Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Spor yaptin mi peki.

Deniz, ewlatciginin oyle demesi seni ozlediginden, daha da ozliceginden demistir. Sikma canini. Sen ogluna guzzel bir sekilde anlatirsin.

ben sabah çocuklarla çıkıp çacuklarla eve geliyorum
hepimiz sabahçıyız seneye oğlumun okulu 8-3 olacak
ben idareci olursam saat 5 te eve gelecem
yani çokta yanlız kalmıcak kızım zaten benimle okulda olacak
zaten bu sınava girmek için çocukların büyümesini bekliyordum
2011 de de heveslenmiştim ama ailem çocuklar küçük diye çok tepki göstermişti
seneye oğlum ortaokulda olacak
kızımda benimle anaokulunda yani pek sorun olmıyacak
bu sene eşimde sınava katılmamı destekliyor
inşallah kazanırım hele bir tarihi açıklansın bakalım

.

O zaman sıkıntı yok. Oglunda ortaokula baslicakms. Sen calismaya dewam et.
Esinde destekcinmis ne guzel. İns kazanirsin

Cocuklarla bogusmak ugrasmakda spor walla. Ekstra spor yapmaya zamnin yok tabi, ders calismak sana daha avantajli dimi

Son düzenleme:
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim ins.dediginiz gibi hersey yoluna girer dr gidip geldigimde sonucu bildiririm sizlere

sağol canım inşallah
öncelikle çocukların izin vermesi lazım
onlar tepemde tepindikçe hiç çalışamıyorum

Ösge kuzum üzme kendini umarım en kısa sürede herşey normale döner, moralini yüksek tut

kızlar uzun süredir yazacam bazen girip okuyorum amayazamadım, Ebruu canım sık sık soruyordun bizleri kendi adıma söyliyeyim bende sizleri özledim ama bu aralar çok yoğundum tatil başladıda biraz rahatladım,
ağırlaşmaya başladım artık, böbreğimde arada çok sancıyor bazen akşamları uyuyamıyorum sonra gündüz ruh gibi dolanıyorum, çocuk olunca hamilelik çok daha zor oluyor bide kızım bu aralar acayip ağresif, tv ye çok düşkün olmuş, bu aralar 5-6 ya kadat tv yada bilgisayar açmıyrum, biraz zorluyor sonra alışıyor, bide 2 gündür tuvalet eğitimine başladım, dün çok kötüydü 9 kere altına yaptı, bu gün 1 kere bakalım ne yapacağız

Yeni gelen bir çok arkadaş olmuş hoş geldiniz hepinizz

Şükran geçmiş olsun canım ama ateşe dikkat et, gerçi sen daha deneyimlisin daha iyi bilirsin

Sehraa sende bizim gibi yoktun uzun zamandır, moralinin iyi olmasına sevindimm
Papatya oğlun nasıl canımm, sen nasılsın moralin nasıll
Hikmet resimlerine baktım geçen ün süper olmuşsun canım azmine hayran kaldımm

tatilde fırsat buldukça , yazmaya çalışacam kızlarr hepinize iyi gecelerr

Hawarcim, cocukla hamilelik zordur tabi. Allah yardimcin olsun. Kizinda tuvalet egitimine cabucak alisir ins. Hamilelikte yolu yarilamissin. Karnin sismistir baya. Tekmeliyordur seni. Zayiflamayi da kafama taktim. Azmimle zayifladim cok sukur. İ geceler.

oncelikle hepinizeee iiyi geceelrr insallah hepimiz iyibi uyku çekeriz kizim masallahhh nazar degmesin cok iyi atesi. cikmiyo sadece yorgun ve bazen huysuz bunada bin kere şükür dun gece esimle kizim icin hep sabahladik allahim razi olsun o yardim etmese napardim bilemiyorum esimin eli cok açıyor tek sorunumuz suan bu insallah gecer korkuyo ya koptuysa diye morali bozuk biraz ama kızım iyi olunca hepimiz iyiz

bu aksam esim bizi annaneye goturdu ordan ust kata komsuya gittiik cok guzel gecti bu hafta kesin kilo aldim spor yapamadim cunku ortagim cok ozurdilerim

sukran ablam nediyim bilemedim cok gecmis olsun su murat abi niye boyle yapiyor anlamiyorum insan cocugun hastayken nasil dr goturmez nasil ilac almaz ya bu kardesler ne kadar farkli benden cok fatih ilgikeniyor sabahliyir resmen bizimle insallah biran once iyilesir melihim calpol falan yoksa bende var veriyim istersen baska ilaç yok ki bizde allahim yardimcin olsun ne diyim

sehra biz neyiz kiz

osgecigim insallah hersey yoluna girer allahim yardimcin olsun

baska kizlar unuttgumkizkar var yazikcaklarim varda unuttm k.bakmayin olurmu

gulummmm sen nasilsin

Iyiyim kevom napim biraz koçişle atıştık kalbini kırdım galiba şimdi uyuyo. Eşinin parmağına gelince kopsa bile vücudu hemen dikiş falan atıldığı için tekrar kabul edecektir biraz kullanmakta sıkıntı çeker ki Allah korudun inşallah öle birşeyde yoktur canım öptüm kocaman iyigeceler

Son düzenleme:
ne oldu gulum ni ye tartistiniz insallHh gulum kabul eder insallah kotu bi sikinti yoktur bende optummmm gulummm

günaydın çıtırlarım,

kubram geçmiş olsun canımm,

ösgem sanada geçmiş olsun,aklına kötüsünü getirme lütfen,herşey düzelir,ilk çocuğumun vefat ettiğini biliyorsun,kızımı dünyaya getirene kadar ne acılar çektim,neler duydum doktorlardan anlatsam şu anki ruh haline çok kızarsın,

şükomm eşinin evde olduğunu söylemiştin,tahmin ettim uğramama sebebini,daha öncede eşinle ilgili sıkıntılarını dile getirdin canım,bu msjın çok üzdü ama inan beni,allah ıslah etsin ne diyeyim,sen ne sabırlı bir kadınsın arkadaşım tebrik ederim,ben olsam çekemezdim ne yalan söyleyim

kevserim sizede çok geçmiş olsun canım ya,

sehrammm hoşgeldin canımmm

papatyam seni rüyamda gördüm canım,mevcan bu hafta spor yapamadım yine 63 oldum diyordun,bende kız sen iyisin asıl benim şu göbeğime bak diyordum

gunaydin citirlarim hepinize tesekkurederim kizim bugun daha iyi karnindaki ve bacaklarindaki kizarikliklar sonmus kolu eli ve yuzu kaldi ins yarinda onlar gecer keyfi bugun daha iyi kahvaltisinida guzel yapti sukur :))
nazlima canim kizim 14 aylik ins yarin birgun tamamen duzelir
ozgemm canin benin kizimin 33 34 haftalikken suyu azaldi doktorum bol bol su ic dedim bende alaksi yok diye biliyodum ama doktorum sen bol su icince kordondan sivi akimi cogalacak ve bebegin bobreklerine fazla su gidicek ondan cok cis yapicak ve suyu cogalacak demisti ise yaramisti ama yinede erken dogum yaptim sen icini ferah tut dinlenmeye calis canim
sehraaa gelmissin ins aramiza bomba gibi donceksin hadi bakalim bizide guzel bi sıkila
havar canim iyi olmana sevindim agirlasmissindir tabi dikkat et canim
kevserim kizinin daha iyi olmasina sevindim canim esininde parmagi bian once iyilesir ins
sukranim cok gecmis olsun ins oglusun hemen iyilesir bugun saglik ocagina gotur bakalim ne dicekler
rose canim esinle aran duzelmistir umarim
hikossss sen napiyosun canimm
hadeka iyisindir ins canimm

günaydın kızlar;
özgecim inşallah kötü bir şey çıkmaz. erken doğum yapmış bir anne olarak en büyük duam bebeklerin tam zamanında gelmeleri. bir daha ne zaman gideceksin doktora...
hawarım allah yardımcın olsun. ne kadar kaldı doğuma. oğlum biraz daha iyi. sağol canım.
şükrancım sen ve kevser eşlerinizi anlatıyorsunuz ya. nasıl iki kardeş bu kadar farklı olabilir. eşinle konuşmuyor musunz. ne diyor. yada konuşmaya yanaşıyor mu
mevcanım allah hayır etsin. nasıl gördün canım.
kızlar ben dün sabah 62,8 çıkmıştım tartıda.
dün menü yazmadım ama şimdi yazayım. sabah her zmanaki gibi kahvaltı ettim tek dilim kepekli ekmek ile.
12:00 de bir kivi bir erik yedim
15:00 2 kepçe tarhana çorbnası içtim.
17:00 bir mandalina yedim
18:00 fırında sıfır yağla yapılmış kabak mücver yedim. su böreği dilimlerinden düşünün onun gibi 2,5 dilim bol salat ve yoğurt ile. bir haftadır spor yapamıyordum. dün 3 mil leslie ve yan yağlar için olan bir video var ondan yaptım. akşam yatmadan önce tartıldım. 63,6 idim. sabah bir tartıldım şokkkkk....63,4 çıktım yine. yani düne göre 600 gram almışım. bu aralar ödem falan kalmasın diye de çok maydanoz yiyorum. sabah sabah çok canım sıkıldı ben yine 62 li bir şey görürüm diye düşünmüştüm.
moralim çok bozuk.

Aç karınla: 1 bardak limonlu ballısu
Sabah: sandiviç tb ekmegi aradı 1 dl peyniri yağsız tost
Ara: yeşilçay
Öğle: 1 kase çorba, 1 tabak bulgur , 2 yk yoğurt
Ara: 5 tb bisküvi yeşilçay
Ara: 5 gün kurusu
Akşam: z. Barbunya 1 tabak, 1 bardak ayran
Ara: Türk kahvesi

Öğle yemekte sütlsç vardı hayır dedim
Yeni ofis hayırlı olsuna 1 tepsi baklava
Başka firma 1 kutu çiko
Ve arkadaşın ısmarladığı çokonata
HAYIR

ve ve Akşm yemekten sonra sünnet olan yeğeni geçmiş olsunda sadece Türk kahvesi

Günaydın kızlar. Kahvaltı yaparken size bakayım dedim. Çocuklar uyuyo. Hastalık uykusu işte. Normalde bu saate kadar çoktaan uyanmışlardı. İkisi de sabaha kadar öksürdüler. Akşam eşime baya vıdı vıdı ettim hastaneye götürmek istemediği için. Sonunda ikna edebildim. 2-3 saat sonra gidicez inş. ( tabii yine arıza çıkarmazsa)
Kevserim Fatihe çok geçmiş olsun. İnş parmağı tekrar tutar. Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum canım. Allah ona da cimcimeye de şifalar versin. Calpol bende de var sağol canım ama öksürüğe ve boğaz enfeksiyonuna faydası yoktur herhalde.
Ebrucum, geçmiş olsun, nasılsın şimdi?
Gülcüğüm canını sıkma tatlım, oluyo işte zaman zaman öyle şeyler, tv de gördüğüm örnek evliliklerde bile çok tartışmalar kavgalar oluyomuş. Eşlerle dört dörtlük uyuşabilmemiz mümkün değil maalesef, çok fazla fikir çatışması yaşıyoruz. İnş çoktan tatlıya bağlanmıştır bile.
Papatyam, sporunu değiştirmişsin. İnş faydasını görürsün canım, deneme yanılma yoluyla devam et böyle, mutlaka daha çok kilo verdirecek etkili bi spor bulursun. zaten az yiyormuşsun, ne varsa sporda var. Ben de forumdaki egzersizler, spor ve görsel paylaşım bölümüne bakıcam. yaptığım sporlar bu zamana kadar hep azar azar kilo verdirdi bana.
Nelsonum, sen nerelerdesin. Yeğenin doğmuş, face de paylaşmışsın. Çok tatlı maşallah. Teyze olmak çok güzel bi duygu olmalı.
Nazlma geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız. İnş bi daha yaşamazsınız. bi de hasta olmuş yavrucak. Allah şifalar versin.
Mevcanım, güzel bi haftasonu geçirmişsin, sevindim. Böyle güzel zamanlar bi süreliğine de olsa yaşanan tüm streslerini unutturuyo.
Eşime gelince, ben de tahammül edemiyorum sorumsuzluğuna, sinir oluyorum ama çocuklar herşeye rağmen onsuz yapamıyolar. Herşeye onlar için sabrediyorum inanki.
Sehraacım hoşgeldin canım, seni yeniden görmek ne güzel. zayıflama ile ilgili tüyolarını, kurallarını çok merak ediyorum. Gelince bizimle de paylaş lütfen.
Hikoşum naber, fotonu gördüm. Gittikçe inceliyosun, maşallah sana. Şok diyet yapma bence de, çabuk geri alırsın verdiklerini. Sağlıklı beslen, porsiyonlarıı azalt, sporunu yap yeter bence. Şok diyettte vücada alınması gereken bazı besin gruplarından mahrum kalıyosun, tek yönlü besleniyosun canım. Şok diyet yapan diğer kızlar, sözlerim size de.
Kübracım çok geçmiş olsun yavruna. Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Kızamıkla ilgili bi bilgim yok ama inş en kısa zamanda iz kalmadan iyileşir.
Denizcim inş ısnavı kazanırsın. Çocuklarla ilgili bi çözüm bulunur. Oğlun zaten büyükmüş, kızın da yanında olacağına göre sorun yok.
Hawarım hoşgeldin, seni bayadır merak ediyoduk. Böbrek sancısı çekmene üzüldüm ya. Ben kaçırdım herhalde hamileyken bişey yapılamıyo mu canım?
Tuğseel geçmiş olsun canım, kızın da grip olmuş,, nasılsınız bakalım bugün?
Papatyam, eşimle pek iyi bi iletişimimiz yok, güzellikle soru bile sorsam hep tersliyo. Noldu niye böyle yapıyosun diyorum cevap vermiyo. zaten iyi olsak bile evde geçirdiği tüm saatler maç izler, ağzımızı açtırmaz. muhabbeti hiç yoktur. İki kardeş çok farklı gerçekten. Kayınbiraderim de tam tersine çocuklar konusunda çok hassastır. Çocuklarla ilgili bi hatam olsa beni bile uyarır.

Ebrucum, cıssları reddetmen takdire şayan. Bravo. İllaki ikramlar olur her ortamda ve bunlara hayır demek hiç kolay değil. Ama alıştın mı bi kere hayır demeye, hedef kilona ulaşmana çok az kaldı demektir.

günaydınnn kızlar nasılsınızzzz
şükran eşin neden götürmek istemiyor hastaneye:26::26::26:

kızlar ben monti diyetine başladım p.tesden beri şuana kadar iyi gidiyor bakalım
kilom 74

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…