- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.301
Günaydın kızlar. Sonunda eşim işbaşı yaptı ve benim askeri disiplin sona erdi. Kusura bakmayın kızlar, bana da birşeyler yazmışsınız ama cevap yazmaya fırsat bulamıyorum bi türlü. kaç gündür eşim maçlara bakarken yorum yapmak için tabloyu açıyodum, gönderemeden yakalanıyodum ve fırça yiyodum. Yavrusu ve kendisi hasta olan kızçelerim, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Bu haftasonu hiç diyet modunda değildim. Çok yiyince rahatsız hissediyorum kendimi, az yiyince de yetmiyo. Ama zorlıycam kendimi. Eşimin yengesi canımı sıktı. Kilo verme, az yeme çok yeme konusunu konuşuyorduk. O da hiç zayıf olmadığımı söyledi ve hoş olmayan bi tabir kullanıp dalga geçti. Aslında yengemi severdim, neden böyle yaptı bilmiyorum. Zayıf olmam için daha ne kadar vermem gerekiyo sanki. 56.5 im şimdi. haftasonu yediklerim + 200 olarak geri döndü bana. Ama kilolu da değilim yani. Sadece koca göbeğimden kaybediyorum. Ne kadar spor yaparsam yapayım gitmiyo bu göbek.
Mevcan, Masumm sağolun kızlar, ben yine de mutluyum, yıllar önceki dar kıyafetlerimin, pantolonlarımın içine girebiliyosam, tartıya çıkınca kendimi iyi hissedebiliyosam bu yeter bana ama yine de ondan böyle sözler duymak şaşırttı gerçekten.
Mevcanım doğru aklında kalmış. 1. 60 boyundayım canım. Kilo hesaplamalarında baktım da netten, ideal kilom 55 olmalıymış.
merabalar
bu topik çok hoşuma gitti,bende kilovermek ve sıkılaşmak istiyorum,geçen sene ideal kiloma ulaşmıştım,ama maalesef aldım
beni de aranıza alın,tek başıma başlıyorum diyete hoop akşamına bozuyorum,bana guruplar iyi geliyor
hoşgeldin umarım ideal kilona ulaşırsın yinee
merabalar
bu topik çok hoşuma gitti,bende kilovermek ve sıkılaşmak istiyorum,geçen sene ideal kiloma ulaşmıştım,ama maalesef aldım
beni de aranıza alın,tek başıma başlıyorum diyete hoop akşamına bozuyorum,bana guruplar iyi geliyor
zeynepcer hoşgeldin canım. Ben de senin gibiydim. Kendi çabalarımla 4 kilo vermiştim ama 2. çocuğuma hamile kalınca tekrar aldım.merabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?