Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gunaydin ciritlarim nasilsiniz ben ve kizim iyiyiz sukur dun aksam esimin amcasigildeydik eve geldigimizde 22 yi geciyodu evleri bizim eve cok yakin bende aksam 9 gibi eve geldim kizimi uyuttum halasina biraktik geri gittik amcalara iyi oldu hem kendi yorulmadi kuzum hemde yataginda yatmis oldu
roseliz kevser canlarim benim kizimda ayni sizin kizceler gibi ne gorse agzina alir ole kac defa kustu malesef ins ogrencekler agizlarina almamayi
roseeee canim 59 lari gormussun tebrik ederim bundan sonra devami gelir artik :)
hikossss cok az yiyosun canim gucsuz halsiz dusuceksin bide kilolar kastan giderse hizli bi sekilde geri alirsin
papatyacim ne guzel tuttugunu koparan bi kadinsin sen bu kilo isinide halledersin eminim
sukranim nasi oldun canim iyice hastalanmamissindir umarim
ebrum sen napiyosun canim oglusla nasi gidiyo :))
mevcan canimm sen nasilsin diyet moduna dindunmu :)
nelson canim seni sık sık goremiyorum burda ins herseg yolundadir

Günaydın kızlar.akşm size bakıcakken oglum pc kapattı . Uyuyunca bakarım dedim. Oglumu sallamadan (22:50 )uyuttugum 2. Gece. Masal anlatırken bende dalmışımevru şallı yalan oldu anlıycanız:))sabah 6;45 kalktı salladım uyumadı bırakıcagımı anlayınca ağladı. Sonra arkamdan oyuna dalmış. Yaz gelince oynıycak bahçede az kaldı . dünkü güzel menümü yazışmadan geçemiycem. Bugün 4333 hayırlı olur in bana

Dün
Sabah: 2dl çavdarlı karışık tost
Öğle:1 kepçe etli türlü,1kase çorba, ekmeğin ucu
Ara:3gün kurusu ,6 tane tam buğdayılı bisküvi , çay
Akşsm: 1 tabak çorba ,3 çatal karnıbAhar bolca yeşillkli salata

günaydiiinnnlar
Oglisi uyuttum. Uzandim , ayaklarimi havaya diktim. Uyandigimda leslie yaptim, 20dk yapabildim. Oglis durmadi. Bugun full spor yapicam. Vee sifir kacamakk. Mecburumm. Cuma gunu dogum gunum. Yeni yasima 75kiloylaa, ilk hedefimle girmek istiyorum.

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar

2 akşamdır hiç bir şey yemiyorum boş mide ile yatıyorum,gündüzleride daha hafif kapatıyorum günü,zamanla eski düzenime dönücem sanırım,

kızım 15 tatil geldiğinden beri göçebe gibi elinde çantası ordan oraya gidiyordu,dün farkettimki sağda solda kalmasının stresi var üzerimde,eşimin yiğeni var çokta severim 17 yaşında dün aradım bizda kalırmısın diye seve seve kabul etti canım saolsun,

akşam eşim getirdi cuma akşamına kadar bizde çok huzurlu bir uyku uyudum kızımı sabahın köründe yollara düşürmek zorunda kalmadı.

yenge ben evi süpürür toz alırım ne pişiriyim dedi durdu kızcağız,içimde bir huzur var bugün

ebruuu, diyete uyman cok guzel. Eee gun boyu yorgunsun gecenin o saatinde sizman cok normal. Bugun baslarsin platese.

mew, kizin ve senin icin guzel birsey olmus, ne guzel yardimi dokunur kizin. Hem kizcenle de oyunlar oynarlar. Guzel vakit geciriceklerdir kesin

Geçmişe baktım ama hesap yaptım unutmadıklarını yazayım . Sonra bugünün yorumlarına yorum yapayım .

Roseliz ve nazlma : kuzuları melekler korumuş.

Hiko: kuş kadar yemişsin ve spor ve Ogluş ev iş acıkmıyon mu? Bravo demek kalıo

Unuttum bakıp yAzyım

Hiko : saol canım ini cuma günü bu kaaa cık yeme ile 74 bile görürsün valla

Mev: bende oglumu sabah ağlayarak bıraktığım için ve anne evimi çok özledim evde kalmak istiyorum deyince bi an işi bırakmayı çocuğumun düzenini bozduğumu düşündümsonra minibüste aradım çizgi film izliyor unuttu dedi kv içime bi nebzede olsa huzur doldu

Btlkbra: yazdığım gibi Uyuyunca ii uyanıkken vijdanen kötü. Yaz gelsede bahçede oynar bi sürü arkadaşı var kv orda oynarlar

Roseliz : gülcüm menünü beğendim

Tubi : biZde seni özledikeşin gelene kadar inş verirsin kendine göre yemekler yap yokken fırsat bu fırsat:))zayıfladıgımda göbüşüm duruyordu dediğin gibi düzenli spor şart.

Tugsel: geçmiş olsun canım . İyileşince tekrar başlarsın

Merhaba kızlar
Anca kahvaltı ettim sabah tartıldım tabi ki sonuç pek iyi değil dün akşam. Yedim çünkü.
45 gün bugün başlıyor. 21 Mart'ta 60 olucam inşallah
Bu sabah çok farklı bşr güne uyandım. Dün akşam gittiğimiz arkadaşı uzun zamandır görüşemşyorduk
Manevi yönü çok kuvvetli bşr arkadaş . Sohbet ettik biraz ve hayatı nasıl yanlış yaşadığımı anladım
Gereksi şeylere kendimi üzdüğümü boşa vakit geçirdiğimi vs vs....
Bugün çok farklı bir gün

bend eistiyorum pozitiflikkk

O arkadaşımla daha sık görüşeceğim. Gerçekten bugün kendimi çok farklı hissediyorum
Ben seni mevcanın facedinde aradım ama bulamadım

aa neden bulamadınnn banu ş..... s..... dur özelden link atayım yada mevcana sorayım ekleyim seni

Bugün tahıl hakkım öğle yemegiyle doldu anam herşey tahıl oluyor . Inş başarabilirim.
Papatyam : sana ii gelen iyi huylu insanlarla görüştüğünde insan mutlu oluyor

Merhaba kızlar nasılsınız?
Sabah aşımızı olduk geldik , ama dukanı biraz bozdum kahvaltıda eşimin teyzesiyle gittik aşıya ben elizi tek tutamam diye gelinceye illa gel bize kahvaltıya bende gittim biraz kaçırdım , üzgünüm , oysaki sabah yarım kilo daha gitmişti geri geldi.

Kızlar beni de ekleyin faceden .

Papatya benim De çok ihtiyacım var bi yaşam koçuna kendimi bi sirkelemem lazım

Herkes diyete daha bir motive dahada sarılmış sporlar artırılmaya çalışılmış çok mutlu oldum

Ebrum bende havaların ısınmasını çık istiyorum eliz dd yürümüş olur tpopraga atmak istiyorum kızımı enerjisi çok yüksek buna ihtiyacı var neyseki az kaldı çok şükür,

Mevcan kızın adına sevindim bu fercekten iyi oldu çocuk dinlemiş de olur kendi evinde yazın benim erkek kardeşim gelmişti bir aylığına eliz daha çok mimikdi ve çok ağlıyordu o kadar faydası oldukça bana 12 yaşında ama salata yapar sofra kurar toplar o yüzden senin içinde bir haftada olsa çok büyük rahatlık

Hikom kız yaşlanıyon he kıyamam sana hadi künyene kavuşmana az kaldı

Şükran ablam , kewom , masum, nazlıma , Zeynep,Tuğba ,tugsel, kübra unuttuğum varsa af ola sizde durumlar nasıl

Masum kabul ettim canım
Gülcüm aşıdan sonra inşallah ateş olmaz geçmiş olsun
Mevcanım çok iyi olmuş evde birisinin olması tatillerde çalışan annenin çocuğu rezil oluyor
Pozitif bir insanla görüşmek bana çok iyi geldi
Hayatımla ilgili önemli kararlar aldım
Kafamda Toparlayınca yazıcam uzun uzun
Nasıl her knuda birbirimize destek oluyorsak yaşam ve hayat konusunda da yazalım
Hikmet şimdidenmutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…