Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

slm anneler,şimdi geldim işe,kızımın kontrolü vardı,kulağındaki tüpleri aldılar,şükür herşey yolunda artı,

sabah tartılamadım,kızıma kahvaltı yaptırıp apar topar çıktım evden,gerçi vaktimde olsa tartılmıycaktım,regli dün belirti verdi,kabızlığımın 4.günündeyim tartı bu halimle 70 gösterirdi herhalde beni,

deniz,şükommm tebrik ederim sizleri

eprumm valla bende kilo konusunda çok dengesizim,spor yaptığım hafta +2 kilo çıktığımı bilirim,o yüzden nedesem boş

gunaydin citirlarim gece kizim dogru duzgun uyumadi biraz once uyuttum daha yeni kahvalti yapicam hemen kilo bildirimi yapiyim simdiden kilo veren herkesi tebrik ederim
baslangic 84.400
gecen hafta 78.200
bu hafta 77.400
hedef 70

başlanğıç...............;59.9
iki hafta önce.........: 58,9
bu sabah...............: 58,5
gelen....................:yok
giden...................: 500
hedefim ...............: 55
kalan....................:3,5

diyet yapmadım.. ama inşallah bir gün diyet moduna girip kalan kilolarımdan da kurtulup 55 olacağım.. hadi sehra mevcan ve diğer çıtırlarım başlayalım artıkk....

selam kızlarr...
bu hafta çok aşırı dikkat edememiş olmama rağmen tartıda daha düşük bir rakam görmek beni çok mutlu ettiii :)
VEEE SONUNDAAA 7 Lİ RAKAMLAAARRRRR

kilo bildirimiiiiii

Başlangıç :.....84.4

geçen hafta :.80.6

bu hafta :......79.3

giden:........... 1.30

toplam giden:..5.10

hedef: 75.00
boy:1.78

Bildirimim..

Baslangic: 93.3
Gecen cuma: 76.9
Bu cuma : 76.3
Giden: 600gr
Gelen:yok sükür
Toplam: 17kilo
Hedef : ilk 75 sonra 73 sonra 70
Kizlar, dun hic dikkat etmedim. Bir de regl oldumdan dolayi 75i goremedim.. maleseff(
Karnim fena şiş, ve inanilmaz ödem oluştu. Ellerim bile şişti. Dun ciku yedim. Sabah da yedimm..

Şükümm , nelcim , küboş, denizzzciğım, tubiiiii KİZLAR TEBRİKLEEER..
Ebrucum tartiyi ewin farkli bi yerinde deneseydin keske.
Mewcanm iyi bir motiveye ihtiyacn war.kizinin iyi olmasina cok sewindim.

Son düzenleme:

teşekkürler ortimmmm

7 li rakamlara geçmek acaip mutlu etti beni.
eşim beni hala 81 sanıyor
dün eminönünde yürürken elini belime attı.
kız? sen zayıflamışsın? dedi.
aaa öylemi görünüyor. bilmem ki dedim geçiştirdim

hedefim hikocanla aynı :)

ilk 75 sonra 73 sonra 70 :)
ama 69-70 bana pek yakışmıyor.
belki 73 de bırakırım.

eşim pazar günü sabah saat 10 da gidiyor Rabbimin izniyle.
diyete son gaz başlıcam inşallah.
o gelene kadar 75 olmak istiyorum.

toplamda 5.10 gr gitti yaa süper motive burasıııı

Başlangıç kilom(28 Kasım): 65.9
Geçen haftaki kilom :60.8
Bu haftaki kilo (regliyim). :60.3
Gelen kilo :.......
Giden kilo :500gr
Toplam giden. :5.6
Hedef kilo. :önce 55 sonra 50

Cnm arkadaşim, mutlu olman beni de cok mutlu ediyor.
Gecen esimde beni giydigim eşofmandan kiskandi. Ee benim cooook hoşuma gitti.
Kesin esin gelene kadar 75olursun. Bendeki şu iç bacak olmasa tam super olacak.
Onun icinde surekli ic bacak calisiyorum.

Harikasin ..
İnan cok sewindim. Tebriklerrrrr. Regl şişkinligi de war. Garanti 1kilo

Son düzenleme:

Ebrum sana bi tavsiye bende tartımdan emin değildim farklı farklı rakamlar çıkıyordu. Sonra sabit bi yere koydum tartışmadan önce kilosundan emin oldugum bişi tarttım ör. 10 lt su dogru rakam verince tartıldım sende öle yap canım

Harikasin ..
İnan cok sewindim. Tebriklerrrrr. Regl şişkinligi de war. Garanti 1kilo

Evet hikom normalde 60.0 dım regliden sonra 60.3 oldum hem şişlik hem kabızlık var ama iki gün ara vericem diyete hatta dün de öle dikkat etmedim öğünlerime. Gecen koçiş alış veriş yapmış biber patlıcan kabak falan bol bol almış hadi kabağın dolması yapılır ama genede çok kızartma yapıp yiycem bu gün Pazartesi şe dukana başlıcam bi arkadaşım yapıyor ısrarla banada yap diyor bende bu 10 kilo yü öle vericem inşallah becerebilirim dukan biraz zor çünkü

Bu hafta topikde kilo alan kimse yok sanırım herkesi tebrik ediyorum
Ayrıca Ebrummm bu topigi açıp bizim çıtır olmamızı sağladığın için sana çok çok teşekkürederim

Selam canlarım..nasilsiniz. dün o kadar alıntı yaptim csvapladım sonra sayfa kapandı gitti.hem de iki kere çok sinirlendim. .
Aklimda kalanlar. Özgem geçmiş olsun canım. .eminim ki kötü bir şey yoxdur. Sen kötü şeyler düşünme.bizim bebiş sağlıkla doğacak inşallah o kadar...
Şükrancim çocuklar nasıl oldu..ateşlenmiş oğluş qaliba..iyileşmiştir inşallah. Sizede geçmiş olsun..
Hikom anneciğin iyimi canim..tansiyon çok kötü bir şey malesef.benim babamın da sürekli çıkıyor...uzakda olmak çok üzülüyor insanı...
Kübram kızın iyileşiyor çok şükür. .tamamen geçer yakımda.
Lajoba sağol canım iyiyim.sen nasılsın diyet nasil gidiyor..
Havar tuvalet eğitimi ne zordur bilirim.yakında öğrenir inşallaahh. Sende fazla yorulmazsin.
Umarim bir şeh unutmamışımdir:18:
Kilo veren herkesi tebrik ederim. bende pek iyi değil sonuçlar.takılma sönemimdeyim..tavuk diyeti yapıyordum.500 qraml geri geldi bile.Ebrum sen haklıydın canım. Bir daha yapmıycam bu diyeti..ara vermeliyim sanırım vücud direniyor çünki. Bu hafta yarışmıycam kızlar.8 gün oruç tutucam inşallah. Kazalarım var.hemde ara vermiş olurum. .bu 8 günde hedefim kilo almamak:18:
Gelelim bildirime..başlanğıç 68.1.
Geçen hafta 58.3
Bu hafta 58.0
Giden 300
toplam giden 10.1
Hedefim 55
Sonra 50.
Boy 164. .
İşte bu.diyete başlıyalı verdiğim en az kiloUmarim aradan sonra formuma dönerimöpdüm.şimdi küçük kızımı dk.götürcem..hasta

Birde denizim ortim çok özür dilerim. Kızlar hasta diye baya aksatdım.geçmişe bakamadım..sen ne kadar verdun merak ediyorum. ..

Buldummmm.canım maşallah ne güzel vermişsin..çokkk sevindim inanki tebrik ederim...
Toplamda 1.700 verdik biz..

Ben regl donemndeyken cok sisiorum. Vucudu zorluyoruz biz ya. Dinlendirmemiz gerek.
Yinede abartmamak kaydiyla dimi . Dukanda cok zor. Bende arastirim. Olmazsa beraber baslayalim.

nazlimmm annem cok sukur iyi ,, sesini iyi duydukca dunyalar benim oluyor .
Senin kizinin neyi war ?

Tubi 1.300 hiko 600
Toplam 1.900 kilo werdik. Ben regl olmasaydim belki 1kilo vermis olacaktim.
Haftaya herkesin yüzü gülsün insallah.

Ayrıca Ebrummm bu topigi açıp bizim çıtır olmamızı sağladığın için sana çok çok teşekkürederim

Gülümee katiliyorum.
ebrucuuuum cookk tesekkur ederiz. Bu topigi actigin icin, ilk senin sayende boyle guzel kilolar ayy kiloya guzel mi dedim ben,, yani cirkin piss kilolarimiz gittii.. ve diger kizlarinda yanimizda olmasiyla tabii..
Hepinize tesekkurler kizlar.

Ben aldım canımbi faydam olduysa ne mutlu bana

Geçmiş olsun kızçene canım orucunuda Allah kabul etsin . Üzülme bizde haftaya veririz

Hiko: annene geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…