- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.201
Kizlar nasilsiniz. Regl oldum. Karnim belim agriyor. Oglani uyuttum , ilk defa gun icerisinde uzaniyorum. Az da basim agriyor. Dun aksam cok canim sıkkındi. Annemin tansiyonu firlamis yine. Acillik olmus. Buseferde kaninda mikrrop varmis. İcim dogdu sanki kotu bise oldugu telefona sarildim hemen acmadilar ilk basta. Uzuntuden titreme geldi. Esim korktu bana bise olacak die. Annemle konusunca rahatladm tabi. Bugun sesi daha da iyiydi. Bir de doktorlar yanlis ilac vermesinler mi annem ondan kendine gelemiyormus. Her dk arayasim geliyor.
Bende diete uyamadim tabi. Menumu yazayim.
Sabah 2yumurta 3kucuk galeta 3ceviz
Ara 1muz
Ogle 2kivi , 1/cikolatali gofret yedim. Tatli krizimi bastiramadim.
Biraz once de 1tabak barbunya yemegi yedim. 2kasikta yogurt..
Daha da bise yemem belki acikirsam meyve yerim.
Sabah tartida 75i gormeyi cok isterdm ama imkansizzzzzz.
Neyse dogum gunume 7subata kdr 75olurumm inş,
MENÜM
Eki Görüntüle 956433 Eki Görüntüle 956434 Eki Görüntüle 956435 Eki Görüntüle 956437
Kahvaltı 1 küçük domates* 1 küçük salatalık
beyaz peynir * 2 dl ekmek *çay
Öğlen 3 kaşık kıyma * 1 kase yayla çorbası
1 dl ekmek
ara 1 mandalina * yeşilçay
Akşam 4 kaşık menemen * 1 kase yayla çorbası
1 dl ekmek
su 2.5 lt
spor 3 mil leslie * 150 ip atlama * 60 mekik
30 dk da pilates
Bu sabah regli oldum karnım felaket ağrıyordu ne yedim ne yemedim farkında bile degilim tartıda 300 gr fazlam var çok kötüydü bugün kızımla bile zor ilgilendim yatağın içine girdim şimdi biraz daha iyi ağrım geçti sayılır.
Menüm:
Sabah:
Yeşil çay
Ezineli tost
Öğlen:
Bir portakal
Akşam
Patates püresi
Rosto köfte
Hepsinden çok az yedim
Farkettiyseniz bu topigin geneli aynı zamanda regli oluyor ben hep kewoyla aynı oluyordum hikoşda geldi kız bizim üçümüzde bişi var bi bağ
Kizlar tekrar soranlar olmus nelson papatya ebru tugsell sehra kevser btlkubra mevcan tum soranlara tesekkurler
Dr bol su ic dedi ayran ic dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem duzslecegini umut ediyorum kizimda son haftays kadar hamikeligim sorunsuzdu baslarda biyle olunca moralim bozuldu ama mevcanim haklisin beterin beteri var duzelicek ins.
gulumm hikomm cok guzel soyledi gercekten ucumuzun arasinda bi bag var dedigi gibi cok guzel bi bağ
kizlar esime meyve tabagi hazirladim nasilEki Görüntüle 956728
cokk sagol gulum ya cok guzel olduu tsk ederimPalmiye gibi olmuşlar çok güzel kevom afiyet bal seker olsun
papatyam takma kafana. insan taktıkça veremiyor çok başıma geldi çünkü.
2-3 güne bir kırtasiyeye gidiyorum. çocuklara etkinlik kendime de yeni kitaplar alıyorum. kitap almaya engel olamıyorum çok seviyorum.
çok okuyan biriydim önceden.
önceden diyorum çünkü şimdi okuyamıyorum çocuklarla. onlar yatınca da ben de pil bitmiş oluyor.
bugün 2 kitap daha aldım. şimdi onları okumak istiyorum dua edin bana. üşengeçlikten vazgeçeyim. ikinci oğlum doğana kadar kitap kurduydum yaaaaa tekrar öyle olmak istiyorum.
yarın doktora gideceğim dizlerim çok ağrıyor sabahtan bildirim yapamam.
zaten bildirecek bi güzellik de yok
bu arada altın kızları memlekete gönderdim canlar.
Günaydın kızlar, bugün cuma ama kimsecikler uğramamış Ebrumdan başka. Nerdesiniz yahu?
Yeni başlangıç 57.5
Geçen hafta 57.5
Bu sabah Eki Görüntüle 957051
56.3
Giden 1.100
Hedef kilo 53
Yarışma yapacaksınız ben varım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?