Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlarım... misafirimi uğurladım..güzel günler geçirdim...elbet başka sebeplerden kaynaklanan acılarım oldu sorunlar güzellikler ama yaşamayı seviyorum ben...bir haftalık tatilde yine durmam arkadaş sohbetlerim ve gezmelerim illaki olur ama artık diyeti ertelemeyi düşünmüyorum.. buün çok başarılı olmasada kahvaltıda dikkkat ederek başladımmmm

diyetteyimmmmm.... başarmak istediklerim var... zayıflayacağım ve mutlu olacağım...akşam menu paylaşımı yaparım...

Son düzenleme:
hkommm canisi ne oldu oglusjn Hstami cnm niye uyumadi bizimkide bazen gece cok sık uyaniyor resmen insanin omru gidiuor cnm uyu sende istersen belki uyanma gece uymadiya uyur
bizim kizda ayni nezaman ben yataam hemen aglar uyanir insan cok kotu oluuo ozaman cnm
makarnayi da dert etme sen bi iyup kendine gelsen witirsin sporlar

Günaydın çıtırlar.gün bana ayalı çok oldu gerçideBu çocuğun bana garezi var orası kesin artık.Dün ögle uykusunda uyuruz die uykulu geldim eve bi baktım yeni kalmış(12:30)kahvaltı ediyordu.Bu sabah 07:30 da kalktı1 saat salladım tıpışladım kızdım yok yok oynayalım diyor.Gözümü açamıyorum.ona çizgi film açıp içim geşmiş biraz.Acıktım deiyp gözlerimi açmaya başlayınca kalktım kahvaltı ettik.dün akşam misafirlikte oyunu bırakıp ışığa onca sese rağmen saatinde uyudu papatyammmmdün akşama göre çok iyiydi akşam film koptuama misafirliktekiler kilo almışın göbek yapmışın dedilerbende martta nişanda görürsünüz dedim.Ne kaldı ki marta dediler

Bilmiyorum kii.. gece uyudugunda gozunde birsey yoktu. Uyandiginda baktim, sol gozu biraz kanlanmiş. Neden oldugunu bilmiorum. Gozunu kasimiyor. Ya da gozyasi gelmior. Oyle olsa hemen acile goturucem. Napmam gerek blmiorum.
Kewom uyudumm. Ama 20dk sonra uyandi. Sonra kendime gelemedim... (((((
Makarna hala icimde die hissediorum. Oglan ogle sonu uykusuna yatinca leslie yapicqam. Suan yesil cay + ceviz kuru incir yiyorum.
Oglan hapsirmaya geri basladi,

İyi pazarlr kızlar
Tugsel yavruna çok geçmiş olsun
Hıko önce kendime sonra sana kızıcam bak.
9.30 mAkarna, yemk için biraz geç güzelim.
Nell döndün demek. Bomba gıbı başla bakalım.
Tatil bana yaramadı.
Dün misafit dvt ettim. Aksam yemeği yemedşm
Onlarla ikram yedim.
Sbh +200 çıktım.
Kahvaltıdn sonra da spor yapasım olmadığı halde yürüyüş bandımda yürüdüm.
Her zaman çalışmak daha güzel geliyor bana.
Geç yat geç kalk çok ye can sıkıntısı modundayım.
Keşke tatike gitseydikkkkkk
Gideyim ikindi namazını kılıp yeşk çay içeyim.

Son düzenleme:
Tugsel kiyamammm kizcene hemen iyilessin ins. Sende uzulme, ki sende hasta olma. Sen hasta olursan kizina kim bakacak oyle düsün.. bu arada sen nasil oldun.

Hadekaaaaa wallaa kizmak bne dövebilirsin beni. Sabbah tartida yarim kilo almis gordum. Canim cok sıkıldı. Simdide yalanci diyet kisir yaptim. Yedim.
Nasil mi... kalin bulguru haşladim. Yarim cay bardagi bulguru.
Sonra salata yaptim. Butun yesilliklerden ekledim. Bitanede domates dogradim.
Salatanin icine attim bulguru.
Az zeytinyag, bi cimtik tuz, pul biber, nar ekşisi döktüm.
Afiyetle yedimmm.
Dene istersen sende, hem hafif hem doyurucu..

Son düzenleme:
10,00:5-6 çatal menemen-1 d,lim ekmek-2 sigara böreği-2 zeytin-yarım dilim kaşar
15,00:bir kase çorba-yarım por. makarna+3-4 yk sulu köfte + 2 dilim ekmek-3yk acılı ezme
18,30: bir balık-salata-2 dilim ekmek

akşam çay olur muhtemelen...

Son düzenleme:
Iyiakşamlar çıtırlarım nasılsınız ? Dukan için alış verişimi yaptım Light yogurt, Light süt, Light peynir ,yulaf kwpegi, yağsız kıyma et tavuk hazırım yarın başlıyorum iki gündür yiyorumda yiyorum yarım kilo aldım bakalım dukan diyetiyle hedefime ulasabilecekmiyimm

Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi bölük pörçük okudum pek aklımda birşey kalmadı
Çocukları hasta olanlar vardı sanırımlk geçmiş olsun
Biz bugün dağa kayağa gittik kayak mükemmel bir spor ama hiç beslenme düzeni kalmıyor
Soğukta su bile içermiyor insan
Sabah 10:00 da bir simit
12:00 bir bardak çay
17:00 1.5 kıymalı pide
Menüm bu kadar
Cuma bildirim yapamamıştım çok merak ediyorum yarın ne diyecek tartı

Gùlùm ben iyiyimmm. Dukan diyetinde basarilar simdiden.
Sabah tartida 76dan yukari gorursem kesin şok diyeti yapicam. Hafta sonu yedigim icin gr lar geldo. Gitmesi grrek.
Şok diyet şuydu:
Sabaj 2yumurta
Ogle salata izgara tavuk
Aksam corba salata..

Nel meün cok guzel. Baslangic cok iyi..

Papatyaa ,, kar nedir walla bilmem. Adana insaniyiz biz :90:
Menunde idare eder. Yarina toparlarsin sen.

menüm

Sabah 1kase nesfit

Ara yesil cay, 4adet ceviz,
1kuru incir,1avuc beyazleblebi

Ogle 2yemek kasigi makarna, tursu

Ara 1kuruincir, 2light bisküvi

Aksam 1tabak diyet yalanci kisir

Su: 1litre
Spor: yook. Aksama kadsr oglisin pesinde dolanma sayilmiyorsa tabi. :90:

Herkese iyi geceler. Uykunun kollarinaa atlicam.

Hikom güzel menüymüş affiyetler olsun...sağol canım kızımın öksürüğü aynı, beni hiç sorma kızdan bana bulaştı grip,maske ile dolaşıyorum boğazım ciddi yanıyor ve kronik faranjitim var azarsa 2 ay hastayım demek bol zencefil meyve dayadım bu gün,yarına Allah kerim böyle işte canım bu aralar hastalık yakamızı bırakmıyor umarım sizde durumlar iyidir anneciğin nasıl oldu??

bugün:

11:00=1.5 dl kızarmış ekmek,kk peynir,kk kaşar,4 zeytin,2 çatal ucu tereyag ve bal,çay
18:00=4 köfte,1 servis kaşığı kabak havuç tarator,1 tabak şehriye makarnası
20:00=1 dl.etimek,türk kahvesi

şimdi yeşiçayımı içtim.

spor:
100 yarım mekik
100 hundert
50 alt karın hareketi

bugün onu yap yemek yap çamaşır buaşık derken bişi anlamadım.Öglen uykusuna yattık kuzumlabanyo yaptırdım uyuttum akıllı bıdığımı.sizler ne alemdesiniz bi bakinayım

Ah canım ya çok geçmiş olsun size..malesef bu havalar böyle..benimkininde burnu halen akıyor..

Canım sanki menün eksik gibi geldi..ben pek iyi anlamamda aslında..ben ara verdim kızlar biliyorsunuz..her gün tartılıyorum saçmalamayayım diyekilomu koruyorum iyi şimdilik.200 aşağı 200 yukarı.böyle gidiyor..kızlar bide 2 gündür kafama fena Piercing düştü...göbeğim dümdüz olsun yaptırıcam..hiç açık giyen diyilim.başörtülüyüm..ama kendim için kocişim için istiyorum

Günaydın kızlar. Kapı önü beklerim yollarını gözlerim geleceksen gel artık anahtarlı abicimmm diye şarkı söyleyeyim vargüne pozitif süslü ve eksi de uyandım. Kararlıyım...
Ogluş uyandı kv bırakırken ağlayarak bıraktım p tesi sendromu malum 1.5 gün beraberdik

Nazlma: sabah sabah güldürdün düz bi göreyimde pircing ay yazmamadımda eksik kalsın :))
Tubii : ikinşzwde geçmiş olsun canım ballı zencefil. Çok ii gelio

Az yememle eksiyi gordum, bugun spora da baslarim artik. Annemde cook iyi cok sukur.
Bizde iyiyiz. Oglis gece cok iyi uyudu. Bende uyudum ve dinlendim. Suan oyuncaklariyla oynuyor. Doktor ne dedi bu öksürügüne. Faranjit cok kotudur. Ne yutkunabilirsin. Ne bise yiyebilirsin. İlac kullanman gerek. Zencefil her derde deva.

Ebrucum, gune eksi uyanmana ve is giderkende süslü gitmene sewindim. İnsan kendini bakinca iyi hissedior. Oglisine uzulme lutfen, ne guzeel guzel gunler gecirmissinniz. Hele o ogle uykusunu beraber uyumussunuz. Cok hosuma gittii. Bende istiorum demek istedim. Bebegim būyüsün de. Ay inan heyecanlandim. O gunlere yaaa :90:

Nazlimmmm sekeim pircing allahm bana hayal sende erit o gobecigi yaptir wallaa. Bendw bi tam zayiflayim kendime ne ciciler alacam. :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…