- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.181
topiği gezerken gördüm bende 7 aylık bebeği olan bir anneyim ama kg mu yazmayayım hiç
merhaba vsn seni lesile topiginde gördüm lesile müthiş bir spor 2 yıl önce yapmıştım çok inceltiyor...
slm citirlarim menumu yazayim hemen
sabah
2 dilim kepek ekmegiyle yapilmis yagsiz tost
3 siyah zeytin
domates biber
bol yesillik
ara
yarim portakal
oglen kis salatasi yagsiz ( tarifini vercem kizlar harika bisey )
ara
2 bitter
yarim fincan turk kahvesi
aksam
4 yk bezelye yemegi
bol salata
hikoss annene cok gecmis olsun canim ins hemen duzelir
aramiza yeni bi arkadas gelmis canim hosgeldin kilonu neden yazmiyosun eminim istedigin kiloya iniceksin :)
gelelim kis salatasinin tarifine
1 havuc
karnabahar
brokali
yarim kuru sogan
yarin kabak (isterseniz)
biber
malzemelerin hepsini julyen dograyin bi tencereye 1 tatli kasigi zeytin yagi koyun soganlati ve havuclari ekleyin biraz soteleyim sonra biber ve kabagi ekleyim az daha soteleyin sonra karnabahar ve brokoliyi ekleyin soteleyin 2 dis sarimsak rendeleyin tencerenin agzini kapatin 7 8 dk pissin sonra sogumaya alin uzerine maydoniz dograyin ve dereotlu sarimsakli yogurt dokun afiyet olsun :)) harika bisey kizlar ben denedim :)
topiği gezerken gördüm bende 7 aylık bebeği olan bir anneyim ama kg mu yazmayayım hiç
kevser eşine geçmiş olsun ben kaçırmışım parmağını kestiği yeri okumamışım herhalde. şimdi daha iyidir inşallah.ne oldu gulum ni ye tartistinizinsallHh gulum kabul eder insallah kotu bi sikinti yoktur bende optummmm gulummm
Sağol iyileşmeye çalışıyorum canım az sıkıntım var bu ara hiç sorma kızım da acayip huysuz uyumadığı her an ağlıyorSağol güzelim. Bende tam sana yazlcakdım inanırmısın..nasıl oldun.ağrı filan varmı..seninde vüzeline çokkk geçmiş olsun. Bu ara çocuklar hep hasta malesef...
Teşekkür ederim tatlım senin de anneciğin rahatsızmış çok geçmiş olsun öptüm sen de dikkat et kendineTugselcim, toparlanmana sewindim. Kizina da gecmis olsun. Kisa zamanda iyilesir ins. Nazar olabilir gercekten
Kendine cok iyibak.
Ne zor insanın eşiyle hayatı paylaşamaması...nediyim bilemiyorum Allah eşin için sana sabır versin şükran ablaKızlar iyi akşamlar, eşim evdeydi kaç gündür. pazar gününden beri annemlerde kaldım. Öğleden sonra döndük. Size bildirmek istedim ama eşim evde olunca nete girmeme sinir oluyo biliyosunuz. Fırça attı bilgisayarın başına geçtiğimde, kapatmak zorunda kaldım ve sonra da annemlere gittik. Orda daha da toparladı yavrum, ateşi düştü ama boğaz enfeksiyonu devam ediyo. bi türlü ilaç aldıramadım eşime. Böyle düşüncesiz, sorumsuz bi baba daha var mı acaba. Ateşi 39 a çıkmıştı, acile götürmek de istemiyodu ilaç almak da. Yarın gidip kendim alıcam inş. Şimdi yine işim çok, geçmişe çocuklar uyuyunca bakarım artık.
Gül üm kusura bakma seni de yalnız bıraktım ama durumlar böyle işte. Çocuk hasta olunca ikisine de birden tek başıma bakmakta zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun gerçekten umarım bebişin suyu bir an önce düzene girer dualarımız seninle olucak tabiki bize de arada durumunu bildir merak etmeyelim...Allah biran önce şifa versin...Kizlar umarim keyifler iyidir kim ne durumda hic fikrim yok malesefson sayfayi okudum sukrancim oglusun hastaymis cok gecmis olsun tatlim yakinsa saglik ocagina goturebilirsin
Ben de dun dr gittim 4 boyutlu ultrasons girdim kuzumun ayak tabanini gordum birde esniyordu teyzeleri ama iyi haberlerle gelmedim bebegimin suyu sinirda cikti yani cok azmis ve mesanesi dahi bos dedi dr cok uzuldum sık takip gerikiyo dedi 1 ay sonra gitmem gerikerken 2 hafta sonra tekrar gidicem umarim suyumuz artmis olur
Int baktim dun bebegin suyunun azalmasi annenin su icmesiyle cok alakali degilmis bobreklerine yeteri kadsr kan gitmediginde. Idrar uretemezmis ve suyu az olurmus Selinde de aynisi olmustu ama son haftalardaydi ve sukur duzelmisti ama suan cok erken bebegim iyi beskenemezse beraberinde cok sorunlar olur dua edin kizlar iyi olalim
Geçmiş olsun sana da böbreğine baktırmayı ihmal etme bazen hamilelikte sıkıntı yaratabiliyor...bu dönem de de tuvalet eğitimi seni bayağı bir yorucaktır olmazsa ertele derim.neyse sıkıntılar elbet geçer kızında zamanla düzene giricektir takma kafanı:))Ösge kuzum üzme kendini umarım en kısa sürede herşey normale döner, moralini yüksek tut
kızlar uzun süredir yazacam bazen girip okuyorum amayazamadım, Ebruu canım sık sık soruyordun bizleri kendi adıma söyliyeyim bende sizleri özledim ama bu aralar çok yoğundum tatil başladıda biraz rahatladım,
ağırlaşmaya başladım artık, böbreğimde arada çok sancıyor bazen akşamları uyuyamıyorum sonra gündüz ruh gibi dolanıyorum, çocuk olunca hamilelik çok daha zor oluyor bide kızım bu aralar acayip ağresif, tv ye çok düşkün olmuş, bu aralar 5-6 ya kadat tv yada bilgisayar açmıyrum, biraz zorluyor sonra alışıyor, bide 2 gündür tuvalet eğitimine başladım, dün çok kötüydü 9 kere altına yaptı, bu gün 1 kere bakalım ne yapacağız
Yeni gelen bir çok arkadaş olmuş hoş geldiniz hepinizz
Şükran geçmiş olsun canım ama ateşe dikkat et, gerçi sen daha deneyimlisin daha iyi bilirsin
Sehraa sende bizim gibi yoktun uzun zamandır, moralinin iyi olmasına sevindimm
Papatya oğlun nasıl canımm, sen nasılsın moralin nasıll
Hikmet resimlerine baktım geçen ün süper olmuşsun canım azmine hayran kaldımm
tatilde fırsat buldukça , yazmaya çalışacam kızlarr hepinize iyi gecelerr
Bozma moralini elbette yine başarırsın ben de sendenim kilo verdim sanıyorum ama yine aynıyım kafayı taktıkça insan veremiyor metebolizma bir den duruyor sanki o yüzden çok düşünme bence zamanla tartı gülümsiycektir sana da:))günaydın kızlar;
özgecim inşallah kötü bir şey çıkmaz. erken doğum yapmış bir anne olarak en büyük duam bebeklerin tam zamanında gelmeleri. bir daha ne zaman gideceksin doktora...
hawarım allah yardımcın olsun. ne kadar kaldı doğuma. oğlum biraz daha iyi. sağol canım.
şükrancım sen ve kevser eşlerinizi anlatıyorsunuz ya. nasıl iki kardeş bu kadar farklı olabilir. eşinle konuşmuyor musunz. ne diyor. yada konuşmaya yanaşıyor mu
mevcanım allah hayır etsin. nasıl gördün canım.
kızlar ben dün sabah 62,8 çıkmıştım tartıda.
dün menü yazmadım ama şimdi yazayım. sabah her zmanaki gibi kahvaltı ettim tek dilim kepekli ekmek ile.
12:00 de bir kivi bir erik yedim
15:00 2 kepçe tarhana çorbnası içtim.
17:00 bir mandalina yedim
18:00 fırında sıfır yağla yapılmış kabak mücver yedim. su böreği dilimlerinden düşünün onun gibi 2,5 dilim bol salat ve yoğurt ile. bir haftadır spor yapamıyordum. dün 3 mil leslie ve yan yağlar için olan bir video var ondan yaptım. akşam yatmadan önce tartıldım. 63,6 idim. sabah bir tartıldım şokkkkk....63,4 çıktım yine. yani düne göre 600 gram almışım. bu aralar ödem falan kalmasın diye de çok maydanoz yiyorum. sabah sabah çok canım sıkıldı ben yine 62 li bir şey görürüm diye düşünmüştüm.
moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?