Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabah
yeşil çay
1 dili tam tahıllı ekmek
az peynir
ekmeğin üstüne kırmızı biberli kahvaltılık sos kalorisi çok az alternatif olabilir kızlar
öğlen
balık
1dilim ekmek
akşam
2yk zeytin yağlı nar ekşili limonlu
haşlanmış brokoli
1 dilim ekmek
1] Zeytinyağı 4 Y.KAŞIK 53.6
[2] Brokoli 100 GRAM 35
[3] Balık Izgara (ızgara balık) 2 PORSİYON 400
[4] Kahvaltılık Sos (tukaş) 10 GRAM 13.2
[5] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 165
toplam kalori 816.6
spor yapmadım daha bide akşam meyve yiyebilirim

akşam yemeğinde göğüs etinden tavuk şiş yapmıştım. sadece 4 adet kuşbaşı tavuk, domates,biber, soğan yedim. 2 yk bulgur pilavı. yoğurt. umarım gündüzü azıcık da olsa telafi edebilmişimdir.

Kararsızım.Karnıyarık pilavsız olmaz.Ama karnıyarık bana bana yenirEkmek mi pilav mı karar varemiyorumAyıptır söylemesi pilavımı eşim ve yiyen herkes çok begenir

Kararsızım.Karnıyarık pilavsız olmaz.Ama karnıyarık bana bana yenirEkmek mi pilav mı karar varemiyorumAyıptır söylemesi pilavımı eşim ve yiyen herkes çok begenir

bu çok zor bir soru..sadece bu akşamlık mı? yarın da varsa bugün birini yarın birini yiyebilirsin. yok öyle değilse yarım dilim ekmek, 1 yk pilav olabilir.
ben sanki çok uyguluyormuşum gibi bir de akıl veriyorum ama siz bundan sonra görün papatyayı. vericem şu 2,5 kiloyu sonra korumaya geçicem inşallah....
ellerine sağlık bu arada...

sabah 2 kurtu kayısı
11:00 1.5 kk peynir, 5 zeytin, 2kaşık pekmez, 2.5 dilim uno denge light, 1 küçük domates
ara 13:30 yarım ayva
15:00 6yk pırasa, yarım dilim uno denge light
akşam 19:00 1 porsiyon sulu köfte, bolca salata
Yediklerim ise 1286.35
bir avuçta beyaz leblebi yemeyi düşünüyorumm

2 fincan yeşil çay, 2 lt su yatana kadar yarım lt daha içerim
15dk yürüyüş, 15dk koşu, 40dk pilates ( 80,76+164,5+161,52 ) 406.8

papatya insan güzel şeyler yapınca yemek istiyor, o yüzden ben genelde misafir gelince yapmaya çalışıyorıum ki çabuk bitsin, öbür türlü bir tepsinin hepsini ben yiyebilirim, ama işte bu alışkanlığı bırakmak lazımmm

ebru ben okuyana kadar elif yazmış bende net olarak 1 posiyonun ne kadar olduğunu bilmiyorum, nelson 2 orta boy kepçe demişti, ama patlıcan olunca 1 tanesi bir porsiyon oluyor, bide yarım yediysen 0.5 yazabiliyorsunn gerçi bunuda elff yazmıştı benimki de tekrar oldu

elfff menün gayet güzel bence

kızlar yüreğim sızlar
nasıl gidiyor
bugün erkenden bol su ve iki incir
kahvaltı 1 buçuk k ekmeği bir dilim b peynir bir yumurta azıcık labne beş zeytin iki bar çay
arda bir ayva bir aktivya
acıkınca bir dilim kepek ekmeğine labne sürüp yedim aslında bisküvi canım istemişti tuttum
akşam çok özlediğim ekşili köfte deriz bazıları analı kızlı derler o çorbadan bir tabak içtim az iki lokma etli patlıcan yemeği bir dilim ekmek az yoğurt
birazdan çay içerim
kızlar ben kilo almışım gram olarak yemeği çok kısınca da sorun oluyor üfffff

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
11:00 =2dl.beyaz ekmek,7 zeytin,ıhalmur,2kk peynir
12:00 =türkm kahvesi
15:00 =yarım tabak kabak yemegi,1 bardak ayran,1 dl.kepek,3ç.domates
17:00 =yeşilçay,yarım armut,5 eti meyve kepekli
19:15 =1 karnıyarık(içi),1 kaşık pilav,yarm dl.kepk,1 bardak ayran
21:30 =yeşilçay,4 eti meyve kepeklİ

spor:
200 mekik
500ip atlama

toplam:791.426 cal

Küllerimden doğacağım....
59,9'u göreceğim.....
ahdım olsun....
aman ne bu be....bir ver bir al....
ben sigarayı bırakmış insanım....
doğumumda ölümlerden dönmüş insanım...
oğlumu ölümün kucağından almış insanım....
iş hayatımda başarılara imza atmış bir insanım....
gencim, güzelim....
üstüne bir de fit oldum mu değmeyin keyfime....

Son düzenleme:

menünü çok beğendim canım...
akşam da çok güzel olmuş. azıcık pilav azıcık ekmek....

Kızlar şimdi bugünkü yediklerimi site kendiliginden kayıt edecek mi?

yaparsın tabi bu gazla devam edersen sıfır beden bile olursun canım
Kaydetmiş şimdi farkettimİyi geceler benim azimli arkadaşlarım

iyi geceler

bugun herkesin menüsü çok güzel bu hafta hep böyle devam edelim
ben bu akşam 1 avuç leblebi 2 dilim ayva 1 dilim elma yedim ama günlük almam gereken kalorinin altındaydım bişey olmaz heralde:26:

Gecenin bu saatinde okudum sisiiii ve osledimmmm donusum muhtesem olcek hepinizi opuyorum hemi

Kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim bu haftam cok kotu geciyor.
Tlfondan notlardan yazip kopyala yapistir yapiyorum fazla kalmayayim sitede diye esime dedim hesap kesim tarihine bak yetti canima internetsizlik guluyor
Neyse konumuza donersek sehirdisindan esimin kuzeni geldi bebegi olmustu herkesi geziyorlar eltime gittiler bugun ben de davetliydim carsamba bana gelcekler birkac gun sonra baska misafirim olcak yandim ben yaaa
Oglen yiyip aksam yemegini es geciyorum malesef duzensiz bi beslenme oluyo bi hafta kilo almasam baska bisi istemem.
Hepinizi motive olmus goruyorum ben de istiyorummm.

merhaba kızlar;
sabahtan beri hiç hareketlilik yok topikte...
nerelerdesiniz...
ben şu anda yeşilçayımı içiyorum...allah bozmasın bugün sanki daha istikrarlıyım...
sabah tartıldım. dayanamadım. cuma gününden beri gram oynamamış kilom.
ben perşembe sabah gideceğim. o nedenle size perşembe bildirim yapacağım. bir gün önce ama olsun..
belki 200 gram veririm o zamana kadar da 62 olurum.
inşallahhhhhhh..........

slm kızlar, ben işe başladığımdan beri yani 6 ayda 6 kilo aldım masa başında oturmaktan ve bence öğlen yemeklerinden dolayı.Yemekler fast food tarzı değil ama düzenli yemektan kaynaklı galiba sürekli kilo alıyorum. öğlen yemeklerini bıraksam mı bilmiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…