Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selamlar kızlar.. nasılsınız.

ben herşeyi bir haftaya sığrdırdım....gecen hafta kb vefat etmişti.. azmna nede hızlı geçiyor.. 10 oldu nerede ise..
memlekete gittim 3 gün kaldım eldim.. yiyenimi gördüm.. teyzelik tatlı birşey...biraz sarılığı fazla .. yatıyor halsiz düşüyor.. ama çok tatlı... resmini faceye eklemitim.. aileme doyamadan eve,megeldim.. arkadaşım geldi.. üniv oda arkadaşım gelen.. yıllar geçsede sanki dün ayrılmışız gibiyiz.. dostluk böyle birşeyy...cumartesi dönecek...iki gün minicik bu şehirde gezecek yer bulabilirsek gezeceğiz... diyetede pazartesi başlayım diyorum...öyle çokda kilo almadım sanırım..en çok bir kilo fazlada görünüyorum.. 59 geldim sabah.. aama pazartesi gününne kadar ne olurum bilemem.. takmayacağım 3-4 gün daha...

.. geçmişi ara ara okudum ama hızlı geçtiğim için aklımda çok birşeyler kalmadı...

sehra hadi kız dönüşün süper olsun beni de gazla olalım 55 en kısa sürede.. yatılı misafirim var o gidince kitap konusunu inceleyeceğim...

papatyam harikasın bu kez hedefine ulaşmadan bırakma güzelim..

mevcan şekerim hadi dön diyet modunaa.

şükran güzelim her erkeğin çekilmez bir yanı var.. ne yapalım değiştiremiyorsak olduu gibi kabul edip çekeçeğiz mecbur...takma kafana..

özgecim tatlım dr demedimi şunları yaparsan suyu çoğalır demedimi... dkkat et bakalım...

ebrucum menuler güzelleşmiş.. tebrikler... harikasın eskisigibi...

kevserim geçmiş olsunn güzelim

hikmet foton süper harika gidiyorsun.birara baktım ama yorumyazdımmı hatırlamıyorum..... azmine hayranımm güzelimmmmm.. maşallahhhh maşallahhhhh

nazlm tatlım sen nasılsın

masum ne güzel... diyet moduna girmennn...yeni iş nasıl alıştınmı..çok mu geç kaldım ki bu soruyu sormak içinnn

Kübracım çok geçmiş olsun ..kızamıkkk geçercanım.. ateşlerine dikkat ettt.. yıkama bir süre...

deniz seninle bire birçok yazışmadık.. ama sanada selamlar güzelim... sanırımyaşın 35 ti yanlış hatırlamıyorsam..ben seni daha küçükm sanıryordum... :))

havarım hamilelik zor..doğduktan sonra daha zor..allah yardımcın olsun...hayırla kurtul güzleimmm

nelson kb mı vefaat etti allah rahmet eyleisn cnm başınız sagolsunn
işime alıştımmm çok şükür ..

artık mecbur döndümmm diyet modunaaa

bu arada ben cumaa degilde pazar günleir tartılıyorum...
dagıtmıyorum bu şekildeee....
birde vucudum şiş oluyor benim erken tartılırsam pazar günü 10 gibi tartılıyorumm.

Nelson canim basiniz sagolsun. Allah size sabirlar wersin.
Şüküm bi daha sok diyet yapmicam. Yada ayda 1kez yaparim. Suan 76yim. Dun spor yapamadigim icin gr gtmemis. Esini ikna etmene sewindim.
Kew kubos kizlarnizin iyilesmesine cok sewindm.

nelsonum cnm basiniz sagolsun allahim size sabir versinnn

bize gelince kizlar cok sukur bizde durumlar cok sukur iyi kizim iyilesti ck sukur esjm dr geldi parmagini oynatiyo hissediyorda sadece agrisi var demis o da dejis 1 hafta sonra tekrar gel bakalim demis icine ise baslicak cumartesi gunu keyfi yerine geldi

bu arada canlar benim umraniye de dayimlar oturuyor kizkardesim orda bizde gidicez insallah bu aksam bi gece kalicaz yarin aksama falan donucezzz orasi cok guzel temiz hava orman sakin mis gibi heryer villa dolu:)
ortagim cok ozur dilerim bu hafta diyet yapamadim arin taryilamicam zaten orda tarti benimkinde pili yok gerci bu hafta tartilmaya korkuyorum

selam çıtırlarımmm nasılsınız?

yarın kilo bildirim günüüüü

ayy çok heyecanlıyım. bu hafta kıyafetsiz tartılıcam.
79 lu rakamları görebilicekmiyim acebaaa ayyyy

merhaba vsn seni lesile topiginde gördüm lesile müthiş bir spor 2 yıl önce yapmıştım çok inceltiyor...

evet leslie başladım 6 haftadır ilk 3-4 haftada 3 kg verdim daha tartılmadım ayda 1 tartılıyorum inşallah bir dahaki sefere bende yeni tanıştım leslie ile çok zevkli

Of ara ara okudum kime ne yazacağımı karıştırdım (
Şüküm : sen onca kişiyi aklında tutarak benim kafamda çizdiğim şükü olduğunu ispat ettin. Sen çok Zeki bişeyler başarıp bi yerlere gelecek yapıdasın. Ama en önemlisi çok özverili bi annesingeçmiş olsun bu arada.

Özgem: benimde sonlara doğru sınırda çıkmıştı bol su iç demişti Dr. İnş yolunda gider iyi düşünki ii oldun canım. Hazırlıklar ne durumda?

Sehra delüsüü geri geliyormuş kaçınnnn

Anam kalmadı kafam dağıldı hepinizi seviyomm

Kizlar nasilsiniz. Regl oldum. Karnim belim agriyor. Oglani uyuttum , ilk defa gun icerisinde uzaniyorum. Az da basim agriyor. Dun aksam cok canim sıkkındi. Annemin tansiyonu firlamis yine. Acillik olmus. Buseferde kaninda mikrrop varmis. İcim dogdu sanki kotu bise oldugu telefona sarildim hemen acmadilar ilk basta. Uzuntuden titreme geldi. Esim korktu bana bise olacak die. Annemle konusunca rahatladm tabi. Bugun sesi daha da iyiydi. Bir de doktorlar yanlis ilac vermesinler mi annem ondan kendine gelemiyormus. Her dk arayasim geliyor.
Bende diete uyamadim tabi. Menumu yazayim.

Sabah 2yumurta 3kucuk galeta 3ceviz

Ara 1muz

Ogle 2kivi , 1/cikolatali gofret yedim. Tatli krizimi bastiramadim.

Biraz once de 1tabak barbunya yemegi yedim. 2kasikta yogurt..

Daha da bise yemem belki acikirsam meyve yerim.
Sabah tartida 75i gormeyi cok isterdm ama imkansizzzzzz.
Neyse dogum gunume 7subata kdr 75olurumm inş,

slm citirlarim menumu yazayim hemen
sabah
2 dilim kepek ekmegiyle yapilmis yagsiz tost
3 siyah zeytin
domates biber
bol yesillik
ara
yarim portakal
oglen kis salatasi yagsiz ( tarifini vercem kizlar harika bisey )
ara
2 bitter
yarim fincan turk kahvesi
aksam
4 yk bezelye yemegi
bol salata

hikoss annene cok gecmis olsun canim ins hemen duzelir
aramiza yeni bi arkadas gelmis canim hosgeldin kilonu neden yazmiyosun eminim istedigin kiloya iniceksin :)
gelelim kis salatasinin tarifine
1 havuc
karnabahar
brokali
yarim kuru sogan
yarin kabak (isterseniz)
biber
malzemelerin hepsini julyen dograyin bi tencereye 1 tatli kasigi zeytin yagi koyun soganlati ve havuclari ekleyin biraz soteleyim sonra biber ve kabagi ekleyim az daha soteleyin sonra karnabahar ve brokoliyi ekleyin soteleyin 2 dis sarimsak rendeleyin tencerenin agzini kapatin 7 8 dk pissin sonra sogumaya alin uzerine maydoniz dograyin ve dereotlu sarimsakli yogurt dokun afiyet olsun :)) harika bisey kizlar ben denedim :)

Tesekkur ederim küboş. Tarifede bayildim. Yarin denicem. Doyurucu ve besleyici ..
Menunde cok guzel.

topiği gezerken gördüm bende 7 aylık bebeği olan bir anneyim ama kg mu yazmayayım hiç

Hosgeldin.. benim oglanda 7aylikken bende cok kiloluydum. Suan 10aylik , 3ayda neler neler degisti. Azimli olman gerek. Birde bu topikte kalman gerek. Kizlar inanilmaz motive ediorlar

bende menüleirmi paylaşayım kızlarrr

sabah 3 kayısı

kahvaltı
2 yumurta
1 dlmbeyaz peynir
2 zeytin

öglen
2.5 dlm ekmek
yagsız peynir 1 dlm
salata
ayran

ara
10 fındık
1 badem
1 sade nescafe büyük kupa

akşam
karnıbahar yemegi
yogurt

3 yeşil çay

MENÜM

Kahvaltı 1 küçük domates* 1 küçük salatalık
beyaz peynir * 2 dl ekmek *çay

Öğlen 3 kaşık kıyma * 1 kase yayla çorbası
1 dl ekmek

ara 1 mandalina * yeşilçay

Akşam 4 kaşık menemen * 1 kase yayla çorbası
1 dl ekmek

su 2.5 lt
spor 3 mil leslie * 150 ip atlama * 60 mekik
30 dk da pilates

ne oldu gulum ni ye tartistiniz insallHh gulum kabul eder insallah kotu bi sikinti yoktur bende optummmm gulummm
kevser eşine geçmiş olsun ben kaçırmışım parmağını kestiği yeri okumamışım herhalde. şimdi daha iyidir inşallah.

hiko annene geçmiş olsun. tugsel nasılsın
tubi tartılmak için heyecanlısın bu hafta nasıl geçti dikkat edebildin mi?
gül her evlilikte sıkıntılar oluyor zaman herşeyin ilacı. tabi kıran taraf senmişsin eşinin gönlünü almak için bişeyler yapabilirsin.
şükran Allah sana sabır versin o eşle. ben de çok sinirlenirdim iletişimsiz bir eşle. sen iyi dayanıyorsun. bi elin 5 parmağı bir olmuyor. kıyaslamayın kardeşleri.

deniz eşin de destekliyor ne güzel çalış sen. benim de içimde biraz istek olsa ben de çalışsam ah ah.

özge senden güzel haberler bekliyoruz.
Nelson 1 haftaya çok şey sığdırmışsın gerçekten. herşey üst üste geliyor işte. arkadaşın ve yeğenin moral olmuştur sana.

ebru kaçamaksız menüler geliyor senden harikasın. iradenin zaferini yarın tartıda göreceksin.

hiko canım şok diyetleri bırak bence de bak ne güzel kılo veriyorsun zaten yavaş gitsin ama tam gitsin. şok diyetlerde geri dönüveriyor. az yiyorsun normal yemeye başlayınca alıverirsin bak dikkat et.

lajoba mevcan devkule nerelerdesiniz.
hawar seni tanımıyorum ama arkadaşlardan hep ismini okudum. sana da Allah yardım etsin ikinci hamişlik zor oluyor. hele de tuvalet eğitimi ile. kolay gelsin.

btlkübra ve nazlm siz neler yapıyorsunuz kızlar. bu arada tarıfe bayıldım . damak tadıma çok uygun. denemem lazım.

Sağol güzelim. Bende tam sana yazlcakdım inanırmısın..nasıl oldun.ağrı filan varmı..seninde vüzeline çokkk geçmiş olsun. Bu ara çocuklar hep hasta malesef...
Sağol iyileşmeye çalışıyorum canım az sıkıntım var bu ara hiç sorma kızım da acayip huysuz uyumadığı her an ağlıyor sabah Dr gitmez inşallah daha iyi oluruz....

Tugselcim, toparlanmana sewindim. Kizina da gecmis olsun. Kisa zamanda iyilesir ins. Nazar olabilir gercekten
Kendine cok iyibak.
Teşekkür ederim tatlım senin de anneciğin rahatsızmış çok geçmiş olsun öptüm sen de dikkat et kendine

Ne zor insanın eşiyle hayatı paylaşamaması...nediyim bilemiyorum Allah eşin için sana sabır versin şükran abla( oğluşuna da geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir...

Çok geçmiş olsun gerçekten umarım bebişin suyu bir an önce düzene girer dualarımız seninle olucak tabiki bize de arada durumunu bildir merak etmeyelim...Allah biran önce şifa versin...

Geçmiş olsun sana da böbreğine baktırmayı ihmal etme bazen hamilelikte sıkıntı yaratabiliyor...bu dönem de de tuvalet eğitimi seni bayağı bir yorucaktır olmazsa ertele derim.neyse sıkıntılar elbet geçer kızında zamanla düzene giricektir takma kafanı:))

Bozma moralini elbette yine başarırsın ben de sendenim kilo verdim sanıyorum ama yine aynıyım kafayı taktıkça insan veremiyor metebolizma bir den duruyor sanki o yüzden çok düşünme bence zamanla tartı gülümsiycektir sana da:))

Şimdilik bu kadar sonra ki yorumları da ne zaman vakit bulabilirsem yazarım dikkat edin kendinize

bugünlerde diyet kalmadı ama bugünün menüsünü paylaşayım
çok deli bir menü kızlar üzgünüm

9da sirkeli ılık su

sbh 11de
2 dilim kepek ekmeği
8 zeytin
1 kk ezine
1 domates
yarım salatalık
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli
1 sahanda yumurta
1.5 porsiyon kızartma soslu
kızartmayı yerken gözüm dönmüş gerisini hatırlamıyorum.
dışarıda kahvaltıdaydık.

5 bardak çay

ara 4 gibi 1dlm kek ve 2 bardak çay arkadaşın evinde.

akşam
1 dlm çavdar ekmeği ile 1 tabak ıspanak salatası yoğurtlu

yediklerimin toplam kalorisi 1200 civarı olmuş ama sabah abarttım. spor da yok. zaten kılom da fazla çıkıyor ama ne yapalım vereceğim inşallah. tatilde saldım kendimi.

toparlarım sanıyordum ama öyle olmadı. ev temizliği dışnda spor yok.
su 7 bardak içtim şimdiye kadar devam ederim inşallah.
şu anda yeşil çay içiyorum.

papatyam takma kafana. insan taktıkça veremiyor çok başıma geldi çünkü.

2-3 güne bir kırtasiyeye gidiyorum. çocuklara etkinlik kendime de yeni kitaplar alıyorum. kitap almaya engel olamıyorum çok seviyorum.
çok okuyan biriydim önceden.
önceden diyorum çünkü şimdi okuyamıyorum çocuklarla. onlar yatınca da ben de pil bitmiş oluyor.
bugün 2 kitap daha aldım. şimdi onları okumak istiyorum dua edin bana. üşengeçlikten vazgeçeyim. ikinci oğlum doğana kadar kitap kurduydum yaaaaa tekrar öyle olmak istiyorum.

yarın doktora gideceğim dizlerim çok ağrıyor sabahtan bildirim yapamam.
zaten bildirecek bi güzellik de yok

bu arada altın kızları memlekete gönderdim canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…