- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.321
Sağol Hikoşum ya dünya varmış canım rahatlık, özgürlük. Ona göre oğlum uyursa, işler de dört dörtlük yapılmış, eksiksiz olursa istediğimi yapabilirmişim. Ben boşuna mı diyorum askeriye gibi diye. Ne kadar temizlik yaparsan yap bikaç iş eksik kalıyo yine de, ama benim kociş o bikaç eksik işe takılıyo. Benim hiperaktif, canavar oğlumla bütün işler kusursuz yapılamaz ki. Daha bu sabah 1 saksı çiçeği toprağıyla birlikte halıya devirdi. Sinirlerim tavan yaptı yine, bağırıp durdum çocuğa. Uyanır uyanmaz süpürge açtım sabahın erken saatinde. Gel de herşey mükemmel olsun bakalım .
şükrans en kaç yıllık evlisinnn ? eşin gerçektene v işlerineee yorum yapıyormu yada eksik kaldı diyeee sşnrşlenyormu
nete girmenedee sanırımm sorun yaratıyor[/QUOTE
7.5 yıllık evliyim canım. Diğer erkekler mutfak işlerini, temizliği, işleri hanımına bırakır, karışmaz. Ama benimki hepsine de burnunu sokar. mesela buzluktan et çıkarıyorum, ertesi günü etli yemek yapıcam, başka bi iş yapmak için başka odalara gidiyorum . mutfağa bi geliyorum eti buzluğa geri koymuş. Bi bakmışsın yeni yaptığım bi yemeği dışarda kaldı zannederek çöpe atmış. Bana sormadan kendi bildiğine bişeyler yapıyo işte. Ay bak sinirim çıktı yine. Neyse canım kapatalım bu konuyu
Kevserim çok sevindim canım, doyasıya gez, eğlen, temiz hava Ervaya da çok iyi gelir, inş orda hava çok soğuk değildir. Bu arada kızkardeşin hala orda galiba, face de gördüm. Keyifli bi gün diliyorum. Yemeği fazla kaçırma güzelim. Gerçi oranın havası insanın iştahını açar ama, yesen de çok spor yapıyosun zaten, yakarsın yediklerini.merhabaaa merhabaaa canlarim nasilsinizz
sonunda bugun oglen gidiyoruz umraniye ye dayimlara gexe donucez oglwn cikicaz
sağol evet çok canlıMerhaba.. hosgeldin.. buraasi harika bir yer. Bizimle beraber hedefine ulasicaksindir.
zeynepcer hoşgeldin canım. Ben de senin gibiydim. Kendi çabalarımla 4 kilo vermiştim ama 2. çocuğuma hamile kalınca tekrar aldım.
Oğlum şimdi 16 aylık. 6 ay kadar önce bu topiğe başladım ve burdaki arkadaşlarımın da desteğiyle 12.5 kilo verdim. İnş sen de istediğin kiloya iner ve sıkılaşırsın. Biraz kendinden bahseder misin bize. Kaç yaşındasın, kilon, boyun, bebişin?
ins degildir soguk ama orasi tertemiz hava dedigin gibi kardesim orda onu almaya gidicez hemde gezicez okadar iyi gelicekkk bana ohhhh misss tskk ederim. yaa yengemin yemekleri cok guzell oluyor bu gun dikkat etmeye caliririm ama zor biraz:) neyse artik spor yapip eritirimKevserim çok sevindim canım, doyasıya gez, eğlen, temiz hava Ervaya da çok iyi gelir, inş orda hava çok soğuk daeğildir. Bu arada kızkardeşin hala orda galiba, face de gördüm. Keyifli bi gün diliyorum. Yemeği fazla kaçırma güzelim. Gerçi oranın havası insanın iştahını açar ama, yesen de çok spor yapıyosun zaten, yakarsın yediklerini.
ins degildir soguk ama orasi tertemiz hava dedigin gibi kardesim orda onu almaya gidicez hemde gezicez okadar iyi gelicekkk bana ohhhh misss tskk ederim. yaa yengemin yemekleri cok guzell oluyor bu gun dikkat etmeye caliririm ama zor biraz:) neyse artik spor yapip eritirim
yengeme takma kafana daha ne kadar zayiflicaksin dedigin gibi hobegin var biraz onuda sporla eritirsinn sen kiskanmis resmen ya daha nekadar zayif olucaksin
zeyneocer cnm hos geldin aramiza merak etme cnm bu topik sayesinde zayiflamayan yokk sende zayiflarsinn:)
sağol evet çok canlı
hoşbulduk vav süper vermişsin
benim kızımda 16 aylık ekim doğumlu,4.5 yaşındada oğlum var 31 yaşındayım ev hanımlığı yapan bir öğretmenim atanamadım bende pes ettim
kilom 61 ,boy 165,acil 4 kilo vermem lazım tabii sıkılaşarak
çok degilmiş vermen gerekenn kilo gider hemencikk..
ne ögretmenisin ücretli filan ögretmenlik yapmayı düşünmeidn mi hiç?
ben biyoloji öğrt eğitim fakültesi mezunuyum ücretli yapmadım canım
eşim hiç taraftar olmadı hep aklımı çeldi,mezun olalı 9 yıl olacak,
keşkee imkanınız olsaydıı ve yapsaydınız bence ücretli ögretmenlik digerlerine nazaran biraz daha zor
ama özel okullarda iyi kazanıyor ögretmenler hayırlısı olsunnn hakkınızda
keşke, bu yüzden çok gözyaşı döktüm halada içimden atamadım kısmet diyorum artık
Masum çok iyi vermişsin iradeni kutluyorum canım.
Şüküm seni merak ediyorum tıpkı özgemi merak ettigim gibi :))birde sen eşi için değil umursamaz bir eşe 2 doguma rağmen kendin için çabalayın verdin bu kiloyu. Eşin umursamaz olduğu için kilonı ikiye katlayıp kendini salabilirdin de. Çoğumuz salardık herhalde bu yüzdende seni tebrkediyorum canım benim
Güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum Ebrucum. Diğer kızları topikte olsun, face de olsun gördüm tanıdım, ama ben de Özgemi ve Seni çok merak ediyorum. Trieny nin topiğindeyken foto paylaşmışsın ama birkaç saat içinde kaldırmışsın albümden.Masum çok iyi vermişsin iradeni kutluyorum canım.
Şüküm seni merak ediyorum tıpkı özgemi merak ettigim gibi :))birde sen eşi için değil umursamaz bir eşe 2 doguma rağmen kendin için çabalayın verdin bu kiloyu. Eşin umursamaz olduğu için kilonı ikiye katlayıp kendini salabilirdin de. Çoğumuz salardık herhalde bu yüzdende seni tebrkediyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?