Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar..

Lajoba elfcim, annenlerde olman super. Hele su boregiii oohhh afiyet olsun. Sen kendi tartina guwen

sağol şekerim valla bugün tartı hala 66.9 gösteriyordu o yüzden içim rahatladı burdayken kilo vermesemde korumam gerek en azından dimi ama bu arada annene çok geçmiş olsun doğru söylüyorsun yanında olmayınca daha bi telaşlanıyo insan.. ama inş önemli bi durum yoktur..

ebrumm geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine Allah şifa versin sana da tüm hastalara da..

Haberde okudum ama yazıyı buraya eklemeyi başaramadım(göbek eritmek için;
Karnı içe çekmek
Diyet
Masaj
Kaba Tuzla banyoda 10 dk göbeğe masaj
Ev işi
IP atlama
Veeee soya sütü mucize gibi Dr kanıtlamış öle yazıyor
Hiç sütü içen var mı?

Hiko masum bu kapıda beklemeninde etkisi olmuş olabilir . Bizene erken gelme der gibi konuştulAr. Herkes istermiş o zaman. Sade müdür ve bi bölüm şefinde varmış. Bende yinelemedim . Yaza az geldi sabır edicem bakalım . Ne firması burdan yazmıyım isimde burda pek kullanmak istemiyorum deşifre olabilirim. Pc konuxak masama yarına kadar ordan girmycem yine telden bakıcam size . Bakarlar felan gerçi kötü bilişe demiyorum

ebru çıkarken pc geçmişini tezmilersen göremezler ayrıca ne firması oldunu yazınca nasıl deşifre olcan anlamadım mesela ben bilgisayar şirketişnde çalışıyorumm amaaa tonla bilgisayar firması varrrr..

selam çıtırlarrr...

dün patates günü yaptım.
ama akşam eltimler yemege davet ettikleri için akşam patates yiyemedim.
çok da fazla yemedim zaten yemeklerden.

bugün meyve günü yapıyorum.
ama eşim pazar günü gidecegi için hazırlık, misafirlik , koşuşturma derken arada kaçırmalarım oluyor.

yarın kısmetse eminönüne gidip umre alışverişi yapacagız.

sporlarımı 2 gündür aksattım. ama pazartesi günü kociş olmayacagı için kaçamaksız 5 günde 5 kilo diyeti ve bol sporla başlamayı düşünüyorum.
eşim gelene kadar (15 gün) 75 e düşmeyi hedefliyorum.

Kizlar, kv ye geldik. Oglani mis gibi banyo yaptirdik. Cok mutlu oldum. Suanda uyuyor sipam. Bende dus aldim. Ask i memnunun son bolumunu izliorum. Heyecanli son sahne basladi menume gelirsek
Sabah salata yedim. Saat 11gibiydi.
Saat 3gibi de bi tane sigara boregi yedim. Ama en az 20kere cignedim kocisin gülüsnu gormenix gerekti.
Bugun diyete uyamadm . kuru fasulye yapmistm. Onu getrdm buraya. Ondam azcik yerim.
Sporda yapicam.
Sabah leslie20dk 100mekik 10dk bel twist

canlarimm hepinize cok tesekkur ederim tej tek dun gece kotuydu ama kizim daha iyi cok sukur ee o iyi olunca bizde iyiz yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama spor yapamiyirum bu hafta boyle oldu aman kizlar valla hepsi boss herseyin başı saglik allahim herkeze saglik versin

Benim ismim oğlumun adı yazıyor ya ondan bi düşündüm acep diyegrafiker baskı

citirlarim nasilsiniz gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederiz kizim bugun dunden daha kotu yani yuzunde bile cikti minik kirmizi benekler heryeri kirmizi normal ten rengi gorunmuyo resmen ve dogru duzgin hic bisey yemiyo ( butun gun kizimla ugrastim simdi dizimde uyuyo ins bi an once iyilesir
hikosss 76 lari gormussun tartida darisi bana ins
kevserim cok gecmis olsun canim
kizlar menumu yazip hemen cikicam optum hepinizi
sabah
1.5 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
bir tatli kasigi recel
ara
bir corba kasesi cilek
ogle
3 yk taze fasulye
2 yk pilav
salata
ara
yok
aksam
salata icine biraz peynir koycam
2 lt su
100 mekik
100 ic bacak hareketi
100 basen

Kizin kizamikmi oldu cicek mi?
Cok gecmis olsun tekrardan. Hastaliktan yemiordur. Cabucak iyilesir ins.
Hepimiz geciricez galiba bu hastaliklari. Menunde guzel. Sporlarnda oyle.
Kendine kizina iyi bak.

hikosss kizim kizamik oldu canimm ( eli yuzu sisti kirmizi bi garip oldu yavrum ins yarin birgun duzelir

hikosss kizim kizamik oldu canimm ( eli yuzu sisti kirmizi bi garip oldu yavrum ins yarin birgun duzelir

Kiyamamm kuzumaa.. Biyerden mi bulasmis. Kac aylikti senin kizcenhttp://www.medicalpark.com.tr/web/163-17496-1-1/medical_park_-_tr/medical_park/saglik_bilgisi/kizamik_nedir_
Burdan oku canim

Son düzenleme:
Kevom, kübra, lajoba,nazlıma,ebruli,hikom geçmişler olsun umarım herkes biraz daha toparlamıştır.çıtırlar nazar mı? deydi bizim topiğimize yaaaa aman Allah korusun... Beni sorarsanız toparlıyorum:))ama bu gün de küçük prensesim grip oldu biraz huysuz onunla ilgileniyorum...umarım artık yarına daha da iyi olup sizinle sohbet etmek istiyorum özledim hepinizi:)) geçmişi çok okuyamadım eğer hasta ama benim unuttuğum birileri olursa kusuruma bakmasınlar öpüldünüzzz ...

Nazlma kizcene gecmis olsun. Suan nasil durumu..
Mewcanimm, bir birakinca geri donmek zor oluyordur. Arkadan birinin itmesi gerekiyor gibi dimi.
Sağol canım iyi gibiler şükür. Atesş olmadı bu sefer.ara sira öksürük ve burun akması var...seninde anneciğine geçmiş olsun. ..neyseki iyiymiş şükür. .
Ben ilk defa duydum..bunları yaparsak belkide karınlarımız dümdüz olur.inşallah ya olsun artik..
Ah canım ya...geçicek 1 haftaya inşallah. Çoğu çocuk geçitiyor benim etrafimda...Allah şifa versin. .
Kaç aylık dı prensesimiz...

Sağol güzelim. Bende tam sana yazlcakdım inanırmısın..nasıl oldun.ağrı filan varmı..seninde vüzeline çokkk geçmiş olsun. Bu ara çocuklar hep hasta malesef...

ne kadar kilo verdiniz peki bu menuyle ?

Kızlar ben bir karar aldım.malesef kilolarim eakisi gibi gitmiyor...10 kilo verdim ve durdu.ve tabi benim daha vermem gereken 7 kilo var. .ara vermeyi düşünüyorum.cuma bildirimden sonra ara vericem 8 gün. Oruçlarım var onu tutucam.tabii ki dikkat edicem yinede...onddan sonra tam qaz devam inşallah. Ama tartıyı kaldırmıyirum.çünki artmamam lazım.bu yüzden dikkat etmeliyimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…