Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şükrans en kaç yıllık evlisinnn ? eşin gerçektene v işlerineee yorum yapıyormu yada eksik kaldı diyeee sşnrşlenyormu
nete girmenedee sanırımm sorun yaratıyor

merhabaaa merhabaaa canlarim nasilsinizz
sonunda bugun oglen gidiyoruz umraniye ye dayimlara gexe donucez oglwn cikicaz
Kevserim çok sevindim canım, doyasıya gez, eğlen, temiz hava Ervaya da çok iyi gelir, inş orda hava çok soğuk değildir. Bu arada kızkardeşin hala orda galiba, face de gördüm. Keyifli bi gün diliyorum. Yemeği fazla kaçırma güzelim. Gerçi oranın havası insanın iştahını açar ama, yesen de çok spor yapıyosun zaten, yakarsın yediklerini.

Merhaba.. hosgeldin.. buraasi harika bir yer. Bizimle beraber hedefine ulasicaksindir.
sağol evet çok canlı

hoşbulduk vav süper vermişsin
benim kızımda 16 aylık ekim doğumlu,4.5 yaşındada oğlum var 31 yaşındayım ev hanımlığı yapan bir öğretmenim atanamadım bende pes ettim
kilom 61 ,boy 165,acil 4 kilo vermem lazım tabii sıkılaşarak

ins degildir soguk ama orasi tertemiz hava dedigin gibi kardesim orda onu almaya gidicez hemde gezicez okadar iyi gelicekkk bana ohhhh misss tskk ederim. yaa yengemin yemekleri cok guzell oluyor bu gun dikkat etmeye caliririm ama zor biraz:) neyse artik spor yapip eritirim

yengeme takma kafana daha ne kadar zayiflicaksin dedigin gibi hobegin var biraz onuda sporla eritirsinn sen kiskanmis resmen ya daha nekadar zayif olucaksin
zeyneocer cnm hos geldin aramiza merak etme cnm bu topik sayesinde zayiflamayan yokk sende zayiflarsinn:)

Son düzenleme:

teşekkür edrim,sanada iyi gezmeler değişiklik hayatta ilaç gibi geliyor

çok degilmiş vermen gerekenn kilo gider hemencikk..
ne ögretmenisin ücretli filan ögretmenlik yapmayı düşünmeidn mi hiç?

çok degilmiş vermen gerekenn kilo gider hemencikk..
ne ögretmenisin ücretli filan ögretmenlik yapmayı düşünmeidn mi hiç?

ben biyoloji öğrt eğitim fakültesi mezunuyum ücretli yapmadım canım
eşim hiç taraftar olmadı hep aklımı çeldi,mezun olalı 9 yıl olacak,

ben biyoloji öğrt eğitim fakültesi mezunuyum ücretli yapmadım canım
eşim hiç taraftar olmadı hep aklımı çeldi,mezun olalı 9 yıl olacak,

keşkee imkanınız olsaydıı ve yapsaydınız bence ücretli ögretmenlik digerlerine nazaran biraz daha zor
ama özel okullarda iyi kazanıyor ögretmenler hayırlısı olsunnn hakkınızda

keşkee imkanınız olsaydıı ve yapsaydınız bence ücretli ögretmenlik digerlerine nazaran biraz daha zor
ama özel okullarda iyi kazanıyor ögretmenler hayırlısı olsunnn hakkınızda

keşke, bu yüzden çok gözyaşı döktüm halada içimden atamadım kısmet diyorum artık

Zeynep gelmiş hoşgelmiş Sefa getirmiş

Şükümü kıskanmışlar içten içe gıcıklananlar olmuş. Sevinmen lazım çünkü 13 kilo az bi kilo değil canım bunu farkedip laf etmeleri senin verdiğine işaret😜bende 1.58 im 52 çok güzeldi 55 normal ama sende benim gibi kilo verdin ama yApı gereği göbek kaldığı için yine balık etli duruyoruz. Ama eski halimize nazaran zayıfız zayıfladık!!!!

Masum çok iyi vermişsin iradeni kutluyorum canım.
Şüküm seni merak ediyorum tıpkı özgemi merak ettigim gibi :))birde sen eşi için değil umursamaz bir eşe 2 doguma rağmen kendin için çabalayın verdin bu kiloyu. Eşin umursamaz olduğu için kilonı ikiye katlayıp kendini salabilirdin de. Çoğumuz salardık herhalde bu yüzdende seni tebrkediyorum canım benim

Mekik iyi güElde ben düzenli bi sıkılaşma programı arıyorum göbüş için Ebru şallı 21 gün var ama çok zor yazıo yorumlarda . Bskınayım akşama kadar karar verip başlıcam inş bu Akşm

Ebruuu, o spor aski bana da gelse. Reglden once nasil guzel spor yapiordum. Simdi yapmiyorum ya kilo almis gibi hissediorum..

Kizlar, kocise sıkma yaptim. Dayanamadim yedim . Hemde 2tannee ((
Canim sıkıldi. Sıkı bir diyet yapmam gerek. Offfff.. zaten basimda agriyor.
Saat 3gibi yemistim. Yarin sabaha kdr hicbise yemicem.
Oglis uyuyor, uyusam hemen uyanir.
Yorgunumm.
15tane sıkma yaptim. Kb kv de geldiler. Onlarda yedi.

tşk ederim cnm ama regli şişligi ve yeni alınan kilo oldugu için okadar ggittii

Nasılsınız hanımlar ? Bu gün dukana başladım geçmişi henüz okumadım önce yazayım sonra elizden fırsat bulursam okuyup yazarım

Menüm
Kk Light peynir
2dlm hindi füme salam
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay

Öğlen:
iki kaşık tarçınlı Light yogurt

Akşam
4 az yağsız köfte ( sadece baharat var içinde
Yogurt

Yeşil çay
Akşam yatmadan da 1 çay bardağı Light süt içicem tarçınlı

2lt su
30 dk yürüyüş

Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum Ebrucum. Diğer kızları topikte olsun, face de olsun gördüm tanıdım, ama ben de Özgemi ve Seni çok merak ediyorum. Trieny nin topiğindeyken foto paylaşmışsın ama birkaç saat içinde kaldırmışsın albümden.
Keşke gerçek hayatta yakın olsaydık, eminim çok sıkı dostlar olurduk. Evet gerçekten umursamaz, sorumsuz bi eşe rağmen kendim için bişeyler yapma çabasındayım, sadece kilo verme değil geleceğe yönelik başka hedeflerim ve planlarım da var. Onları da gerçekleştirdiğimde, işte o zaman çok ama çok mutlu olucam

Aklımda ne kaldıysa

Zeynep: hoş geldin canım , bu topikten memnun kalacağına adım gibi eminim :)

Küboşum: canım Allah kavuştursun ne güzel Allah bizede umreyi nasip edip içimizi huzurla doldursun.

Şükran ablam canım ablam : gözün Aydın refaha kavuştun komutan iş başı yapmış bu arada bence kilon boyuna göre çok çok iyi sakın takma böle şeyleri kafana emin ol o laflar çekememezlikten dir.

Ebrum : seni kendime örnek alıyorum elizin kreş yaşını bekliyorum çalışmak için

Nazlıma :göbekte pircehng benim deok hoşuma gidiyor ama ebrunun dediği gibi düz olsunda pircehng geri kalsın. Ama sen yaptır çok güzel olacak eminim.

Mevcan : evet kendimizi sirkelenin daha dikkat edelim Mart da Ebru Nisan'da sen Mayıs dada bizim düğün var 36 bedene düşmeliyim

Masum: bu idda çok iyi bir şey insanı hırslandıryor. Bende eşime diyorum beni biraz teşvik et falan bir söylüyor iki de unutuyor

Kevserim : iyi gezmeler bebegim dikkat et kızına ve kendine hasta olma

Tuğba çım geçmiş olsun canım dikkat edin en kısa zamanda iyileştirsin inşallah tabi kızında

Papatya, bende çalışınca ebruya verdigin tüyolardan istiyorummm

Hikom seni unutmadım annecik iyimiş çok şükür hadi toparlanalımöle abur cunuzda fazla yeme lütfen

Sağol Gül'üm. Evet rahatladım valla, özgürüm akşama kadar. Hiçbişey yapmasa diliyle bezdiriyo hayattan. Yengeme gelince öyle beni kıskanıcak birine benzemiyo. Öyle çok kilolu filan da değil, halinden memnun, kendiyle çok barışık, sadece herşeye gülüşüp dalga geçen biri, beni sevdiğini söyler, sık sık evine çağırır. O yüzden şaşırdım. Neyse benim keyfim iyi takmıyorum artık.
Hikoşum, annene geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyidir inş.

Menüme gelelim:

Kahvaltı 1 kk beyaz peynir* 1 domates* 1 kivi
2 küçük dilim ekmek* 6 zeytin* şekersiz çay

Öğlen 3 küçük parça kabak dolması*
1 kase ıspanaklı şehriye çorbası

ara 1 kase leblebi + kuru üzüm* çay

Akşam 4 küçük parça haşlanmış tavuk
3 kaşık pilav

su 1.5 lt
spor daha yapmaya fırsat bulamadım. Oğlum uyuyunca yapar ve yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…