- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.341
sohbet kutucuğunda paylaşırım Papatyam. Face e koyasım gelmiyo. Hiç hoş çıkmıyorum.Şükran neden facede hiç foton yok. Nasıl görücez seni
kendini daha mutlu hissedeceksen yaptır tabi.Canım sanki menün eksik gibi geldi..ben pek iyi anlamamda aslında..ben ara verdim kızlar biliyorsunuz..her gün tartılıyorum saçmalamayayım diye kilomu koruyorum iyi şimdilik.200 aşağı 200 yukarı.böyle gidiyor..kızlar bide 2 gündür kafama fena Piercing düştü...göbeğim dümdüz olsun yaptırıcam..hiç açık giyen diyilim.başörtülüyüm..ama kendim için kocişim için istiyorum
şarkıların son bulması dileğiyle.Günaydın kızlar. Kapı önü beklerim yollarını gözlerim geleceksen gel artık anahtarlı abicimmm diye şarkı söyleyeyim vargüne pozitif süslü ve eksi de uyandım. Kararlıyım...
Ogluş uyandı kv bırakırken ağlayarak bıraktım p tesi sendromu malum 1.5 gün beraberdik
canım vermişsindir. haftasonu öyle oluyor ama toparlıyoruz sonra ne yapalım. sen iyi ol yeter ki.gunaydin citirlarim haftasonu hic gelemdim cuma kv lerdeydin cumartesi gunduz annemlere aksam kv ye gittim dunde esimle ciktik gezdik dolastik iyi oldu ama 3 gun acaip yedim resmen mide fesadi gecirdim reql oldum acaip istahim acildi ama bugun 5 gunluk metabolizma hizlandirici diyete basladim esime dedim bi daha bu kadar yemicem kesinlikle diye cok rahatsiz oldum cunku suanda tartilmaya korkuyorum cumaya kadarda tartilmicam
sabah annemleri umreye yolcu ettik ins sag salim gidip gelirler :)
hadeka canim 1 kiloya yakin kilo vermistim ama hafta sonu kesin aldim o kiloyu
ebrucum ohh mis gibi suslenmissindir bende bu ara saldim kendimi bi bakima girsem cok iyi olcak
hikoss annenin iti olmasina cok sevindim canim
kayak yapmak iyi kalori yaktırmıştır canım sana.Günaydın kızlar
Ebrucum senden böyle şeyler duydukça İnan çokmutlı oluyorum
Kübra güle güle gitsin gelsin inşallah ailen
Tuğba çok geçmiş olsun
Ay kızlar dün ki kayak macerasından sonra her yerimfekaıet ağrıyor
Ben evde spor dalan yapmıyor muşum
Az sonra tartılacağım dünkü pideler ne etti bana bi görelim
canım diyet moduna girmişsin bence fotolardan anladım :)Günaydın kızlar. Sonunda eşim işbaşı yaptı ve benim askeri disiplin sona erdi. Kusura bakmayın kızlar, bana da birşeyler yazmışsınız ama cevap yazmaya fırsat bulamıyorum bi türlü. kaç gündür eşim maçlara bakarken yorum yapmak için tabloyu açıyodum, gönderemeden yakalanıyodum ve fırça yiyodum. Yavrusu ve kendisi hasta olan kızçelerim, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Bu haftasonu hiç diyet modunda değildim. Çok yiyince rahatsız hissediyorum kendimi, az yiyince de yetmiyo. Ama zorlıycam kendimi. Eşimin yengesi canımı sıktı. Kilo verme, az yeme çok yeme konusunu konuşuyorduk. O da hiç zayıf olmadığımı söyledi ve hoş olmayan bi tabir kullanıp dalga geçti. Aslında yengemi severdim, neden böyle yaptı bilmiyorum. Zayıf olmam için daha ne kadar vermem gerekiyo sanki. 56.5 im şimdi. haftasonu yediklerim + 200 olarak geri döndü bana. Ama kilolu da değilim yani. Sadece koca göbeğimden kaybediyorum. Ne kadar spor yaparsam yapayım gitmiyo bu göbek.
oooo iddaayı kazanacağına eminim masum. güzel kılo vermişsin.günaydın kızlar bol misafirli keyifli bir hafta sonu geçirdimmm ...
çok yemeidm diyetime devam ettim.
pazar günleri tartılıyorum ben artık
bu hafta -1800 gördüm 72.4 e inmiş kilom....
eşimle çok pis iddaya girdikk
ben haziran 1 de 60 kilo olursam o bana tek taş alıcam
olamazsam ben ona ciksss spor bir takım alıcammm
keşke haziran sonu diyeydimmm yawww..
merabalar
bu topik çok hoşuma gitti,bende kilovermek ve sıkılaşmak istiyorum,geçen sene ideal kiloma ulaşmıştım,ama maalesef aldım
beni de aranıza alın,tek başıma başlıyorum diyete hoop akşamına bozuyorum,bana guruplar iyi geliyor
hoş geldin Zeynepben biyoloji öğrt eğitim fakültesi mezunuyum ücretli yapmadım canım
eşim hiç taraftar olmadı hep aklımı çeldi,mezun olalı 9 yıl olacak,
gül menü güzel canımNasılsınız hanımlar ? Bu gün dukana başladım geçmişi henüz okumadım önce yazayım sonra elizden fırsat bulursam okuyup yazarım
Menüm
Kk Light peynir
2dlm hindi füme salam
Haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Öğlen:
iki kaşık tarçınlı Light yogurt
Akşam
4 az yağsız köfte ( sadece baharat var içinde
Yogurt
Yeşil çay
Akşam yatmadan da 1 çay bardağı Light süt içicem tarçınlı
2lt su
30 dk yürüyüş
Sabah sabah enerjim yeerinde wallaa :90:
http://m.youtube.com/watch?v=8GurTMB_4bc
Yenibuldumm. Denise austin , pilates yaptiriyor. İnanilmaz yordu beni.. her sabah ac karnina bunu yapicam. Tavsiye ederim annelerim..
Oglişim gece guzel uyudu. Bende dinlendm. Hala bas agrisi war, nedendir bilmem.. aksam Yogurt yapmistim. Guzel tutmus. Bugun yogurt tuketimim fazla olacak. Kemikleri kuvvetlendirmek gerek. Ac karnina sekerisz turk kahvesi iyi gider. Yapim de icim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?