- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #14.401
Kk peynir kaşar 1 et oluyormuş ilginç
59 abgeldigim içün beni tebrik edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ama daha verilecek 9 kilom var neden bu kadar mutlu olduğumu sorarsanız sanki benim için 59 bi millattı o sınırdı benim için ve ben 59 a ulaşırsam gerisi gelecek diye inanıyorum dukan diyetine tamamıyla devam platese gelince tam takır setini aldım ve gercekten dıklaştırıyor bu yüzden belli bi miktar kilo verince başlayacağım .
Bu gün yaramaz kızım mutfağın dolabına taktığım poşetin kenarındaki minik parçayı alıp ağzına atmış boğazına takıldı öle fark ettim kustu çıkardı ev çok kötü koktu yere falan geldi dip köse temizlik yaptım çok yoruldum halı koltuk sildim süpürdüm banyo mutfak dahil sonra elizi banyo yaptırdım yarın aşımız var şimdi de bana sıra geldi daha yemek ve elizin çamaşırları var öptüm hepinizi
Zeynep canım şu trambolin nası bi spor
59 abgeldigim içün beni tebrik edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ama daha verilecek 9 kilom var neden bu kadar mutlu olduğumu sorarsanız sanki benim için 59 bi millattı o sınırdı benim için ve ben 59 a ulaşırsam gerisi gelecek diye inanıyorum dukan diyetine tamamıyla devam platese gelince tam takır setini aldım ve gercekten dıklaştırıyor bu yüzden belli bi miktar kilo verince başlayacağım .
Bu gün yaramaz kızım mutfağın dolabına taktığım poşetin kenarındaki minik parçayı alıp ağzına atmış boğazına takıldı öle fark ettim kustu çıkardı ev çok kötü koktu yere falan geldi dip köse temizlik yaptım çok yoruldum halı koltuk sildim süpürdüm banyo mutfak dahil sonra elizi banyo yaptırdım yarın aşımız var şimdi de bana sıra geldi daha yemek ve elizin çamaşırları var öptüm hepinizi
Motivasyonum yerlerde kızlar bana evde olmak da yaramıyor galiba. Aslında ben çok inatçıyımdır ne tuttuysak kopardım bugüne kadar
Günde 2 paket içtiğim sigarayı bir çırpıda bıraktım
İş hayatımda başka meslektaşlarımın ort. 45 yaşında girdiği birebir yapılan terfi sınavına ben 30 yaşında girdim.
Amacım kentimi övmek değil sadece başka konularda hırslı iken neden zayıflama konusunda böyleyim. Ne düşünerek kendimi motive etmeliyim.
Bu akşam arkadaşlara gideceğiz orada tabiri caizse kuşana kadar yicem yarın sabah ki kiloma göre kendime tam 45 gün veriyorum. 60 olmak için eğer başaramazsam ceza vericem kendime. Mesela 60 olana dek kıyafet almıcam ( eşim buna çok sevinecek).
17 Mart'a kadar süre verdim kendime. Bir de böyle deneyeyim.
Ayrıca göbek için yoğurt tüketip karbonhidrattan uzak durmam gerekiyor
çok geçmiş olsun rozalizz çocuklar varken oluyor böle şeyler malesef
benim ikizlerde dügme yutmuştu bir kez((
senin boyun kaç 50 kilo çok az degilmi ya:26::26::26:
" Aksam saatleri yenilen her besin hatta meyve bile GÖBEK yapar. "
:44:
cokk gecmis olsun gulumm ya allahim korumus iyiki kusmus parcayi cikarmis bizim kizda herseyi agzina sokuyor59 abgeldigim içün beni tebrik edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ama daha verilecek 9 kilom var neden bu kadar mutlu olduğumu sorarsanız sanki benim için 59 bi millattı o sınırdı benim için ve ben 59 a ulaşırsam gerisi gelecek diye inanıyorum dukan diyetine tamamıyla devam platese gelince tam takır setini aldım ve gercekten dıklaştırıyor bu yüzden belli bi miktar kilo verince başlayacağım .
cokk gecmis olsun gulumm ya allahim korumus iyiki kusmus parcayi cikarmis bizim kizda herseyi agzina sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?