- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.281
hkommm canisi ne oldu oglusjn Hstami cnm niye uyumadi bizimkide bazen gece cok sık uyaniyor resmen insanin omru gidiuor cnm uyu sende istersen belki uyanma gece uymadiya uyurGunaydin kizlarr.. herkes guzel bir pazar gecirsin. Bizde hafta ici hafta sonu farktmiyor. Eskiden pazar gunu olsa da tatil yapsam diye ic gecirirdim. Calisirken tabii, offf calismayi ozledim galibaaa..
Dun gece oglumla zorlu bir gece gecirdik. Surekli uyandi. En son 3de uyandi, uyudugunda 5bucuktu, uykusu olmasa tamam salliorum uyuyor. Yatagna koyuyorum geri uyaniyor. Cildirtti resmen beni. Salak gibi akaam 9bucukta kiymali makarna yedim. Beni inanilmaz rahatsiz ettii.. ve yarim kilo fazla cikardi tarti. Moralimm beterrr, uykusuzlukkk da war. Mideemde hala kotu. Yok arkadas yemek yemek bana yaramiyor. İnanin o diyeti yaparken daha iyiydim. Ac olmak guzel yaaa.. sūt icicem mecbur. Bugunu en hafif atlatmam gerekk. Ve sporr, regl olunca spor yapamiorum. Bgunn leslie radio yapicaaamm., orda hareketler daha canli.
Tugse kizina cook gecmis olsun, simdi nasil
hkommm canisi ne oldu oglusjn Hstami cnm niye uyumadi bizimkide bazen gece cok sık uyaniyor resmen insanin omru gidiuor cnm uyu sende istersen belki uyanma gece uymadiya uyur
bizim kizda ayni nezaman ben yataam hemen aglar uyanir insan cok kotu oluuo ozaman cnm
makarnayi da dert etme sen bi iyup kendine gelsen witirsin sporlar
cnmm benim uzme kendini desem de bos insan uzuluyor biliyorum ama anlıyorum w seni bebeklerimizi hasta gormeye dayanamiyoruz cnm balgam varmi balgam varsa. dr goturun balgam sokucu versin bi akac gune geciriyor benm cadim oksurdugu zaman bide kusuyordu balgam sokucuyu verince rahatliyorlar ihlamur yap ver cnm ihlamur falan veriyordum. buharmakinesi yoksa bizim doğal gaz sobasi var onun ustune caydanlikta su koyuyirum su kayniyo resmne. cok sicakya buhar nem yPiyo gece yatarken hep suyu doldururum cogu zaman su kalmamis oluyor baska da aklima gelmiuor ki(cnm sakin ol bak sen boyle yaparsan uzuursen bebeginde uzulur hisseder. allahim e kisa zaman da sifasini versin yavrunun insallah bir anonce iyilesir
Ben de buhar çalıştırıyorum,yakasına burun açıcı falan damlatıyorum,ilaç da veriyorum ama o kadar küçük ki sesi kısıldı öksürürken ağlıyor kewomm haklısın bu kadar üzülmemem gerekir dayanamıyorumgerçi bu gün biraz daha iyi sadece ilaç içirmek tam bir eziyet.sağol tatlım desteğin için öptümm inşallah iyileşir
Lajoba,hikom,hadeka sağolun kızlar teşekkürederim öksürük mahvetti kızımı bu gün biraz daha iyi gibi...
Iyiakşamlar çıtırlarım nasılsınız ? Dukan için alış verişimi yaptım Light yogurt, Light süt, Light peynir ,yulaf kwpegi, yağsız kıyma et tavuk hazırım yarın başlıyorum iki gündür yiyorumda yiyorum yarım kilo aldım bakalım dukan diyetiyle hedefime ulasabilecekmiyimm
menüm
Sabah 1kase nesfit
Ara yesil cay, 4adet ceviz,
1kuru incir,1avuc beyazleblebi
Ogle 2yemek kasigi makarna, tursu
Ara 1kuruincir, 2light bisküvi
Aksam 1tabak diyet yalanci kisir
Su: 1litre
Spor: yook. Aksama kadsr oglisin pesinde dolanma sayilmiyorsa tabi. :90:
Herkese iyi geceler. Uykunun kollarinaa atlicam.
Hikom güzel menüymüş affiyetler olsun...sağol canım kızımın öksürüğü aynı, beni hiç sorma kızdan bana bulaştı grip,maske ile dolaşıyorum boğazım ciddi yanıyor ve kronik faranjitim var azarsa 2 ay hastayım demek bol zencefil meyve dayadım bu gün,yarına Allah kerim böyle işte canım bu aralar hastalık yakamızı bırakmıyor umarım sizde durumlar iyidir anneciğin nasıl oldu??
bugün:
11:00=1.5 dl kızarmış ekmek,kk peynir,kk kaşar,4 zeytin,2 çatal ucu tereyag ve bal,çay
18:00=4 köfte,1 servis kaşığı kabak havuç tarator,1 tabak şehriye makarnası
20:00=1 dl.etimek,türk kahvesi
şimdi yeşiçayımı içtim.
spor:
100 yarım mekik
100 hundert
50 alt karın hareketi
bugün onu yap yemek yap çamaşır buaşık derken bişi anlamadım.Öglen uykusuna yattık kuzumlabanyo yaptırdım uyuttum akıllı bıdığımı.sizler ne alemdesiniz bi bakinayım
Hikom güzel menüymüş affiyetler olsun...sağol canım kızımın öksürüğü aynı, beni hiç sorma kızdan bana bulaştı grip,maske ile dolaşıyorum boğazım ciddi yanıyor ve kronik faranjitim var azarsa 2 ay hastayım demek bol zencefil meyve dayadım bu gün,yarına Allah kerim böyle işte canım bu aralar hastalık yakamızı bırakmıyor umarım sizde durumlar iyidir anneciğin nasıl oldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?