Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mew, ne guzel anlatmissin. Kaliteli zaman diye,
Bu anlattiklariniz kulagima küpe.. zamani geldiginde uygularim.
Calisirmiyim orasini bilmiyorum.

Sükümmm gecmis olsun. Kizin icinde degisiklik olmustur. Odevlerini de yapar.

Masumm, sana da gecmis olsun,.

Ebru salliyi zayiflamaya basladigim ilk siralar yapim dedim. Zorlai biraz. O zaman siskoydum tbii, hareketleri ogrenmem gerek. Aslinda gecen ebru 21gunluk programi war demisti. Bende baslasam aslinda.
Bayildimm walla o videoya. Eneerji verdi..

Ve kizlar, cizelgedeki kilomu gordum. 76.3. İns yarin 75i gorürümmm.
Hfta sonu yememden 77kusurleei gormustum,
Hastaligiminda bitmis olmasi, siskinlkte gtti.
Şükürler olsunnnn :90:

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR HOŞBULDUM OKUYORUM SİZİ AMA HAFTA SONU GİREMEDİM

hamile kaldığım kg: 65
doğum kilosu:82
doğumdan eve gelince:75
lohusalık sonu:82
şu an:75
boy:1,70
doğum: 27 haziran
İlk etapta 65 e düşmek sonrada 55 felan 55 olmasada 57-58 yani 5 li rakam görmek istiyorum hikaye ise söyle
kızlar bende doğumdan onra abartan her şeyi hom hom yiyen biri oldum sonra ekim ayında bir çıktım ki basküle ağlamak üzereydim doğum kg ma ulaşmışım ekim ayında hemen diyete girdim ekimden bu yana 82 den 75 e düştüm emziren bir anneyim ve leslie yapıyorum hatta burda grup var oaraya yazıyoruz günlük yaptığımız sporu. diyet de yapıyorum ama arada kaçamak da her şeyden yiyorum ama azalattım porsiyonları ekmek çavdar ekmeği devamlı akşam 7 den sonra hiç bişey yok çok acıkırsam leblebi çay .

Vsn : hoşgeldin canım. Bende 64 hamile kalıp 82 doguma girdim. Eve geldigimde 77. Kk ile 52.3 oldumama şimdi 58.6 yım bu yaz aldım üstüme yapıştı girmiyo inş sende verirsin boyunda var maş .

günaydııın ,sizi bulduğumaa çok sevindim depreşip bir dönemimdi

yazdıklarınızı okuyunca bile yanlızlığımı unutuyorum,çoçuklarla kaliteli zamandan bahsedilmiş ben de düzen titizlik hastası olarak bu konu da çoook eksiğim,devamlı dökme yapma...modundayım sanki tekrar tekrar aynı işleri yapmıyorum nankör evişleri için çocukların gelişimine ket vuruyorum

henüz diyete başlayamadım 2 gün içinde başlıyacağım umarım

Mevcanım çok şükür iyiyiz artık. Beni hiç tanımayan biri çözd olayı. Allah gönderdi diyorum ben. Yeni tanıştığım biri benim be ailemin üzerinde çok nazar old. Oğlumun bu nazarı kaldıramadığjnj ve benim geceleri uyuyamadıpımı söyledi ki gerçekten uyuyamıyordum .
Sanki böyle evimizde bir negatiflik vardı eve girmek istemiyordum
Hatta o kişi bize nazar edenşnsanı bile tarif etti tanıyorum onu. Hangi özelliklerimi kıskançlığını söyledi
Hemen bir hoca bulduk
Oğlana ayrı dualar bize ayrı dualar yazdırdık okuttuk oğlum boynunda taşıyor şimdi ve herşey bıçak gibi kesildi
Allahım nir daha göstermesin o günleri. Çok zordu çaresizdim

Vsn : hoşgeldin canım. Bende 64 hamile kalıp 82 doguma girdim. Eve geldigimde 77. Kk ile 52.3 oldumama şimdi 58.6 yım bu yaz aldım üstüme yapıştı girmiyo inş sende verirsin boyunda var maş .

maşallah canım güzel kilo vermişsin o kadar yükten kurtulmuşsun 3-4 kilonun lafımı olur

ben 2. hamileliğimde sadece 6,5 kilo almıştım kızım da 3 kilo doğdu ,yani benim kilom tamamen oburluktan

inşallah ya ben memekik vs başlamdım daha önce bi atayım en azından bi 70 göreyim de öyle. senin kadar olsam yeter ya maşallah

Kızlar ben Oglumla ilgilenmediğimi çalışınca farkettim. Onu 5 dk bi yere bile bırakamamak değilmiş düşkünlük. Asıl şimdi daha düşkünüm. Hep yanında olmak değilmiş düşkünlük şimdi farkettim. Kahvaltı wc dışında hep onu yapayım bunu sileyim yapmışım.mevin dediği gibi iki işi birden yapmayı hızlı olmayı pratik olmayı oglum dogunda ve şimdi işe girince daha da arttırdım .
Ütüyü sormuşsunuz. Ütü günüm salı ama bıkıyorum eşim hergün klasik giyindiniz içinin ütü oluyor. Sabah 1 pantolon bi gömlek ütülüyorum. Nadir kendime 1 pantolon:))

geçmiş olsun canım ,bende nazara çok inanırım,kurtulmuşunuz şükür

yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş

hkmt platesi herkes övüyor sıkılaşmak için ilerde bende düşünüyorum valla,

papatyam çok sevindim canım,o günlere bir daha döndürmesin rabbim,

eprumm bende ütü işini şu şekilde yapıyorum canım,kızıma ödev yaptırırken ütü masasını tee çalışma masasının yanına çekiyorum,yazacağı metni hem okuyorum hem kızımı kontrol ediyorum

yada salonumdaki tv halen kurulu deil(sehba yaptıramadık daha) tv yerinde ütü masam açık duruyor,akşamları eşim çay keyfi yaparken salona yanıma geliyor hem sohbet ediyoruz hem 2-3 parça bi şey ütülüyorum gün aşırı,benim eşimde işinden ötürü hep kot ve kazak giyiyor o yüzden kolay oluyor ütüm

Papatyam: bende nazara çok inanırım. Yer gök dua ile boşuna dememişler . Çok sevindim . Raabbim kötü kem gözlü fesat kalpli insanlardan uzak tutsun cîmlemizi.

Vsn:verirsin canım yeterki iste. Menü paylaş düzenli olarak .6 kilo deyip geçme düğmelerim patlıycak gibi önden yandan fışkırıyor inş bende vericem .

Zeynep : evdeyken aynen dağıtma dökme derdim şimdi dagıtıo hiç bişi demiyorum

Masuummcum geçmiş olsun cnm, tylol hot diye bi ilaç var, reçetesiz satılıyo. Sen emzirmiyosun içebilirsin, iyi geliyo.
Vsn hoşgeldin aramıza. İnş istediğin kiloya inersin. Zayıflama grubuna da yazıyormuşsun. Daha da avantajlı oluyordur. Kendi çabalarımızla olmuyor zayıflama işi. Ama burda birbirimize menü paylaşıp çok yediğimizde birbirimizi uyararak kilo verebiliyoruz, kendimizi frenleyebiliyoruz.
Hikoşum sağol canım. Kızımın ardından ben de gidicem annemlere. o bensiz bi günden fazla duramaz orda.
Zeynepcim titiz olmak güzel ama hastalık derecesine getirmemek lazım olayı. Yıllar geçer gider de geriye dönüp baktığında ne evlatlarınla doyasıya zaman geçirebilmişsindir ne de kendine zaman ayırıp gezip tozabilmişsindir. İşler olması gerektiği kadar olmalı canım. Bu arada ben de 2. hamileliğimde 6 kilo aldım. Sen de verirsin canım, kilo alma sebebi ne olursa olsun. Burda bol bol spor yap vakit buldukça.
Papatyam, çok sevindim canım. Oğlunun nazar yüzünden bu duruma gelmesi hiç aklıma gelmemişti dün de yazdığım gibi. O kişiye de çok şaşırdım, oğlunla, seninle ve nazarı değen kişiyle ilgili herşeyi de söylemesi çok ilginç geldi bana. Neyse oğlun düzeldi ya önemli olan bu. O duaları da evinizden, dilinizden eksik etmeyin. Allah bi daha yaşatmasın.
Kübracım aşağıdasın gördüm seni. Annen umreye gidecekti, Allah kabul etsin, hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin cnm. Kızın nasıl oldu, sen nasılsın

slm citirlarimmm nasilsiniz valla sabah kalktim kizin karnini doyur evi topla supur kizimla oyun oynadik biraz kizimi uyuttum pasta yaptim aksam esimin amcasigile gidicez butun akrabalar simdi yesil cayimi aldim size bakiim dedim bugun ablamla avm ye gidicez azcik gezelim dedik :))
kizlarr annemler ins hayirlisiyla gidip gelirler bende iki kere umreye gittim rabbim herkese nasip etsin ins hepinize tesekkurederim :))
ebrumm inanki bende senin icin ayni seyleri dusu uyorum sende cok guzel bi enerji aliyorun keske ayni sehirde olabilsek gorusurduk ne guzel :)
papatya herseyin duzelmesine cok sevindimm ins bidaha gelmez o gunler
sukranim dikkat et kendine ilac fln ic canim
hikosss ben bi ara acaip plates yapiyodum cokta sıkilasmistim ama hamilelikte birakinca cok saldi vucudum kendini
mevcan canimm diyet moduna donn hadii :)
kevserim ne guzel vakit gecirmissin cok sevindim
hadeka sen nasilsin canim yazdiklarini okuyorum ama cvp yazamiyorum

ebru cnm herügn ütü yapmaktansa hafta bir gün yapabilirisin
mesela ben sevdigim dizileirn oldugu gün ütü masasını oturma boyuta getirip hem tv izleyip hemde ütü yapıyorum

pratiklikk katıyor çalışmak insana tabiki ben zaten pratiktimm cidden iyice motor taktım
hafta sonu arkadaşlarım geldi 1 saatte masayı hazırladım yuh dedilerr
tyazdan sebze koyarım dolabıma
börek keke her zman olur kuru fasulye, nohut haşlar atarım , mercimek bulgur ve pirinci haşlarım
soguyunc apoşetleyip atarım al sana 10 dk çorba

soganı dogar atarım dip firze her yemekte sogan dograma deridm olmazz
dün mesela hastaydım ama pırasa, ıspanak ve kendim için beyaz lahana dograyıp attım dolabaa

zamanla daha pratik olcaksıns en bile şaşırcaksın cnm :)

MEV : bi taşla iki kuşiyi fikir canım. Bende o zmn salonda onların yanında yapayım bari

Masum: geçmiş olsun canım. Benim evimde sıcaktur. Zaten pijamayla yTarım . Üşüme geldi kedili pijamalarımı ve yelegimide giyip yattım. İçim üşüyor hala. Tam iyileşeöwdim. Şöyle akşmları ıhlamurumu elime alıp uzanıp dinlenmiyorum ki(

Masum : Haklısın canım pratk oluyorsun . Ütü fikrini kaptım saolunbende kek köfte börek yapıp atıyorum. Dolapta var hala misafir için sakllıyomsoğan sulanmıyor mu ?

Kk da Akşm yazdığım 4+3+3+3 var okuyacam birazdan mantıklı ve sıkmıyor . Spor olarakta Ebru şallı 21 güne başlayalım mı ölçülerimizi yazıp beraber???

Masum : Haklısın canım pratk oluyorsun . Ütü fikrini kaptım saolunbende kek köfte börek yapıp atıyorum. Dolapta var hala misafir için sakllıyomsoğan sulanmıyor mu ?

yok cnm hiç bişicik olmuyorrr
dereotu maydanozda dograr atarım
kızmıı biber közlernmiş
közlenmiş patlıcan
yeşil ve kırmızı biberi çigdende atarım

Ebrucum ne güzel yazmışsın. İşte budur. Sürekli aynı evin içinde olup ta annesini görmeyen çocuklar var.
Kızlar çok sağolun inşallah bir daha o kötü günlere dönmeyiz
O nazar eden insanı da Allah'a havale ediyorum ne kadar fesatlık ettiyse delirdiyorum neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…