Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oglen
1 tane pide malsef esim istedi sicak sicak yedik
1 bardak ayran

ara
1tane nescafe
2 tane kepekli galeta

aksam
1 kepce corba
5 kasik oatates yemegi
yogurt ve salata

spor
18 dk basen
40 dk plates
lesille 2 milim
10 dk yan

yarin tartidan umutlu degilim bu hafta hic spor yapamadim ortagim k.bakma olur mu
bu aksam gezmeye gidicektiknyengem ise gidicekmis yarin baska bi gune kaldi hayirkisi olsun

Kizlar tekrar soranlar olmus nelson papatya ebru tugsell sehra kevser btlkubra mevcan tum soranlara tesekkurler
Dr bol su ic dedi ayran ic dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem duzslecegini umut ediyorum kizimda son haftays kadar hamikeligim sorunsuzdu baslarda biyle olunca moralim bozuldu ama mevcanim haklisin beterin beteri var duzelicek ins.

Bu sabah regli oldum karnım felaket ağrıyordu ne yedim ne yemedim farkında bile degilim tartıda 300 gr fazlam var çok kötüydü bugün kızımla bile zor ilgilendim yatağın içine girdim şimdi biraz daha iyi ağrım geçti sayılır.

Menüm:
Sabah:
Yeşil çay
Ezineli tost

Öğlen:
Bir portakal

Akşam
Patates püresi
Rosto köfte

Hepsinden çok az yedim

Farkettiyseniz bu topigin geneli aynı zamanda regli oluyor ben hep kewoyla aynı oluyordum hikoşda geldi kız bizim üçümüzde bişi var bi bağ

Hikom annene büyük geçmiş olsun üZme kendini canım benim

Şükran ablam menün çok güzel afiyet olsun

Bende kivrandim gun boyuu. Gobek aldi basini gittii. Bugunku yediklerimmi 1ayda yemedim walla. Cnm sıkıldı amaa napim yedim, yarin kv lere gidicekmisiz. Kocis dedi. Gun boyu az az sık sık yiyip spor yapip bugunku fazlaliklari eritmem gerek. Aslinda uyumadan spor yapsam iyi olacak ama uykudan ölüorumm. Oglan uyudu yerine yatirip hemen uyucam,
3ümüz arasinda farkli guzel hoş bi bağ war. Allahm bozmasin. Sewiorm sizi. Vee diger. Kizceleriii...

Heerkese iyi gecelerrr..

Düzelecek ozgem. Sıkma canini, dualarim seninle. Cok yorulmamaya bak. Nettende arastir. Ne yenmeli ne yenmemeli diye. Kizcenden firsat buldukca bol bol uzan, dinlen. Allaha emanet ol.

gulumm hikomm cok guzel soyledi gercekten ucumuzun arasinda bi bag var dedigi gibi cok guzel bi bağ
kizlar esime meyve tabagi hazirladim nasilEki Görüntüle 956728

Eklentiler

• $image-aa78d03f4d34ef584366b9fd8ee2a02a3bc84404b992ca34136854ffe0598b48-V.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
bugün:aç karınla limonlu sıcak su,1 kaşık bal

sabah:sandiviç(1dl peynir,salata biber)yeşilçay
ara:türk kahvesi
ögle:1 servis kaşığı pilav,1 kepçe nohut,karışık turşu
ara:çay,5 tam buğday bisküvi,yeşilçay
akşam:3 mücver,4 yk barbunya,yarm dl ekmek
ara:1 activia

spor:30 dk yürüyüş
150 yarım mekik
150 oklava
50 alt karın hareketi
100 hunderrt

ve temizlikkkk.şimdi tem,zlk yaptım oğlumla masal dinleyip süt içiyor bende size yazıp uyutucam.çok yoruldum.inş yarın yüzümüz güler .iyi geceler

burdayım beni sormussun. gözun aydın dıyorum cok yordukları ıcın allah onlara saglıklı sıhhatlı hayırlı ömür versin yaşlı ile uğrasmak çok zor. benim babaannem benı cıldırıyor memlekete gıdınce basından ayrılmıcakmışız hep yanında durmamızı ıster.
oğlan bılgısayarı kapatıyor o yuzden pek acamıyorum telden de sabrım kalmıyor
2 haftadır spora ara verdim çok yapamadım yemek konusundada kaçamaklar oldu kocam sayesinde
zaten kilo da veremiyordum yarında bakalım değişen bir şey olacağını sanmıyorum. yarın kilo ölçu bildirimi yapmaya calışırım.
cok yorgunum keyifsiz gibiyim.
hastalara geçmiş olsun diyerek yataga gidiyorum iyi geceler.

Ben bişi anlamıyorum artık ( 3 kez 53.8 çıktım 3.5 kilo veremeyeceğime göre 4 kez 58.6 çıktımya geçen hafta regl olmama rağmen almayıp 300 verdim. Bu hafta dikkat ettim spor yaptım ki Akşm temizlikle baya yoruldum nasıl 900 gr aldım anlamadım. Gece öksürüğüm için zencefilli bal kaşıkladım ama 900 gr baldan olcak hali yok. Bakalım yarın sabah ne çıkıcam(

Günaydın kızlar, bugün cuma ama kimsecikler uğramamış Ebrumdan başka. Nerdesiniz yahu?
Bu sonucu bekliyordum zaten. Çünkü annemlerde çocukları anneme bırakıp hem pazara gittim hem de defalarca markete gittim. İyi spor oldu. Yediklerime de zaten dikkat ediyodum. İnş 53 e inip en azından yaz sonuna kadar koruyabilirim kilomu.

Ebrucum kabızlık problemin var mı? Yoksa bal gerçekten çok kuvvetlidir. bir kaşık da olsa almış olabilirsin. O kadar kilo aldırmayacak olsa bile geç saatte yemiş olmanın da etkisi olabilir.

Yeni başlangıç 57.5
Geçen hafta 57.5

Bu sabah
56.3
Giden 1.200
Hedef kilo 53

Yarışma yapacaksınız ben varım.

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
ben sabah tartılmayı unutmuşum. daha doğrusu uyuyakalmışım. onun için tartılamadım.
şükrancım tebrik ederim. maşallah nasıl bir motivasyon var sen de...

Günaydın kızlar
bugün bildir günü heralde
ama bende durum pek iyi değil
5 te 5 diyetini tam olarak uygulayamadım bu sebeple bugün itibariyle sadece 1.4 kilo gitmiş
başkangıç 66.1
bugün. 64 .6
giden 1.4

ama belirtmek isterim kabızlık had safhada
tuvalet olayı daha düzenli olsaydı belki daha çok giderdi

bugün yumurta günümdeyim bakalım nasıl olacak
aslında tartı gününün cumartesi olması daha mantıklı çünkü bugün daha diyetin sonu gelmedi asıl kilomuz yarın belli olacak

ortağım sen ne ettin

Kızlar birsürü alıntı yapmıştım ama pc donunca hepsi gitti bende telden yazıyorum zor oluyor cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın

ben şimdi ders çalışacam akşama tekrar görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…