- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.161
kızlar ben 5 te 5 diyetine tam olarak uyamadım
bugün sabah tavuk bulamadım normal kahvaltı yaptım
tavuklar anca öğlene yetişti
öğlen haşlama tavuk
akşamda tavuğun yanında 1 kase tavuk suyuna çorba içtim
yarın kilo durumu nasıl olur bilmiyorum
bu sabah hiç kilo vermemiştim
inşallah yarın azda olsa veririm.
Deniz, ewlatciginin oyle demesi seni ozlediginden, daha da ozliceginden demistir. Sikma canini. Sen ogluna guzzel bir sekilde anlatirsin.
Spor yaptin mi peki.
ben sabah çocuklarla çıkıp çacuklarla eve geliyorum
hepimiz sabahçıyız seneye oğlumun okulu 8-3 olacak
ben idareci olursam saat 5 te eve gelecem
yani çokta yanlız kalmıcak kızım zaten benimle okulda olacak
zaten bu sınava girmek için çocukların büyümesini bekliyordum
2011 de de heveslenmiştim ama ailem çocuklar küçük diye çok tepki göstermişti
seneye oğlum ortaokulda olacak
kızımda benimle anaokulunda yani pek sorun olmıyacak
bu sene eşimde sınava katılmamı destekliyor
inşallah kazanırım hele bir tarihi açıklansın bakalım
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim ins.dediginiz gibi hersey yoluna girer dr gidip geldigimde sonucu bildiririm sizlere
sağol canım inşallah
öncelikle çocukların izin vermesi lazım
onlar tepemde tepindikçe hiç çalışamıyorum
oncelikle hepinizeee iiyi geceelrr insallah hepimiz iyibi uyku çekeriz kizim masallahhh nazar degmesin cok iyi atesi. cikmiyo sadece yorgun ve bazen huysuz bunada bin kere şükür dun gece esimle kizim icin hep sabahladik allahim razi olsun o yardim etmese napardim bilemiyorum esimin eli cok açıyor tek sorunumuz suan bu insallah gecer korkuyo ya koptuysa diye morali bozuk biraz ama kızım iyi olunca hepimiz iyiz
bu aksam esim bizi annaneye goturdu ordan ust kata komsuya gittiik cok guzel gecti bu hafta kesin kilo aldim spor yapamadim cunku ortagim cok ozurdilerim
sukran ablam nediyim bilemedim cok gecmis olsun su murat abi niye boyle yapiyor anlamiyorum insan cocugun hastayken nasil dr goturmez nasil ilac almaz ya bu kardesler ne kadar farkli benden cok fatih ilgikeniyor sabahliyir resmen bizimle insallah biran once iyilesir melihim calpol falan yoksa bende var veriyim istersen baska ilaç yok ki bizde allahim yardimcin olsun ne diyim
sehra biz neyiz kiz
osgecigim insallah hersey yoluna girer allahim yardimcin olsun
baska kizlar unuttgumkizkar var yazikcaklarim varda unuttm k.bakmayin olurmu
gulummmm sen nasilsin
ne oldu gulum ni ye tartistinizIyiyim kevom napim biraz kgi oçişle atıştık kalbini kırdım galibaşimdi uyuyo. Eşinin parmağına gelince kopsa bile vücudu hemen dikiş falan atıldığı için tekrar kabul edecektir biraz kullanmakta sıkıntı çeker ki Allah korudun inşallah öle birşeyde yoktur canım öptüm kocaman iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?