Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dukan diyetinde 4 günlük ataktan sonra (saf protein) seyir dönemine geçtim bir gün sebze+protein diğer sadece protein beslenicem

Menüm
Sabah:
Haşlanmış yumurta
Kk Light oeynir
Dereotu maydonoz
Büyük kupa yeşil çay

Öğlen :
Brokoli çorbası
Et sote
Yogurt light

Akşam
Brokoli çorbası
Et sote
Salata
Yeşil çay

Bol su ve yürüyüş

Merhaba kızlar
Bu gece şehir dışına çıkıyorum5 gün yokum gittiğim yerde tartı var ama yine de kendi tartım gibi olmaz
Bugün saat 15 de yemek yedik Dışarda acuktımhu saatte . Otobüste de hiç uyuyamam. Bir avuç meyve kurusu yedim üzüm kiraz kayısı vs. Belki otobüse binmeden bir çorba içerim
3 mil leslie yaptım bugün

Ya herkese yorum yaziordumm , sonra sayfa kapandi

genelde herkes guzel kilolar vermis. Teker teker tebrik ediorum sizleri.
Veremeyenlerde üzülmesin haftaya toparlarsiniz.

Bana gelirsek istedigim gun hedefme ulastim cok şükürr..

Sabah erkenden kv ye oglani biraktik. Ehliyeti halletmye gittik. Tabi kocisle.
Keske onunla gitmeseydim. Surucu kursuna verdigimiz saglik raporunuN günü gecmis.
Kocis dellendi tabi. Neden dun geldinde sormadin. Ya sordum saglik raporu dediler. tamam war dedim.
Adamlar sunu mu dicek aaaa saglik raporu enaz 1yillik olacak diE
Ewin ordaki saglik ocagina gittik. Allahtan yakindi. Ama kocisi gorseniz sanki ehliyeti bana vermiorlar gibi algilarsiniz.
Stresten migren krizi de tuttu mu. Soylendi de soylendi. Sustum hicbise demedim. Ama benimde moralimi altüst etti.
Oglen evraklari teslim ettik. Dogum gunum die kiyak gectiler. Bugun tarihli veririz dediler,ogle sonu geli alin dedilee.
Neyse sonra kv ye gittik. Aksam 4e kdr surat yapti bana. Nedensiz ya. Evraklari iice ogrenmemisim die. Ogrrendm diorm anlamior.
Aksama kadar sinirimden kudurdum. Bi kelime solemedim. Ehliyeti alinca streso gecti kocisin.
Neyse , aksam oldu, balik yaptik. Yedik.
Sonra pasta kesildi.
Hediyelerw geldi sira. Kocis bana topuklu ayakkabi almis. Pek begenmed. Yarin gidip degistiricez.
Kv , bilezigi verdi. 75e dustugumu duyunca.
Kv dogum gunu hediyes de esofman takimi almis.
Kocisin kardesi kayinbirader, kapşonlu beyaz tunik almia, spor ..
Kiz arkadaai da şik bir bluz almis.
Oylee bu kadar.
Esimin aldigi topuklu ayakkabi cookrahat sevdim aslinda da, cok klaasik duruor. Ama yarin bakariz dedi.
Annemlerle de konistum. Pazartesi hediyeni yollicaz dedi. Meraktayimm

Menume gelirsekk,,

12:00 1 aktiva yogurt

Üstüne 1bardak cay

15:00 1sekersiz nescafe

17:00 1levrek balik, bol roka salata

18:30 1dilim yas pasta, yarim kola, bi avuc yer fistigi

19:00 1bardak cay

20:00 pasta agir geldigi icin bir soda ictim..

Menüm bu kadar.

Sporlar da valla aksama kadar hic oturmadim.
Sabah ehliywt icin koşusturduk. 9dan 12yw kdr sira bekledik ayakta.
Sonra ewe gelie oglisin pesinden koş, bulask makineye yerlestr. Sonra cay , bulask derken. Suan oturuoeum.

Bacaklarimda derman kalmadi 2gundur.
Moralimmde idare eder. Kocis cok uzdu bugun beni. Sacma sapan nedenlerden.
Bu erkeklwri anlamak bazen o kdr güc oluor ki..
(sigara icen biri olsaydm, bugun kacinci paket olurdu aceba)

Kzılar bu gün de her hazamki gibi dikkatlı geçti..ama akşam sanirim abartdim.1 dilim diyüt ekmeği yedim.sonra diğerinden 3 4 ısırık aldım..birazdan 1 saatlık spor yapmaya çalışıcam bari yediklerim gitsin..

arkadaşlar yediklerinizi kalori hesabını yaparak vermek için yediklernz ölçmek için bi aletmi var yoksa nasıl ölçyonuz?

arkadaşlar yediklerinizi kalori hesabını yaparak vermek için yediklernz ölçmek için bi aletmi var yoksa nasıl ölçyonuz?

Canım burada kalori hesabı yapan yok bir ara ben yapmıştım ama olmadı kalori sepeti adında bir iste var oraya üye oluyorsun . Gün içinde yediklerini yazıyorsun hesaplıyor. Burada hepimiz herhangi bir listeye uymuyoruz az be sağlıklı yiyerek aynı zamanda spor yaparak kilo vermeye çalışıyoruz.
Ben yoldayım kızlar sabah ineceğim uykusu bir gece beni bekliyor
Sabaha şişmiş bir vücutla günaydın derim size

Roseliz bu gün menün daha iyi olmuş ben de şu dereotunu bir türlü yiyemem sebze olarak yemediğim bir bu var o da maşallah herşeye iyi geliyor:))

bisiklet hareketi acaba sütü kesrmi kararsız kaldım
Hoş geldin aramıza:))spor sütünü eksiltmez merak etme sadece suyu bol içmen sütünü artırmaya yeticektir kafan bu konu da rahat olsun...

Iyi yolculuklar canım umarım seyahat iyi geçer....

Ben de biraz önce 40 dakika spor yaptım şimdide yatıyorum herkese iyi geceler :)) rahat uykular :))

Son düzenleme:
Günaysin meleklerimm..

Uyandigimmda tarti yüzümü güldürdü. -300 ciktim.
Yani, 75.3 oldum..
dunku yorgunluk ve az yemekle böyle oldu.

Bugun guzel bir kahvalti yapicam.

Herkese guzel gunler. :80:

Günaydın kızlar. Bu sabah oglum uyandı salladım uyudu çok şükür.Sabahları saç yıkama fön makyaj giyinme Ogluşu hazırlama kocişin arkasını. Toplama telaşıma birde kahvaltı eklendi.hemn acele bi kahvaltı napim yoksa tahıllar tepeme biniyoraceleden tartılmadım . Bugün pür dikkat.

Papatyam: inş yolculuğun. Iyi geçmiştşr.Beni unutma bırakma sakın kendinide salma orda dikkat et bakLım kaç kilo vermiş olarak sönüceksin

Hikom: hediyeleri toplamış :))iyi günlerde kullan canım.erkejler böle koşturmayı beklemeyi sevmezler. Sanki biz bayılıyoruz beklemeye işlerin uzamasına. Ama biz mecburuz dimi😡

Tunabe: Alınganlık yapmışsınız canım. Yeni eski die bi kavram yok burda zamanla anlarsınbi ara papatyam nelson ve ben denedik kalori saymayı. Papatyanın dediği siteye üye ol hesaplaman kolay olur.

gunaydin citirlarim nasilsiniz papatya canim hayirli yolculuklar olsun
hikoosssss toplamissim hediyeleri erkekler bole zaten canim bosver bizde dun kocisle tartistik kusum simdi ko usmuyorun anlatirim ne oldugunu
ebrum iyi yetirisyosun valla bende sabahtan kaltim dip kose yerlestirdim bugun temizlik gunim perdelerimide yikicam ins hem kizin esyalarini topla hem esimin dagittiklarin topla zor yetisiyorumm

dun esime neden si irlendim kizlar anlatiyim yoksa catlicam
dun kv lere indik esim 7.30 da aradi gecikicem diye arabanin serviste bi isi varmis iyi dedim 1 saat oldu esim yok 1.30 saat oldu esim yok bide bunun ustune kp ve kucuk gorumcem tartisiyo para mevzusundaben hic seslenmiyorum saat 10 oldu esim hala ortada yok kizimin uykusu geldi mizirdayip duruyomu benim sinirler iyice gerildi aldim kizi arka odaya gectim uyutucam o sira esim gelmis yanima geldi askim ben geldim diye bende iyi ervayi uyutuyotum iceri gelirim birazdan dedim esime tavirliyim tabi kv yle fln konusuyoruZ sonra eve ciktik esim bana bagiriyo way efendim neymis ben annesigilin yaninda ona nasil surat yaparmisim bende biktim su arabanin isinden her cuma bisey buluyosun desim (cuma gunleri hep kp lerde oluruz) ben saatlerce yal iz oturmak zorunda degilim dedim haa bide kp bana laf carptti para mevzusunda neymis efendim bizim yukumizde kp nin ustundeymis boyle bisey olabilirmi yaaa delirdim o ole diyin ce bide esim ustune bole davraninca seninle ugrasamam ven yatiyorum dedim sabahta kizim 6 da uyandi aldim oturma odasina geldim esimin gittigini gormedim bile ama konusmicam 😈😈😈

hikomm canisi ohhhh ne guzel toplamissin hediyekeri gule gule kullan canim benimm erkeklerrrr varyaa oo erkekler bazen onlamasi o kadar zorrr ki

Günaydın kızlar
Eşleriyle tartışan arkadaşlar imanın zamanla herşey yoluna girecek 14 yıllık evli defalarca kere boşanmayı düşünmüş ama şimdi kocasına ilk günden daha fazla aşık bir kadın olarak söylüyorum
Hiç üzülmeyin kendinizi yıpratmayın onlar yontulmDıkları için bizim kadar inde düşünmüyorlar
Ben geldim ama tabi ki gece hiç uyuyamadım şimdi biraz uyumuştum
Bu savah kesin artıyım hem wc ye çıkamadım hem şişim
Ebrucum bırakır mıyım hiç dikkat edeceğim burada da
Zayıf olmak istiyorum bununda yolu yememekten geçiyor . Aslında kahvaltıda tonlarda yesem de akşam yemeğini hem erken hem de az yiyince kilo veriyorum ben

herkeze iyi haftasonları kızlar...

nasılsınız bakalım?

eşimin gelmesine son 9
özledik babamızııı. çok hasta olmuş oralarda.
dün mescid-i nebevi de namazdayken az kalsın düşüyormuş. ateş,sıtma,titreme yüzünden yataktan çıkamamış.
ama çok şükür bugün daha iyiymiş.
bir iki güne kadar mekke ye geçicekler Rabbimin izniyle.
özledim

papatyam otobüsle yol zordur.
o yüzden 3 yıldır hiç otobüsle memlekete gitmedim.
yani ilk çocugum oldugundan beri hiç binmedim.
10-12 saat sürdüğü için çocukla zor olur düşüncesiyle binmiyorum. ki uçak aynı fiyata geliyor İstanbul-Koya arası
çok öpüyorum, diyete devam

hikocanımmm maşallah hediyeler toplanmışşş pastalar kesilmişşş veee pastanın ardından sabah tartıda -300 maşallah diyorum sana

btlkubra canım eşler bazen ailesinin yanında yapılan tavırları kabullenmeyebiliyorlar. zaman geçtikçe hem o senin huylarını hemde sen onun huylarını öğreniyorsunuz.bukadar ufak şeylerden can sıkıntısı olmuyor.ilk yıllarda biz de çok tartışırdık. ama hamd olsun zamanla düzeliyor herşey...

tüm diğer kızlar, hepinizi öpüyorummm

saol bi sorumdaha var ama ben kalori hesaplamsını nasaıl yaparım yani kalori hesabını nereye yazmalıyım hesaplamsı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…