- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.441
canım hoşgeldin. sakın öğle yemeklerini bırakma...düzenli ama az yemelisin...slm kızlar, ben işe başladığımdan beri yani 6 ayda 6 kilo aldım masa başında oturmaktan ve bence öğlen yemeklerinden dolayı.Yemekler fast food tarzı değil ama düzenli yemektan kaynaklı galiba sürekli kilo alıyorum. öğlen yemeklerini bıraksam mı bilmiyorum??
kızlar döndüm 62.200 e
ama yine iyi kendimi tutmasam daha alırdım
burda hava değişimi bir yandan kızım bir yandan akşam spor yapacak halim olmuyor
bu cumartesi düğün cuma da kınamız var
ayyy elbisemi çok sevdimm yoksa kilolarımı dert edip düğünden keyif alamazdım
tabi kızım sürekli emmek isterse o elbiseyle napıcam hiç sormayın
en bide o kıyafetlerin bol gelinceki hazzını düşün canım benim bi kaç pantolonum düğmelerini açmadan çıkara biliyorum nasıl mutlu oluyorum ya bu kadar varnıydım ben diyorum ama 4 kilo 1 bedenmiş veremedik 4 kiloyu falan diyoruz ama hiçde küçümsenmiycek bişeypapatya gerçekten ancak kıyafetlerden anlaşılıyor kilo verildiği eski kıyafetlerimin bir kısmına girebiliyorum çok mutluyum
vericez yaa ben inanıyorum şimdi tatil kardeşler sohbet yemek tamam ama dönünce tam gaz devammm
hele de spora
deterjanı birden boşalttım viledaya o gelen onunkokusudur buram buram march kokuyo evElffcim oh mis gibi temizlik kokuları geliyor.Seni dinledim ve az kalori dedigîn kahvaltı sosundan aldım:)
Günaysu aramıza hoşgeldin.inş.beraberce veririz!
Özgecim çok özledim seni dön artık
Sehracıkkk muhteşem dönüşünü beklemedeyim:)
Papatyacım verirsin 200 gr ne sana 500 bile verirsin!
Kvdeyim oğluşu uyutup Dr kontrole alışverişe gittim.telden giriyorum.Eve gidince menümü cal yazarım kızçelerim
az zaten tadını çıkar tatilin canımkızlar tatil beni çok bozdu öğlen kalkıyorum, kızım çok geç uyuyor 12 de falan o saatten sonra biraz etraıo toparla falan uyuyana kadar 1-2 oluyor, kalkana kadar da öğlen, gügün hiç bereketi kalmıyor, güya evi temizliyecem dip köşe kaç gündür, hep öyle üstün körü topluyorummm
kızımıda kesemedim sütten gece kıyametleri koparıyor, Ebru senin yöntemimi denesen ne, sol gögsümde ağrıyor iki gündür
günaysu az az ye canım çok tok kalkma ekmeği pilavı az ye bol salata yoğurt ye
öğleyin yemesen bu defa akşam yersin daha kötü canım
bir de mutlaka spora zaman yarat yoksa olmuyor ben kendimden biliyorum
ben de hep aynı düzendeyim ama spor fark ettiriyor canım
Kesinlikle ya... O kadar ipi nasıl atliyosunuz... Benim canım çıkıyor... Ben fazlaliklarimdan kaynaklandığını düşünmüştüm :))veee menümü arzediyorum
10:00 bir pişi, yarım domates, yarım salatalık, 1 adet zeytin, 1 kk peynir, 2 ceviz
12:00 bir elma
14:00 2-3 yk bulgur pilavı, dünden kalan tavuk şişin sebzelerinden tırtıkladım. tavuklar oğluma gitti.
16:00 bir activia, bir mandalina
18:00 bir porsiyon (5-6 adet) kabak mücver, 3 yk nohut yemeği, bol yoğurt
nohutun mücverden yaklaşık 3 kat daha fazla kalorili old. görünce inanamadım.
spor: 20 dk yürüyüş
4 dk ip atlama (o kadar ipi nasıl atlıyorsunuz. ben ölücem sanıyorum. )
5 dk mekik
Canım benim bugünlerde ki düzenim hep böyle... Gece uyumuyoruz ... Öğlene kadar yatıyoruz... Sonra kızımın keyfi varsa hersey cok güzel yok yoksa bana kabus ... Bütün islerim kalıyor ...:))) onlarda buyucekler... Çalışınca daha kolay oluyor düzen dimi :)kızlar tatil beni çok bozdu öğlen kalkıyorum, kızım çok geç uyuyor 12 de falan o saatten sonra biraz etraıo toparla falan uyuyana kadar 1-2 oluyor, kalkana kadar da öğlen, gügün hiç bereketi kalmıyor, güya evi temizliyecem dip köşe kaç gündür, hep öyle üstün körü topluyorummm
kızımıda kesemedim sütten gece kıyametleri koparıyor, Ebru senin yöntemimi denesen ne, sol gögsümde ağrıyor iki gündür
kızlar döndüm 62.200 e
ama yine iyi kendimi tutmasam daha alırdım
burda hava değişimi bir yandan kızım bir yandan akşam spor yapacak halim olmuyor
bu cumartesi düğün cuma da kınamız var
ayyy elbisemi çok sevdimm yoksa kilolarımı dert edip düğünden keyif alamazdım
tabi kızım sürekli emmek isterse o elbiseyle napıcam hiç sormayın
kızlarr ben de sabah bir kuru incir yedim bol su içtim
kızım uyusun diiye yanından ayrılmadım ancak öğle kahvaltı ettim
iki dilimden fazla k ekmeği yedim beyz peynir olmayınca ekmeği artırdım peynir 86 ekmeğim 50 kalori ama
iki bardak çay 5 zeytin ekmeğin birine labne sürüp yedim biraz z yağına bandım bir haş yumurta
sonra yarım fincan türk kahvesi şekerli gelince az içtim
şimdi de ara yapıp bir aktivya ve bir portakal yicem
akşama da ne yapılırsa ondan yerim
Kola ya coookkk karşıyım bi yudumuna bile.... İcmeyinnnnn o illetiiiii...:))))))saat altıda bir kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
sonra acıktım üç ısırık et dürüm birkaç yudum kola tadımlık çiğköfte bir bar çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?