Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gunaydin citirlarim haftasonu hic gelemdim cuma kv lerdeydin cumartesi gunduz annemlere aksam kv ye gittim dunde esimle ciktik gezdik dolastik iyi oldu ama 3 gun acaip yedim resmen mide fesadi gecirdim reql oldum acaip istahim acildi ama bugun 5 gunluk metabolizma hizlandirici diyete basladim esime dedim bi daha bu kadar yemicem kesinlikle diye cok rahatsiz oldum cunku suanda tartilmaya korkuyorum cumaya kadarda tartilmicam
sabah annemleri umreye yolcu ettik ins sag salim gidip gelirler :)
hadeka canim 1 kiloya yakin kilo vermistim ama hafta sonu kesin aldim o kiloyu
ebrucum ohh mis gibi suslenmissindir bende bu ara saldim kendimi bi bakima girsem cok iyi olcak
hikoss annenin iti olmasina cok sevindim canim

dolu dolu bir haftasonu geçirdim,yedimde yedim,yemez olaydım sabah tartıda 63 kilo gördüm

bu kilo deildir eminim bundan ama sabah sabah neye uğradığıma şaşırdım,bugün çok dikkat edip yarın sabah normal bir rakam görmek istiyorum.

burda daha fazla vakit geçirip menülerinize baksam iyi olacak sonum hiç iyi deil yoksa

Günaydın kızlar
Ebrucum senden böyle şeyler duydukça İnan çokmutlı oluyorum
Kübra güle güle gitsin gelsin inşallah ailen
Tuğba çok geçmiş olsun
Ay kızlar dün ki kayak macerasından sonra her yerimfekaıet ağrıyor
Ben evde spor dalan yapmıyor muşum
Az sonra tartılacağım dünkü pideler ne etti bana bi görelim

kubracım allah kavuştursun canım,

eprumm sen martta ben nisanda incecik olmalıyım düğünler var yaww

nzlama bende dümdüz bir karnım olunca pıercing taktırıyım bikiniyle şık duruyor diyorum ama son 14 yıldır o göbek bi düz olmuyor anacım,şimdi taktırsam üstteki yağ katmanı kapatır anacım

papatyam gördüm fotonu canım,çokta kıskandım ne yalan söyleyeyim

nelsonum menülerini görmek ne güzel

şükomm,kevserim,tuğsel,hadeka,rose,zehra,hkmt, ve ve diğer çıtır annelerim çok öptüm sizleride

Btlkbra : Allah kabul etsin annenlerin ziyaretini.h içi pür dikkat etki aldıklarını verirsin csnım. Btlkbra senden ilk günden beri çok güzel bi elektrik aldım hep söyliycem unutuyorum

Hikom: bakım yapınca kendimi ii hissediyorum. Ogluşla bende derdim Küçükken büyümede uyusak sarılıp diye sığınağım o benim kokusuyla sarılıp uyuduksende bunun keyfini yaşarsın inş

Günaydın kızlar. Sonunda eşim işbaşı yaptı ve benim askeri disiplin sona erdi. Kusura bakmayın kızlar, bana da birşeyler yazmışsınız ama cevap yazmaya fırsat bulamıyorum bi türlü. kaç gündür eşim maçlara bakarken yorum yapmak için tabloyu açıyodum, gönderemeden yakalanıyodum ve fırça yiyodum. Yavrusu ve kendisi hasta olan kızçelerim, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Bu haftasonu hiç diyet modunda değildim. Çok yiyince rahatsız hissediyorum kendimi, az yiyince de yetmiyo. Ama zorlıycam kendimi. Eşimin yengesi canımı sıktı. Kilo verme, az yeme çok yeme konusunu konuşuyorduk. O da hiç zayıf olmadığımı söyledi ve hoş olmayan bi tabir kullanıp dalga geçti. Aslında yengemi severdim, neden böyle yaptı bilmiyorum. Zayıf olmam için daha ne kadar vermem gerekiyo sanki. 56.5 im şimdi. haftasonu yediklerim + 200 olarak geri döndü bana. Ama kilolu da değilim yani. Sadece koca göbeğimden kaybediyorum. Ne kadar spor yaparsam yapayım gitmiyo bu göbek.

günaydın kızlar bol misafirli keyifli bir hafta sonu geçirdimmm ...
çok yemeidm diyetime devam ettim.
pazar günleri tartılıyorum ben artık
bu hafta -1800 gördüm 72.4 e inmiş kilom....

eşimle çok pis iddaya girdikk
ben haziran 1 de 60 kilo olursam o bana tek taş alıcam
olamazsam ben ona ciksss spor bir takım alıcammm
keşke haziran sonu diyeydimmm yawww..

şükom gözün aydın şekerim,

senin boyun kaçtı canım,160 diye kalmış aklımda eğer bu boydaysan şu anki kilon boyuna göre çok ideal yani zayıf deilsin olman gereken kilodasın,bide göbeğin göze çok geliyorsa o tarz bi yorum yapması çok normaldir.eğer kilolusun imasında bulunduysa sadece kıskançlık derim,boyunda yanılmıyorsam doğru zayıf deilsin gayet fitsin

mesela benim boyum 162 cm,kilom sabah 63 çıktım (normalde 61 felanımdır,kabızlık,regli hat safhada) dışarda görenler normalsin,yakından tanıyanlar kilolusun diyor,boyuma göre 56-57 olmalıyım bende

bence çok iyi birrr kilodasın şükran ya resmen kıskançlık yapmışş

masumm sen azimli hatunsun,çokta inatçısın psikolojini bozan bir şey yaşamazsan hazirana kadar o kiloya ulaşırsan ben sana inanıyorum,

bende eşime diyorum kilo verdircek şeyler söyle bana,iddiaya girelim felan diyorum,senin kaç kilo fazlan varki ne iddiası,hem sen çok hırslısın iddiaya girsek donuma kadar alırsın sen diyor

bende tam diet moduna girmedim ama aklım başıma azda olsa geldi,bugün itibari ile dikkat etmeye başladım,misal sabah sadece k filek s yedim,öğlen ekmek kesinlikle yemiycem,arada az kuruyemiş yiycem,akşam evdede sadece yoğurt ve salata,zaten 7 gibi avm ye gidip bi kaç bi şey alcaz eşimle,ordada bol bol dolanırım

Mevcan, Masumm sağolun kızlar, ben yine de mutluyum, yıllar önceki dar kıyafetlerimin, pantolonlarımın içine girebiliyosam, tartıya çıkınca kendimi iyi hissedebiliyosam bu yeter bana ama yine de ondan böyle sözler duymak şaşırttı gerçekten.
Mevcanım doğru aklında kalmış. 1. 60 boyundayım canım. Kilo hesaplamalarında baktım da netten, ideal kilom 55 olmalıymış.

merabalar
bu topik çok hoşuma gitti,bende kilovermek ve sıkılaşmak istiyorum,geçen sene ideal kiloma ulaşmıştım,ama maalesef aldım
beni de aranıza alın,tek başıma başlıyorum diyete hoop akşamına bozuyorum,bana guruplar iyi geliyor

yani bence gayet iyisinnn şükran öle takır takır kuru hatun sevmiyorum ben yaaa
o kıskançöloık yapmış bellikiii

hoşgeldin umarım ideal kilona ulaşırsın yinee

Küboş, regl olunca neoluor bizim bunyelere anlamiyorum. Esinle dolu dolu gezmissin boswer yemeyi de ohh sefam olsun de. Bizde bu azim oldukca bizi hicbirsey yildiramaz.
Annenleride allahim kavustursun. Mubarek topraklari gormeyi bizee nasip etsin insallah.
Bu hafta sıkı diyet ve sporla eririz. Baak dikkat etmezsen seni gecerim biz 8li rakamlari terkedeli coook oldu. Bizi beklemesn o rakama cikmicaz dimi :90:

Mew, bu hafta sonu bende yedim. Sende bi kendine gel lutfen yilbasi diyordun bak sbat ayi geldi. O kiloda memnun degilsin. Azim biraz. Sarsilmamiz gerek. Hafta sonu olunca bize bise oluyor. Bence tarti gununu pazar sabahi yapalim. Bu sayede yemeyiz

Papatya, merak ettim kilonu. Dunku pideler , kayaktan kalmamistir.

Şukümm, esinin ise baslamasina cok sewindim. Snn kocan ewde olmasin walla. İnsano cileden cikarir. Benim koca da evde ama oyle bana karismaz. Bi tek oglan uyanikken baska biseylw ilgilenmemi istemez o kdr..
Yengeni de boswer, kadin resmen seni kiskanmis. Kedi ciger hesabii.. merak ettm kadinin kilosu nasil. Aynaya hic bakmamistir kesin. Uyuz olurum boylelerine.

Maasum tartida eksi cikmana cok sewindim. Dewami da gelecektir eminim. Bende pazar gunleri tartilicam artik. Cunku tartildiktan sonra insan yemeye verior kendni.
Esinle iddiaya girmende supeer. İnanilmaz motive ediyor.

Merhaba.. hosgeldin.. buraasi harika bir yer. Bizimle beraber hedefine ulasicaksindir.

zeynepcer hoşgeldin canım. Ben de senin gibiydim. Kendi çabalarımla 4 kilo vermiştim ama 2. çocuğuma hamile kalınca tekrar aldım.
Oğlum şimdi 16 aylık. 6 ay kadar önce bu topiğe başladım ve burdaki arkadaşlarımın da desteğiyle 12.5 kilo verdim. İnş sen de istediğin kiloya iner ve sıkılaşırsın. Biraz kendinden bahseder misin bize. Kaç yaşındasın, kilon, boyun, bebişin?

Sağol Hikoşum ya dünya varmış canım rahatlık, özgürlük. Ona göre oğlum uyursa, işler de dört dörtlük yapılmış, eksiksiz olursa istediğimi yapabilirmişim. Ben boşuna mı diyorum askeriye gibi diye. Ne kadar temizlik yaparsan yap bikaç iş eksik kalıyo yine de, ama benim kociş o bikaç eksik işe takılıyo. Benim hiperaktif, canavar oğlumla bütün işler kusursuz yapılamaz ki. Daha bu sabah 1 saksı çiçeği toprağıyla birlikte halıya devirdi. Sinirlerim tavan yaptı yine, bağırıp durdum çocuğa. Uyanır uyanmaz süpürge açtım sabahın erken saatinde. Gel de herşey mükemmel olsun bakalım .

merhabaaa merhabaaa canlarim nasilsinizz
sonunda bugun oglen gidiyoruz umraniye ye dayimlara gexe donucez oglwn cikicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…