Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tubi: şaşkın smiley kullanmak isterdim. Bu ne değişim kıss . Kaç kilo verdin sen ???birde göğüs altı bol değil de dar badilerle çekinirsen fark daha da belli olur

canım o resimlerde 85 felandım ortalama.
şimdi 78.6
yani 6.4 gr vermiş halim bu.

geçen günki resimler daha iyiydi aslında.
ama temizlik yapıyordum :) alel acele çektim bunu.
daha farklı bir resim çekip ekleyeyim dur

ekledim şukranım. bak bakalım :)

çıtırlarım cezalıydım yazamadım yawww

hikomm iyiki doğdun bee

geçen cuma tartılmadım malum,

pzt sabah:63.2

bu sabah:62 kilo çıktım

giden :1.2 ama çabuk geldiği için hemen gitti yoksa özel bi şey yapmadım,gece yediğim koca kase pudingi ve dondurmayı saymazsak

eski düzenime dönüyorum yavaş yavaş 58 olup relax takılmak istiyorum bende

ben hep böyleyim yaa
tartıda eksi gördüğümde hemen sevinip fazla yemeye başlıyorum.
sonra da pazar günü artıda başlıyorum diyete
yediklerim sizce sporla erirmi??

sabah
2 dilim ekmekten tost
1,5 katı yumurta (yarısını yusufcuğum yedi :) )
1 bardak meyve suyu

ara
5 tane yulaflı bisküvi
5 tane kuru kayısı

çok yedim yaa çokk

hoşgeldin mevcannn

yaa çok abartı degil bence akşama hafif yersenn gider bunlar:)

hoşgeldin mevcanım...
nasılsın??

hadi ben sıfır ürün satmaktan ceza aldım.
ya se neden ceza aldın

kilo veren herkesi tebrik ederim,

papatyam hergün tartılma yöntemin ilgimi çekti bende uygulasammı acaba,

masumm

tubim sana dönemedim şekerim çünkü ölçümü netten buldum şekerim,maalesef senin numaralara uymuyor canım ya,banıda çenem yüzünden yedim

ebrum cok tesekkurederim canimm :)) guzel soslerin icin cok sevindim :)
mobilyami ankaradan almistik canim

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, inşallah o yağlar patır patır erir ve gider hepimîzden

Papatya güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim

Yaaaa bayıldım bu gün size herkes neredeyse vermiş fazlalıkları :)) acayip mutluyum sizin adınıza vallahi sizden aldığım ilhamla bende pazartesiden itibaren vermeye başlıycam tekrar:)) veremeyenler sakın üzülmesin haftaya beraber vermiş oluruz inşallah :))

Hikommmmm;dün kutlamıştım ama yeniden yazmıyım iyiki Doğmuşsun canım iyi ki bizim çıtırlardan birisin nice sağlıklı senelere ailenle beraber :)) :))

Ebru; canım Ayça Kaya en sık takip ettiğim Dr.lardan biridir kitabı alıp okudum ama kendimi bir türlü adapte edemedim ama eminim sen uygularsan kesin verirsin merak etme:)) darısı bana bu arada tarifleri de lezzetlidir uyguladım bir kısmını....

Son düzenleme:
Tugsel: canım kitabı almadım. Tariflerden habersizim canımalsammı die düşünüyorum. Senide beklerim güzel kilo verdiriyor

Roseliz: gülüm bu fotolar yeni mi yoksa ben mi yeni görüyorum??çok tatlı kızın var maş.sana benziyor:)

Yok ebrum vardı 2 aydır falan hatta Bayram ziyaretinde çekilmiştik baya oldu , ama kızım bana benzemiyor herkes babasına benzetiyor bu arada teşekkürler

kızlar kayınvalidem 1 haftadır yoktu.
bu akşam geldi.evine gecerken buraya ugradı,
ne dese begenirsiniz
kızım nekadar zayıflamışsın seeen
oysa ki bu hafta sadece 700 gr verdim.
aceba sporlar sayesinde sıkılaştım ondanmıdır?

ama çok mutlu oldum

1462 sayfayı okuyamadımkılo verenler tebrıkler verme gayretınde olanlara basarılar
Bende 5 günde ıkı kılo verdım kendı topığimde devam edıyorum ınş gıdecek kılolar yaza cıpcıtır anne olacağım

çok sevindim senin adına bende 1 kilo gitse mucize olucak benim için lütfen nasıl yaptınız banada söyleyin cok üzgünüm

Ebru; bence kitabı al daha bir ilham verir dediğim gibi güzel tarifler vermiş için de faydalı yazılarda var.tatlım ben maalesef ki bir şeye bağlı kalamıyorum karma yapıyorum bir çok kişiyi dinleyip kendime uygun olanları seçip uyguluyorum.bana göre yağı azaltıp,beyaz ekmekten kurtulup,sebzeye ağırlık verip,7 den sonra sadece su içip,spor yapılırsa zayıflamamak mümkün değil....peki sen niye veremiyosun????dersen ben kaçamak çok yapıyorum işte tek sorunum bu:)) çözümü bulabilirsem başarıcam bu işi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…