Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kevserim çok üzüldüm canım benim ya geçmişler olsun eşinede sanada canım benim ya üZme kendini

Kızlar okudum araştırdım her diyette böle durmalar olabiliyormuş . Benim de şuan öle , yememe çok dikkat ediyorum ama az az gidiyor böyle bi durum da ya yeme rutinimi değiştiricem azaltıcam (azaltsam aç kalırım)yada iki gün diyete ara vericem . Ben ara vermeyi düşünüyorum çok abartmadan sonrasında dukan diyeti yapmayı düşünüyorum yada normal diyete devam siz ne dersiniz

Kevserim çok geçmiş olsun
Sehra hoşgeldin nerelerdesin kaybolduk yine
Bu aralar zaten nelson Özge zuzu ve hawar hiç gelmiyor sanki

Brlkbra ve lajoba kuzulara geçmiş olsun
Kevser : eşine ve bebeğine geçmiş olsun
Sehra delüsüü görünmüş ama kaybolmasın çok özledim ihtiyacım var sana
ÖZge hawar Zuzum da yok bi papatyam kaldı eskilerden

Canım normal kiloya yaklaşınca vücut az az veriyor . Hikonun kilo vermesi : Emzirdigi için baya cal harcıyor
Çok fazla kilodaydı çok kilolu çok çabuk verir
Örn : benim en az 52 olurum ama 55 lerde gidip gelirim normalim bu ben sıfır beden gibi kemikleri sayılır gibi 45-50olamam anladın mı. Ben Emzirirken 77 lerdeyken birden patır patır gidiyordu ana normalim 50-60 sonra normale yaklaşınca sen bu sun daha aZı olamaZsın diyo vücut sana.

İşten eşim alıp hastaneye gittik . Dr dedim izin alamam yeniyim oglum var yatıp dinlenmem iğne verdi o da bir torbada ilaç. Iğne çok ii geldi. Yemek yedikten sonra 45 dalmışım . Eşim kaldırdı. Ogluşa muzunu yedirdim boyama yaptık hasret giderdim o yüDen yarım saat geç uyudu(23:30 )
Bende vikislendim giyindim terlemeye çalışıyom yorgan altında hem size bakıom

Kevserim çok üzüldüm canım benim ya geçmişler olsun eşinede sanada canım benim ya üZme kendini

Kevserim çok geçmiş olsun
Sehra hoşgeldin nerelerdesin kaybolduk yine
Bu aralar zaten nelson Özge zuzu ve hawar hiç gelmiyor sanki
glum, denizlim, papatyam, ebrum sagolun kizlar insallah gecer hersey kizim sun gece de 50 kalkti bu gece 100 olur kesin uykusuz yorgun ve moralim bozukk

Ama ebrum benim normal kiloma daha çok var (( bende 48 olamam ama bi 52 olsam yeter beni 60 da kaldım Mayıs'a kadar gitsin istiyorum daha diyet yapalı kaç ay oldu Kasım 28 de başladım 69 la şimdi tam 60 I'm

Oğluşuna geçmiş olsun canım. Benim kızlarda hasta malesef bu mevsim böyle..çabucak atlatsın kuzu..
Bende bayadır yapamadım spor..ssen boş buldyğun vakitte yaparsan super olur gerçekten...
Offf kevoşum ya her şey üst üste gelmiş malesef. Geçmiş olsun sizlere....dua et canım...ferahlarsın...
tamam ozaman ortak
bu hafta kimse bizi tutamaz
bildirimler cuma mı olacak :18::18:
Evet yaa tutamazlar dimi..evet canım cuma tartı günümüz..
Benim ilk kızım 10 aralık 2010 doğumlu küçüğümde 7 nisan doğumlu. ..bizde de kilo sorunu var malesef.benim kızım çokkk zayıf.7.5 kilo..ama gören herkes tombik diyo.çünki yanaklışimdide hasta 7 kilo kalıcak
Sehraaaaa nirdesin.kaçmaya gell..
Ama ebrum benim normal kiloma daha çok var (( bende 48 olamam ama bi 52 olsam yeter beni 60 da kaldım Mayıs'a kadar gitsin istiyorum daha diyet yapalı kaç ay oldu Kasım 28 de başladım 69 la şimdi tam 60 I'm

Aslında hiç de az vermemişsinki.hatta super. .

günaydınnn

kevserim çok geçmiş olsun canım,geldimi üst üste gelir işte,evet yılbaşından sonra bomba gibi gelicem dedim ama isteğim gelmiyor maalesef

eprumm çok geçmiş olsun canım,umarım bu sabah daha iyisindir,

sehra nerelerdesinn sen ya

çocukların bir çoğu hasta sanırım,benim kızımda griple grip olmama arası gidip geliyor.

5 gün dieti yapan hatunlar,umarım çabalarınız boşa gitmez,çabuk giden çabuk gelir o yüzden şok diyetiniz sonrası çokkk önemli,bende kendime bir gün detoks yapmak istiyorum ama işteyken zor anacım

günaydınn geçömişe çok bakaamadım kevse çok geçmiş olsun ya bi gweldinmi üst üste gelirr eminn ol .
bir an önce feraha erersin cnm inşşşş

Günaydın kızçeler . Akşm terledim iğne ii geldi sabah duş alıp ayıldım.işteyim şimdi çok şükür bu halime.

Roseliz: gülüm aslında baya kilo verdin 5 ki rakamlara ne kaldı. Artık300-500 gider kilo olarak gitmez. Az gitsin öz gitsin boşver

Gunaydin kizlar..
Dun aksam kye gittiik. O yuzden menumu yazamadim.
Sabah tartida 76.0 gordum.. ki dun dikkat etmedm pek. Galeta yedim. Azcuk pasta yedüm kv lerde. Meyve yedim. Diyete uymadm pek. Ama inanin hiicc oturmadm. Oglan sabah 8den gece 10a kdr uyumadi. Hic durmuorr. Totosunda dolandim. Az az yedim sık sık yedim. Bugun sebze gunu. Salata yapip yicem. İcine de az peynir koyucam.
Hawa kapali adanada. Annem dun cok rahatsizlanmis. Abim wanda hastaneye goturmua hemen. Tansiyonu 17/ye yukselmis. Ödümüz koptu. Surekli aradim annemi. Uzakta da olunca daha cok merak edioor insan.

Kewooom canimmmcim cok gecmis olsun. Esinde ne talihsizlikler gecirmis. Araba bakimdan cikmada carpmasi kotu olmus. Parmagina da cok gecmis olsun. Esin hanigisine uzulecegni sasirmistir. Fistigimiz nasil oldu atesi nasil. Calpol dinlendirir iyilestirir kuzum. Kizin yurumeye de baslams masallah prensimize

Kübosümmm gecmis olsunn. İlaclar hemen etkisini gosterir ins.

Lajoba elfcim, annenlerde olman super. Hele su boregiii oohhh afiyet olsun. Sen kendi tartina guwen

Sehraa hosgeldiinnn

Ebrucumm igne yaptrman iyi olmus. Vucut kendine gelior. İyi olmana da sewindm.
Canim ben emzirmiyorum. Oglan 7aylikken birakti. Suan 10aylik.. ben yemyince kilo verioeum. Yerkende abartarak yiyorum. Hedefime ulasmam icin sok diyet yapmam gerek. Sonra saglikli beslenmeye baslicam. Oglanin pesinden cok kosuourum. Daha yurumeye baslamadi dusun. Bir de spora cok agirlik werdm. Sudan yada kasdan yada yagdan giidiyor. Ama yagdan gittgine eminim ellerime löp löp et gelmior artk.

Gulummm elizim nasil. Kiloyu da takma kafana . Bem takmadgm icinde kilo weriorm. Bide cok kilolu olanlardan daha cok kilo gdior die bliorum. 9kiloda cok iyi. Uzulme ltfn. Starda canan karatay war. Bilgiler werecekmis.

Son düzenleme:
Nazlma kizcene gecmis olsun. Suan nasil durumu..
Mewcanimm, bir birakinca geri donmek zor oluyordur. Arkadan birinin itmesi gerekiyor gibi dimi.

Günaydın kızlar
Ebrucum çok geçmiş olsun
Hikmetcim anneciğine çok geçmiş olsun
Bugün işe gitmedim sporumu yaoıcam artık. Leslinin hit radio sunu denicem bugün. Aslında jilliana başlamıştım ama pek sarmadı beni bu cuma 62 li bişi görmem gerek artık.
Artık karbonhidrat olayını azaltmam gerek bu karın bölgesi yağları hep karbonhidrat kaynaklı imiş.

Canım yat kalk sersem oluyor insan. O U yuyudugunda sende yat dinlen bırak işi gücü

MEV hiko papatyam Saolsun kızlar 😘bugün daha İyiyim çok şükür iğne ilaçlar vikis ve zencefilli bal iyi geldi

MEV hiko papatyam Saolsun kızlar 😘bugün daha İyiyim çok şükür iğne ilaçlar vikis ve zencefilli bal iyi geldi

İyi olmana cok sewindim. O kapida sogukda beklemelerinden belliydi hasta olacagin. Emire bulasmadan atlatirsin ins gribini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…