ederse sürekli ona götürmeyi düşünüyorum

Sağol canım benimm..amin yaşatmasın Rabbim hiç birimize..senin kızçen yürüyormu.oyş yerim ben onu..darısı bizim başımıza...benimde kızım 3 saniyelik tay tay duruyor diye ben nasıl seviniyorumama dün baya 15 saniye kadar durdu
Nazlıma aramızda sadece 9 gün var canım ben şimdiden 24 modlarına girdim 90 kıyım ben sende ölesin sanırım
Evet cnm bende 90 lıyım..bende girdim moda vallahi.o kadar tuhaf geliyorki bana.ne çabuk geçdi zaman.daha dün parklarda koşub oynıyan.ayağı hep düşmekden yara olan ben şimdi 2 prensesin annesi..arada böyle kalıyorum işte
evet benim ortağım yok seve seve ortak oluruz
ama ben şu ortaklık ve yarışma kurallarını bilmiyorum
biri bana anlatsın

.
Çok iyi oldu ya. Ben çok sevindim ortişim.anlatıyım. Şimdi biz ortiyizya senin verdiğin kiloyla benim verdiğim kiloyu topluycaz...eğer en çok biz verdiysek.bu haftanın şampiyonu biz olucaz..ki bence buz olucaz bu hafta..
Tatlım çokkkkkk geçmiş olsun kuzuna..endişelenme.eminimki kötü bir şey yokdur..iyileşir yakında kuzu inşallah. .

Sizede geçmiş olsun rosem.hiç bilmiyordum kusura bakma...iyileşmiş şükür prenses. Bi daha yaşatmasın Rabbim.

selam kızlar ben geldim annemlerdeyim sonunda ama annem şimdiden beni tosuncuk olarak göndermeye niyetli gibi gelir gelmez su böreğini dayadı önüme engel olamadım yaa annemlerin tartı beni 66.9 gösterdi inş bizim tartı doğrudur yoksa naparım ben oğlu hala hasta gibi burnu sürekli tıkalı nefes alamıyo nasıl geçecek bilmiyorum neyse işte benden böyle

hasta olanları okudum geçmiş olsun kızlar hepinize Allah şifa versin.. hepinizi öpüyorum

Kübranın ve gülcüm çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir kuzular
Ben bu akşam yine spor yapamadım akşam misafir geldi. bu hafta misafirden hiç moda giremedim
Ben de bundan sonra her boş bulduğum vakitte spor yapıcam ben leslie yada başka birşey ne yapacaksak yapıyor sonra duşumu alıyordum. İşte bile 10 dakika simitler için hareket yapabilirim o zaman

iyii aksmlar kizlar ben geldim canım kkın sebebleri
1.esim arabayi tamir ederken ustayla isaret parmagini kesmis dr gitti dikis attmislar parmagini oynatamiyor kopuk varni yok mu diye persembe gunu pilastik cerahiye gidicek
2.esim arabamiz oldu az bisey kaldi elini kesince yarim kaldi eve gldi arabayi kenara cekincebduvara vurmus az yamulmus
3.kizim cok huysuz gene dis cikaricak heralde atesi de var calpol ve dis jelini suruyorum evet anlicaniz hersey ust uste geliyor

tamam ozaman ortak
bu hafta kimse bizi tutamaz
bildirimler cuma mı olacak :18::18:

offff gerçekten herşey üstüste gelmiş
eşine ve oğluna çok geçmiş olsun
allahtan daha ciddi bişe olmamış

Sağol canım bi sıkıntı yoktu saten rutin kontrol zayıf olduğu için tahlil yaptı öle yazmadım topige hikoyla özelden yazılmıştık ondan öle . 12 ağustosum benimde dogum günüm . Kızın kaç aylık canım benim ki 5 Mayıs doğumlu odamı yakın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…