Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm çıtırlarım herkes nasıl? Hasta minikler ne durumda

Bu gün kendimce protein detoksu yaptım
Inşallah birşeyler gider

Sabah:
2 katı yumurta salatası üstüne baharat döktüm
Yeşil çay

Öğlen:
Nuget yaptım tostda(5 tane)
Bir büyük bardak ayran

Akşam
Ekmeksiz köfte 3 tane
Bir kase yogurt

Sıcağa yakın iki lt su
Bol spor: 50 düz. Mekik 50 ters mekik 50 yan sag 50 öteki yan sol , olates lastigiylede kol çalıştım yarınki rakamı merak ediyorum

Son düzenleme:

Tugselcim, toparlanmana sewindim. Kizina da gecmis olsun. Kisa zamanda iyilesir ins. Nazar olabilir gercekten
Kendine cok iyibak.

Menun Cok guzel gülüm..
Yarin tartida eksi goreceginden eminim.

10:00 Salata , 1 kk peynir

15:00 1sigara böregi

16:30 1bardak sekersiz nescafe

18:00 3yemek k. Kuru fasulye, 2yemek k. Pirinc pilavi, 2kase cacik

Bu kdrr.. Belki cay icerim.

Kızlar iyi akşamlar, eşim evdeydi kaç gündür. pazar gününden beri annemlerde kaldım. Öğleden sonra döndük. Size bildirmek istedim ama eşim evde olunca nete girmeme sinir oluyo biliyosunuz. Fırça attı bilgisayarın başına geçtiğimde, kapatmak zorunda kaldım ve sonra da annemlere gittik. Orda daha da toparladı yavrum, ateşi düştü ama boğaz enfeksiyonu devam ediyo. bi türlü ilaç aldıramadım eşime. Böyle düşüncesiz, sorumsuz bi baba daha var mı acaba. Ateşi 39 a çıkmıştı, acile götürmek de istemiyodu ilaç almak da. Yarın gidip kendim alıcam inş. Şimdi yine işim çok, geçmişe çocuklar uyuyunca bakarım artık.
Gül üm kusura bakma seni de yalnız bıraktım ama durumlar böyle işte. Çocuk hasta olunca ikisine de birden tek başıma bakmakta zorlanıyorum

Önemli degil şükran ablacıgım biliyorum eşi nin bırakmadığını ve evde olduğunu sen iyi ol o yeter bana

Selam kızlar saçma sapan bir gün geçirdim
Telofonuma çocuklar oynamasın diye ekran kilidi koymuştum ama şifreyi onuttuğum için bugün telefonsuz kaldım az öncede mecburen telofona format attım ve içindeki herşey silindi.çok üzüldüm ya tüm fotolar gitti.üstüne bide moralim bozulunca derste çakışamadım zaten çocuklar çalışmama izin vermiyorlar oğlum açık açık sınavı kazanmanı istemiyorum dedi.Müdür yardımcısı olursan tam gün çalışacaksın bizi
Bütün gün yanlız bırakacaksın dedi.bide ona üzüldüm hepten çalışamadım.Ama ben idareci olmak istiyorum sonuçta tüm anneler yarım gün çalışmıyor diğer mesleklerin hepsi tam gün eninde sonunda alışacaklar.

Menüm

Kahvaltı 3 çatal tahin helvası* 3-4 çatal kaşar
1 kk beyaz peynir* 2 dl ekmek * çay

ara 1 küçük muz * neskafe

Öğlen yarım bazlama * 1 kk beyaz peynir
3 zeytin * çay

Akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
6 kaşık pırasa yemeği

su 1.5 lt
spor 1 mil leslie* 100 ip atlama (ipim kayıptı bayadır ip atlayamıyodum, buldum sonunda, annemlerde kalmış)
50 mekik

Çıtır hatunlar
tel çalışmadığı için bugün kk ya giremedim
menümü bildirmek bu saatlere kaldı

sabah
iki dilim kızarmış kepek ekmeği
2 küçük boy yumurta ve normal kahvaltılıklardan tadımlık aldım
1 bardak yeşil çay

Öğlen
haşlanmış tavuk

ara 1 elma
1 bardak form kaysılı

Akşam
1 haşlanmış tavuk budu
yarım kase tavuk suyuna çorba

benim raporlarımda bukadar.

Kizlar umarim keyifler iyidir kim ne durumda hic fikrim yok malesefson sayfayi okudum sukrancim oglusun hastaymis cok gecmis olsun tatlim yakinsa saglik ocagina goturebilirsin
Ben de dun dr gittim 4 boyutlu ultrasons girdim kuzumun ayak tabanini gordum birde esniyordu teyzeleri ama iyi haberlerle gelmedim bebegimin suyu sinirda cikti yani cok azmis ve mesanesi dahi bos dedi dr cok uzuldum sık takip gerikiyo dedi 1 ay sonra gitmem gerikerken 2 hafta sonra tekrar gidicem umarim suyumuz artmis olur
Int baktim dun bebegin suyunun azalmasi annenin su icmesiyle cok alakali degilmis bobreklerine yeteri kadsr kan gitmediginde. Idrar uretemezmis ve suyu az olurmus Selinde de aynisi olmustu ama son haftalardaydi ve sukur duzelmisti ama suan cok erken bebegim iyi beskenemezse beraberinde cok sorunlar olur dua edin kizlar iyi olalim

Slm kızlar nasılsınız tatil bana yaramadı kendimi temizliği ve geçmeleri verdim. Diyet olayı askıda. Kilom çok değişken dun 56.0 bu sabah 57.1. Şaşırıyorum bu iniş çıkışlara.tlfdan yazıyorum. Zor oluyor.O

Allah yardımcın olsun özge inşallah. Düzelir peşinen su sıkıntısı. Doktorlar. Çok şey. Diyor üzme. Kendini. Şükran çocuklar hastaymış geçmiş olsun. Gül yeni diyetin hayırlı olsun. Hukuk tam gaz devam. Deniz sınavlara haz. Başarılar. Sınav ne zamanmış ? Ebru Kevser btlkübra nazım lajoba devkule paraya mevcan nasılsınız

Özgem canım benim ne desem bilemiyorum insan böle bi durumd çok kötü oluyor banada mesanesi çok büyük demişlerdi doğduktan sorna bütün orgAnlar düzene girdi umarım bebişinin de herseyi normale döner

Özge, Hadeka sağolun kızlar. Oğlum daha da iyi ama öksürüyo. Sağlık ocağına götürmek istiyorum, hastaneye de götürsem aynı, yolda daha çok hasta ederim diye korkuyorum. Burdan oralara otobüs de yok. Kızım da daha yeni grip olmaya başladı. İnş atlatırız.
Özgecim Allah yardımcın olsun canım. Çok üzüldüm. Bi çözüm bulunamazsa, düzelmezse erken doğuma bile sebebiyet veren bi durum bu. İnşallah suyu normale döner.
Sehraa gördüm seni aşağıda, özlettin kendini gel artık.
Hadekacım derdin başından aşkın, nasıl diyet modunda olasın ki. Nineler de var başında, çocuklar da başka türlü.. İnş en kısa zamanda tekrar başlarsın. Bu kış bizlere yaramadı galiba. Tek tük dağıılmalar var. üzülüyorum. Neyse hayatınızda sağlık ve huzur yönünden herşey iyi olsun da diyet sonradan gelir nasılsa.

Ebrum yetcem inşallah sana merak etme pazartesi okul başlayınca topicteyim hergün ve inşallah planım pür dikkat ederek 55e düşeceğim tombik bi elti olmak istemiyorum o kınada süper kıyafetler giyip resimle sizede göstericem inşallah..yeni kurallar düşünüyorum topikte..bir inzivaya çekildim belki ama bu enerjiyle hepinize ışık vereceğim inşallah deneme yanılmalar yaptım bu süreçte boş durmadım merak etmeyin.pazar cumartesi gecesi yada(okullar açılmadan evel)sıralarım inş düşündüklerimi.şimdi tatildeyim düşünüyorum ama diyette değilim yani...en az zararla atlatırım inşallah bu süreci hepinizi özledim eskiler bilin..
Özge boşuna üzülme dua edicem sana
Papatyam bekle beni
Mev az kaldı bomba gibi döncem sahalara
Şükü az sabır
Hawar doğurdumu?
Nelle konuşuyoruz
Zuzu nasıl
Ebruu doğumgnünde 53-54 olcaksın ben gelince hiiiç tasalanma

içini ferah tut
inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun

sınav tarihi daha açıklanmadı
ama mart veya nisanda olur diye düşünüyorum
genelde sınav tarihi sınavdan 1 ay önce açıklanır
1 ayda da konular yetişmez bu sebeple hazırlıklı olmak lazım
konulara yabancıyım o yüzden şimdi çalışıp sınav tarihi açıklanınca genel tekrar yapacam

.

Şüküm, ogluna üzüldüm. Eşinin bu kadar ilgisizligine de sinirden kudurdum. Nasil bir baba o ya .. allahm cildiricam. Oglunla en ii skilde ilgilenirsn sen.

Gülüm, ablamdan firca yedim bugun, az yemekle hastalanacaksin dedi. Şok diyet yapmamaya kadar werdim. Ama surda 2gun kaldi. Azda olsa uygulamaya calisicam.

Deniz, ewlatciginin oyle demesi seni ozlediginden, daha da ozliceginden demistir. Sikma canini. Sen ogluna guzzel bir sekilde anlatirsin.

Ozgecim, dualarim seninle. İns suyunuz sinirin ustun cikar.

Hadeka cnm bazen oyle vucutta dengesizlikler olur. Takilma. Sporla toparlamaya calis.

Sehracim, eski yeni mi war simdi. Neyse canin sagolsun.

kızlar ben 5 te 5 diyetine tam olarak uyamadım
bugün sabah tavuk bulamadım normal kahvaltı yaptım
tavuklar anca öğlene yetişti
öğlen haşlama tavuk
akşamda tavuğun yanında 1 kase tavuk suyuna çorba içtim
yarın kilo durumu nasıl olur bilmiyorum
bu sabah hiç kilo vermemiştim
inşallah yarın azda olsa veririm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…