Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi akşamşar kızlar
Hala bacaklarım acıyor. Bugün Oğlumla dışarı yürüyüşe çıktık . Yarım saat yürüdük. Bir de az sonra oturduğum yerden twist yapıcam.
Ebrucum sanırım herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Seviniyorum senin için.
Mevcanım tek foto koydum face. Becerebilsem çok güZel belki devam ederim
Şükranım ben de hayranlıkla izliyorum seni uzaktan. Biz face de arkadaş değiliz seninle
Gülcüm inşallah çalışmaya başlarsan elimden geleni yaparım
Ben bugün de pek iyi değildim menü paylaşmıyorum. Motive olmam gerek ama nasıl bilmiyorum
Zeynep hoşgeldin aramıza

kızlar ogluşla oynadık şimdi biraz çizgi film açıp nettende leslie açıcam kendime.Uyuyuncada meekigimi çekerim.menümü gece yazarım.

papatyam:saol canım elhamdülillah bu günümüze.

roseliz:gülüm işe başlayınca destek oluruz sanada tabimenün harika çok az vereceğine inanıyorum ayrıca

şükümnlarıda yaparsın sende bu yürek bu fedakarlık bu azim olduktan sonra istediğin herşeyi yaparsın arkadaşım.Evt albümüm vardı.yine yaparım yeterki sen iste

kendini daha mutlu hissedeceksen yaptır tabi.
ben de bugünlerde göbeğimden şikayetçiyim. akşam bir arkadaşa gittim. oturuyorduk. göbeğim önümde ıyyy öyle iğrenç duruyordu ki. hem de elbise giymiştim iyice çıktı.

şarkıların son bulması dileğiyle.
oğluşla oyunlar çizgi filmler izlenmiş.
arkadaşların dediği gibi bir düzen oluşmaya başladı hatta süslenecek zaman
ve enerjiyi de bulmaya başlamışsın çok sevindim senin adına.

canım vermişsindir. haftasonu öyle oluyor ama toparlıyoruz sonra ne yapalım. sen iyi ol yeter ki.

kayak yapmak iyi kalori yaktırmıştır canım sana.
bence pidelerden eser kalmamıştır takma kafana.

canım diyet moduna girmişsin bence fotolardan anladım :)
güzel menüler gelmeye başlamış.
şükran aynı boydayız aynı kıloda sayılırız. ben 1.60 kılo 56.4 bu sabahkı hali.
bakalım cumaya ne olacak.
inşallah birlikte verir v e koruruz.

eşin hakkında yazdıklarını okuyunca ona çok kızdım.
Allah yardımcın olsun.
inşallah kılo haricindeki planlarını da gerçekleştirebilirsin.
keşke eşin de sana destek olan biri olsaydı ama kısmet.
bazı şeyleri değiştiremiyoruz.

oooo iddaayı kazanacağına eminim masum. güzel kılo vermişsin.
pazar tartılmak da mantıklı haftasonu yemek yemeyi önler i nebze de olsa.

ben biyoloji öğrt eğitim fakültesi mezunuyum ücretli yapmadım canım
eşim hiç taraftar olmadı hep aklımı çeldi,mezun olalı 9 yıl olacak,
hoş geldin Zeynep
Allah çocuklarını analı babalı büyütsün öncelikle.
kılon çok değil 4 kılo nedir kı hemen verirsin burada dert etme.
gel bize katıl bize hayatını yaşa:)

çalışma konusuna gelince 9 yıldır çalışma hayatına atılmamışsın çok üzüldüm.
aa bırakma bu işin peşini.
ben öğretmenim.
her ne kadar öğretmenlikte itibar kalmasa da çocukların o masum bakışları yetiyor bu mesleği yapmama.
bence tekrar düşün.

gül menü güzel canım
çalışmayı düşünüyormuşsun düşün tabi
çalışmak üretmek çok güzel bişey.
çocuğun için de kreş harika olur.
yaşı geldiğinde çok tereddüt etmeden gönder.
benim ufaklık şu an 26 aylık.
eylülde kreşe vereceğim. şu an bakıcı teyzesi var ama
kreş eğitimi bambaşka. çocuk anneden öğrenemediği şeyleri orada öğreniyor sosyalleşiyor.

hıkocum kaçamak var sanki ama bişi olmaz sen zaten az yiyorsun dengelersin.

bana gelince bugün çok dengesizdim. sabaha karşı 5te yattım öğlen 1de kalktım 3te kahvaltı yaptım.
akşam yemeğinin de 7de yedim.
sarhoş giiydim tüm gün. mutsuz ve keyifsizz.
çok sıkıldım evde olmaktan. artık çıkıp gezmek istiyorum ama çocuklarımla gezmek çileye dönüştüğü için hep vazgeçiyorum.

yarın eşimle küçük oğlanı bakıcıya bırakıp çıkmak istiyorum bakalım ayarlayabilirsem.

keyfim yok kızlar kusura bakmayın. menü kalori olarak 900 falan. şu an yazmaya üşendim. abartılı bişi yok
3 lt su içtim bugün tek artım o.

İyi geceler arkadaşlarım.3 mil leslie açtım.ogluş çizgi filmden sıkıınca anne bırak hareketi oyanyalım senle deyince.Tam 2 mil doldu ve bıraktım.Oglum takla atmayı öğrendi 1 hafta önce başladık takla atmaya ben ters takla atınca çok hoşuna gidiyo onu ben yapamıyom ama diyorçamaşırları astık beraber.Bi süpürge açtım hemen.Çorba yaparken onada kaşıklığı düzenlettimSonra onun sevdiği şarkıları söyleyip oynadım zıpladım oda bana alkış yaptı güldü ve yatakta zıpladık.Baktım saat yaklaşıyor ayakta sallamıycam dedim ve koluma yatırıp popodan tıpışlayıp masal anlattım ve uyudu akıllı bıdığım(23:00) Hemn duşa tabi.Hamlamışım işte oturmaktan.Şimdi menümü yazıp yatıcam.Sabah yne sandiviç hazırla jkendime ütü derken 45 dk anca hazır oluyorum.

hAAAA unutmadan haberlerde ayça kayanın bi hastası 119 kilodan 70 kiloya düşüp 49 kilo vermiş.Sayarak zayıflama adı altında kk da da görmüştüm böle bi topik.Örn günde 3 tahıl hakkın var ve baklava istiyor canın.1 baklavaya yediğin için gün içindeki 1 dl ekmek hakkını kaybetmiş oluyorsun.Yarın işte bakarım bu konuya bi

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak limonlu su

sabah:2 dl ekmek arası 1 dl.peynir
ara:çay
ögle:1 kase çorba,2 kadınbudu köfte,karışık salata,1 kepçe makarna,1 kutu meyve suyu
ara:nescfe
ara:1 activia,yeşilçay,1 eticin(patron ikram etti)
akşam:4 çatal hvuçlu kabaklı tarator,5 çatal karnabahar,5 kaşık şehriye makarnası,1 bardak ayran
ara:10 antepfıstığı

spor:30 dk yürüyüş
2 mil leslie
100 yarım mekik

Kizlar, oglisin 9 bucukta uykusu gelince uyuttuum. Baktim gozumden uyku akiyor. Bende basimi yastiga koyar koymaz uyumuşum. Biraz once sesine uyandim. Dewam sutunu yaptim, ictii ve geri uyudu.
Oglise kafam takiliyor 3gundur. Ne yedirirsem yedirim agzinda tutmaya basladi. Yutmuyor. Sinirleniorm, sonra sinirlendigim icin kendime kiziorum. Ama iyi yemek corba yiyen cocuk gitti, baska bi cocu gelmis gbi. Tamam 10aylik daha, eli de surekli agznda ilk 2disini cikardiginda da bu yutmama sorunu vardi. Sarkilar soyler kafasini dagitirdim. Smdi ise gulduruyorum agzindakilerle guluyor. Yutmuyor. İstahsizlasti iyice. Ogluma bize yogurt yaptim. Yeni bitmisti.
Bana gelirsek, aksam yemedim. O kadar sıkmadan sonra. Biraz once kucuk birmuz yedim. Sporda hiiccc yapmak istemiorum. Ama karar werdim. Bi plan yapicam kendime.
Evet yazicam. Gunluk spor, ne yemem gerekenleri yazmam gerek. Bir daha o kilolari alamam.. kendime iskence cektiremem artik. Hedefe bu kdr kisa kalmisken dimi kizlar.

Gülümmm, menüne bayildim. Harfiyen uuymussun diyete. Bilirim sen beni unutmazsin. Canimsin gülüm. Elizim napior. Fistigimin ve snin fotonuzu koy. Merak ediorum

Şukomun muthis menuleri. İste geri geldiiinn.
Annem iyi cok sukur. İyilesior. Senin kizcenin odevleeri ne alemde. Oglun nasil

Papatya, o motiveden benimde ihtiyacm war. Ama sabah yeni bir hikmet dogacak. Birbirimize isik tutmamiz gerek. Öncü olmamiz.

Ebrucum, leslie mekik ve oglisinle keyifli vakitlerine bayildim. Sen anlattikca oglisinle ilgili naasil feyz aliorum anlatamam. Suan sipam benle oyun asamaasinda degil tabi ama sen anlattikca ben yasamisim gibi hssedior ve yaasiorm. Cok guzel bir annesin.

Hadeka canim sabah uyuyunca kendini gun icerisinde keyifsiz hissetmissindir. Nyie o kdr gec uyudun ki. Kalori hesabi yapman super bence. İstek war. Dewamini diliorumm.

Kewom, ewe donmediniz mi daha. Gunun nasil gecti.

Ozgem hawarim hamileliginiz nasil gdior.

Nel, akaam ugramadin merak ettm walla.

Serciş ve zehra tatildeler. İns iyidirler.

Lajoba elifcim , deniz, küboş, tubi, tugsel, masum, kizla aktif olun .. bukadar boslamazdiniz.

Herkese tatli ruyalar.

Yaa okadar sey yazdım gıttııı
neyse eve geldıkkk cok sukur cok guzel gectı yemegı kacırdım ınsallah sporla erırlerr horon halay mısket damat halayı ne varsa oynadım esım dayım yengem annem yıgenler kardesım babam bı de prenses kızımmmm:)bni soran arkdaslarima tsk ederimmm

ebrun ne guzel vakit gecirmissin cnm ya gozumde canladi insallah huyunce kizimla bnde boyle vakitler gecirrimm sen bnce super annesib hen calisiyirsun yemek ev isi spor bide oglusunla vakit geciriyorsub boyle calisipta herseye yetisen bayanlari tebrik ediyorunnn harikasinnizz ne guzell hersey yoluna giriyorr yavas yavas

hikom bnm rfgl bitti spora baslicann sende basliyirsunbb tnm mi tekrarr

gulum sen nasilsinn canisi
sukran ablaaa menun guzeeeellll
hadeka cnm insan disariya cikmayinca gercekten cok bunaliyo insallah oglunu bakiciya birakip esinle guzell vakit gecirirsin
papatyamm ne gizel kayak yapmissin cok zevklidirrrr eminim erimistirr o pideler
mevcanin sen nasillsinn girdin mi diyet moduna
lajoba nellson denuz devkule tubi sizler nerdesiiniz nazlim
ozgemm hamisimm sen nasilsinnn
Sehra kiz bi cee dedin yoksun hala
unuttugumm kizlarr varsa k bakmayinnnn

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. Tostumu yiyorum. Geç kalktım hazırlansmadım salaşım başım ağrıyor hafiften Eşimle tartıştım sabah(güne kötü başladık inş iyi bitiririz.

Hiko Kevser: bende bugünleri sabırsızlıkla bekledim şimdi tasını çıkırayorum. Süper anne felan değilim ama şu bi gerçekli ben evdeyken daha az zaman ayıroyomuşum oğluma . Ev hep düzenli temiz kalıxak otuncakları dagıttırmazdım tv karşısına otutturup temizlik yemkle ugraşırdımşimdi onunla daha az ama daga kaliteli zevkli vakit geçirdiğimi çalışınca aradaki farkı anladım kızlar .

Günaydın kızlar
Ebrucum böyle düşünmeme sevindim zaten önemli olan sürekli evde olmak değil. Benim bir komşum var ev hanımı 6 yıldır bu apartmanda oturuyorum. Kadının daha çocuğuyla oturup da oyun oynadığını yada çocuğuyla vakit geçirdiğini görmedim. Anne kapı kapı geziyor çocuk kapı kapı geziyor. Sanırım evde ki bayanlar nasılda hep bir aradayız diye düşünüyor. Buradaki ev hanımı arkadaşlar bana kızmasın. Sözüm rabi li size değil ebru çok iyi bir noktaya değinmiş.
Hikmet sen de motive değilsen artık. Birinin bana el atması lazım. Dün Şükranla konuştuk da belli ee ben yeterinde istemiyorum kilo vermeyi

günaydın kızlarrrr

bu hafta kilo verimim iyiydi evet ama ilk hafta oldugundan öyle gitti
sanırım gelen kilolalrda yeni oldugu için patır patır gittii

ebrucum ,
çalışınca cidden kaliteili zaman geöiriyorsun çocukla, evdeoldugunda sürekli çocukla ilgilenmiyorusn tabiki
herşey yoluna girmeye başlamış hayatında çok sevdindim. birde sen hher sabah ütümü yapıyorsun?

kızlar ben pazarları tartılıyorum çünkü cuma tartıldıgımda 3 günüm boşa gisiyor
birde cteside evd eoldugum için bol yeşilçay filan içip öem atıyorum pazar günüde tartılıyorum
minicikte olsa ödül verip günü ve hafta sonunu kurtarıyorum..

Sabah sabah enerjim yeerinde wallaa :90:

http://m.youtube.com/watch?v=8GurTMB_4bc

Yenibuldumm. Denise austin , pilates yaptiriyor. İnanilmaz yordu beni.. her sabah ac karnina bunu yapicam. Tavsiye ederim annelerim..

Oglişim gece guzel uyudu. Bende dinlendm. Hala bas agrisi war, nedendir bilmem.. aksam Yogurt yapmistim. Guzel tutmus. Bugun yogurt tuketimim fazla olacak. Kemikleri kuvvetlendirmek gerek. Ac karnina sekerisz turk kahvesi iyi gider. Yapim de icim

günaydın çıtırlarım diet moduma tam olarak dönemesemde eskisi kadar saldım çayıra mevlam kayıra demiyorum, burdan uzaklaşmak iyi gelmiyor bana çok yazamasamda sürekli takip edicem sizi,dünü çok hafif atlattım ama sabah tartıda bi deişiklik yoktu,okullarla beraber yürüyüşe başlıycam,30 dak yürüsem yeter şimdilik,

eprumm

işe başlıyacağın zaman çalışan anneler neler yapıyorsunuz,eve eşe çocuğa vakti nasıl ayırıyorsunuz diye sormuştun,

ben o zaman sana,gündüz yapılan işleri akşam programlı olarak yapıyorum,kızımla daha kaliteli vakit geçiriyorum demiştim evdeyken hergün yer silerdim çalışınca gün aşırı silmeyi öğrendim ama evim halen mis gibi,gündüzleri 2 saatte müzik dinleyerek sildiğim camın normalde 10 dakikada da silinebileceğini öğrendim,vs vs iş hayatında çok yenisin biraz daha zaman geçsin kendine bile vakit ayırmaya başlıyorsun,oje muhabbetimi hatırlarsan

papatyam öyle bacak ağrısına can kurban yaww,bu arada oğlunla aran nasıl düzelmeler varmı

hikomm afiyet bal şeker olsun canım

şükom bence çok tatlı ve zarif bir hatunsun,kendini kandırıyorsun çirkin çıkıyorum diye

kevserim ohhh yandan yandan yawrumm

masum akıllı hatunsun vesselam pazar tartılmak iyi fikir bacım

hadekam evde olmak çok bunaltıyor bazen insanı,umarım eşinle güzel bir vakit geçirirsin,sana tavsiyem romantik komedi filmine gidin hem bedenen dinlenirsiniz,hem kahkahalarla şenlenirsiniz

Günaydın kızlar, bugün üzerimde bi kırıklık var. Eşim ve çocuklardan sonra grip beni de buldu galiba. Kemiklerim sızlıyo, çok üşüyorum, boğazım yanıyo. Kendimi toplamak için yiycem bugün. Menü de paylaşamıycam. İnş fazla uzun sürmez.

Hadekacım gerçekten aynı boy ve kilodaymışız. İnş istediğimiz kiloya inip birlikte koruruz.
Hikoşum, keyfinin yerinde olmasına sevindim. Kızım şimdi anneannesinde kalıyo, ödevlerini de yanına aldı, yapar orda biraz daha.
Kevserim ne güzel eğlenmişsiniz. Uzak yer her zaman bi araya gelemiyosunuz. Olur o kadar, eritmişsindir çoktaan yediklerini.
Ebrucum, herşeyin düzene girmesine sevindim. Gerçekten ev hanımıyken insan temizlik, yemek iş güç derken yavrusuyla ilgilenmeye zaman bulamıyo. Çalışırken daha çok vakit geçirmeye ve oynamaya başladın oğlunla. Ben de evdeyim ama oynayamıyorum onlarla.
Papatyam, face de yazdıklarımdan ümitsizlğe kapılma lütfen. Ben senin 60 a ve istersen daha da altına inebileceğine inanıyorum.
Sadece az yeme konusuna öncelik verip iç disiplin oluşturmamız gerek. Sen azimlisin. İstediğin herşeye ulaşmışsın. Buna mı ulaşamıycaksın.
Mevcanım teşekkürler, canımsın
Masumm dayanabiliyorsan ne güzel, pazar tartılınca haftasonu salmazsın kendini. Sen bizi geçicen, iddayı da kazanıcan güzelim.

mevcannn napayım yaa öbür tülü çok şiş oluyorum birde bütün haftam gidiyorr.

şükoo cnm aynı şeyy ha pazardan pazara ha cumadna cumaya tartılmışsın tavsiye ederim..
geçmiş olsunnn

bu arada bend eçok hastayım ya üşüttüm çok fenaaa
ip askılı ile gezdigim merkezi sistem evde dün yorgan ve kazak ile yattım...

hikmet bu zmana kadar bir çok sporu denemiş biri olarak platesi şiddetle tavsiye ederim
acaip bir spor enerji veriyorr sakinleştiriyor beli ve mideyi götürüp göbegi eriyorr ebruşallıyıda eski videolarındna takip edip yapabilirisn evdeykennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…