- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.361
hikmet bu zmana kadar bir çok sporu denemiş biri olarak platesi şiddetle tavsiye ederim
acaip bir spor enerji veriyorr sakinleştiriyor beli ve mideyi götürüp göbegi eriyorr ebruşallıyıda eski videolarındna takip edip yapabilirisn evdeykennn
Vsn : hoşgeldin canım. Bende 64 hamile kalıp 82 doguma girdim. Eve geldigimde 77. Kk ile 52.3 oldumama şimdi 58.6 yım bu yaz aldım üstüme yapıştı girmiyoinş sende verirsin boyunda var maş .
Vsn : hoşgeldin canım. Bende 64 hamile kalıp 82 doguma girdim. Eve geldigimde 77. Kk ile 52.3 oldumama şimdi 58.6 yım bu yaz aldım üstüme yapıştı girmiyoinş sende verirsin boyunda var maş .
Mevcanım çok şükür iyiyiz artık. Beni hiç tanımayan biri çözd olayı. Allah gönderdi diyorum ben. Yeni tanıştığım biri benim be ailemin üzerinde çok nazar old. Oğlumun bu nazarı kaldıramadığjnj ve benim geceleri uyuyamadıpımı söyledi ki gerçekten uyuyamıyordum .
Sanki böyle evimizde bir negatiflik vardı eve girmek istemiyordum
Hatta o kişi bize nazar edenşnsanı bile tarif etti tanıyorum onu. Hangi özelliklerimi kıskançlığını söyledi
Hemen bir hoca bulduk
Oğlana ayrı dualar bize ayrı dualar yazdırdık okuttuk oğlum boynunda taşıyor şimdi ve herşey bıçak gibi kesildi
Allahım nir daha göstermesin o günleri. Çok zordu çaresizdim
Masum : Haklısın canım pratk oluyorsun . Ütü fikrini kaptım saolunbende kek köfte börek yapıp atıyorum. Dolapta var hala misafir için sakllıyom soğan sulanmıyor mu ?
Kızlar ben Oglumla ilgilenmediğimi çalışınca farkettim. Onu 5 dk bi yere bile bırakamamak değilmiş düşkünlük. Asıl şimdi daha düşkünüm. Hep yanında olmak değilmiş düşkünlük şimdi farkettim. Kahvaltı wc dışında hep onu yapayım bunu sileyim yapmışım.mevin dediği gibi iki işi birden yapmayı hızlı olmayı pratik olmayı oglum dogunda ve şimdi işe girince daha da arttırdım .
Ütüyü sormuşsunuz. Ütü günüm salı ama bıkıyorum eşim hergün klasik giyindiniz içinin ütü oluyor. Sabah 1 pantolon bi gömlek ütülüyorum. Nadir kendime 1 pantolon:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?