Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kv eşi anjyo oldu ogle snu. Kocisde hastanede yanlarindaydi. 1saat oldu geleli.
Uyumadim bekledm. Simdide uykum kacti. Netten biselere bakiordum.
Sen nie uyumadin. Borazdan uyurum ama.

Kilo werisin az ama. Sıkılasiyorsun anlasilan.

Ben hep geç yatıyom bebişim sen kim bilir kaçıncı rüyanı görüyorsun tabi sana görede geç uyanıyorum

Günaydın arkadaşlar . Akşm çocukluk arkadaşımın d günüydü . Kızkıza çok güzel bi mekana gittik. Güldük eğlendik çok iyi geldi ruhuma. Ogluşa özlemle eve döndüm tabii. Oynadık sütünü içti babasıyla ortamıza alıp konuştuk anlattık . Bi cevaplar veriyor içim gittibende çalışıcam artık işe gidicem para kazanıp size oyuncak alıcam büyüdüm ya gibi bi çok içimi burkan sözleronunla uyumuşum makyajımla feln eşimde kaldırmamış. Sabah pastaneye oturdum çantamda peyniri ekmegim hazırdı. Ama çok üşüyorum kızlar hastayım die Dahada soğuk içime işliyor hala öksürüğüm küte küte(börek çay yedim napim (Nisan'da havalar ısınınca rahat ederim. Yeni yerim içerisi sıcak çok güzel oldu. İşte benden böle kızlar. Şimdi biriken geçmişe bakayım fırsat buldukça

günaydın çıtırlarımmmm

nasılsınız bakalım?
bugün son günümüz eşimle.sonra 15 gün yok.
özleyecek olmamın buruklugunumu yoksa kutsal opraklara gidişinin mutlulugunu mu yaşayayım bilemedim.
karmaşık duygular içindeyim işte.
bugün son hazırlıklar tamamlanıp valiz hazır duruma getirilicek. yarın sabah yolcu ediyoruz inşallah.

dün akşam akrabaları gezdik helallik istemek için.
görenler aaa tuğba kilo vermişsin dediler
çok sevindim yaa :)
belli olmuyor diye düşünmeye başlamıştım.
tabi kıyafetlerden anlaşılıyor.

bu hafta hedefim 2 kilo civarı vermek.
azimle temizlik,spor + diyet programı uygulucam

hepimiz hedef kilolarımıza ulaşır,birdaha üzerine hiç almayız inşallah (hamişlik hariç tabi )

yarın artık sık sık gelmeye başlarım. telaşım bitince artık daha sık gelicem inşallah.
hepinizi öpüyorummmm

az kaldı hedefine 4 kilocuk.
79 u gördün ya bundan sonra patır patır gider inşallah.

evet hadekam yaa az kaldıııı
çok mutlu oluyorum gittigini görünce.
tabii spor da şart.
inşallah dediğin gibi patır patır giderr

hikocanımm desteğin için çok teşekkür ederim kuzum.
1.90 iyi vermişiz ya
hedefe doğru tam yol ileriiii

Canım ilk günler zor oluyor ve kendi söylemiyor . Sabır ve biraz zaman sonra kendi diyecek anne wc ye gidelim diye. Alışsında sende doğumdan sonra rahat edersin. Cidden az kalmış . 2. Çocukta bişi anlamadan geçiyor diyorlar doğru galiba.

Ne güzel bi duygudur. Inş bizede nasip olur. Eşin yokken pür dikkat devam edersin canım

slm çıtırlarım dün çok yoğundum ve regli ağrım vardı mahvoldum anlıycanız,

tubi allah kavuştursun canım şimdiden,ne güzel bir mutluluk rabbim bizlerde nasip eder inş.

hawarım seni gördüğüme sevindim canım,

eprummm ohhh sefan olsun bende 15 tatil ders stresi yok diye sık sık arkadaşlarla geziyorum,eş çocuk ev iyi ama arada bi değişiklik iyi oluyor ya

Slm çıtırlar öncelikle dün kilo bildirimi vardı ben nete uğrayamadım bu günde şöyle bir göz attım.....

Şükran abla,deniz,kübra,nelson,Tubii,hikom,roseliz,nazlma harikasınız kızlar:)) kutlarım hepinizi irade ve azminize hastayım :))

Ebrum kesin tartıda problem vardır tatlım yoksa hemen 900gr nasıl alınır yahu:) yeni bir tartı lazım sanırım:))

Mevcan ben de sendenim vermeye çalışırken kilo alanlardan ya da duranlardan nasıl olucak bilemedim bizde kavuşuruz elbet istediğimiz kilolara bir gün :)))

Hadeka napıyosun canım kilo aldım demişsin o fostur yaaa azıcık kendini sıkmayla verirsin telaş yapma:)) evet bende düzensiz besleniyorum sonuç malum kötü oluyor ama değiştiremiyorum naapıcağımı bilemedim...

Kewommm napıyosun??nasılsın dilerim tartı sana da gülümsemiştir( belki başka yerde tartılmışsındır diye düşündüm:)) )

Bana gelince kızlar kızım dün çok kötüydü Dr gittik kulakları kızarmış,burun tıkalı,genizakıntısı da var bir görseniz 3aylık yavrum nasıl öksürüyor bu gün de sesi kısılmış naapıcağımı bilemiyorum onu böyle gördükçe perişan oluyorum..benim ev de tartı yok sporada daha gidemedim ama kilo aldım kesin biraz daha düzeliyim kızım da iyileşsin tekrar başlıycam bırakmak yok kararım kesin önce 60 sonra 58igörücem o tartıda inadım inat:))unuttuğum birileri varsa kızmasınlar sonra yine uğramaya çalışıcam sizlerle sohbeti özledim(

ebrum ne güzel eğlenmişsinizdir.
ben de çocuklarla evde çok bunaldım.
eşimle başbaşa bişeyler yapmak istiyorum ama çocukları bırakacak bi yer yok pöfffffff

tuğba canım Allah kavuştursun. helallk almaya gittiğiniz akrabalar bile fark etmiş kılo verdiğini. meyvelerini alacaksın azminin.

tugsel canım kıloyu kafana takma ama diyet modunda ol hep. yanı yediklerine dikkat et.

akşama misafir davet edeceğim. şimdi mutfağa girip ikram yapma zamanı. uzun zamandır yapmayı planladığım bir tatlı deneyeceğim oktay ustadan. umarım başarılı olurum. ben sizler kadar becerikli değilim de:26:

68 kiloyum hedef im 55 olmak
hoş geldin canım bu topikte istediğin kıloya ulaşırsın eminim.
kendinden bahseder misin biraz.

Hoşbuldum yaşındayım bebeğin yedi aylık 68 kiloyum hamile kalmadan da 68 dim hamile iken on kilo almıştım geri verdim diyet yapmadım sürekli anne sütü verdim kendi gitti

başlangıç kılonda olman guzel yaş kaç demiştin? Boyunu da yazarsan guzel olur. Bebeğini güle güle büyüt. Burada bebekle ilgili kafana takılan şeyler olursa sorabilirsin. Her gün menü paylaşımı menüleri yorum ve cuma sbhları tartışıp bildirmelisin

umarım öyle olur canım bakalım 5 . gün bu gün wc arası uzadı yavaş yavaş önceleri saatte bir götürmeme rağmen kaçırıyordu bazen şimdi 1,5 satte bir götürüyorum ve her defasında yapmıyor, ama olsun , ilk günler daha kötüydü şimdi biraz daha iyi şu on günde alşışsa da hani bakıcı biraz benden farklı düşünüyor dün görüştük gece bağla falan diyor bende dedim kaç gündür bağlamıyorum gerek yok öğrensin aynı anda falan, ama normal zor olması hatırlıyorum senin oğlan da kakasını yapmıyoprdu demi, ama alıştı benimkide alışacak artık başladık bir kere sonunu getireceğiz başka yolu yok

bu arada ne güzel eylenmişsin arkadaşlarınla arada ypmak lazım gerçi ben 3 yıldır yapamadım sanırım bir 3 yıl daha yapamıyacak gibiyimm, oğlunun öyle söylemesi üzmesin seni güzelimm, bunlar çok normal şeyler, benim kide bir tra gitme para kazanma diyordu şimdide diyor sen aysele (aysel bakıcısı ) git ben işe gideyim diyor, bazne çok ağlıyor gitmek istemiyor bazende ordan gelmek isyemiyor, üzme kendini normal böyle şeylerr

ikinci hamilelikten gerçektende insan bişey anlamıyor harala gürele geçip gidiyor, bide daha zor oluyor

Son düzenleme:
yoo gurt cnnmmmm sen nasiksinn agrin varmi tartilamadim cnm pili alamadim o gun gezmeye falan gittik zaten bide regl oldum kesin artidayim ama kac kiloyum bilmiyorummm ama bu gun dikkat ettim spor yaptim gecmis olsun cnm m kizina

menummm

sabah yok oglen kalktik:)
oglen
1 tabak barbunya
4 kasik pilav
yogurt

aksam
7 tane hamsi firinda
bol salata 2 dilim ekmek
5 kasik barbunya

spor
lesille 2 millim
10 dk kol
15 dk cardio
10bdk gobek
10 dk misafirlerle gobek atma:))

Son düzenleme:

güzelim üzme kendini ya valla kewodan yardım istemişsin ama okuyunca dayanamadım.. canım ya öksürük için pek de yapacak bişey yok kuzunu sıcak tut üşütme bide odanı nemli tutmaya çalış hani soğuk buhar mak. falan varya eğer senin varsa onu çalıştır rahat nefes alsın yavrucak boğazı kurumasın.. aklıma bunlar geldi valla Allah şifa versin inş kısa zamanda atlatır bebişin..

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarr.. herkes guzel bir pazar gecirsin. Bizde hafta ici hafta sonu farktmiyor. Eskiden pazar gunu olsa da tatil yapsam diye ic gecirirdim. Calisirken tabii, offf calismayi ozledim galibaaa..
Dun gece oglumla zorlu bir gece gecirdik. Surekli uyandi. En son 3de uyandi, uyudugunda 5bucuktu, uykusu olmasa tamam salliorum uyuyor. Yatagna koyuyorum geri uyaniyor. Cildirtti resmen beni. Salak gibi akaam 9bucukta kiymali makarna yedim. Beni inanilmaz rahatsiz ettii.. ve yarim kilo fazla cikardi tarti. Moralimm beterrr, uykusuzlukkk da war. Mideemde hala kotu. Yok arkadas yemek yemek bana yaramiyor. İnanin o diyeti yaparken daha iyiydim. Ac olmak guzel yaaa.. sūt icicem mecbur. Bugunu en hafif atlatmam gerekk. Ve sporr, regl olunca spor yapamiorum. Bgunn leslie radio yapicaaamm., orda hareketler daha canli.

Tugse kizina cook gecmis olsun, simdi nasil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…