Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

roseliz hikoss kevser kizlar menuleriniz begendim kevserim biraz kacamakli olmus ama cok degil sporunla onlari eritmissindir
roser bendemi dukan yapsam acaba zorlanirmiyimki ??

nazlima canim menunu begendim :) bak rsin almis yuruyus bandini erkekler bazen ne tepki vercegimizi olcmek icinde yapcaklari seyi yapmicak gibi gosteriyolar :)) canim yuruyus bandinda var artik kim tutar seni :)

zeynep aramiza hosgeldin canim vermen gereken cok kilon yokmus spor ve diyetle hemen veririsin eminim 4 kiloydu sanirim dimi hafizam zayif canim hemen unutuyorum kusurabakma :))

kizlar aslinda tarti gunlerimizi pazar yada pazartesjmi yapsakki ??

mevcannn canim nerelerdesin goremedim seni ??

kizlarr yeni foto yukledim basenlerim kuculmusmu bi bakin bakiim yorumlarini bekliyorum bilerej ayni kiyafetle foto cektimki farki rahatca anlayin diye 😜😜😊😊😊😊

Küboş, tartildim Veee sıkı durrrrrrr..

75.6

İnanilmaz mutluyuummm..

Kizzlar, bugün malum dogum gunm biliosunuz.
Cok yogun olucam. Azcikda kacamakli olacak. Ama geceso sporla atarim kesiin

İns herkes kilo wermistirr..
Size guveniorum. Bu hafta olmasada diger haftaya Yapacaginizdan eminim.

Kendinze iyi bakin.

Siziii Seviyoruuuuiiummmmmmmmm

hikossss supersinnn canim inan senin kadar mutlu oldumm :)) dogum gunun kutlu olsun tatlim umarim esinle oglusunla ailenle hep mutlu huzurlu vee zayiff olursun :))

Günaydın kızlar, kızımı da alıp annemlerden döndük. Çok da işim vardı yine, yazamadım gece. Nasılsınız bakalım. Şimdilik vaktim yok. Son sayfayı okuyabildim sadece. kilo bildirimimi yapıp size bikaç bişey yazıp oğlumun kahvaltısını ettiricem.
Kübracım son fotonu gördüm, çıpçıtır olmuşsun iyice. Basen masen kalmamış. Hangi sporları yaptın nasıl incelttin canım?
Hikoşum mutlu yıllar canım, eşin, oğluşun ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara. Kilo da vermişsin tebrikler, harikasın, iki mutluluğu bi arada yaşıyosun.
Ebrucum tebrikler, her hafta kilo veriyosun artık maş. Kısa zamanda 52 ye inersin sen bu azimle.

Geçen hafta 56.3

Bu sabah

56.7
Giden yok
Gelen 400
Hedef kilo 53

Bu hafta kabızlık ve regl bi araya geldi ve artıda çıktım. İnş haftaya tartı güldürür beni. Tüm kilo veren ve koruyan kızlar, tebrik ederim. Benim gibi alanlar da haftaya telafi eder eminim.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Kübra farkedilmez mi hiç basenlerin yok olmuş resmen
Kilo bildirimim
Başlangıç 67.2
Geçen hafta tartılmayı unutmuştum
Bu yeni taktiğime göre;
Çarşamba 1. Gün 63.6
Perşembe 2. Gün 63.4
Bugün 3. Gün 63.0
Toplam giden 4.2 kilo
Hedef 60
Gördüğümüz üzere 62 sınırını geçemedim yine
Kilo veren herkesi tebrik ederim tabi koruyanları da

Canım iyiki dogmuşsun . Eşin ve olgusunla mutlu mutlu yıllara tüm dileklerin gercek olsun herşey gönlünce olsun kocaman öptüm

günaydınlaaarrrr
Hayırlı cumalar arkadaşlarr

hikocanım doğum günün kutlu olsuun
ilk hedefine varmanı da ayrıca tebrik ediyorum.süpersinn

bu hafta çok güzel kilo vermeyi hedefliyordum ama hafta sonu eşimin gitmesi,ayrıca misafir gelmesi,ikram vs. derken çok kaçırdım.
daha son 2 gündür tam anlamıyla dikkat ettim.
amaaa 78 i gördüm çok şükür...
iyice azimli olup haftaya cumaya kadar 1 kilodan fazla vermek istiyorum...

veeee benim kilo bildirimiiiiimmm

Başlangıç :.....84.4 (23 Aralık)

geçen hafta :.79.3 (pazar günü yeniden 79.9 olmuştum artık hangisi sayılıyorsa)

bu hafta :......78.6

giden:........... 700 gr

toplam giden:..5.80

hedef: 75.00
boy:1.78

Son düzenleme:
Kızlar akşamki menüleri beğendim. Hikoşu biraz cıss yemiş gördüm ama sporla yakmış nasılsa.bugünde ne güze kilolar verilmiş. Bugün güne keyifle uyandım topuklular makyaj ve şarkılarla eksi çıkmış bennn

Hikom: nice yıllara oglunla Eşinle ve tüm sevdiklerinle canımyeni yaşına yeni kilo yeni ehliyetle girdin:))

Tugsel : ben hedefeuşsşınca koyyucam canım. Tubi koyucaktı resim

Tubi: çok sevindim kilo vermene . Arkadaşlık istegimi kabul ettm mi resimleri merk ediyorum

Şüküm: özledim seni çokkkregl zaten 400-500 ee kabıxlıkta malum. Haftaya ekside olursun kesin. Çocuklar nasıl sen nasılsın ?

Nellll: paptyamla bana katıl zamanlarınız aynı sayılır. Senin 17 paptya 21 benim 22 Mart.

Papatyam :yarın 62 i görürsün kesin canım bu sefer başarıcaz

Brlkbra: menülerin çok güzel csnım hemen fotona bakıp yorum yapıcam.

Roseliz : gülüm menülerinden azminden belliydi canım tebrik ederim

Sehra: ne zaman döncen
Hawar ve Özgem: nasılsınız kaç kilo aldınız. Özgem suyun ne durumda özledik sizi

Tubacım güldüm tebrik ederim bu arada gül çokbeğendim seni maşallah çok güzel yüzün var
Yarın 4 . Günüm olacak inşallah eskiden cuma günleri üstünden bir gevşeme olurdu bugün o yok.
Yarın sabah evde olmayacağım ama son gaz dikkat edicem
Nelson ebrunun dediği gibi sen de gel aramıza gün sayarak halledelim artık bu işi

çok fazla buraya gelemiyorum çnkü eşim rahatsız olmaya başladı otur ders çalış diyor. sizlere yorum yapamıcam ama kilo bildirimi yapmaya çalışacağım. bir ay sonunda ya benim direnç kırıldı yada tartı yanlış tarttı.

1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta 5.hafta

kilo 58.2 58.4 58.1 58.2 57.4 giden sonunda inşallah 800

göğüs 91 91 91 91 91
g.altı81 78.5 77 76.5 76
bel 80 79 77 78 76
simit 94 92 91 90 90.5
kalça 98 97 96 95 94
basen 91 90 90 88 90

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ba diğer arkadaşlarda inşallah haftaya verirler kimsenin vücudu benim gibi direnç göstermez. bu hafta değişiklik olarak 4 gn yatılı misafirim vardı ablam ve kızlar gelmişti dikkatli yeme olayını es geçip sporu da aksattım çarsıda çok mu dolandık acaba haftaya ne olacak çok merak ediyorum. şu 800 gelmesin geridee

tunaydinnnlarrr:)) onceklile kilo veren ve koruyan citirlarimi tebrik ederim insallah haftaya verirsini
bana gelirsek cuma gunu tartilamistim tartimin pili yoktu
sali gunu tartildim
64.5
bu gun.63.9
sonunda 63 gordummm

Canimmm hikommmm guzell arkadasim iyiki dogmussunnn bidenem dogum gunun kutlu olsunnnn ailenle mutlu huzurlu saglikli nice yillaraaa seni seviyorummm hikoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…