- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.461
canım sen neredeyse 8 kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo.
sadece sporla mı.
Kola ya coookkk karşıyım bi yudumuna bile.... İcmeyinnnnn o illetiiiii...:))))))
seni gördüm ama canım... Telimin şarjı bitmek üzere ve kızım ayağımda ....
ben seni tebrik ediyorum kilo almadan geleceksin. İns.
canım kızım iki aylık filanken 68 idim geçen hafta 59.700 düm 4 ayda filan verdim bu kiloları
ve tempolu yürüyüş artı aburcuburu böreği keki yemeyerek her şeyden az az yiyerek başardımm
sen de verirsin merak etme
canım kızım iki aylık filanken 68 idim geçen hafta 59.700 düm 4 ayda filan verdim bu kiloları
ve tempolu yürüyüş artı aburcuburu böreği keki yemeyerek her şeyden az az yiyerek başardımm
sen de verirsin merak etme
ben de oğlum bebekken doğum iznimde 2 ayda 8 kilo vermiştim. öyle diyet falan da bilmezdim. ekmeği ve şekeri kesmiştim sadece. düşünün pilavı falan yiyordum. ama gençmişim o zaman. metabolizma iyi çlışıyormuş...
henüz kahvaltı etmedim. oğlum uyanmadı henüz.
200 adet bacak hareketi yaptım. kalori spetinde yok. ben de en az 50 kaloiridr diye düşünüyorum.
2 adet te kayısı yedim....
kızlar tatil beni çok bozdu öğlen kalkıyorum, kızım çok geç uyuyor 12 de falan o saatten sonra biraz etraıo toparla falan uyuyana kadar 1-2 oluyor, kalkana kadar da öğlen, gügün hiç bereketi kalmıyor, güya evi temizliyecem dip köşe kaç gündür, hep öyle üstün körü topluyorummm
kızımıda kesemedim sütten gece kıyametleri koparıyor, Ebru senin yöntemimi denesen ne, sol gögsümde ağrıyor iki gündür
Aslında bende pek spr yapamıyorum. Oğlum geç uyarınca değerlendireyim dedim. Kızlar ben bu aralar kendimi çok bmezmiş hissediyorum. Hele de dün bir pozisyon kıymalı pidenin nohuttan daha az kalorisi old. Gördüm ya gözleridün gazetede yazıyodun kahvaltıdan önce yapılan spor daha çok yağ yakıyomuş ne güzel spor yapıyosunuz ben bu hafta hiç yapamadım bi yorgunluk var üstümde başlasam yaparım ama başlayamıyorum pilatesdede bacak hareketleri varya ben öyle hareketler yapyığımda zaman tutum mesela 10 dk aldıysa 10 dk pilates yazıyorum kalori sepetine
Ben eskileri dinledim kv annemi felan ama piman oldum.Dr. ben sana yavaş yavaş bıraktır gögüslerinde süt birikmesi olmaz acı çekmezsin demedim mi diye kızmıştı.Kv annem dinleme sakın sagma dediler ama can acımdan dr. dinleyip ılık duşta azar azar sasagıp rahatlatıcak kadar boşaltmıştım.Önce gündüzleri verme ve geceleri azalt.5 kere emziriyorsan 4 kere sonra 3 kere sonra gündüzü kes ve egeceyi azaltmaya başla.Sakın benim gibi birden kesme gögüslerin taş gbi hemde o agrı hem çalışıyorsunda.Şimdi gögsüne yara bandı yapıştır ve kırmızı tükenmezle boya.Acıyor uff olmuş de.Aglıycak özellikle 1. ve 2. gece.İnş. benim oglum gibi çok düşkün olmasına ragmen annesinin ufuna kıyamayıp çabuk atlatırsınız bu süürecisORMAK İSTEDİGİN BİŞİ OLURSA SOR canım beni kimse bilgilendirmedi gögüslerim taş kesilince herkes bişiler söyledi.
canım ben ekimden beridir azalttım dediğin gibi yaptım, önce normal saydın sonar 10 gün arayla birer birer azattım , normalde 4 günde 1 defa azaltmak gerekiyorda ben biraz ağırdan aldım, yaklaşık 1,5 aydır gündüz hç emmiyor sadece gece gecede 2-3 kere emiyordu ama 10 gündür abarfttı en az 5 defa emiyor, o yüzden diyoeum gece birden mi bıraksam diye, senin yöntemin aklıma geldi ama gece gözleri kapalı ağlıyor yani görmediği için ağlayacak sanırım, yada öyle yapmayıp vermiyecem hiç, çünkü artık bırakayım diyorum hazır ara tatildeyken, yoksa kalacak ve giderek uzuyacak bu iş, çalışırken yapamam çünkü şimdi bele zor geliyor, gündüz bıraktırıken oyalıyordum bir şekildede, gece daha zor oluyor, uyku sersemiyken, kasamıyorum o kadar, acaba yinede denesem mi bant olayını
benim bu vücut acayip direniyor kızlar...
sabahtan beri kilo konusundaki geçmişimi düşünüyorum...2000 yılında evlendim 2005 de oğlum oldu. bu 5 yıl içinde hiç kilo falan derdim olmazdı. tartım bile yoktu. ama hep aynıydım.
son bir yıldır ben vermeye çalıştıkça mehter takımı gibi iki ileri bir geri şeklindeyim...
okulda bazen bakıyorum bir arkadaş kilo vermiş...
nasıl verdin diyorum
ay birşey yapmadım ekmeği kestim demiyor mu allahım deli oluyorum...
ben bir senedir doğru dürüst ekmek yemiyorum....
velhasıl kızlar hep sizin yanınızdayım....
amma velakin ben eskisi gibi kasmamaya karar verdim...
sporumu da yapıcam elimden geldiğince....
az az yicem herşeyden...sıkmıcam kendimi...
çatlayana kadar da yemicem...
ortayı bulucam....
vücudum bir de bunu denesin...
yarın memleket gideceğim. akşama da az birşeyler yapmalıyım ki kalmasın yarına...
dolapta 5 adet sigara böreğim vardı onu çıkardım....
2 porsiyon kadar lahana dolmam vardı....onu çıkardım...
4 adet küçük patlıcanı közledim ali nazik yapıcammm
sabahtan beri düşünüyorum, börekyten yemeyip sarma yesem...
hem börekten hem sarmadan azıcık yesem....
hay benböyle işin....
düşünmekten şiştim zaten...
amannnnn neyse ne işteeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?