Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım sen neredeyse 8 kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo.
sadece sporla mı.

canım kızım iki aylık filanken 68 idim geçen hafta 59.700 düm 4 ayda filan verdim bu kiloları
ve tempolu yürüyüş artı aburcuburu böreği keki yemeyerek her şeyden az az yiyerek başardımm
sen de verirsin merak etme

çok sağ ol canım haftaya rahat rahat görüşürüz ben de misafirlikteyim bu hafta da böyle olsun
ben de sana güveniyorum bu azimle başarıcaksın yakında kızın da hareketli olacak peşinde döne döne eriyeceksin

hımm anladım bende kızım küçükken çok hareketli olduğu için 49-50 lerde geziyordum.kızım şimdi 6,5 yaşında kilom 66. (

ben de oğlum bebekken doğum iznimde 2 ayda 8 kilo vermiştim. öyle diyet falan da bilmezdim. ekmeği ve şekeri kesmiştim sadece. düşünün pilavı falan yiyordum. ama gençmişim o zaman. metabolizma iyi çlışıyormuş...
henüz kahvaltı etmedim. oğlum uyanmadı henüz.
200 adet bacak hareketi yaptım. kalori spetinde yok. ben de en az 50 kaloiridr diye düşünüyorum.
2 adet te kayısı yedim....

günaydın arkadaşlar bu gün biraz daha erken kalktm kızımıda uynadırıdm daha doğrusu uyanınca tekrar uyutmadım biraz mız mız ama ne yapalım, kahvaltımı yaptım

doğum kilolarından bahsetmişsiniz, ben doğmdan sonra kilo vermedim üstüne aldımmm herkes gider mersine ben giderim tersine

dün gazetede yazıyodun kahvaltıdan önce yapılan spor daha çok yağ yakıyomuş ne güzel spor yapıyosunuz ben bu hafta hiç yapamadım bi yorgunluk var üstümde başlasam yaparım ama başlayamıyorum pilatesdede bacak hareketleri varya ben öyle hareketler yapyığımda zaman tutum mesela 10 dk aldıysa 10 dk pilates yazıyorum kalori sepetine

DÜN:Aç karınla 2 bardak su
11:00 =3dl.kızarmış kepek ekmek,1 y.sarısı,4 dl. sucuk,2 zeytin,çay
15:30 =1 tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,3 kaşık makarna
16:15 =çay,yarım tahinli çörek
19:15 =fırında tavuklu garnitürlü bezelye,1 közlenmiş kırmızı biber,yarım dl.kepek

Toplam:967.14 cal(tahinli çörek hariç bulamadım çünkü)

Spor:
30 dk tempolu
45dk. normal yürüyüş

Sporlarımıda düşünce 662.58 cal(tabi yahinli çörek hariç)

Akşam çok migdem bulandı.Yeşilçayımı dün hiç içemedim.Dr. kontrole ordan kv gittim.Tempolu ve temposuz yürüdüm.Hiç ara yapmadım oarya buraya koşturmaktan.Bugün evdeyim temizlik yapıcam oglumu uyutunca.Kv ve kızkardeşi gelicek kek yapıcamNiye kek kolay ve elim alışık oldugu için yoksa kalorisinden degil

Ben eskileri dinledim kv annemi felan ama piman oldum.Dr. ben sana yavaş yavaş bıraktır gögüslerinde süt birikmesi olmaz acı çekmezsin demedim mi diye kızmıştı.Kv annem dinleme sakın sagma dediler ama can acımdan dr. dinleyip ılık duşta azar azar sasagıp rahatlatıcak kadar boşaltmıştım.Önce gündüzleri verme ve geceleri azalt.5 kere emziriyorsan 4 kere sonra 3 kere sonra gündüzü kes ve egeceyi azaltmaya başla.Sakın benim gibi birden kesme gögüslerin taş gbi hemde o agrı hem çalışıyorsunda.Şimdi gögsüne yara bandı yapıştır ve kırmızı tükenmezle boya.Acıyor uff olmuş de.Aglıycak özellikle 1. ve 2. gece.İnş. benim oglum gibi çok düşkün olmasına ragmen annesinin ufuna kıyamayıp çabuk atlatırsınız bu süürecisORMAK İSTEDİGİN BİŞİ OLURSA SOR canım beni kimse bilgilendirmedi gögüslerim taş kesilince herkes bişiler söyledi.

Aslında bende pek spr yapamıyorum. Oğlum geç uyarınca değerlendireyim dedim. Kızlar ben bu aralar kendimi çok bmezmiş hissediyorum. Hele de dün bir pozisyon kıymalı pidenin nohuttan daha az kalorisi old. Gördüm ya gözleri
M yuvalarından fırlayacaktı. Kendimi pek kalmamaya karar verdim. Çünkü yiyeceklere artık kalori gözüyle kalmaya başladım yediğimden de keyiF almıyorum.
Ebrunun senin de menünü beğendim.

canım ben ekimden beridir azalttım dediğin gibi yaptım, önce normal saydın sonar 10 gün arayla birer birer azattım , normalde 4 günde 1 defa azaltmak gerekiyorda ben biraz ağırdan aldım, yaklaşık 1,5 aydır gündüz hç emmiyor sadece gece gecede 2-3 kere emiyordu ama 10 gündür abarfttı en az 5 defa emiyor, o yüzden diyoeum gece birden mi bıraksam diye, senin yöntemin aklıma geldi ama gece gözleri kapalı ağlıyor yani görmediği için ağlayacak sanırım, yada öyle yapmayıp vermiyecem hiç, çünkü artık bırakayım diyorum hazır ara tatildeyken, yoksa kalacak ve giderek uzuyacak bu iş, çalışırken yapamam çünkü şimdi bele zor geliyor, gündüz bıraktırıken oyalıyordum bir şekildede, gece daha zor oluyor, uyku sersemiyken, kasamıyorum o kadar, acaba yinede denesem mi bant olayını

Azaltarak iyi yapmışsın canım.O zaman benim gibi birden kes ve gece vermeDr. sütüm çoktu benim geri gitsin ve agrım hafiflesin diye hap verdi.Çok iyi geldi yalnız çok migde bulantısı yapıyor yan etkisi bu zaten.Ama gögüslerim patlıycak gibiyken agrıyı hemen kesmişti.O hapı içince zaten kesinlikle emzirme diyor dr.Bu da sana bahane olur canım.Kızına ışıgı açıp gece göster uff de anlıyorlar zaten.O gece uyumaz oyun oynayın bol bol sevgi göster2-3 gece uynaınca su ver sonra su içmeye bile kalkmıyorlar

Kızlar evi temizledim şimdi yemek molası verdim.Banyo wc temzilycem şimdi.
Papatyacım,bende aynen yiyceklere cal gözüyle bakıyorum.Ama bu hafta böyle deniycem bakalım kilom ne olacak?İşe yaramazsa eski düzene dönücem.Çünkü cal hesaplamak felan yodu beni inş degmiştir buna.
Özgecim ,sehracıkk,neslon özledik sizlerii

Kizlar nasilsiniz ?
Ebrucum ben de ozledim saol
Hawar kizlarimiz yakinlar ay olarak aklima su geldi acaba dis cikarcak ondan mi memeye duskun oldu :26:emmek rahatlatiyo onlari oyleyse yanlis bi zaman kesmek icin
Kizlar ben 400 gr almisim misafirlige gidiyorum bu aralar duzen kslmadi su da icmiyorum İstikrar olsaydi yemezdim tutardim kendimi demekki yok sizlere de menu yazmayinca sonuc + 400 oldu

Ösgeciğim bende öyle düşünüyorum, 1 ay önce 4 diş birden çıkardı ve bayağı kötüydü, sanırım şimdi de arka dişler çıkıyor, kaşınıyor çünkü, ama o zaman değil bu zaman değil ne zaman kesecem, 17 aylık hatta nerdeyse 18 olacak bu iş çokta uzasın istemiyorum çünkü büyüdükçe zorlaşıyor
2 gün var tartıya biraz dikkat edersen artı çıkmazsın

benim bu vücut acayip direniyor kızlar...
sabahtan beri kilo konusundaki geçmişimi düşünüyorum...2000 yılında evlendim 2005 de oğlum oldu. bu 5 yıl içinde hiç kilo falan derdim olmazdı. tartım bile yoktu. ama hep aynıydım.
son bir yıldır ben vermeye çalıştıkça mehter takımı gibi iki ileri bir geri şeklindeyim...
okulda bazen bakıyorum bir arkadaş kilo vermiş...
nasıl verdin diyorum
ay birşey yapmadım ekmeği kestim demiyor mu allahım deli oluyorum...
ben bir senedir doğru dürüst ekmek yemiyorum....
velhasıl kızlar hep sizin yanınızdayım....
amma velakin ben eskisi gibi kasmamaya karar verdim...
sporumu da yapıcam elimden geldiğince....
az az yicem herşeyden...sıkmıcam kendimi...
çatlayana kadar da yemicem...
ortayı bulucam....
vücudum bir de bunu denesin...

yarın memleket gideceğim. akşama da az birşeyler yapmalıyım ki kalmasın yarına...
dolapta 5 adet sigara böreğim vardı onu çıkardım....
2 porsiyon kadar lahana dolmam vardı....onu çıkardım...
4 adet küçük patlıcanı közledim ali nazik yapıcammm
sabahtan beri düşünüyorum, börekyten yemeyip sarma yesem...
hem börekten hem sarmadan azıcık yesem....
hay benböyle işin....
düşünmekten şiştim zaten...
amannnnn neyse ne işteeeeeeeeeee

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
09:45 =2dl.kepek,4 zeytin,3 çatal kahvaltılık sos,4 çatal krem peynir,ıhlamur
12:15 =türk kahvesi
14:00 =kıymalı patlıcan oturtma,1.5 bardak ayran,1dl.kepek
17:00 =küçük 1dl.yalancı mantı,küçük 1 dl.kadayıf,çay(kekimden yemedim)

Yalancı mantı hamurun üzerine yogurt ve yag kızdırıp döküyorlar.Ama bulamadıgım için mantı olarak cal ekledim.Akşam için şimdilik bişi yemeyi düşünmüyorum.Misafirlerle yeşilçay içerim.Yersemde yazarım

toplam:1065.78 cal sporu düşünce:888.438

Spor:ev temizligi
500 ip atlama
250 mekik
20 dk yürüyüş

canım sen ideal kilona yakın olduğun için zorlanıyorsun sanır, çokta takma kafana boş ver bazen biraz rahat olmak lazım sanırım, eşimde diyor sen bu aralr çok taktın diye ne yapayım dedim vermem lazımmmmmmm

benim arkadaş 2 yıl önce diyet yapıyor doğum kilolarını vermeye çalışıyor, aslında bildim bilele kilolu biriydi ama üniversiteden sonra çok takmaya başladı, bayağıda kilo verdi, neyse işte diyet ypıyor 10 gün falan oldu hergün tartılıyor üzülüp duruyor ya gram oynamıyor 10 gündür, sonra dediki öğlen yemekanede helva vardı dayanamadım sinirimde bozuldu yedim dedi, bir sonraki gün tartıda eksi çıkmıştı

vucüt sanırım tuhaf bişey

menümü yazayımm
sabah 10:30 2.5 dl uno denge light, 2kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1yk pekmez
ara 1 armut
öğlen 14:30 5yk kuru fasulye, 2 yk yoğurt, 1 dlm unu denge light, 2 kornişon turşu
ara yarım elma
akşam 19:15 1 kase mercimek çorbası, bol salata
toplam 1217.4 kalori

4 mil leslie , 5 dk ip atlama ( 500) 323+55 =378 kalori

2 fincan yeşil çay, 2lt su dsahada içerimm
belki bir greyfurtta yerim yersem yazarım

yarım anneme gidiyorum...
bir iki gün yazamam. telden girerim ama takip ederim sizi de oradan yazmak zor geliyor...
sabah tartılıp gideceğim. bakalım + kaçtayım....
hepinizi öpüyorum...
ayrı ayrı....
ebru, özge, sehra, zuzu, hawar, nelson, minikkelebek, zorisimbuldum ve ellf...
inşallah kimseyi unutmamışımdır...

Son düzenleme:
sabah
3 hurma 1 bardak su
3saat sonra
1 dilim t.t. ekmek
kahvaltılık sos
yarım krem peynir
öğlen
yemekten önce 1 bardak su yr greyfurt(yağ yakıyomuş iştahı kesiyomuş Ayça kaya)
yr kase mercimek çorbası
4 y.k. pırasa
1 kase yoğurt
akşam
yemekten önce yr greyfurt 1 bardak su
1 dilim ekmek
4 yk karnıbahar
1 kase yoğurt
spor 100 ip atladım ilk gün olduğu için az oldu
öğleden sonra alışveriş merkz. gezmece 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…