Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oyyy masallahh 5 litrelik yag he anam gozumun onunde canlandida ne tatlidir ya:) bizim kide ayni cnm dedigin gibi giysi dolabini indirir ortu serditmez onu meyve koyarsin tabagi alt ust cevirir dagitir oyle yer ama bu yaramazliklari bile yaparken cok tatlilar ya onlarin kokusuna olurum ben topaklar
bizimki de babasinjn iphonunu alir kullanir cevirri erkranini parmahiyla oyunlar falan acar tablette de ayni hele bi laptopu gorsun resmen bizim gibi tuslarina basiyor bitanesinne vura vura tusunu cikardi:))

" Aksam saatleri yenilen her besin hatta meyve bile GÖBEK yapar. "

:44:
Evet hikom doğru.ben asla yemiyorum.7 den sonra sadece su ve çay içerim.çayda bitki çayı..ama açlıkdan titriyorsam o zaman yerim
Tatlım geçmiş olsun.inanırmısın dün aynı şeyi benim kız yapti.poşet yiyib ve kustubuda çokkkk yaramaz yeribde durmuyir..59 düşmene çok sevindim.darisi hizli hizli gelir inşallah.

Nasılsın canım. Bayadır konuşamadlk.pardon yazışamadıkmenün ve sporlarin herzamanki gibi muhteşem. .

Menümü yazim.

Sabah 1kase yogurt
Ogle 1kase nesfit
Ara bi avuc ceviz
Aksam 5gibi 2sıkma, tursu
Biraz once Yarim ayva

Kizlar, calikusu başladi. Bu bölüm cok heyecanli.. suan bile stres doldum.
İzlerken leslie yaparim.

Sporlar
15dk plates
1saat yürüyüş
Leslie 500adim
10dk bacak hareketleri
100mekik
Birazdanda leslie yapicam.

Gülüm gecmis olsun, bizim oglanda ne gorurse agzina atiyor. Ödüm kopuyor bogazina bise kacicak diye.
Kewooom napiosun.

Yaa kizlar, calikusuni izlemesem miii.. selimi elime gecirsem öldürürüm wallaa.
Ayyyyyy cok streslendimm..

hikom kiz kus gibi yemissin gene:) sporlar muhtesem
z

Hikom ya bu ne çok az yemişsin böle kastan verirsin hep düzene sok menülerini hedefine ulaşınca bari düzene sok ,hiç saglıklı görünmüyor menün saglıgına zarar valla menü gör bak şimdi

Hikom ya bu ne çok az yemişsin böle kastan verirsin hep düzene sok menülerini hedefine ulaşınca bari düzene sok ,hiç saglıklı görünmüyor menün saglıgına zarar valla menü gör bak şimdi

Ya ama ben yiyince kilo aliorum be gülüm. Hedefe ulasim soz duzene giricem.
Ama boyle yapmak zorundayim.. senin nasil gdior. Geyige gelsene.

Menüm
Sabah:
Yeşil çay
2 dlm hindi füme salam
1 kk Light peynir
Haşlanmış yumurta
Yulaf kepegi krebi

Öğlen:
Dünkü ayırdığım köfteyi pişirdim
4 adet köfte( içinde çok az soğan, maydonoz,baharat var sadece)
Bir minik kase yogurt (pul biber,naneli)

Akşam
Tavuklu yulaflı terbiyeli çorba
Tavuk ızgara

Yeşil çay

Şimdi de Light sütle bir cay bardağı nescafe içtim

selam canlarrr...

2 gündür banlıydım gelemedim

ne var ne yok bakalım??

eşimin gidişiyle kendimi ev işine vurmuş bulunmaktayım.
dün 5 gün diyetine başladım
patates yedim tüm gün ama akşam olunca misafirimin gelmesi diyeti bozdurdu
bugün meyve günü yaptım ama akşam hafif bir yemek yedim
10 dk zumba yaptım ama bittim :26: ne zormuş yeaa

bakalım bu cuma 78 veya 77 görebilicekmiyimm

ayrıca sizleri çok özlediiimmm

Tubiii, hosgeldin. İns goreceksin o kiloyu. Zumba 10dk yoruyor ya. Bana da zor geldi.

hikoo canimsinnn ya sonundaaa yaptimm tsk ederimmm senin sayende oldu

tubi hos geldinn canim zumba gerdekten zor insallah gorrursun sende istedigin kiloyu

gulumm menun cok guzel cnm nescafe dedin benimde canim istedi yaww bitti almak lazimm neskafe cok guzel

Kewom bak hedefine az kalmis. Ctvel cok iyi walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…