- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.101
iyii aksmlar kizlar ben geldim canım kkın sebebleri
1.esim arabayi tamir ederken ustayla isaret parmagini kesmis dr gitti dikis attmislar parmagini oynatamiyor kopuk varni yok mu diye persembe gunu pilastik cerahiye gidicek
2.esim arabamiz oldu az bisey kaldi elini kesince yarim kaldi eve gldi arabayi kenara cekincebduvara vurmus az yamulmus
3.kizim cok huysuz gene dis cikaricak heralde atesi de var calpol ve dis jelini suruyorum evet anlicaniz hersey ust uste geliyor
Kızlar okudum araştırdım her diyette böle durmalar olabiliyormuş . Benim de şuan öle , yememe çok dikkat ediyorum ama az az gidiyor böyle bi durum da ya yeme rutinimi değiştiricem azaltıcam (azaltsam aç kalırım)yada iki gün diyete ara vericem . Ben ara vermeyi düşünüyorum çok abartmadan sonrasında dukan diyeti yapmayı düşünüyorum yada normal diyete devam siz ne dersiniz
Kevserim çok üzüldüm canım benim ya geçmişler olsun eşinede sanada canım benim ya üZme kendini
glum, denizlim, papatyam, ebrum sagolun kizlar insallah gecer hersey kizim sun gece de 50 kalkti bu gece 100 olur kesin uykusuz yorgun ve moralim bozukkKevserim çok geçmiş olsun
Sehra hoşgeldin nerelerdesin kaybolduk yine
Bu aralar zaten nelson Özge zuzu ve hawar hiç gelmiyor sanki
Canım normal kiloya yaklaşınca vücut az az veriyor . Hikonun kilo vermesi : Emzirdigi için baya cal harcıyor
Çok fazla kilodaydı çok kilolu çok çabuk verir
Örn : benim en az 52 olurum ama 55 lerde gidip gelirim normalim bu ben sıfır beden gibi kemikleri sayılır gibi 45-50olamam anladın mı. Ben Emzirirken 77 lerdeyken birden patır patır gidiyordu ana normalim 50-60 sonra normale yaklaşınca sen bu sun daha aZı olamaZsın diyo vücut sana.
glum, denizlim, papatyam, ebrum sagolun kizlar insallah gecer hersey kizim sun gece de 50 kalkti bu gece 100 olur kesin uykusuz yorgun ve moralim bozukk
Oğluşuna geçmiş olsun canım. Benim kızlarda hasta malesef bu mevsim böyle..çabucak atlatsın kuzu..selam kızlar ben geldimannemlerdeyim sonunda ama annem şimdiden beni tosuncuk olarak göndermeye niyetli gibi gelir gelmez su böreğini dayadı önüme engel olamadım yaa annemlerin tartı beni 66.9 gösterdi inş bizim tartı doğrudur yoksa naparım ben oğlu hala hasta gibi burnu sürekli tıkalı nefes alamıyo nasıl geçecek bilmiyorum neyse işte benden böyle
hasta olanları okudum geçmiş olsun kızlar hepinize Allah şifa versin.. hepinizi öpüyorum
Bende bayadır yapamadım spor..ssen boş buldyğun vakitte yaparsan super olur gerçekten...Kübranın ve gülcüm çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir kuzular
Ben bu akşam yine spor yapamadım akşam misafir geldi. bu hafta misafirden hiç moda giremedim
Ben de bundan sonra her boş bulduğum vakitte spor yapıcam ben leslie yada başka birşey ne yapacaksak yapıyor sonra duşumu alıyordum. İşte bile 10 dakika simitler için hareket yapabilirim o zaman
Offf kevoşum ya her şey üst üste gelmiş malesef. Geçmiş olsun sizlere....dua et canım...ferahlarsın...iyii aksmlar kizlar ben geldim canım kkın sebebleri
1.esim arabayi tamir ederken ustayla isaret parmagini kesmis dr gitti dikis attmislar parmagini oynatamiyor kopuk varni yok mu diye persembe gunu pilastik cerahiye gidicek
2.esim arabamiz oldu az bisey kaldi elini kesince yarim kaldi eve gldi arabayi kenara cekincebduvara vurmus az yamulmus
3.kizim cok huysuz gene dis cikaricak heralde atesi de var calpol ve dis jelini suruyorum evet anlicaniz hersey ust uste geliyor
Evet yaa tutamazlar dimi..evet canım cuma tartı günümüz..tamam ozaman ortak
bu hafta kimse bizi tutamaz
bildirimler cuma mı olacak :18::18:
Benim ilk kızım 10 aralık 2010 doğumlu küçüğümde 7 nisan doğumlu. ..bizde de kilo sorunu var malesef.benim kızım çokkk zayıf.7.5 kilo..ama gören herkes tombik diyo.çünki yanaklıSağol canım bi sıkıntı yoktu saten rutin kontrol zayıf olduğu için tahlil yaptı öle yazmadım topige hikoyla özelden yazılmıştık ondan öle . 12 ağustosum benimde dogum günüm . Kızın kaç aylık canım benim ki 5 Mayıs doğumlu odamı yakın merak ettim
Sehraaaaa nirdesin.kaçmaya gell....121212...
Ama ebrum benim normal kiloma daha çok var(( bende 48 olamam ama bi 52 olsam yeter beni 60 da kaldım Mayıs'a kadar gitsin istiyorum daha diyet yapalı kaç ay oldu Kasım 28 de başladım 69 la şimdi tam 60 I'm
MEV hiko papatyam Saolsun kızlar 😘bugün daha İyiyim çok şükür iğne ilaçlar vikis ve zencefilli bal iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?