Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaysu az az ye canım çok tok kalkma ekmeği pilavı az ye bol salata yoğurt ye
öğleyin yemesen bu defa akşam yersin daha kötü canım
bir de mutlaka spora zaman yarat yoksa olmuyor ben kendimden biliyorum
ben de hep aynı düzendeyim ama spor fark ettiriyor canım

bu gun abah çok erken kalktım ve kalktığımdan beri temizlik yapıyorum dip köşe bucak daha yeni oturdum bi form çay içicem dinlencem

kızlar döndüm 62.200 e
ama yine iyi kendimi tutmasam daha alırdım
burda hava değişimi bir yandan kızım bir yandan akşam spor yapacak halim olmuyor
bu cumartesi düğün cuma da kınamız var
ayyy elbisemi çok sevdimm yoksa kilolarımı dert edip düğünden keyif alamazdım
tabi kızım sürekli emmek isterse o elbiseyle napıcam hiç sormayın

canım hoşgeldin. sakın öğle yemeklerini bırakma...düzenli ama az yemelisin...

kilo verme sürecinde insanı en çok motive eden şey kıyafet değil mi?????
iyi eğlenceler canım...
bende sabah nette bir hırka gördüm çok beğendim. ama standarttı. bel 60, mış modelin...
benim ki 74 sanırım...:2::2::2::2:

papatya gerçekten ancak kıyafetlerden anlaşılıyor kilo verildiği eski kıyafetlerimin bir kısmına girebiliyorum çok mutluyum
vericez yaa ben inanıyorum şimdi tatil kardeşler sohbet yemek tamam ama dönünce tam gaz devammm
hele de spora

Elffcim oh mis gibi temizlik kokuları geliyor.Seni dinledim ve az kalori dedigîn kahvaltı sosundan aldım:)
Günaysu aramıza hoşgeldin.inş.beraberce veririz!
Özgecim çok özledim seni dön artık
Sehracıkkk muhteşem dönüşünü beklemedeyim:)
Papatyacım verirsin 200 gr ne sana 500 bile verirsin!
Kvdeyim oğluşu uyutup Dr kontrole alışverişe gittim.telden giriyorum.Eve gidince menümü cal yazarım kızçelerim

kızlarr ben de sabah bir kuru incir yedim bol su içtim
kızım uyusun diiye yanından ayrılmadım ancak öğle kahvaltı ettim
iki dilimden fazla k ekmeği yedim beyz peynir olmayınca ekmeği artırdım peynir 86 ekmeğim 50 kalori ama
iki bardak çay 5 zeytin ekmeğin birine labne sürüp yedim biraz z yağına bandım bir haş yumurta
sonra yarım fincan türk kahvesi şekerli gelince az içtim
şimdi de ara yapıp bir aktivya ve bir portakal yicem
akşama da ne yapılırsa ondan yerim

kızlar tatil beni çok bozdu öğlen kalkıyorum, kızım çok geç uyuyor 12 de falan o saatten sonra biraz etraıo toparla falan uyuyana kadar 1-2 oluyor, kalkana kadar da öğlen, gügün hiç bereketi kalmıyor, güya evi temizliyecem dip köşe kaç gündür, hep öyle üstün körü topluyorummm

kızımıda kesemedim sütten gece kıyametleri koparıyor, Ebru senin yöntemimi denesen ne, sol gögsümde ağrıyor iki gündür

en bide o kıyafetlerin bol gelinceki hazzını düşün canım benim bi kaç pantolonum düğmelerini açmadan çıkara biliyorum nasıl mutlu oluyorum ya bu kadar varnıydım ben diyorum ama 4 kilo 1 bedenmiş veremedik 4 kiloyu falan diyoruz ama hiçde küçümsenmiycek bişey
deterjanı birden boşalttım viledaya o gelen onunkokusudur buram buram march kokuyo ev
afiyet olsun canım iyi yapmışsın hep zeytin peynir bayıyo hem lezzetli hem kl düşük tam bize göre
az zaten tadını çıkar tatilin canım
o süt kesme olayı sıkıntı gerçekten ben yara bandı yapıştırıp çok acıyo demiştim melek kızımda bana kıyamayıp bırakmıştı

canım sen neredeyse 8 kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo.
sadece sporla mı.

Son düzenleme:
veee menümü arzediyorum
10:00 bir pişi, yarım domates, yarım salatalık, 1 adet zeytin, 1 kk peynir, 2 ceviz
12:00 bir elma
14:00 2-3 yk bulgur pilavı, dünden kalan tavuk şişin sebzelerinden tırtıkladım. tavuklar oğluma gitti.
16:00 bir activia, bir mandalina
18:00 bir porsiyon (5-6 adet) kabak mücver, 3 yk nohut yemeği, bol yoğurt

nohutun mücverden yaklaşık 3 kat daha fazla kalorili old. görünce inanamadım.
spor: 20 dk yürüyüş
4 dk ip atlama (o kadar ipi nasıl atlıyorsunuz. ben ölücem sanıyorum. )
5 dk mekik

Kesinlikle ya... O kadar ipi nasıl atliyosunuz... Benim canım çıkıyor... Ben fazlaliklarimdan kaynaklandığını düşünmüştüm :))
ama canım senin de pek bi fazlalığın yok:)

Canım benim bugünlerde ki düzenim hep böyle... Gece uyumuyoruz ... Öğlene kadar yatıyoruz... Sonra kızımın keyfi varsa hersey cok güzel yok yoksa bana kabus ... Bütün islerim kalıyor ...:))) onlarda buyucekler... Çalışınca daha kolay oluyor düzen dimi :)

İki gündür hersey superdi... Dün aksam illa pizza söyleyelim dedi babamz... Son yediğimiz pizza da midesi rahatsizlanmisti bi de...
soyletmedim bügün kızım durunca baktım canı çekmiş bende yaptım ... Böhüüü bide oturup yedim ... Sofradan malesef tok kalktım ... Pişmanım ... Siskoyum ama pizza yiyorm.. Ya bunun hamuru cok güzeldi ama... Istersenz sizede yazarim ...
ama siz az yeyin tadına bakın sadece... Sevdikleriniz yesin ... Bi tepsiyi yediler valla... Cok güzel olmus diye diye...

haklısın minik kelebek çalışırken daha düznli oluyor herşeyy
papatya menün gayet güzel

menümü yazayımm
öğlen12:30 1,5 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2yk pekmez, 2,dilim uno denge light, yarım dilim tam tahlılı
ara 1 elma ,1 avuç beyaz leblebi
ara 3 kestane
akşam 19:30 5yk kuru fasulye, 2 yk makarna, 2 kornişon, bolca salata

2 fincan yeşil çay ( 1 tane içtim , 1 tane daha içecem) ,2,5 lt su, aytana kadar 3 olur
4 mil leslie ( ben bunu hesaplarken 1 saat yürüyüş olarak yazıyorum)

yediklerim 1152 kalori, sporumda 323 kalori

selam kızlar. Şöyle bir topige göz gezdirdimde Beni unutmuşunuz. Neyse bir kaç gündür çok yoğun bir misaf trafiğinden syms yazdıklarınızi okuma fırsatı buldum. Ara ara girip birşeyler yazarım. Çünkü halen e inde değilim. Bu kadar çok yemem yeter diye düşündüm ve yarın diyetime devam edeceğim ama sporu yapacak ortamım yok. Öptüm herkesi iyi geceler

kızlar yanlış olmuş tabi ki 60.200e

saat altıda bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
sonra acıktım üç ısırık et dürüm birkaç yudum kola tadımlık çiğköfte bir bar çay

saat altıda bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
sonra acıktım üç ısırık et dürüm birkaç yudum kola tadımlık çiğköfte bir bar çay
Kola ya coookkk karşıyım bi yudumuna bile.... İcmeyinnnnn o illetiiiii...:))))))
seni gördüm ama canım... Telimin şarjı bitmek üzere ve kızım ayağımda ....
ben seni tebrik ediyorum kilo almadan geleceksin. İns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…