Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yeni yerde yalnızım tel önümde fazla sorumluluğumda kalmadı. Ohh sizlerleyim daha çok

59 abgeldigim içün beni tebrik edenlere teşekkürlerimi sunuyorum ama daha verilecek 9 kilom var neden bu kadar mutlu olduğumu sorarsanız sanki benim için 59 bi millattı o sınırdı benim için ve ben 59 a ulaşırsam gerisi gelecek diye inanıyorum dukan diyetine tamamıyla devam platese gelince tam takır setini aldım ve gercekten dıklaştırıyor bu yüzden belli bi miktar kilo verince başlayacağım .
Bu gün yaramaz kızım mutfağın dolabına taktığım poşetin kenarındaki minik parçayı alıp ağzına atmış boğazına takıldı öle fark ettim kustu çıkardı ev çok kötü koktu yere falan geldi dip köse temizlik yaptım çok yoruldum halı koltuk sildim süpürdüm banyo mutfak dahil sonra elizi banyo yaptırdım yarın aşımız var şimdi de bana sıra geldi daha yemek ve elizin çamaşırları var öptüm hepinizi

çok geçmiş olsun rozalizz çocuklar varken oluyor böle şeyler malesef
benim ikizlerde dügme yutmuştu bir kez((

senin boyun kaç 50 kilo çok az degilmi ya:26::26::26:

Zeynep canım şu trambolin nası bi spor

trambolin aleti var canım,çok zevkli üzerinde zıplıyorsun
http://www.youtube.com/watch?v=elQSM9CrzwQ

geçmiş olsun canım allah korumuş

Motivasyonum yerlerde kızlar bana evde olmak da yaramıyor galiba. Aslında ben çok inatçıyımdır ne tuttuysak kopardım bugüne kadar
Günde 2 paket içtiğim sigarayı bir çırpıda bıraktım
İş hayatımda başka meslektaşlarımın ort. 45 yaşında girdiği birebir yapılan terfi sınavına ben 30 yaşında girdim.
Amacım kentimi övmek değil sadece başka konularda hırslı iken neden zayıflama konusunda böyleyim. Ne düşünerek kendimi motive etmeliyim.
Bu akşam arkadaşlara gideceğiz orada tabiri caizse kuşana kadar yicem yarın sabah ki kiloma göre kendime tam 45 gün veriyorum. 60 olmak için eğer başaramazsam ceza vericem kendime. Mesela 60 olana dek kıyafet almıcam ( eşim buna çok sevinecek).
17 Mart'a kadar süre verdim kendime. Bir de böyle deneyeyim.
Ayrıca göbek için yoğurt tüketip karbonhidrattan uzak durmam gerekiyor

papatya merhabaa,
insan dönem dönem böyle olabiliyor diyette bende hazirandan sonra kendimi çok gaıtaraktan 10 kilo almayı başardım arada topladım
amaa sonra yineee daha beter dagıttımm derken aklım başıma geldi
göbek için gerçekten kh uzak durup yogurt tüketmeli bolca

ceza ve ödül yöntemi çok işe yarıyor gerçekten mesela ben 60 olursam
haizran başında tek taşı kapıcam

çok geçmiş olsun rozalizz çocuklar varken oluyor böle şeyler malesef
benim ikizlerde dügme yutmuştu bir kez((

senin boyun kaç 50 kilo çok az degilmi ya:26::26::26:

Masum canım boyum 1.56 kısayım yani yaptıgım teste ideal kilom 48 çıkıyor ama 50 hedefim az kaldı sınırı geçtim

Canlarım nasılsınız..bu hafta çok ihmal etim burayi. Geçmişi okuyamadım malesef..ben diyete ara verdim.ama bu gün sabah tartıldım.800 qr gitmiş. Çok sevindim .nasıl olur anlamadım.onun hevesiyle kızlari kocişe birakdim.hiydim eşofmanlarımı 40 daq dışarda koştum yürüdüm merdiven indim çiktim..müthiş terledim..sonrasındada mekik çektim.ve duşa girdim.rahatladım .akşamada zumba yaparım inşallah. Yanlar çalışsın azıcık...hedefim 50 kilo çok yaklaşdımm
Şüküm asla kimsenin lafına üzülme.sen 13 kilo verdin..büyük deyişiklik olması kaçınılmaz..bizde mart gibi eltimlere gidicez.en son beni 68 kilo iken görmüşdü.eminim hiç belli olmuyor diyecek.umrumda bile değil.ben ne yaparsam hiç beğenmiyor.hep bir miz çıkarıyor. Artık alıştım..boş veriyorum. Sende öyle yap..

Papatyam bu kendini övmek diğil.aksine super bişey..hedrf koyub ona ulaşıyorsun.eminim kilonu da Vericeksin

ev sabah
7 catal ispanakli yumurta
6 zeytin
1.5 dilim ekmek

ogke
1 tabak mercimek yemegi
1 dikim ekmek

aksam
1 kase
1 tabak ispanak yemegi
yogurt

sporlarim
45 dk lesille
100 tane ip atlama
20 dk yan
18 dk basen
40 dk plates
10 dk kalca

cokk gecmis olsun gulumm ya allahim korumus iyiki kusmus parcayi cikarmis bizim kizda herseyi agzina sokuyor

cokk gecmis olsun gulumm ya allahim korumus iyiki kusmus parcayi cikarmis bizim kizda herseyi agzina sokuyor

Sağol kevom ya valla benim bu kızla başım dertde valla evi süpürürdüm süpürgeye göz koyar moplarım mopa na göz koyar kendisi moplar beni begenmiyo galiba giysi dolabını açık görmesin katladıkarımı indirir dağıtır valla 9 aylık ama çok afacan. Dün mutfak dolabında koca 5lt lik yağı al yürüteçte tut onu getir şok oldum babası dalga geçiyo sen bile taşıyamıyorsun diye napıcam bilmiyorum ya çok yaramaz ıphone bile kullanıyor valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…