- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.241
Ben regl donemndeyken cok sisiorum. Vucudu zorluyoruz biz ya. Dinlendirmemiz gerek.
Yinede abartmamak kaydiyla dimi. Dukanda cok zor. Bende arastirim. Olmazsa beraber baslayalim.
nazlimmm annem cok sukur iyi ,, sesini iyi duydukca dunyalar benim oluyor .
Senin kizinin neyi war ?
Hikoo : fotondaki değişim oğluna çıtır bi anne oluşun benim en büyük mutluluğum:))
Valla hikom arkadaşım benden sonra başladı diyete dukanla 10 kg yakın verdi halada veriyor ben pazar alış veriş yapıcam Light ürünleri almam lazım yulaf kepeği ve yağsız et ürünleri başlıyorum vereceğim kilo 10 olduğu için atak dönemini 3 hün yapıcam yani sadece protein sonra seyir dönemi var onda bi gün sebze bi gün protein yapıcam günde 2,5 kaşık yulaf kepeği seyir döneminde . Araştırdım millet dukana göre o kadar güzel yemekler yapmışki kek ekmek tatlı vs ne bilim gamburger biraz özenti istiyor ama yapıcam Mayıs'a kadar vermeliyim 10 kilo arkasımızın düğünü var
Ya cok ince detayli bir diyet. Benim oglanla biraz zor yapmam. Mayisa kadar gider 10kilo.
Ama kafana takmamaya calis. Kilo weremezsem deme sakin. Umudu yitirmek yok. Yaninda destekciniz.
Evet zor hikom inşallah yapabilirim şansımı denicem sende düşünürsen Pazartesi birlikte başlayın ama sen rahat veriyorsun kilo bence dikkat etmeye devam et
Hikom m Pazartesi'ye kadar löpür löpür yemek istiyorum ama midem küçülmüş yiyemiyorum gene aynı devam ediyorum yememeBana zor gibi ya deetaoyci diyete gelemiorum. İns basarirsin sen gülüm
almamışsındır ebru tartıda bir bozukluk var beklli. üst üste iki kez yanlış tartmış. 3. de yanlış bence.Ben bişi anlamıyorum artık( 3 kez 53.8 çıktım 3.5 kilo veremeyeceğime göre 4 kez 58.6 çıktım ya geçen hafta regl olmama rağmen almayıp 300 verdim. Bu hafta dikkat ettim spor yaptım ki Akşm temizlikle baya yoruldum nasıl 900 gr aldım anlamadım. Gece öksürüğüm için zencefilli bal kaşıkladım ama 900 gr baldan olcak hali yok. Bakalım yarın sabah ne çıkıcam (
neden yorgunsun koyverme kendini. toparlan. motive olmak için sık sık gel buraya.burdayım beni sormussun. gözun aydın dıyorum cok yordukları ıcın allah onlara saglıklı sıhhatlı hayırlı ömür versin yaşlı ile uğrasmak çok zor. benim babaannem benı cıldırıyor memlekete gıdınce basından ayrılmıcakmışız hep yanında durmamızı ıster.
oğlan bılgısayarı kapatıyor o yuzden pek acamıyorum telden de sabrım kalmıyor
2 haftadır spora ara verdim çok yapamadım yemek konusundada kaçamaklar oldu kocam sayesinde
zaten kilo da veremiyordum yarında bakalım değişen bir şey olacağını sanmıyorum. yarın kilo ölçu bildirimi yapmaya calışırım.
cok yorgunum keyifsiz gibiyim.
hastalara geçmiş olsun diyerek yataga gidiyorum iyi geceler.
tebrikler canım güzel gitmiş daha da gider.Günaydın kızlar
bugün bildir günü heralde
ama bende durum pek iyi değil
5 te 5 diyetini tam olarak uygulayamadım bu sebeple bugün itibariyle sadece 1.4 kilo gitmiş
başkangıç 66.1
bugün. 64 .6
giden 1.4
ama belirtmek isterim kabızlık had safhada
tuvalet olayı daha düzenli olsaydı belki daha çok giderdi
bugün yumurta günümdeyim bakalım nasıl olacak
aslında tartı gününün cumartesi olması daha mantıklı çünkü bugün daha diyetin sonu gelmedi asıl kilomuz yarın belli olacak
ortağım sen ne ettin
1 kıloya yakın gitmiş tebrikler canım iyi gidiyorsun.gunaydin citirlarim gece kizim dogru duzgun uyumadi biraz once uyuttum daha yeni kahvalti yapicam hemen kilo bildirimi yapiyim simdiden kilo veren herkesi tebrik ederim
baslangic 84.400
gecen hafta 78.200
bu hafta 77.400
hedef 70
kızın iyi olsun öncelikle kılo verilir canım.
slm anneler,şimdi geldim işe,kızımın kontrolü vardı,kulağındaki tüpleri aldılar,şükür herşey yolunda artı,
sabah tartılamadım,kızıma kahvaltı yaptırıp apar topar çıktım evden,gerçi vaktimde olsa tartılmıycaktım,regli dün belirti verdi,kabızlığımın 4.günündeyimtartı bu halimle 70 gösterirdi herhalde beni,
deniz,şükommm tebrik ederim sizleri
eprumm valla bende kilo konusunda çok dengesizim,spor yaptığım hafta +2 kilo çıktığımı bilirim,o yüzden nedesem boş
o gün bugün olsun Nelson.başlanğıç...............;59.9
iki hafta önce.........: 58,9
bu sabah...............: 58,5
gelen....................:yok
giden...................: 500
hedefim ...............: 55
kalan....................:3,5
diyet yapmadım.. ama inşallah bir gün diyet moduna girip kalan kilolarımdan da kurtulup 55 olacağım.. hadi sehra mevcan ve diğer çıtırlarım başlayalım artıkk....
az kaldı hedefine 4 kilocuk.selam kızlarr...
bu hafta çok aşırı dikkat edememiş olmama rağmen tartıda daha düşük bir rakam görmek beni çok mutlu ettiii :)
VEEE SONUNDAAA 7 Lİ RAKAMLAAARRRRR
kilo bildirimiiiiii
Başlangıç :.....84.4
geçen hafta :.80.6
bu hafta :......79.3
giden:........... 1.30
toplam giden:..5.10
hedef: 75.00
boy:1.78
toplamda 17 hey maşallah.Bildirimim..
Baslangic: 93.3
Gecen cuma: 76.9
Bu cuma : 76.3
Giden: 600gr
Gelen:yok sükür
Toplam: 17kilo
Hedef : ilk 75 sonra 73 sonra 70
Kizlar, dun hic dikkat etmedim. Bir de regl oldumdan dolayi 75i goremedim.. maleseff(
Karnim fena şiş, ve inanilmaz ödem oluştu. Ellerim bile şişti. Dun ciku yedim. Sabah da yedimm..
Şükümm , nelcim , küboş, denizzzciğım, tubiiiii KİZLAR TEBRİKLEEER..
Ebrucum tartiyi ewin farkli bi yerinde deneseydin keske.
Mewcanm iyi bir motiveye ihtiyacn war.kizinin iyi olmasina cok sewindim.
boyun kaçtı gül. 50 olursan çok zayıf durmaz mısın?Başlangıç kilom(28 Kasım): 65.9
Geçen haftaki kilom :60.8
Bu haftaki kilo (regliyim). :60.3
Gelen kilo :.......
Giden kilo :500gr
Toplam giden. :5.6
Hedef kilo. :önce 55 sonra 50
Bu hafta topikde kilo alan kimse yok sanırım herkesi tebrik ediyorum
Ayrıca Ebrummm bu topigi açıp bizim çıtır olmamızı sağladığın için sana çok çok teşekkürederim
Hikom m Pazartesi'ye kadar löpür löpür yemek istiyorum ama midem küçülmüş yiyemiyorum gene aynı devam ediyorum yememe
almamışsındır ebru tartıda bir bozukluk var beklli. üst üste iki kez yanlış tartmış. 3. de yanlış bence.
neden yorgunsun koyverme kendini. toparlan. motive olmak için sık sık gel buraya.
eşler kılo vermemizi isterler ama sürekli sabote ederler bilirim.
oğlan uyuyunca falan takıl istersen.
tebrikler canım güzel gitmiş daha da gider.
1 kıloya yakın gitmiş tebrikler canım iyi gidiyorsun.
kızın iyi olsun öncelikle kılo verilir canım.
bende de çok dengesizlikler oluyor.
o gün bugün olsun Nelson.
ben de diyet modunda değilim.
ama olsun 500 gitmiş. her hafta 500 gitse süper olur dimi
az kaldı hedefine 4 kilocuk.
79 u gördün ya bundan sonra patır patır gider inşallah.
toplamda 17 hey maşallah.
600 da fena değil canım.
boyun kaçtı gül. 50 olursan çok zayıf durmaz mısın?
giden kılolar için tebrikler dönmesinler inşallah.
gül bi ben kılo aldım. tabi daha bildirim yapmadığım için göremedin.
tüm verenleri tebrik ediyorum. siz de beni kınayın.
evde olmak bana hiç yaramadı.
geçen hafta 56.8
bu hafta 57.4
600 gr almışım.
düzenli beslenmiyorum
erken kalkmıyorum
spor yapmıyorum
tüm cezaları hak etmişim.
ceza verebilirisiniz kızlar.
Kizlar tekrar soranlar olmus nelson papatya ebru tugsell sehra kevser btlkubra mevcan tum soranlara tesekkurler
Dr bol su ic dedi ayran ic dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem duzslecegini umut ediyorum kizimda son haftays kadar hamikeligim sorunsuzdu baslarda biyle olunca moralim bozuldu ama mevcanim haklisin beterin beteri var duzelicek ins.
Gül ben de pek uzun sayılmam 50 yakışır sana. Bazen 168 olup 50 kıl olmk isteyen arkadaslar oluyor ondan sordum.
Hak kuş gıbı hafıflemişsin kıl verdikçe insanın özgüveni de artıyor dimi.
Bende öyle oluyor.
Az sonra yeşil çay içeceğim. Bu aksam bişi yemem umarım. Öpüldünüz
Devkule nasilsin. Cok ugramiyorsun. Naptin kilo durumlari nasil gidiyor.
Hikom uyumamışsın canım
1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.
kilo 58.2 58.4 58.1 58.2
göğüs 91 91 91 91
g.altı81 78.5 77 76.5
bel 80 79 77 78
simit 94 92 91 90
kalça 98 97 96 95
basen 91 90 90 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?