Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kk da Akşm yazdığım 4+3+3+3 var okuyacam birazdan mantıklı ve sıkmıyor . Spor olarakta Ebru şallı 21 güne başlayalım mı ölçülerimizi yazıp beraber???

aslında güzel fikir ama çok uzun benim kuzucuklardan biri dürtmeden1,5 saat nasıl yaparım bilmiyorum
ben hiç plates yapmadım zormu acaba
genelde lesli vve trambolin yapıyorum,bel fıtığım olmasa çok daha uzun zıplarım trambolin acayip sıkılaştırıyor tavsiye edrim

kızalr ben başlıyorum başlıyorum diorum ama bir türlü diyete başlayamıyorum.. dikkat ediyorum....ama kilo vermiyorum almıyorummda günlk değişiyor kilom ama 59-60 arası dolanıp duruyorum....dün de arkadaşa gittim yedim hamur işlerini..gecenin 12 sinde de çiğköfte dürüm yedim... buğün ne olacak bilemiyorum ama okul başlayınca diete tam abatte olabilirm diye erteliyorum sanırım...ama almayama gayret ediyorum ki sil baştan kilo vermek zorunda kalmayım diye.. bu arada verirsemde öpüp başıma koyacağım....hepiniziii çok özledim tek tek yazmak istiyorum ama kafam leylaaa.. misafir olayım çok yoğun bu aralar....

Ebrucum Ebru Şallı ile 21 gün çok iyi fikir. Çocuklarla çok zor olucak ama zorlıycam kendimi. Oğlum uyuyunca yaparım ben de. O kendi halindeyken işlerimi yaparım. Uyuyunca da pilates. Başka yolu yok.
Gül' üm tebrikler çok sevindim. İnş 55 i de görürsün. Az daha gayret, başarıcaksın sen bu işiİstediğin kiloya inince fotonu paylaş yine, merak ediyorum.
Masumm çok pratik kadınsın vesselam. Çok güzel fikirler bunlar. Beni de heveslendirdin. Sadece çalışan bayanlar için değil ev hanımları için de çok güzel hazırlıklar.
Nelsonum ben de aynı durumdayım, motivasyonum sıfır bu aralar. Bizi ancak yarışma toparlar bence. Okullar açılınca da düzene girer yemen içmen. Şimdi zamanın bol, arkadaş davetleri, ikramlar vs.

Son düzenleme:

şükoo hayat beni böyle yaptımmm naparsın , tabiki cnm sadece çalışan hatunlar içind egilki:)

ben çalışmazkende yapardım bunlarııı

Ablam bi zayıflım seve seve koyucam valla az çok tombul Halim var facede görmüşsündür karşılaştırma yaparsın

henüz akşam olmadığı için akşamı yazamıyorum
sabah: 08.00
2 dilim tam buğday ekmeğine tost yanında eşil çay

öğlen 12:00
bir kase çorba 1 tabak pilav üstü kuru fasülye (pirinç sevmem hiç bulgur)

akşam tavuk sote yapmayı planlıyorum ama bakalım
kızlar

Kızlar 5333 topiginde de olucam bi süre yanlış anlamayın. Burda da olucam tabi. Ama kısa zamnda bu sistemle veririm belki diye düşünüyorum. Ordaki kızlarda çok güzel kilolar vermişler. Çok tahıl tükettiğimi bugün orda farkettim.
5 tahıl
3 süt
3 meyve
3 et

Spor için ise şüküm oğlumda o kadar durmaz . 3 mil leslie açtım Akşm ama 2 mil yapabildim. Nasılsa 23:00 uyuyor. 12 ye kadar yapıp yatarım hemn. Ama yorumlarda çok zor helede hiç plates yapmayanlar çok zorlanıyor yazmışlar (

Rose: gülüm çık sevindim canım.

gulummm harikasinnnn

ebrum ben plates yapmaya calisiyo rum ama hergun degil malesef gobek savar yapiyorum ben

simdi tartildimm cok guzel bibrakam gordum korktugum gibi degil cok mutlu oldum ya
ama su gobek beni deli ediyor mekigi ve gobek icin egzersiz yapmiyim hemen cikiyorrr az da olsa gidicek bu gobek baska caresiii yokk

ebru salliyi seviyorum ama cok konusuyor onun disinda cok guzel

Masum: günlük canımpatates yemeği 1 tahıl kk peynir 1 et gibi
Çikolatalı gofret 3 tahıl gibi
Yani çoğu şey tahıl
Barbunya mercimek felan et grubu

Kevser:21 günde olan göbek savar oluo sanırım. Evt çok konuşuyor die de yazmışlar yorumlarda

et grubumu sayılıyor mercimek filan aslınd atahıl olması gerekmez mi
bugün hastayım buralardayım cnm bişiy yapmak istemiyor

bugün çok şükür egzersize başladım diyette inşallah kısa zamanda en kısa zamanda başlar gelelim yaptıklarıma şimdilik az ama birden yüklenmek istemiyorum

2 mil leslie
15 dk trambolin
3 set 10 kere kol egzersizi ağırlıkla
bol su içtim

kahvaltımı sıkı yapmıştım henüz bir şey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…