Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ustün dökmen
Kücük seyler kitabindan bir cumle.
Paylasmak istedim.

YAŞAMİN HER ZERRESİ KUTSALDİR, DEGERLENDİRİLMELİDİR.
GÜZELLİKLERDEN GÜZELLİK ÇİKAR; AMA SIKINTILARDAN DA GUZELLİK CİKARMAK MÜMKÜNDÜR..

TANRİM, BANA DEGİSTİREBİLECEGİM SEYLERİ DEGİSTİRME GÜCÜ VER.
DEGİŞTİREMEYECEGİM SEYLERİ KABULLENMEMİ SAGLA
iKİSİNİ AYİRT EDEBİLMEM İCİNDE AKİL VER.

Son düzenleme:

sağol canım
kanama durduda elimi açtıkça kaynaşan yer tekrar açılıyor,sorma off 2 gün önce haberim oldu severim aslıında misafiri
geçerse akşam temizlik yarında yemek ,tatlı filan yapacam

ins gorurum hikosum inss :))

kizlar spor yazmamisim hemen yaziyorum
50 mekik
150 ic bacak
260 basen hareketi hepsi ayri ayri hareketler
30 bisiklet hareketi

Iyi akşamlar kızlar
Kaçamak yapmadım bügün ama sanırım porsitonları pek ayarlayadım
Mesela öğlen barbunya yedim ama fazlaca oldu
3 mil leslie yaptım üstüne de katın videosu yaptım. Yani 1. Günüm idare eder şekilde geçti
Kaldı 44 gün

sağol canım
kanama durduda elimi açtıkça kaynaşan yer tekrar açılıyor,sorma off 2 gün önce haberim oldu severim aslıında misafiri
geçerse akşam temizlik yarında yemek ,tatlı filan yapacam

Misafir iyidir de sen iki cocuklusun, senin icin zor olacak.

selam canlarrrr :)
nasılsınız bakalım?

ben saat 19 dan sonra hiçbirşey yemedim.
acıktıkça su içiyorum.
bu cuma 78 görmek istiyorum.
hafta sonu çok dikkat edemedim yediklerime.
geçen cuma 79.3 görmüştüm ama hafta sonu dikkat etmediğim için 79.9 a çıktım geri.
dikkat edersem 78 li bir rakam görürüm diye ümit ediyorum.

annemle görüntülü konuştuk birkaç saat önce.
yanaklarından çok belli. güzel incelmişsin dedi.
heyt beee kim tutar beni

bu gazla tam 25-30 dk zumba yaptım
üzerine bol bol su ve birşey yemeden yatmak etkili olucak gibi geliyor

Aynennnn kimse tutamaz seni.. boyle dewam dewamm.
Zumbaaa ,, super walla.
Cumaya 78gorursun eminim. Aksam yemek tuketmezsen kesin gider kilocuklaeee

Misafir iyidir de sen iki cocuklusun, senin icin zor olacak.

haklısın canım eşimle konuştk erteleyeceğizz haftaya artık

oo süper hangi zumbayı yapıyorsun link verirmisin,lesli sıkıyor zumba eğlenceli en azından

gunaydin citirlar nasilsiniz kizlar artik kimse menu paylamiyomu benmi kaciriyorum saldikmi yok kendimizi ;(
tubi canim sen bu hafta 78 i goruceksin bence

kizlar yaa bu hafta sonu brn hic dikkat edemicem sanirim kardasim bugun ankaradan geliyo pazara kadar burda annemlerde olmayinca azcik ablamda azcik bende kalicak ee kardesim 2 3 ayda bir gelince hep onun sevdigi seyleri yapiyoruz bizde ama tamamen salmicam tabi kendimide hafta icinde oldugu gibi dikkat edemem

Günaydın kızlar
Bugün 2. Gündeyim. Daha başarılı olacağımı düşünüyorum..şimdi güEl bir kahvaltı yapıcam ve Evdeyim saat. 3 e kadar. 4 de cilt bakımına gireceğim sonra market alışverişi yapacağım. Hadi bakalım herkese iyi be güEl günler dilerim

günaydınnnn

papatya yinee pozitif hep pozitif... taktigini uyguluyorsun ne güzel..
benimde diyetim iyi gidiyor kızlar
ama bir sorun var ekmek bulamıyorum
fırından aldıkalrım midemi fena yakıyorrr

Günaydın kızlar. Yazmak istediğim çok şey var. İşlerimi bitirip gelicem.

günaydın cnm ben aranızda yeniyim ama utandığımdan paylaşamıyorum,kafamda diyete giremedim sadece egzersizle gidermiki 4 kilo

canım sende hafta sonu güzel yemeklerinden tadımlık yersin

kolay gelsin canım,cilt bakımı bende yaptırabilsem ahh

günaydınnnn

papatya yinee pozitif hep pozitif... taktigini uyguluyorsun ne güzel..
benimde diyetim iyi gidiyor kızlar
ama bir sorun var ekmek bulamıyorum
fırından aldıkalrım midemi fena yakıyorrr

banadapozitiflik
Günaydın kızlar. Yazmak istediğim çok şey var. İşlerimi bitirip gelicem.

sabırsızlıkla bekliyoruz

Ben geldim...
Akşm kızlar iş çıkışı gelicez dedi. Biri diyette digeri çıtır. Diyet olana ton balıklı salata ve yoğurt çorbası. Digeri içinde buzluktaki börek kek turşu mezeler.. Yemeğim kalmamıştı da. Biz ton balıklı salatayı yedik. Ama mis gibi kokan börek ve kektende 1 er yediktartı sabah üzdü beni.
4333 topiginden de mi utanmıyorsun 22 Mart'ta nişanda elbise denerken kabinde delirtmek mi istiyorsun dedim.

Sabah yeni bir başlangıç . Sıcak su ve 200 yarım mekik ile güne başladım. Kahvaltı atıştırcaktım oglum uyandı. Kv gidince ağladı . Eşime dedim sen git ben uyutup minübisle giderim. Bırakmayayım diye üstüme yatıp eliyle kazağımı tuttu. 15 dk sonra daldı tam yatırdım montumu giyerken sarılmak istedi eli boşta kalınca çığlıklar offffff((

Geç kaldım mecbursum. Koşa koşa işe zor yetiştim. Sabah koşumuda yPtım . Bugün 4232 uygulamaya özen göstericem . Acıktıkça sakız çigniycem . Eve gidince temizlik günüm malum ve Ogluş Uyuyunca leslie inş.

İşte böle çok konuştum

Tubi: arkadaşlık istegi gönderdim canım. Resimlerini merak ediyorum.

Papatyam : bende 22 Mart'ta 52-53 görmek istiyrm . Zamanımız az inş başarırız

oğlun kaç aylık ,canım benim ne zordur anne kokusundan ayrılmak kv bakması da senin için şans en azından

kızlar bakaıyorum da papatyam bomba gibi gelmiş.. hoş gelmiş..ç. papatyam bende mi zaman koysam diyet için.. düşünüyorumm bakkk...5 kilo ya 5 hafta..bu hafta ödem oluştu içmediğim için ... ama okullar açılınca başlayabilirmm...dur bakem hesaplayıp koyayım bende geri geri sayayım günleriiii...bu iş gibi görüyor...

masum face arkadaşım oldun. mutluyummm çok mutlu.. yeni insanlarla tanışmayı seviyorum..... resimölerine bir ara baktım açok zaman ayıramadım...

ebrulim seni çok iyigörüyorum ama kilo vermeleri pek takip edemiyorum hiç kimsenin... daha dikatli olmalıyım sanırım...

kübracım çok kaçırmaa aman ha sonra toplayamyoruzz ben gibiii..sprolar iiiiçok iyi ben yatmaktan spor da yapamıyorum.. kaldıramıyorum totomu...

tubiloshh -bende zumba yapsam miki...link istiyırum güzelim...

kevser sen nasılsın canım.

şükran gerivberdinmi kilolarını..

mevcan öpüyorumseni aklımdasın.. diyet moduna girdinmi.. topla bizi yarış falannn ayarlaa..

rozelizz nasılsın gülüm..

özgem hamilelik nasıl.. bebeğin suyu ne alemde düzeldimi sorun..

havarım sen nasılsın.. hamilik zorlaştı demişti.. iyimisin...

hikmet nerdesinn kızzz diet nasıl gidiyor...

zeynep hoşgeldin güzelim.. ben biraz yaşı oldum dan hafızam zayıf affolaa...

Zeynep: çok zormuş canım. Ama evde de bunalmıştım . Arkadaşlarımla bile görüşemiyordum. Sadece oğluma odaklanmıştım. 2. Çocuk olana kadar çalışayım sonra mecbur evde.9 Mart'ta 3 yaşına giricek. İşe başlayalı3 ay oldu .

Nelsonum: dön artık canım. Sehraaa da okullar açılınca dönücek

Hawar Özgem : hamişler iyisinizdir inş

Canim bende durunlar çok iyi hamd oısun.bu hafta baya verdim.gerçi ara vermişdim ama.benim kaçamağim hiç olmuyor.yani enson ne zaman kaçamak yaptlm hatirlamiyorum.mesela 3 haftadir yapışmışdı kilolarım..ana yine dikkat etdim.bu hafta fazlasiyla karşılığını aldım.yarn tarti günü.Elizime çok geçmiş olsun.martda bizimde aşımız var...
selam kızlar nassınız :)
resim ekledim albüme. şu an ki halim.
yorum yapın bakalım. ortalama kaç kilo fazlam var, hangi sporları yapmam lazım vs...

Tubim fotoları dün gördüm cadılardan firsat bulamadim.aradaki fark muazzam.maşallah baya zayiflamışsın.supersib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…