Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gül, Papatya, Tubi, Devkule tebrik ederim kızlargüzel kilo vermişsiniz.
Ebrucum sağol canım, ben de seni, sizleri çok özledim. İyiyim, çocuklar da düzeliyo çok şükür, ilaçlarını vermeye devam ediyorum. Sen de iyisindir inş.
Kevserim hedef kilona az kalmış gerçekten. Tebrikler canım.
Papatyacım, kilo verme işini kurallara bağlama bence. şu güne kadar şu kadar kilo sınırı filan diye. Soğursun iyice, hevesin kırılır. Öncesini bilmem ama sadece çarşambadan beri 600 gr vermişsin yanlış görmediyssem. Azar azar kilo verme daha kalıcıdır, daha sağlıklıdır. Moralini bozma sakın. Kimbilir belki de haftaya 1 kilodan bile fazla verip ve hesapladığın kilonun da altına düşersin. Böyle günlerini de hatırlıyorum.

Günaydın canlar..
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.58.0
Şimdi.56.8
Giden.1.200
Toplam giden.11.300
Hedef ilk 55
Sonra 50.
Boy.164.
Üzüldüm açıkcası.dün 56.5 dim.kbız oldum.sanırım ondan oldu..gerçi ara vermişdim.bu bile çok ya..haftaya 55 li bir şeyler görürqm inşallah. ..heecanliyim.aylardir görmediğim rakamlari görüyorum

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlarrr,
veremeyenlerde haftaya inşalahh ben pazarları tartılıyorum biliyorusnuz heycanla bekliyorum pazarı..

hikmett dogum günün kutlu olsun cnm.

inanamıyorum hARİKA VERMİŞİN BEN HALA KAC HAFTADIR 67.5

maşallaah çok güzel vermişin cnmm

Şükrancım kilolarımız aynı bu hafta.bende 56.8 im..ayni şikayət bendede var.kabız oldum.reglime 5 gün var..boyun kaç? Ben 164.haftaya super verelim..hiç aynı kiloda olduğum biri yoktu burda qaliba:26:

Kızlar ben veremyorum siz herşeyew uyuyonuz benuyamıyorum bebeyim yemeye başlasa yemeyi bende kesicem ek gıdaya başlasa
Verirsin tatlım niye vermeyesin..bende kızımı emziriyorum..sadece biraz azim gerekli.ve eminimki sende var oo..
maşallaah çok güzel vermişin cnmm
Sağ ol canım...
Başlangıç :65.9
Geçen hafta:60.0
Bu hafta : 59.0
Gelen: Yok
Giden : 1.0
Toplam giden:6.9
Maşallah canıç iyi gitmiş bu hafta..
Tebrikler Tubimm..
Çok sevindim tatlım tebrik ederim.
tunaydinnnlarrr:)) onceklile kilo veren ve koruyan citirlarimi tebrik ederim insallah haftaya verirsini
bana gelirsek cuma gunu tartilamistim tartimin pili yoktu
sali gunu tartildim
64.5
bu gun.63.9
sonunda 63 gordummm
Ooooo kevom sen yaparsın...hedefine çokkkk az kaldi..
Maşallah benim Hikom a. Gözün aydin..
Günaydın kızlar çok mutluyum
06.02 =58.8
07.02=58.1
Ebrum bravo hayatim...
Geçersin papatyam..her gün qram qram gitmiş maşallah. O da gider eminim ben..

Kızlar bu hafta tam 13 haftam doldu diyette..bu benim günlüğümden kopyaladığım tablom.yorumalrinizi bekliyorumm..hedefim 50 olmak.ne kadar sürede olurum sizce.yani tabloma bakarak yorum yaparsanız çok mutlu olurum.ve mart ayinin ortası gibi annemler gelicekler.o zaman kadar ne kadar gider sizce?
Başlanğıc.68.1
1 hafta.67.6
2 Hafta.66.6
3 Hafta.65.6
4 Hafta.64.4
5 Hafta.63.8
6 Hafta.62.5
7 Hafta.61.6
8 Hafta.60.9
9 Hafta.59.9
10 Hafta.58.9
11 Hafta.58.3
12 Hafta.58.0
13 Hafta.56.8

Nazlma : çok iyi vermişsin bravo canım.

Masum: canım pazar günü inş sende vermiş olursun.

Tunabe: daha bebeğin küçük sanırım canım 7-8 aylık olsun başlarsın yavaş yavaş sende

Tubi: şaşkın smiley kullanmak isterdim. Bu ne değişim kıss . Kaç kilo verdin sen ???birde göğüs altı bol değil de dar badilerle çekinirsen fark daha da belli olur

Tubi ben senin fotonu göremiyorum. Beni de arkadaş olarak ekler misin?
Şükrancım kilolarımız aynı bu hafta.bende 56.8 im..ayni şikayət bendede var.kabız oldum.reglime 5 gün var..boyun kaç? Ben 164.haftaya super verelim..hiç aynı kiloda olduğum biri yoktu burda qaliba:26:
Nazlmacım evet kilolarımız aynı ama tek bi fark var sen 1.200 vermişsin, tebrikler canım. Kabızlık her tartı gününde çok şey kaybettiriyo bana.
Boyum 1.60. İnş haftaya çok güzel kilo veririz.

Şükranım çok kasmıyorum kendimi sadece bu kez kilo vermek için hafta değil de günü baz alıyorum. Bşr haftada kaç kilo vermişim değil ee günlük hesap yapıyorum. Amacım bşr önceki güne göre aynı kalmak ya da -200 çıkmak tabi daha fazla eksi çıkarsam süper olur
Tuba baktım resimlere çok farketmiş maşallah
Nazlma son zamanlarda kilo verme yüzden düşmüş ama iyi beslenme düEni ve sporla kesinlikle verebilirsin

slm kızlar pazartesiye kadar pek takılamayacağım topikte.

kılo veren arkadaşlarım hepinizi kutluyorum
hıko doğum günün kutlu olsun
hedefine de ulşamışsın tebrikler

bende bi değişiklik yok
tatil bana yaramadı diyorum ya diyeti de bırraktım okul açılınca başlarım artık az kaldı

geçen hafta 57.4 bu hafta 57.4
gelen giden yok ama hafta içinde 56.4ü de gördüm.
neyse olsun artık.

citirlarim kilo bildirimim

baslangic 84.400
gecen hafta 77.400
bu hafta 78.300
gelen 900
yaaa cok moralim bozuldu reql donemindeyim ondanmi artida ciktim acaba

kizlarr yazdiklarinizdan cok mutlu oldum iki resim arasinda sadece 25 gun var spor gercekten cok ise yariyo bide su bogazima tutabilsem yaaa yok kesin karar verdim haftaya cok ama cok dikkat edicem yeter bi veremedim gitti su kilolari (
ebrum niye goremedin arkadas degilmiyozki seninle ??
sukranim cok bisey yapmadim netten bi kac basen hareketi ogrendim hergu 100 er 150 ser hane yapiyorum

Nazlıma çık güzel vermişsin canım hedeflerimiz aynı ne yaptımsorna böle güzel gitti bekliyorum önerilerini

Bugün
Sabah: 1dl peynir(1E),1dl kızarmış çavdar(1T),3zeytin(1Y)
Ara:3gün kurusu(1M)
Öğle:İzmir köftenin 3 köfte,1 patates(1E,1T),1/8börek(1T),1kaseyogurt(1S)
Ara:1elma(1M),1kase yogurt (1S)
Akşam: mini köfteli bezelye(1T,1E),1bardak ayran (1S)

4333
4tahıl,3et,3süt,2meyve
4332 ile günü bitiricem inş . Yarın tartıda 57.5 görmek istiyrm

Canım benim çok güzel incelmişsinsiyahlı tarzın çok güzel. Stil sahibi oldugun yatagındanda belli.bende yatak odamı değiştirmek istiyrm sünnete hazır olur hem.çok hoşuma gtti nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…