Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikoo : fotondaki değişim oğluna çıtır bi anne oluşun benim en büyük mutluluğum:))

Valla hikom arkadaşım benden sonra başladı diyete dukanla 10 kg yakın verdi halada veriyor ben pazar alış veriş yapıcam Light ürünleri almam lazım yulaf kepeği ve yağsız et ürünleri başlıyorum vereceğim kilo 10 olduğu için atak dönemini 3 hün yapıcam yani sadece protein sonra seyir dönemi var onda bi gün sebze bi gün protein yapıcam günde 2,5 kaşık yulaf kepeği seyir döneminde . Araştırdım millet dukana göre o kadar güzel yemekler yapmışki kek ekmek tatlı vs ne bilim gamburger biraz özenti istiyor ama yapıcam Mayıs'a kadar vermeliyim 10 kilo arkasımızın düğünü var

Ya cok ince detayli bir diyet. Benim oglanla biraz zor yapmam. Mayisa kadar gider 10kilo.
Ama kafana takmamaya calis. Kilo weremezsem deme sakin. Umudu yitirmek yok. Yaninda destekciniz.

Ya cok ince detayli bir diyet. Benim oglanla biraz zor yapmam. Mayisa kadar gider 10kilo.
Ama kafana takmamaya calis. Kilo weremezsem deme sakin. Umudu yitirmek yok. Yaninda destekciniz.

Evet zor hikom inşallah yapabilirim şansımı denicem sende düşünürsen Pazartesi birlikte başlayın ama sen rahat veriyorsun kilo bence dikkat etmeye devam et

Evet zor hikom inşallah yapabilirim şansımı denicem sende düşünürsen Pazartesi birlikte başlayın ama sen rahat veriyorsun kilo bence dikkat etmeye devam et

Bana zor gibi ya deetayci diyete gelemiorum. İns basarirsin sen gülüm

almamışsındır ebru tartıda bir bozukluk var beklli. üst üste iki kez yanlış tartmış. 3. de yanlış bence.

neden yorgunsun koyverme kendini. toparlan. motive olmak için sık sık gel buraya.
eşler kılo vermemizi isterler ama sürekli sabote ederler bilirim.
oğlan uyuyunca falan takıl istersen.

tebrikler canım güzel gitmiş daha da gider.

gunaydin citirlarim gece kizim dogru duzgun uyumadi biraz once uyuttum daha yeni kahvalti yapicam hemen kilo bildirimi yapiyim simdiden kilo veren herkesi tebrik ederim
baslangic 84.400
gecen hafta 78.200
bu hafta 77.400
hedef 70
1 kıloya yakın gitmiş tebrikler canım iyi gidiyorsun.

kızın iyi olsun öncelikle kılo verilir canım.
bende de çok dengesizlikler oluyor.

o gün bugün olsun Nelson.
ben de diyet modunda değilim.
ama olsun 500 gitmiş. her hafta 500 gitse süper olur dimi

az kaldı hedefine 4 kilocuk.
79 u gördün ya bundan sonra patır patır gider inşallah.

toplamda 17 hey maşallah.
600 da fena değil canım.

boyun kaçtı gül. 50 olursan çok zayıf durmaz mısın?
giden kılolar için tebrikler dönmesinler inşallah.

Bu hafta topikde kilo alan kimse yok sanırım herkesi tebrik ediyorum
Ayrıca Ebrummm bu topigi açıp bizim çıtır olmamızı sağladığın için sana çok çok teşekkürederim

gül bi ben kılo aldım. tabi daha bildirim yapmadığım için göremedin.
tüm verenleri tebrik ediyorum. siz de beni kınayın.

evde olmak bana hiç yaramadı.
geçen hafta 56.8
bu hafta 57.4
600 gr almışım.
düzenli beslenmiyorum
erken kalkmıyorum
spor yapmıyorum
tüm cezaları hak etmişim.
ceza verebilirisiniz kızlar.

bugün sabahtan hastanedeydim aç gitmem gerekiyordu kan tahlili için.
gerçi tahlil yaptıramadım

öğle 1 pide ve bol salata
ara bol çay
akşam
bol salata 1 çipura
1 dlm çavdar ekmeği

düzenli beslenme olmayınca olmuyor işte.
1 lt de su içtim şimdiye kadar.

Sekerim, o 17kiloyu neremde tasimisim wallaa bilmioruum.
Ahh ahhh. Eskiden cömeldigimde kalkamazdim. Simdi cokrahatim.
Snde bu hafta dikkat edip, spor yaparsan gr larin nasil gittgini goreceksin.

Olmam çünkü boyum kısa ;( 1.56

Gül ben de pek uzun sayılmam 50 yakışır sana. Bazen 168 olup 50 kıl olmk isteyen arkadaslar oluyor ondan sordum.

Hak kuş gıbı hafıflemişsin kıl verdikçe insanın özgüveni de artıyor dimi.
Bende öyle oluyor.
Az sonra yeşil çay içeceğim. Bu aksam bişi yemem umarım. Öpüldünüz

Ösgemm sıkma canını güzelim dr da demiş bol bol su iç moralini yüksek tut inşallah düzelir bide bazen yanlış ölçümolabiliyor benim kız kardeşimede dr öyle demişti dayanamadı 10 gün sonra başka dr gitt dr herşey normal demiştti, öyle bişeyde olabilir.

Nelson başın sağolsun canım,
Papatya iyi olmanıza sevindim, doğuma az kaldı valla şaka mak derken 7 ay oldu bir aksilik olmazsa nisanın ortası gibi doğum olacak
Şükran canım aylık kontrollere gidiyorum, şimdilik yapabileceğim bişey yok, hamilelikte ilaç kullanılmıyor çok tıkanıklık olursa beli böbrek yerine yakın yerden delip sıvbıyı tahliye ediyorlarmış, ama şimdilik şükür o kadar kötü değil
kızlar tuvalet eğitimine gelince ilk gün çok kötüydü ama iki gündüğr biraz daha iyi 2 şer kere kaçırdı, biri gece bir gündüz, ama ben götürmezsem gidelim demiyor, o biraz canımı sıkıyor, ama olacak artık yapacak bişey yok, umarım alışır en kısa zamanda, tabi asıl iş doğumdan sonra başlayacak bakalım ne yapacağız

Hikmet, Btkübra, başka unuttuğum arkadaşlar varsa kusuıra bakmayınn

bu arada kilo alan ve koruyan herkesi tebrik ederim, ben bayağı aldım 8 kilo kadar ve bunu 3 kilosunu bu ya aldım dr de dedi biraz dikkat et diye ama acayip tatlı yiyorum kızlar bide geç saatlerde , ama frenlemem lazım biraz

Evet normalde olmam gereken kilo 48 miş ama ben bu durumda 52 ye bile razıyım

Hikom uyumamışsın canım

Kv eşi anjyo oldu ogle snu. Kocisde hastanede yanlarindaydi. 1saat oldu geleli.
Uyumadim bekledm. Simdide uykum kacti. Netten biselere bakiordum.
Sen nie uyumadin. Borazdan uyurum ama.

Kilo werisin az ama. Sıkılasiyorsun anlasilan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…