- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.261
Kv eşi anjyo oldu ogle snu. Kocisde hastanede yanlarindaydi. 1saat oldu geleli.
Uyumadim bekledm. Simdide uykum kacti. Netten biselere bakiordum.
Sen nie uyumadin. Borazdan uyurum ama.
Kilo werisin az ama. Sıkılasiyorsun anlasilan.
Ben hep geç yatıyom bebişim sen kim bilir kaçıncı rüyanı görüyorsun tabi sana görede geç uyanıyorum
iyii geceler kizlarr kilo bildirimi yapamadim tartimin pili bitti bide regl oldum 1 hafta onceden
az kaldı hedefine 4 kilocuk.
79 u gördün ya bundan sonra patır patır gider inşallah.
ebrum ne güzel eğlenmişsinizdir.Günaydın arkadaşlar . Akşm çocukluk arkadaşımın d günüydü . Kızkıza çok güzel bi mekana gittik. Güldük eğlendik çok iyi geldi ruhuma. Ogluşa özlemle eve döndüm tabii. Oynadık sütünü içti babasıyla ortamıza alıp konuştuk anlattık . Bi cevaplar veriyor içim gittibende çalışıcam artık işe gidicem para kazanıp size oyuncak alıcam büyüdüm ya gibi bi çok içimi burkan sözler onunla uyumuşum makyajımla feln eşimde kaldırmamış. Sabah pastaneye oturdum çantamda peyniri ekmegim hazırdı. Ama çok üşüyorum kızlar hastayım die Dahada soğuk içime işliyor hala öksürüğüm küte küte (börek çay yedim napim (Nisan'da havalar ısınınca rahat ederim. Yeni yerim içerisi sıcak çok güzel oldu. İşte benden böle kızlar. Şimdi biriken geçmişe bakayım fırsat buldukça
hoş geldin canım bu topikte istediğin kıloya ulaşırsın eminim.68 kiloyum hedef im 55 olmak
başlangıç kılonda olman guzel yaş kaç demiştin? Boyunu da yazarsan guzel olur. Bebeğini güle güle büyüt. Burada bebekle ilgili kafana takılan şeyler olursa sorabilirsin. Her gün menü paylaşımı menüleri yorum ve cuma sbhları tartışıp bildirmelisin
Canım ilk günler zor oluyor ve kendi söylemiyor . Sabır ve biraz zaman sonra kendi diyecek anne wc ye gidelim diye. Alışsında sende doğumdan sonra rahat edersin. Cidden az kalmış . 2. Çocukta bişi anlamadan geçiyor diyorlar doğru galiba.
cnnmmmm sen nasiksinn agrin varmi tartilamadim cnm pili alamadim o gun gezmeye falan gittik zaten bide regl oldum kesin artidayim ama kac kiloyum bilmiyorummm ama bu gun dikkat ettim spor yaptim gecmis olsun cnm m kizinaSlm çıtırlar öncelikle dün kilo bildirimi vardı ben nete uğrayamadım bu günde şöyle bir göz attım.....
Şükran abla,deniz,kübra,nelson,Tubii,hikom,roseliz,nazlma harikasınız kızlar:)) kutlarım hepinizi irade ve azminize hastayım :))
Ebrum kesin tartıda problem vardır tatlım yoksa hemen 900gr nasıl alınır yahu:) yeni bir tartı lazım sanırım:))
Mevcan ben de sendenim vermeye çalışırken kilo alanlardan ya da duranlardan nasıl olucak bilemedim bizde kavuşuruz elbet istediğimiz kilolara bir gün :)))
Hadeka napıyosun canım kilo aldım demişsin o fostur yaaa azıcık kendini sıkmayla verirsin telaş yapma:)) evet bende düzensiz besleniyorum sonuç malum kötü oluyor ama değiştiremiyorum naapıcağımı bilemedim...
Kewommm napıyosun??nasılsın dilerim tartı sana da gülümsemiştir( belki başka yerde tartılmışsındır diye düşündüm:)) )
Bana gelince kızlar kızım dün çok kötüydü Dr gittik kulakları kızarmış,burun tıkalı,genizakıntısı da var bir görseniz 3aylık yavrum nasıl öksürüyor bu gün de sesi kısılmış naapıcağımı bilemiyorum onu böyle gördükçe perişan oluyorum..benim ev de tartı yok sporada daha gidemedim ama kilo aldım kesin biraz daha düzeliyim kızım da iyileşsin tekrar başlıycam bırakmak yok kararım kesin önce 60 sonra 58igörücem o tartıda inadım inat:))unuttuğum birileri varsa kızmasınlar sonra yine uğramaya çalışıcam sizlerle sohbeti özledim(
yoo gurt
cnnmmmm sen nasiksinn agrin varmi tartilamadim cnm pili alamadim o gun gezmeye falan gittik zaten bide regl oldum kesin artidayim ama kac kiloyum bilmiyorummm ama bu gun dikkat ettim spor yaptim gecmis olsun cnm m kizina
Kewom akıl ver bana kendi derdimi unuttum kızım çok öksürüyor o minnacık bedeni nasıl kaldırıyor bilmiyorum psikolojik olarak bitmiş durumdayım(,,, küçük olduğu için elimden birşeyde gelmiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum (,,, naapmalıyım??
Kewom akıl ver bana kendi derdimi unuttum kızım çok öksürüyor o minnacık bedeni nasıl kaldırıyor bilmiyorum psikolojik olarak bitmiş durumdayım(,,, küçük olduğu için elimden birşeyde gelmiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum (,,, naapmalıyım??
cnmm benim uzme kendini desem de bos insan uzuluyor biliyorum ama anlıyorum w seni bebeklerimizi hasta gormeye dayanamiyoruz cnm balgam varmi balgam varsa. dr goturun balgam sokucu versin bi akac gune geciriyor benm cadim oksurdugu zaman bide kusuyordu balgam sokucuyu verince rahatliyorlar ihlamur yap ver cnm ihlamur falan veriyordum. buharmakinesi yoksa bizim doğal gaz sobasi var onun ustune caydanlikta su koyuyirum su kayniyo resmne. cok sicakya buhar nem yPiyo gece yatarken hep suyu doldururum cogu zaman su kalmamis oluyor baska da aklima gelmiuor kiyoo gurt
cnnmmmm sen nasiksinn agrin varmi tartilamadim cnm pili alamadim o gun gezmeye falan gittik zaten bide regl oldum kesin artidayim ama kac kiloyum bilmiyorummm ama bu gun dikkat ettim spor yaptim gecmis olsun cnm m kizina
Kewom akıl ver bana kendi derdimi unuttum kızım çok öksürüyor o minnacık bedeni nasıl kaldırıyor bilmiyorum psikolojik olarak bitmiş durumdayım(,,, küçük olduğu için elimden birşeyde gelmiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum (,,, naapmalıyım?? (cnm sakin ol bak sen boyle yaparsan uzuursen bebeginde uzulur hisseder. allahim e kisa zaman da sifasini versin yavrunun insallah bir anonce iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?