Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sabah:
Yeşil cay
2dlm hindi füme salam
Dukan usulü peynirli omlet

Öğle
Yulaf krebi içinde tavuk 2 kornişon salatalık ve hardalla dürüm

Akşam
Tavuk köfte
Yogurt

Yeşil çay
Bol su içtim

Son düzenleme:
Iyi akşamlar çıtırlarım bu gün kendimi daha iyi hissediyorum Pazartesi yeniden menülerle olucam aranızda yarın kilo paylaşım günü umarım herkese gülücük atar tartılar:))
hikom hayırlı olsun ehliyetin :)
ebru;sağol canım iyiyim biraz daha
tubi; bakıcam fotona merak ediyorum seni:)
kewom ; nerdesin napıyosun?sesin çıkmıyor...
roseliz;umarım zorlanmıyosundur ben sanırım yapamazdım bu diyeti kolay gelsin azmine hayranım:))
Fırsat bulursam ilerleyen saatler de yazarım yine görüşürüz:))

Kızlar kocişe küsüm..tam 3 ay önce söz vermişdi bana koşu bandi alacakdi..almıyor şimdi.gıcık oldym bendeöylesine koşamiyorum..dışarıda kızları birakib çıkamuyorum doğru dürüst...gerçekten ihtiyacım var ona...offff üzülüyorum çok

Ya açıkcası o kadar çok zorlanmıyorum ama bu kadar azîme rağmen gitmiyo Buda beni üzüyor tamamen piskolojik olduğunu düşünüyorum çok kafaya takıyorum takılır kalıyorum biyerde

Son düzenleme:

Belki alır canım dogru zamanı bbekliyordur, söz vermiş sonuçta sen gene de şike getir söz vermiştin ne zaman alıcaksın diye bu arada alırsada çocuklara çok dikkat et nazlıma

gecikmeli menüm

12:00 2kepekli kraker

14:00 1tadelle (disarda koşuşturunca canim cekti)

17:00 ton balik, yesil mercimek salata

19:00 1kucuk eticin

Su: 2 litre
Spor: 4saat koşuşturmaca ,, hemde hiiic durmadan yürüdüm.
Suan ayaklarimdaki agriyi anlatamam. Sizliyor ..
100mekik
Leslie yapim diorum ama cok yorgunum yaaa

sabah
5 catal menemen
kk peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek

ogle
1 tabak taze fasulye
5 kasik bulgur pilavi yogurt

ara sekersiz nescafe
4 catal revani (annemler getirdi dayanamadim yedim

aksam
5 kasik tazebfasukye
4 kasik keskek

spor
18 dk basen
lesille 2 millim
10 dk yan
12 dk slim ix pack

Banucum, esimde oyle diyor. Anneme birakiriz oglani, ara ara surersin diyor.
Kendime de guveniorum. Ama esimin arabasi coook kiymetli de. İnsan surmek istemior malesef.

Kubos, tesekkurler. Menunde gayet guzel. Hadi bakalim guzel sporlarda yapta tam olsun.

Nel, ben senelerdir fransiz manikurune bayilirm. Kendim de yapiorum. Biraz duzenli olmuor ama olsun.
Tirnakta cok hoş duruyor. Bende arkadaslardan ogrenmistim.

Tubiii, menun basarili. Sporlarda oyle . Bende ip alicam yaaa..

Gülüm, diyetine harfiyen uyuyorsun, bravoosen iyice ogrende bana da detayli anlatirsin.
Bende yaparim.

Tugselll, ozledik. Ptesi menuleriini sabirsizlikla bekliorum.

Nazlimm, bi ara bende istedm kocisden. Alacakti da ben vazgectim.
Oglansan firsat bulup yapamam die dusundu . Elektronik bide 5dk 10dk yaparsam bozulur die.
Gülünde dedigi gibi zamanini bekliordur. Sen nazlan . Citlat birazcik. Ama küsluk yaparsan hiic almaz.
Erkekler boyle konularda inat biliyorsun. Sıkma canini.

Bu arada kocis hediye almia.
Cok istedigim birseynmis.
Araba degil tabiii
Nrdeyse soylicekti. Bu kocia surprizleri hic agzinda tutamiorr yaa.
Ama soyleme dedim. Baska zaman olsa illa soyle derim dayanamaz soyler deli kocisi,.
Yaaa kizlar, ayaklarim beter agrior. İns uyumami engellemez. Sizliyorr resmeeen.

canimmmmmm, menun guzel de o bbulgur pilavi cok olmus.
Ne guzel yapmissindir kesin. Ben olsam bende dayanamaz yerdimwalla.
Cano cok uykum war. Erkenden yaticam. Oglisd uyudu.
Bugun cok konusamadik , yarinda dogum gunum,
Sabahdan kv ye oglani birakip trafige gidicez.
Sonrada kv ye dogum gunum icin misafirler gelecek
Pek giremem sanirim. Gülomlaa muhabbetn dibine vurun tmm mi.

hikommm canimsinn evetya bende bayiliyorum bulgur pilavinaa dayanamadimm
yat gukum bemim bu gun cok yoruldun yarin tarti istedigin rakami gosterirbinsallahh canim benimmm
sen iyi ol elbet bi gunn konusuruzzz gulum deeengelir bayadir konusamiyoruzz sohbetin dibine vurak ya:))

İnsallaaah kewom insallah..

,kizlar, herkese iyi gecelerrrr..
Sabaha herkesden muthis haberleer bekliyoruuuum.
Bende ilk hedefime insallah ulasmis olurum.
Dogum gunumde tarti beni mutlu eder.

Öpüldünüz.

Hiko kız ablanın facesine bakım dedim içim gitti one ya diyetli diyetli tarifler mükemmel bütün fotolar yemek semi aradım bulamadım ama (

evet kızlar hesabımı yaptım..
kendime 35 gün --yani 5 hafta veriyorum...

10 şubat pazartesi günü tartılıp kilomu yazıyorum
17 mart pazartesi günü hedefime inşallah ulaşıyorum..

35 gün için 5 kilo hedef koyacağım..

bu da yaklaşık günlük 150 gram eksi gelmek demek

papatyam gibi günlük yada gün aşırı takip edeceğim.. amacım bir gün öncesinden hep eksi çıkmak..

haftada 7500 kalorilik açıklık yaratmalıyım ki 1 kilo verebilmeliyim...

Ya açıkcası o kadar çok zorlanmıyorum ama bu kadar azîme rağmen gitmiyo Buda beni üzüyor tamamen piskolojik olduğunu düşünüyorum çok kafaya takıyorum takılır kalıyorum biyerde
Bak sen de demişsin takma arkadaşım takınca gitmiyor bu canına yandığının kiloları hem sen yaparsın :)) asma suratını gitmek bu kilolar yaza bomba olucaz çıtırlar olarak:)))

Canım menün iyi ama akşam keşkek ağır olmamış mı??ama o revaniye kimse dayanamazdı olsa da ben de tırtıklasam:)) kewomm

Hadi bakalım nelsonum umarım alnının akıyla çıkarsın bu hedeften :)) destekçinim her zaman :))

Hikomm sagol canım gelecem merak etme :)) seninde yeni yaşın şimdiden kutlu olsun iyiki doğmuşsun iyi ki bizim çıtırlardan birisin:) iyi ki varsınnnnn:)))

Iti akşamlar kızlar
Bugün cilt bakımına gittim sonra Dışarda yemek yedik akşam da misafir geldi spor yapamadım
Hikmet hayırlı olsun ehliyetin araba kullanmak büyük rahatlık yıllardır kullanıyorum ve benim de en büyük hayalimdi doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah
Tuba ben de görmedim seni
Nelson ben tutumu yöntemi
Amacım gün aşırı mutlaka eksi gelmek tartım200 hassasiyetlî olduğundan 100 gramı göstermez
Mesela bu sabah 200 eksi çıktım yarın eksi yada artı çıkmazsam sevinirim ama Cumartesi sabah mutlaka eksi olmalı
Dediğim gibi bu da olmazsa kilo alma topşklerine geçiş yapacağım

haklisinn cnm ama anam getirdi dayanamadim yedimmm:))) menume yorm yapan arkadaslarima citirlarima tskk ediyorummm
cnm kizin nasil oldu iyi misins sende

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar.temizlgimi yemeğimi yaptım.1 saat oğlumla oynadım pazıl yaptık vs..ve yine yanımda sarılarak masal dinleyerek sallamadan saatinde uyudupapatyamçok yoruldum acıktım.spor yapamıycam.uyumak istiyorum.inş yarın hepimizin yüzü güler.

Ay isimlerimizin altında mavi civ civ var çok şirin
Menü paylaşmıyordum baya.artik yazma vakti..
Sabah bir dilim ekmek.2 dilim salam.diyet sürme peynir.çay ve 3 ısırık çikolata.. (her sabah yerim)
Öğle.3 tavuk.yemek tere yağıyla yapmıştım kızlar için.tavuklarini ayirdim..ve 1 dilim ekmek.bollll salata.
Ara.1 küçük muz.
Akşam.sütlü müsli..
Sporlarim.37 dak zumba.
23 dak leslie..
Ve popo haraketleri.bacak haraketleri filan..hepsi ayni anda yaptım.müthiş ter döktümumarim etde dökmüşümdür

Ben de yorgunum bu gqn.küçük kızçem Halen oyun peşinde cadı.yoğurt yediricem ona.gerçi gecenin 12 si olacak ama ....

Son düzenleme:
Belki alır canım dogru zamanı bbekliyordur, söz vermiş sonuçta sen gene de şike getir söz vermiştin ne zaman alıcaksın diye bu arada alırsada çocuklara çok dikkat et nazlıma

Haklınız kızlar.benimkide abartib küsünce inadina yapiyor.ama ben çocuk gibi küstümkonuşuyorum yani.az önce çay götürdüm.laptopun önünde oturmuş...evetttt şimdi canıma koşu bandı sipariş vericem dedi:26:utandımmen istemem küsüm dedim.oda iyiya alıyım barış dedi...heo böyle olsa çok iyi olur kocişkom.ama malesef bu güzel huyunu sene de bir gpsterir anca.oda bu güne denk geldişansıma..haberler böyle canlar..
Haklsın Rosem dikkat edicemfişini kullanınca takarim..bide bizim evde büyük kiler var orayada koya bilirim emniyet için:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…