- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.121
Gunaydin kizlar..
Lajoba elfcim, annenlerde olman super. Hele su boregiii oohhh afiyet olsun. Sen kendi tartina guwen
Hiko masum bu kapıda beklemeninde etkisi olmuş olabilir . Bizene erken gelme der gibi konuştulAr. Herkes istermiş o zaman. Sade müdür ve bi bölüm şefinde varmış. Bende yinelemedim . Yaza az geldi sabır edicem bakalım . Ne firması burdan yazmıyım isimde burda pek kullanmak istemiyorum deşifre olabilirim. Pc konuxak masama yarına kadar ordan girmycem yine telden bakıcam size . Bakarlar felan gerçi kötü bilişe demiyorum
ebru çıkarken pc geçmişini tezmilersen göremezler ayrıca ne firması oldunu yazınca nasıl deşifre olcan anlamadım mesela ben bilgisayar şirketişnde çalışıyorumm amaaa tonla bilgisayar firması varrrr..
Benim ismim oğlumun adı yazıyor ya ondan bi düşündüm acep diyegrafiker baskı
hikosss kizim kizamik oldu canimm( eli yuzu sisti kirmizi bi garip oldu yavrum ins yarin birgun duzelir
Sağol canım iyi gibiler şükür. Atesş olmadı bu sefer.ara sira öksürük ve burun akması var...seninde anneciğine geçmiş olsun. ..neyseki iyiymiş şükür. .Nazlma kizcene gecmis olsun. Suan nasil durumu..
Mewcanimm, bir birakinca geri donmek zor oluyordur. Arkadan birinin itmesi gerekiyor gibi dimi.
Ben ilk defa duydum..bunları yaparsak belkide karınlarımız dümdüz olur.inşallah ya olsun artik..Haberde okudum ama yazıyı buraya eklemeyi başaramadım(göbek eritmek için;
Karnı içe çekmek
Diyet
Masaj
Kaba Tuzla banyoda 10 dk göbeğe masaj
Ev işi
IP atlama
Veeee soya sütü mucize gibi Dr kanıtlamış öle yazıyor
Hiç sütü içen var mı?
Ah canım ya...geçicek 1 haftaya inşallah. Çoğu çocuk geçitiyor benim etrafimda...Allah şifa versin. .hikosss kizim kizamik oldu canimm( eli yuzu sisti kirmizi bi garip oldu yavrum ins yarin birgun duzelir
Sağol güzelim. Bende tam sana yazlcakdım inanırmısın..nasıl oldun.ağrı filan varmı..seninde vüzeline çokkk geçmiş olsun. Bu ara çocuklar hep hasta malesef...Kevom, kübra, lajoba,nazlıma,ebruli,hikom geçmişler olsun umarım herkes biraz daha toparlamıştır.çıtırlar nazar mı? deydi bizim topiğimize yaaaaaman Allah korusun... Beni sorarsanız toparlıyorum:))ama bu gün de küçük prensesim grip oldu biraz huysuz onunla ilgileniyorum...umarım artık yarına daha da iyi olup sizinle sohbet etmek istiyorum özledim hepinizi:)) geçmişi çok okuyamadım eğer hasta ama benim unuttuğum birileri olursa kusuruma bakmasınlar öpüldünüzzz ...
citirlarim nasilsiniz gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederiz kizim bugun dunden daha kotu yani yuzunde bile cikti minik kirmizi benekler heryeri kirmizi normal ten rengi gorunmuyo resmen ve dogru duzgin hic bisey yemiyo( butun gun kizimla ugrastim simdi dizimde uyuyo ins bi an once iyilesir
hikosss 76 lari gormussun tartida darisi bana ins
kevserim cok gecmis olsun canim
kizlar menumu yazip hemen cikicam optum hepinizi
sabah
1.5 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
bir tatli kasigi recel
ara
bir corba kasesi cilek
ogle
3 yk taze fasulye
2 yk pilav
salata
ara
yok
aksam
salata icine biraz peynir koycam
2 lt su
100 mekik
100 ic bacak hareketi
100 basen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?